Ja Liepājā, tad pameklē FOTASTu, viņiem tur ir fotostudija, it kā ar komerciju nav domāts nodarboties, tāpēc izmaksas varētu būt 2 LVL/h, ja noapaļosi uz 5 LVL vesels pulks zēnu un meiteņu kas tur ir sabildēs tieši to ko vēlējies - bez apstrādes un 200-500 bildes
Paldies par "latvieša parastā" žulti Esmu droša, ka sanāks ne tikai normālas, bet ļoti labas bildes.
-Burbuls- tas jau nav žults , tas jau vairāk , kā laba vēlējums un ta jau var ik pēc gada, kaut 10 pēc kārtas
Nu skaidrs ka tā var, patiesībā tas sievietes dabiskais cikls un ik pa 15 gadiem var sievu apberet un ņemt jaunu modeli...lai palasamies latvju klasikus
Baltskars:Lūdzu, ja kādam kaut kas šķiet pa dārgu - promenade.lv... Un tas nav vienīgais piedāvājums, katrs var atrast kaut ko sev
Eu bet 30min 100 seijas bildes tas ir JAUDĪGI !! Un pa 5Ls , tas tak izdevīgāk nekā stroikā betonu maisīt vai sienas krāsot , galvenais SAPRASANAS vairāk nevaig
Sāku saprast KAPĒC man vecie pastāvīgie klienti kad saku ka nav man laika nezinu kad varēšu lai tak iet uz "Akcijām" saka neee nee , MĒS TĀPAT PAGAIDĪSIM !
Un tas nav vienīgais piedāvājums, katrs var atrast kaut ko sev
aaaahu...tj,kaatur notiek
Sīkāk Nāc, ņem un dod. Draudzība uzplaukst divtik- klusumā, tuvībā un kameru priekšā. Jūs esat iemūžināšanas vērti. Nav jāgaida,atmiņu uzplūdi un jāsacer scenārijs labākajiem dzīves notikumiem, tie gluži vienkārši janāk , jāpiedzīvo un jāiemūžina, ar draugu uz pleciem, smaidu uz lūpām un piedzīvojumu garšu sirdī.
Riktīgi smieklīgi. Visu dienu lasu šo diskusiju un beigās pat piereģistrējos.
Viens pabēris graudus un visas klukstošās vistas no laktas nolekušas un tagad nu kura krutāka.
Vajag lai arī bez grūtniecēm, kāds opis palūdz klukstēm savas bēres nofočēt. Varēs pajautāt 10000000 Ls un plakātu virs zārka izdrukāt un mākslu taisīt un ar aksesuāriem spēleties. :face-grin
fofofo:Riktīgi smieklīgi. Visu dienu lasu šo diskusiju un beigās pat piereģistrējos.
Viens pabēris graudus un visas klukstošās vistas no laktas nolekušas un tagad nu kura krutāka.
Vajag lai arī bez grūtniecēm, kāds opis palūdz klukstēm savas bēres nofočēt. Varēs pajautāt 10000000 Ls un plakātu virs zārka izdrukāt un mākslu taisīt un ar aksesuāriem spēleties. :face-grin
Turpinam! kluk kluk
Ja ej tad ej kur tev jaiet , iepazīšanās forums blakus. Varen daudz laika visu dienu lūrēt uz lietām kuras nesaista. Foto katram kas kautko dara profesionāli ir savas konkrētas speciālizācijas , tie kas dara vissu parasti labi neprot neko , vēl jo vairāk tie kam "Viss vienkārši" lēti liekas Es piemēram neizmantoju cilvēkus kuri "Lēti" taisa , izmantoju tos kuri taisa LABI , no pieredzes zinu ka tie kas taisa LĒTI reti kad prota LABI , tik vien kā LETI , tā tas ir praktiski jebkurā jomā kur kaut kas JĀPROT un jāmācās. Foto par naudu pirmkārt ir AMATS - PRASME tik pēc tam "Hobijs talants" ja nav PRASMJU talantss būs bezspēcīgs savukārt bez TALANTA SPĒJĀM prasmes būs maz efektīgas
Visu šo lasot, rodas tikai viens komentārs- suņu bars. Padodiet tik kaut ko uz saplosīšanu. Un tā te bijis kopš laika gala. Skumji, ka pieauguši vīrieši (pārsvarā vīrieši) nespēj citādāk pašapliecināties.
Luni, par lēti un dārgi, un talantu, un prasmēm labāk nemaz nesāc runāt. Šeit fotoblogā lielākā daļa mākslinieku aprobežojušies ar to, ka iegādājušies kameru, kura maksā virs 300Ls. Šajā lapā fotogrāfija ir otršķirīga. Svarīgāk par visu ir reitings. Tāda muļķīga savstarpējā cīņa. Lielākā daļa no Jums šeit sēž jau vismaz 5 gadus diendienā.. un apliek viens otru. Tik izaugsmes no tā nekādas Fotoaparāta cena nenosaka fotogrāfa profesionalitāti. Šeit pavadītie gadi arī neko neizsaka. Un izstādi mazā galerijā mūsdienās arī var atvērt jebkurš, kuram ir līdzekļi vai pazīšanās.
Cienījamie Mākslinieki, agstu novērtētie, titulotie Fotogrāfi! Paldies Jums par ieteikumiem, linkiem, komentāriem. Atstāju šo tēmu Jūsu ziņā- plosiet viens otru tālāk! Un neaizmirstiet noskaidrot, kuram krāniņš garāks! Lai veicas
-slubruB-:Visu šo lasot, rodas tikai viens komentārs- suņu bars. Padodiet tik kaut ko uz saplosīšanu. Un tā te bijis kopš laika gala. Skumji, ka pieauguši vīrieši (pārsvarā vīrieši) nespēj citādāk pašapliecināties.
Luni, par lēti un dārgi, un talantu, un prasmēm labāk nemaz nesāc runāt. Šeit fotoblogā lielākā daļa mākslinieku aprobežojušies ar to, ka iegādājušies kameru, kura maksā virs 300Ls. Šajā lapā fotogrāfija ir otršķirīga. Svarīgāk par visu ir reitings. Tāda muļķīga savstarpējā cīņa. Lielākā daļa no Jums šeit sēž jau vismaz 5 gadus diendienā.. un apliek viens otru. Tik izaugsmes no tā nekādas Fotoaparāta cena nenosaka fotogrāfa profesionalitāti. Šeit pavadītie gadi arī neko neizsaka. Un izstādi mazā galerijā mūsdienās arī var atvērt jebkurš, kuram ir līdzekļi vai pazīšanās.
Cienījamie Mākslinieki, agstu novērtētie, titulotie Fotogrāfi! Paldies Jums par ieteikumiem, linkiem, komentāriem. Atstāju šo tēmu Jūsu ziņā- plosiet viens otru tālāk! Un neaizmirstiet noskaidrot, kuram krāniņš garāks! Lai veicas
Vai ku nikna! Laikam jau drīz būs. Pēcāk viss atkal nolien savos rāmjos. Grūtniecēm vajadzētu atslēgt internetu - lielākās spamotājas.
-slubruB-:Visu šo lasot, rodas tikai viens komentārs- suņu bars. Padodiet tik kaut ko uz saplosīšanu. Un tā te bijis kopš laika gala. Skumji, ka pieauguši vīrieši (pārsvarā vīrieši) nespēj citādāk pašapliecināties.
Vai ku nikna! Laikam jau drīz būs. Pēcāk viss atkal nolien savos rāmjos. Grūtniecēm vajadzētu atslēgt internetu - lielākās spamotājas.
"Un izstādi mazā galerijā mūsdienās arī var atvērt jebkurš, kuram ir līdzekļi vai pazīšanās." tāds netiešais uzbrauciens. tad savai aizstāvībai atzīšos, ka man nav ne līdzekļu, ne pazīšanās, ne ambīciju vai skaista un atpazīstama vārda. Galerijas meitenēm iepatikās manas bilds, tas arī viss.
metra:"Un izstādi mazā galerijā mūsdienās arī var atvērt jebkurš, kuram ir līdzekļi vai pazīšanās." tāds netiešais uzbrauciens. tad savai aizstāvībai atzīšos, ka man nav ne līdzekļu, ne pazīšanās, ne ambīciju vai skaista un atpazīstama vārda. Galerijas meitenēm iepatikās manas bilds, tas arī viss.
es par to liidziigi domaaju... lai arii Tev smuks vaards un pati forsha - nenjemtu es Tavas bildes savaa galerijaa, ja bildes nepatiktu. citiem ir "vaards", bet es nekad negribeetu savaa galerijaa eksponeet Bindes slapos sapniishus... Taa pozicioneeshanas tabula ar liikneem ir LJOTI plasha, lai taa droshi vareetu saprast kur un kaadam izdodas vai neizdodas uztaisiit izstaadi un kaadi tam ir iemesli - kurators kam patiik jaunas fotograafes, pasham daudz naudas, fotograafs no baarenju nama vai citaadi apdaliits kam kaads uzrakstiijis labu projektu ES naudai... vai paziishanaas ar nomenklatuuru, vai kaads ministrinsh kam pa savu liiniju visi pielien... hrenvinjzin...
metra:"Un izstādi mazā galerijā mūsdienās arī var atvērt jebkurš, kuram ir līdzekļi vai pazīšanās." tāds netiešais uzbrauciens. tad savai aizstāvībai atzīšos, ka man nav ne līdzekļu, ne pazīšanās, ne ambīciju vai skaista un atpazīstama vārda. Galerijas meitenēm iepatikās manas bilds, tas arī viss.
Mētra, piedod, es nezinu Tavu vārdu un arī nezinu neko par Tavām izstādēm. Bet ja jau uztver manis teikto kā uzbraucienu sev, tad gan jau ne bez pamata
Pārējiem- es neesmu nika un visu šo lasu un rakstu ar smaidu. Palasiet savus tekstus. Ir sajūta, ka pieauguši cilvēki diskutē?
Mētra, piedod, es nezinu Tavu vārdu un arī nezinu neko par Tavām izstādēm. Bet ja jau uztver manis teikto kā uzbraucienu sev, tad gan jau ne bez pamata
Pārējiem- es neesmu nika un visu šo lasu un rakstu ar smaidu. Palasiet savus tekstus. Ir sajūta, ka pieauguši cilvēki diskutē?
Re atkal skābu gurķi putukrējumā apēdi. Pacietiesi būss labii
blaac:ai ku nikna! Laikam jau drīz būs. Pēcāk viss atkal nolien savos rāmjos. Grūtniecēm vajadzētu atslēgt internetu - lielākās spamotājas.
blaac - Tu arii gadiijumaa neesi gruutniece????
Pamanu, ka ar katru dienu degradācija perfekti grauj tavas smadzeņu šūnas - rezultāta paliks iedomīgs un uzpūtīgs pūslis. Iesaku sākt ar atzīšanos pašam sev, ka nu vairs nav labi un pēcāk apmeklēt dakteri. Varbūt būs jahospitilizē. Nebaidies, tas būs Tevis un sabiedrības labā.
daži indivīdi ne tikai diskutē, bet arī uzjautrinās jā, uzmini par ko.......
tas nu bija uzbrauciens jebkuram, kuram ir bijusi izstaade !!!!
-slubruB-:
dansiga:
Tev - galvenokārt.
Tu ar katru dienu paliec stipri savadaaks ..... Cik reizes var atkaartot - ja nepatiik - neskaties!!!! Bet nee - Tu pat vairaakas reizes skaties manas neizdevushaas bildes!!!!
Tu ar katru dienu paliec stipri savadaaks ..... Cik reizes var atkaartot - ja nepatiik - neskaties!!!! Bet nee - Tu pat vairaakas reizes skaties manas neizdevushaas bildes!!!!
so do you... tikai kluseejot. es varu Tev sasuutiit, bez FB logo - iedod epastinju!
driizaak jau - ja Tev nepatiik ka kaads skataas, tad liec bildes maajaas pie sienas. publiska vieta tak te - ko gribu, to skatos
Tas labi ka tu tā dari , tieši tā ar jāpieiet šai tēmai tavā stāvoklī Tāpēc jau teicu KURŠ autors tev vislabāk piestāvētu . Redz atsķirībā no vairuma "Daru visu , varu visu , LĒTI un daudz" man tomēr šai jomā ir 25+ gadu pieredze , un badā nemirstu par dzīvi grēks sūdzeties. TAS VISS dēļ viena iemesla es ZINU kurš ir mans klients kurš nē un nedaru lietas kas mani nesaista vai nesanāk labāk vai savādak kā citiem. Man ikdienā apkārt ir ļoti daudz SIEVIEŠU kuras pie manis vai nus strādā vai kā citādi saistītas ar manu dzīvi vai biznesu viņas gana labi mani zin es viņas arī pietiekami ZINU kas viņām labāk izskatās piestāv un vspār DER. DAĻA pilnīgi godododīgi saka "Tas bildes ko TU / MĒS utt. tais man riebjas un krīt uz nerviem , ciest tās nevaru " tik maziņš BET ja piemēram būtu iespēja paskatītis viņu DRAUGU.LV albūmiņus un BILDES mājās pie sienas tad tur 90% ir MANAS/ MŪSU bildes ar "Uz ax ux KRUTA" pīkstieniem no pašām "Personām" izskaidrojums pavisam ienkarši viņas ZIN ka "Tā ir kruta" bet īstenībā viņai tas riebjas. Latvijā ļoti liela publika sdaļa VĒLĀS to ko nemaz "nevēlas" tieši tapēc ir visai nopietni ar viņu japiestrādā lai UZZINĀTU / SAPRASTU ko tad īstenībā viņa VĒLĀS SAŅEMT to ko SAKA vai to ko SAPROTI pēc pamatīgas iepriekšējas sarunas. Es parasti daru viņiekarši praktiski neņemu klientus no malas man tas nav nepieciešams jo pa gadiem uzkrāta gana liela pastāvīgu klientu bāze kas bildējās TIKAI pie mani un vitur neiet PAMĒĢINA pa retam bet vienmēr 100% atgriežas un vēl radus atved. TAS arī ir iemesls kapēc man nav intresanti RACIONĀLI pieverstie vēlmēm nu manu tur 500-1000 bildes "Sesijā" un visas atdod . Es uzspiežu 5-10 LABAS paņemu 50 - 100Ls un VISI LAIMĪGI nāk atkal un gaida savu rindu pierakstoties ieriekš GALVENO ko nesaprot "5Ls stradātāji" ka DARBS ar klienta GAUMI / VĒLMĒM nav tas pats kā "Stroikā par apmetēju" pieteikties pa 1/2 cenas vai piedāvāties "Mums šodien akcija" mazākus procentus PEĻŅA paņemt. Tieši tāpēc rezultāts TĀDIEM 90% ir gauži NOŽELOJAMS un klienti neapmierināti , pret ko viņš cīnās ELEMENTĀRI palaiž vēl zmāku cenu PAVISAM LĒTI Tik MISTIKA man darba nekad nav trūcis ŠIE kauc vislaik ka "Darba nav biznesa nav" , jocīgi kautkā PASAKI VĒLMES un es uzreiz pateikšu KAS varēs tās piepildīt , es REDZU kādas tēv VĒLMES tas ir BILDES GALERIJĀ un zinu ka ta sko tu SAKI neatbilst tam ko TU VĒLIES Vai arī tur RĀDI VIENU bet vēlies CITU Ta starp citu REKTURĪGI GRŪTNIECĒM un ir normāli , dažām tik tas grūtniecības stāvoklis ievelkās un paraug DZĪVES STILĀ Gan būs tev ISTAIS fotogrāfs un bildes ar būs DAUDZ
Finišam:
PIEMĒRAM , es 100% zinu ka Mētra @ Andris būs peprasīti VIENMĒR , PAR VIŅIEM dzirdu no klientu atsauksmēm un stāstiem no OTRA LV gala , kaut mīt viņi GALĪGĀ PROVINCĒ 140km no Rīgas Leišmalē ! Savukārt 99% "Spiedzienu apjūsmoto" glamurščiku NEVIENS NEKO NESAKA kaut grozās šie pamatā "RĪGA - PIERĪGA" , jo tādu SŪDU ir pilni pakši ir MODERNI bet nav nedz kruta nedz kādas vēlas ar to MAKSĀT jo ka ir VISIEM tas nemaksā NEKO kā ļoti lēta massu proukcija , ka uz konveijera stancētām 1000 bildēm nos "SESIJAS"
Drīz sāksies kameras ātršaušanas sacensības no50.lv...
Fotosesijas ilgums: 15 min Aptuvenais kopējo bilžu skaits 40 Pārim visas bildes no fotosesijas tiks ierakstītas līdzpaņemtajā zibatminā, CD vai citā datu nesējā Viens vissirsnīgākais foto tiks izdrukāts A4 formātā