nopirku 8 sanyo eneloop baterijas, pēc pirmās izmantošanas, liku lādēt, bet uzrāda tikai 3 no 8, pārējām rāda 'null' itkā nebūtu ievietotas, varbūt tur kāds triks ir? Ir kādam tā bijis, ieteikumi?
dansiga:pffff ... es pilniigi mirushus (cituladeetaajprat) akjiishus tieshi ar la crosee atdziivinaaju ....
Man ir viens, pusgudrais, kurš atpazīst sprāgušos, ja tādu rāda, tad pirms mešanas ārā, palādēju ar kaukādu ķieģeļa izmēra 90-to gadu Ansmanu, tad parasti aiziet arī uz tā advancētā.
Tas tavs aķītis ir tik tukšs, ka LaCross to neatzīst par dzīvu esam. Problēmu risina pavisam vienkārši - paņem vienu kārtīgi uzlādētu aķīti, divus follijas gabaliņus pirkstos saspied + ar + follijas stērbeli un - ar mīnusu. Paturi tā kādās 15 sec.
Liec iekšā LaCrose, Izvēlies Discharge Refresh un atstāj uz 100mA. Tā viņi tur vismaz nedēļu ļurkāsies.
atgādinājāt. kad es biju akadēmiķis, mums akadēmijā bija ūberkrutais kasetofōns, a tas, kā ieliek kaseti, paraksta, paklausās, piemeklē optimālo priekšmagnetizāciju un tā, tak gadījās, ka atpogāja šūflādi un teica "uz shit'āda sūda nerakstīšu" un pateikt viņam "pofig veņņiki, baigi vajag, raksti, kā būs, ņemsism par labu!" nekādi nevarēja!