dansiga:Tauta!!!! Ejam nomētāt Marnicu ar akmeņiem par Daigas izstādes recenziju!!!!!!
http://www.fotoamatnieki.lv/news/187#
abstraheejoties no Daigas personiibas - Dansiga - luudzu uzskaiti tos punktus kur Tu nepiekriiti un kur piekriiti. Lai visi zin - iet Tev liidzi tos akmenjus mest vai neiet.
dansiga:Tauta!!!! Ejam nomētāt Marnicu ar akmeņiem par Daigas izstādes recenziju!!!!!!
Kāpēc? Tev savs viedoklis, viņam savs. Viss subjektīvi, vai tad ne? Tāpēc ar akmeņiem jānomētā?
jaa - par vinja ambiciozitaati!!!!!! vinja viedoklis ir vieniigais pareizais!!!! Da kas vinjs taads ir, ka taa var rasktiit?!?!! Da kas taa par Labaakaa fotorgaafa gada balvu, kuru vinjsh izveel vienpersoniski!??!?!?! Arii recenzijas par citaam izstaadeem .. ja nav kaads vecais guru vai kaads jaunais, kursh dabuujis kaadu balveli pasaulee (zheel ka man par manaam balvaam vinjam nav info) ... tad pareejos visus norok ..... pie tam taa valoda vinjam ir tik smiekliiga ... pfffffffff
abstraheejoties no Daigas personiibas - Dansiga - luudzu uzskaiti tos punktus kur Tu nepiekriiti un kur piekriiti. Lai visi zin - iet Tev liidzi tos akmenjus mest vai neiet.
katrs met akmenus par to, kur uzskata pra vajadziigu ... es nesmu nekaads Napoleons ;-ppppp
Bizarre:
Kāpēc? Tev savs viedoklis, viņam savs. Viss subjektīvi, vai tad ne? Tāpēc ar akmeņiem jānomētā?
jaa - par vinja ambiciozitaati!!!!!! vinja viedoklis ir vieniigais pareizais!!!! Da kas vinjs taads ir, ka taa var rasktiit?!?!! Da kas taa par Labaakaa fotorgaafa gada balvu, kuru vinjsh izveel vienpersoniski!??!?!?! Arii recenzijas par citaam izstaadeem .. ja nav kaads vecais guru vai kaads jaunais, kursh dabuujis kaadu balveli pasaulee (zheel ka man par manaam balvaam vinjam nav info) ... tad pareejos visus norok ..... pie tam taa valoda vinjam ir tik smiekliiga ... pfffffffff
Tā viņš ņēma un kādu noraka? Un viņš ir viņš! Tāpat kā Tu esi Tu! Viņš uzrakstīja kkur recenziju, Tu neapmierinātībā iekomentēji! Nosacīts neizšķirts. Katrs dara ko grib. Un viss! P.S. Ja kādam nav info par balvām, tad kas no tā? Fotogrāfija tomēr ir subjektīva, vai tad ne? Te rezultātu/panākumus. lasi, balvas, neizšķir sekundes, kilogrami utt utml. Katram sava gaume... Kkur lasīts bija par kkādu foto konkursu laureātiem. Fotogrāfi, pārspīlēti, nekādi, bet zina to konkursu nosacījumus/prasības, žūrijas gaumi un laureāti. Un laureāti var būt n-tos gadus, bet ārpus tiem konkursiem nekas TĀDS! Neuztvert šo piemēru burtiski vārdā, jo precīzi neatceros, bet teksta jēga apmēram tāda bija. P.P.S. Neko neteicu par Daigas bildēm...
man tomeer buutu interesanti uzzinaat cieniijaamaas un daudzapbalvotaas maakslinieces S.D. viedokli par kuriem punktiem vinja nepiekriit. Tiiri zinjkaariiba. (Ja taads ir, protams, turklaat pamatots)
dansiga:
Tā viņš ņēma un kādu noraka? Un viņš ir viņš! Tāpat kā Tu esi Tu! Viņš uzrakstīja kkur recenziju, Tu neapmierinātībā iekomentēji! Nosacīts neizšķirts. Katrs dara ko grib. Un viss! P.S. Ja kādam nav info par balvām, tad kas no tā? Fotogrāfija tomēr ir subjektīva, vai tad ne? Te rezultātu/panākumus. lasi, balvas, neizšķir sekundes, kilogrami utt utml. Katram sava gaume... Kkur lasīts bija par kkādu foto konkursu laureātiem. Fotogrāfi, pārspīlēti, nekādi, bet zina to konkursu nosacījumus/prasības, žūrijas gaumi un laureāti. Un laureāti var būt n-tos gadus, bet ārpus tiem konkursiem nekas TĀDS! Neuztvert šo piemēru burtiski vārdā, jo precīzi neatceros, bet teksta jēga apmēram tāda bija. P.P.S. Neko neteicu par Daigas bildēm...
Nu zini ..... dajebkuraa konkursaa pirmais, kas ir jaadara - jaaiepaziistas ar zhurijas pashas darbiem ... JO nepastaav taads "maaksalas etalons" = 1kg zelta klucis ... ar ko saliidzinaat .... tas viss ri LJOTI sbubjektiivi.... U nes neko neteiktu ja AM to visu rakstiitu vienkarshi savaa blogaa no sava vaarda (arii es vienmeer ljauju ka viss ir pilniigi subjektiivi) .... bet vinjsh to visu pasniedz kaa PASAULES GURU!!!!!
Bildes:man tomeer buutu interesanti uzzinaat cieniijaamaas un daudzapbalvotaas maakslinieces S.D. viedokli par kuriem punktiem vinja nepiekriit. Tiiri zinjkaariiba. (Ja taads ir, protams, turklaat pamatots)
Visu cieņu Daigai un viņas kuratoriem, bet. Recenzija kā recenzija... mani, kā vienaldzīgu pret pure-photo fona snepšotiem (kaut arī ar jau apnicīgo vienas krāsas izcēlumu melnbaltajā fonā) nemaz nepārsteidz. Pašam Arno arī tādi paši man neinteresanti snepšoti. Tātad saknes šādam rakstam ir dziļākas... Par metaliku pareizi teikts, neizteiksmīgas bildes kļūs vēl neizteiksmīgākas.
Bildes:man tomeer buutu interesanti uzzinaat cieniijaamaas un daudzapbalvotaas maakslinieces S.D. viedokli par kuriem punktiem vinja nepiekriit. Tiiri zinjkaariiba. (Ja taads ir, protams, turklaat pamatots)
par to es ar tevi parunashu klaatineeeee
diez vai.
un vai tad vinsh neraksta to savaa blogaa??? kas tad taa par lapeli - es taadu pirmo reizi redzu....
un vai tad vinsh neraksta to savaa blogaa??? kas tad taa par lapeli - es taadu pirmo reizi redzu....
Pilnīgi piekrītu! Nebūtu dansiga iepostējusi,- i nezinātu neko tādu! A te uzreiz ar akmeņiem! Pasaules gals klāt! Uzrakstīs vēl kāds - ko tad? Arī ar akmeņiem? Un, ja kāds tikai un vienīgi pozitīvo pēc kāda domām, tad viņu taču arī kāds neapmierinātais un šīm domām nepiekrītošs gribēs ar akmeņiem! Tā ka cepiens būtībā ne par ko...
Pilnīgi piekrītu! Nebūtu dansiga iepostējusi,- i nezinātu neko tādu! A te uzreiz ar akmeņiem! Pasaules gals klāt! Uzrakstīs vēl kāds - ko tad? Arī ar akmeņiem? Un, ja kāds tikai un vienīgi pozitīvo pēc kāda domām, tad viņu taču arī kāds neapmierinātais un šīm domām nepiekrītošs gribēs ar akmeņiem! Tā ka cepiens būtībā ne par ko...
Tak es runaaju par pasniegshanas veidu!!!!!!!!!!!!!!!!1
Bizarre:
Tak es runaaju par pasniegshanas veidu!!!!!!!!!!!!!!!!1
Apskatījos bildes no šī kluba... absolūti ne ar ko neatšķiras tie kaķīši, puķītes un ielu snepšoti no Fotobloga vidējā līmeņa. Fotoblogā, salīdzinot ar paredzamajiem šī kluba darbiem (visus nebija interesanti nemaz šķirstīt) var pa retam atrast arī kādas mākslas pērles. Nu, kas te tāds būtu, ko?
Eltons:Apskatījos bildes no šī kluba... absolūti ne ar ko neatšķiras tie kaķīši, puķītes un ielu snepšoti no Fotobloga vidējā līmeņa. Fotoblogā, salīdzinot ar paredzamajiem šī kluba darbiem (visus nebija interesanti nemaz šķirstīt) var pa retam atrast arī kādas mākslas pērles. Nu, kas te tāds būtu, ko?
tu tikai tagad atklaaji pilsetas fotokluub?;-0))) Bet par to jau es shuumejos ... nodibinaajushies nesen ... limenis ..... so so .... bet nu recenzijas raksta kaa LV galvenais recenzents . tapar arii balvas vinja pasaakumos tiek pasniegtas ...... rrrrrrrr
Bizzare, es nevispaarinu .. es to daru tikai kaa es ... maza peleeka pele ..... nevis vislatvijas vaardaa!!!!
rezenzija, viena cilvēka viedoklis, pasniegts demagoģiskā, vienīgās taisnības manierē, ar skaudības pieskaņu...., ir arī citi viedokļi, kaut vai tā paša Borga...... vai dansiga, publicējot šo rakstu, no tās lapeles, taisījās iet akmeņus mētāt, vai ko citu, tas lai paliek viņas ziņā .....
Viskomiskākais teksts bija par par autores pieturēšanos pie neeksistējoša (recenzentam gadījies paklausīties neta tenkas) kompozīcijas likuma
Nu un pilns fiasko iestājas nospiežot recenzenta lapas pogu *darbi*
Truls vervelējums par jautājumiem kuros autoram nav zināšanau ne tik cik mells aiz naga + sliktā valodā - īsais tekstiņš lasās grūti - nemitīgi jaatgriežas pa rindai atpakaļ, lai saprastu ko rakstītājs vēlējies teikt ar greizi veidoto teikumu.
Viskomiskākais teksts bija par par autores pieturēšanos pie neeksistējoša (recenzentam gadījies paklausīties neta tenkas) kompozīcijas likuma
Nu un pilns fiasko iestājas nospiežot recenzenta lapas pogu *darbi*
Truls vervelējums par jautājumiem kuros autoram nav zināšanau ne tik cik mells aiz naga + sliktā valodā - īsais tekstiņš lasās grūti - nemitīgi jaatgriežas pa rindai atpakaļ, lai saprastu ko rakstītājs vēlējies teikt ar greizi veidoto teikumu.
negatIvs: uz mētras, iešu obligāti .... , tur vēl ir laiks, līdz 29. februārim .....
a maneejo redzeeji?;-pppp
Pēc šāda debīla topika negribu redzēt ne Tevi, ne Tavu izstādi. Ja kas Arno ļoti konstruktīva kritika izstātei. Nu ja autore tik varena ka atļaujas 90! bildes nolikt ļurēt, tad pati vainīga, jo manuprāt jau pie 30. bildes skatītājam zūd uzmanība, cik var saprast, tad nekādi lielie šedevri tur nav apskatāmi Bet rakstā protams var just savstarpējās antipātijas, no kritiķa puses pret autori un viņas kuratoriem un tas nu gan nav labi, bet foto pasaulē visai pierasta parādība.
Pēc šāda debīla topika negribu redzēt ne Tevi, ne Tavu izstādi. Ja kas Arno ļoti konstruktīva kritika izstātei. Nu ja autore tik varena ka atļaujas 90! bildes nolikt ļurēt, tad pati vainīga, jo manuprāt jau pie 30. bildes skatītājam zūd uzmanība, cik var saprast, tad nekādi lielie šedevri tur nav apskatāmi Bet rakstā protams var just savstarpējās antipātijas, no kritiķa puses pret autori un viņas kuratoriem un tas nu gan nav labi, bet foto pasaulē visai pierasta parādība.
zinu ziun - topiks debiils, es debila, bildes debilas .... NU UN!?!?!?! Tas ka Tu sho topiku nosauci par debilu, neko labu neliecina par tevi pashu ;-ppppp P.S Ja neesi tur bijis .. tad nerunaaa ..... lasi un tici ko Marnicss raksta!!!!!! P.S.S. DAjebkura izstaade var patitk/nepatikt .... bet ja raskta recenziju .. tad tachu ne tadaa stilaa!!!!! P.S.S.S. Ja Arno kritika ir konstrukiiva tavaa uztveree ..... man nav ne mazaakas veelmes, lai tu apmekleetu manu izstaadi ;-pppp
negatIvs: uz mētras, iešu obligāti .... , tur vēl ir laiks, līdz 29. februārim .....
a maneejo redzeeji?;-pppp
izvēlos, uz kādām eju...... nekad neeju uz atklāšanām, jo riebjās tā atmosfēra, aizeju citā dienā, tad arī pavēroju, netraucēti. uz tavējo, diez vai iešu, jo ja nepatīk bildes neta formātā, nepatiks arī izstādes...., arī uz Eltona neiešu, neaizrauj kolāžas
izvēlos, uz kādām eju...... nekad neeju uz atklāšanām, jo riebjās tā atmosfēra, aizeju citā dienā, tad arī pavēroju, netraucēti. uz tavējo, diez vai iešu, jo ja nepatīk bildes neta formātā, nepatiks arī izstādes...., arī uz Eltona neiešu, neaizrauj kolāžas
vispār, ar Daigu, blogā bija līdzīgi, ka ar www.fotoblog.lv... ......., ir bildes, daudzas nesliktas, bet lielu ovāciju, nez kāpēc nav ...... . dažos gadījumos, ovāciju trūkums ir likumsakarīgs, dažos, liek aizdomāties, tāpat kā dažas topa bildes .....