smartins:Pie kāda secinājuma par Daigas izstādi esat nonākuši?
Vispaa jau topiks bija par recenziju un recenzentu, nevis par Daigas izstaadi ;-pppp;-)
PRECĪZI , tieši tapēc ar saku JĀSAPROT TĒMA par ko RAKSTA nevis "Jāpazist darbu autors" skatās jau DARBUS un analīzē DARBOS REDZAMO izejot no dažādiem "Salīdzināmiem kritērijiem" . Ja grib vienkarši "Tukši gudri pavārīties" tā nav recenzija bet "Stāsts par notikumu" nevis SATURA ANALĪZE Čalim ļoti patīktu rakstīt "Smalko aprindu hronikas" bet šis nez kāpēc to laiž zem "Vīna degustācijas konspekts" ar to domādams pasākumā izdzertās 3 sangrija glāzes no kurām pēdējā bija satecināts satura no viasa atlikušā satura tukšajās tetrenēs.
Šoreiz ir lieliska iespēja savu pirmo recenziju veltīt Daigai
nafig? vieglaak tak uzriet citiem...
..... teica viens no lielaakajiem bloga reejeejiem ;-ppp;_)))
luudzu, nosauc lielaako "aprieto personu" sarakstu. vai arii uzraksti to uz lapinjas un paskaties, vai natradiisi kaadas konsekvences, kaadus kopsauceejus... kaut vai viens sarakstinsh - Tu, Sņirks... Gribi turpinaat? Apbižotie un norietie pieteiksies pilnaa pulkaa????
Šoreiz ir lieliska iespēja savu pirmo recenziju veltīt Daigai
nafig? vieglaak tak uzriet citiem...
..... teica viens no lielaakajiem bloga reejeejiem ;-ppp;_)))
luudzu, nosauc lielaako "aprieto personu" sarakstu. vai arii uzraksti to uz lapinjas un paskaties, vai natradiisi kaadas konsekvences, kaadus kopsauceejus... kaut vai viens sarakstinsh - Tu, Sņirks... Gribi turpinaat? Apbižotie un norietie pieteiksies pilnaa pulkaa????
ooo - kaads man un schnirkam gods ;-ppp Njaaa ... musu bildes tieshaam ir sh vakaakaas blogaa ;-(( ..... bet es censhos!!! varbuut kaadreiz izaugshu liidz Tavam liimenim ;-ppp ... Kaut gan laikam jau nekad .... jo ne jau bilzhu deelj Tu mani nemiili ;-ppp;-))))))
Bildes:uudzu, nosauc lielaako "aprieto personu" sarakstu. vai arii uzraksti to uz lapinjas un paskaties, vai natradiisi kaadas konsekvences, kaadus kopsauceejus... kaut vai viens sarakstinsh - Tu, Sņirks... Gribi turpinaat? Apbižotie un norietie pieteiksies pilnaa pulkaa????
ooo - kaads man un schnirkam gods ;-ppp Njaaa ... musu bildes tieshaam ir sh vakaakaas blogaa ;-(( ..... bet es censhos!!! varbuut kaadreiz izaugshu liidz Tavam liimenim ;-ppp ... Kaut gan laikam jau nekad .... jo ne jau bilzhu deelj Tu mani nemiili ;-ppp;-))))))
a kaadi gan veel iemesli? protams, ne jau bildes vainiigas, bet tas kaa Tu reagjee uz izteikumiem par savaam bildeem.
Tu nevari izaugt vai neizaugt liidz kaut kaadam iedomaatam liimenis - manam vai skujamam, jo mums ir diametraali preteejas pieejas tajaa KO/kaapeec fotografeet/raadiit. un ne nesaku ka kaada ir labaaka vai sliktaaka pieeja, vnk atshkjiriiga.
dansiga:
a kaadi gan veel iemesli? protams, ne jau bildes vainiigas, bet tas kaa Tu reagjee uz izteikumiem par savaam bildeem.
Tu nevari izaugt vai neizaugt liidz kaut kaadam iedomaatam liimenis - manam vai skujamam, jo mums ir diametraali preteejas pieejas tajaa KO/kaapeec fotografeet/raadiit. un ne nesaku ka kaada ir labaaka vai sliktaaka pieeja, vnk atshkjiriiga.
Tu konstruee. Tev visa taa lieta ir konstruktors
nu un kaa tad es reagjeeju uz "izteikumiem" par savam bildeem?
dansiga:njaaa .... Bildem uzdot jautaajumu ir bezceriigs variants - atbild tikai uz sev eertiem jautajaumeim ;-((((
kas man tagad iet mekleet Tavas bildes, kopeet un te posteet atbildes???? Katrs pats to var izdariit
un kā ar Tavaam atbildeem, ko pa triis laaga prasiiju shajaa topikaa - ja esi redzeejusi izstaadi, kuriem recenzenta apgalvojumiem Tu piekriiti, kuriem nepiekriiti?
dansiga:njaaa .... Bildem uzdot jautaajumu ir bezceriigs variants - atbild tikai uz sev eertiem jautajaumeim ;-((((
kas man tagad iet mekleet Tavas bildes, kopeet un te posteet atbildes???? Katrs pats to var izdariit
un kā ar Tavaam atbildeem, ko pa triis laaga prasiiju shajaa topikaa - ja esi redzeejusi izstaadi, kuriem recenzenta apgalvojumiem Tu piekriiti, kuriem nepiekriiti?
Bildes:as man tagad iet mekleet Tavas bildes, kopeet un te posteet atbildes???? Katrs pats to var izdariit
no tevis maacos;-ppp;-))))
njaaa, buusi pie sava dveeseles radinieka demagogjijas paraugstundas njeemusi... Tu jau zini, kura...