forum.gif
Grūtnieces fotosesija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Grūtnieces fotosesija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.12 13:21 labots
 citēt
Uggga:Drīz sāksies kameras ātršaušanas sacensības :D
no50.lv...

Fotosesijas ilgums: 15 min
Aptuvenais kopējo bilžu skaits 40
Pārim visas bildes no fotosesijas tiks ierakstītas līdzpaņemtajā zibatminā, CD vai citā datu nesējā
Viens vissirsnīgākais foto tiks izdrukāts A4 formātā

Tie ir "Momentfoto" meistari , saucamais "Foto stūrītis" tur citas prasības un piegājiens nekā "Foto sesijai" tika nosaukums tāds uzlikts . Mēs ar tadus taisam arī bildes un Flaskās rakstam uzraiz. Tieši VISI PĀRĒJIE kas "Lēti taisa" jau doma ka jātaisa kā MOMENTFOTO bet tāpēc publika šumējās. Foto stūrītī neviens MĀKSLU neprasa un cena tāpēc attiecīga :face-wink::face-grin: Ja dumi un NEPROT PATEIKT ko tad viņi tirgo pa tiem 5Ls PAŠI VAINĪGI:face-wink: Visādi mazi mulķi un pastulbas blondīnes piedāvā "Sesijas" ar 1000 bildēm pa 5-10Ls domādami ka "Foto seija studijā" nozīmē to pašu ko "Momentfoto 5min pasakuma laikā" :D Istenībā KRUTI KANTORI kuri veido "Momentfoto" biznesu arkārtīgi rūpīgi atlasa DARBINIEKUS , princips VIENS cilvēkam jābūt IZCILAM PSIHALOGAM ar teicamām komunikācju spējām POZITĪVAM utt to pamatīgi testē. FOČĒT NAV JAPROT !!! Ja atrod ATBLSTOŠO visiem kriterijiem FOČET IEMACA ĀTRI bet visas iepriekš minētās īpašibas NEVAR IEMĀCĪT tapec jau ar meklē to ko IEMĀCĪT NEVAR un māca to ko VAR IEMĀCIT :):) Esmu sastapis vairākus IZCILUS ši amata meistarus 5 min pa 5Ls uztaisa TĀDAS BILDES ko 99% muļķis iesācējs NEMŪŽAM neuztasīs 3h 5000 bilžu pa 10Ls "seijā" studijā :):)
Publicēts: 08.02.12 13:43
 citēt
-slubru-, man jau šķiet, ka visa šī garā spamošana radās dēļ divām it kā savstarpēji vienu otru izslēdzošām lietām- Tava prasība "Klasiskās grūtnieču bildes neinteresē. Vairāk gribētos mākslinieciskas sajūtu bildes" pretstatā prasībai 50-100 bildes par lētu naudu. Tie, kas rada "mākslinieciskas sajūtu bildes", fotografē parasti vai nu par normālu samaksu, vai par velti, piedāvājot klientam izvēlēties labāko, nevis bildes, kas apliecina fotografēšanās faktu. "Mākslinieciskās sajūtas" gan beigās pārvērtās par "vienkārši interesantām un kvalitatīvām bildēm". Gan jau arī Mētra uzķērās uz "mākslinieciskajām sajūtām", piedāvājot individuālu pieeju katrai klienta bildei... P.s. Man nav bieži gadījies redzēt labākas kvalitātes fotogrāfiju izdrukas, kā Mētras tēva studijā.

Domāju ka no spama trīs lapu garumā būtu izvairījusies, ja jau sākotnēji būtu deklarējusi: "Man ir idejas fotosesijai. Vēlos fotogrāfu, kurš par saprātīgu maksu spētu kvalitatīvi iemūžināt manas aktivitātes studijā. Vēlos visas sesijas bildes nepastrādātas, RAW formātā, jo apstrādi veikšu pati!" :what:
Publicēts: 08.02.12 14:00
 citēt
laiksfoto_lv:-slubru-, man jau šķiet, ka visa šī garā spamošana radās dēļ divām it kā savstarpēji vienu otru izslēdzošām lietām- Tava prasība "Klasiskās grūtnieču bildes neinteresē. Vairāk gribētos mākslinieciskas sajūtu bildes" pretstatā prasībai 50-100 bildes par lētu naudu. Tie, kas rada "mākslinieciskas sajūtu bildes", fotografē parasti vai nu par normālu samaksu, vai par velti, piedāvājot klientam izvēlēties labāko, nevis bildes, kas apliecina fotografēšanās faktu. "Mākslinieciskās sajūtas" gan beigās pārvērtās par "vienkārši interesantām un kvalitatīvām bildēm". Gan jau arī Mētra uzķērās uz "mākslinieciskajām sajūtām", piedāvājot individuālu pieeju katrai klienta bildei... P.s. Man nav bieži gadījies redzēt labākas kvalitātes fotogrāfiju izdrukas, kā Mētras tēva studijā.

Domāju ka no spama trīs lapu garumā būtu izvairījusies, ja jau sākotnēji būtu deklarējusi: "Man ir idejas fotosesijai. Vēlos fotogrāfu, kurš par saprātīgu maksu spētu kvalitatīvi iemūžināt manas aktivitātes studijā. Vēlos visas sesijas bildes nepastrādātas, RAW formātā, jo apstrādi veikšu pati!" :what:

Nestrīdēšos, jo katram ir sava sajūta un redzējums par vārdu "māksliniecisks". No jauna uzzīmēta bilde ar sablūrotu fonu manā uztverē nav māksla. Kāda cita uztverē tādai bildei ir jāstāv Luvrā. Un taisnība abiem, jo gaumes, par laimi, mēdz atšķirties :)
Neesmu redzējusi ne Mētras, ne viņas tēva, ne Jūsu pārējo izdrukātas bildes un to kvalitāti un nevienā vārdā neesmu teikusi, ka to apšaubu. Tāpat neminēju summu, kādu esmu gatava maksāt par fotosesiju. Ja nevēlos maksāt par vienu izdrukātu un apstrādātu bildi 10 Ls, tas nenozīmē, ka vēlos fotosesiju par 5 Ls. To Jūs, gudrie prāti, izdomājāt paši :)
Un spams 3 lapu garumā mani neuztrauc. Manis pēc droši variet turpināt spamot vēl 30 lapas :)
Publicēts: 08.02.12 14:23
 citēt
laiksfoto_lv:-slubru-, man jau šķiet, ka visa šī garā spamošana radās dēļ divām it kā savstarpēji vienu otru izslēdzošām lietām- Tava prasība "Klasiskās grūtnieču bildes neinteresē. Vairāk gribētos mākslinieciskas sajūtu bildes" pretstatā prasībai 50-100 bildes par lētu naudu. Tie, kas rada "mākslinieciskas sajūtu bildes", fotografē parasti vai nu par normālu samaksu, vai par velti, piedāvājot klientam izvēlēties labāko, nevis bildes, kas apliecina fotografēšanās faktu. "Mākslinieciskās sajūtas" gan beigās pārvērtās par "vienkārši interesantām un kvalitatīvām bildēm". Gan jau arī Mētra uzķērās uz "mākslinieciskajām sajūtām", piedāvājot individuālu pieeju katrai klienta bildei... P.s. Man nav bieži gadījies redzēt labākas kvalitātes fotogrāfiju izdrukas, kā Mētras tēva studijā.

ļoti precīzi, tā arī ir.
Un es nesaprotu kāpēc burbulis kā vienīgo apspriesšanas vērto ideju, izvirza kaut ko no jauna pārzīmētu un ar sablūrotu fonu :)
Tas laikam ir vienīgais atskaites punkts, jebšu vizuālais kairinātājs :)
Publicēts: 08.02.12 14:44
 citēt
Bildes:
dansiga: Tu ar katru dienu paliec stipri savadaaks ..... Cik reizes var atkaartot - ja nepatiik - neskaties!!!! Bet nee - Tu pat vairaakas reizes skaties manas neizdevushaas bildes!!!!
so do you... tikai kluseejot. es varu Tev sasuutiit, bez FB logo - iedod epastinju! :D

driizaak jau - ja Tev nepatiik ka kaads skataas, tad liec bildes maajaas pie sienas. publiska vieta tak te - ko gribu, to skatos :D

Atšķirībā no Tevis, es nesaucu Tavas bildes par štruntiem ....
Publicēts: 08.02.12 15:54
 citēt
NilsS:

ļoti precīzi, tā arī ir.
Un es nesaprotu kāpēc burbulis kā vienīgo apspriesšanas vērto ideju, izvirza kaut ko no jauna pārzīmētu un ar sablūrotu fonu :)

NilsS,
es to minēju kā piemēru. Man nav ne vēlēšanās, ne pienākums izklāstīt Tev, ko es uzskatu un ko neuzskatu par mākslu. Nav pārliecības, ka Tu to spēsi uztvert :) Elpo dziļi un atslābsti!
Publicēts: 08.02.12 16:13
 citēt
Ai nu beidziet :) Burbulis ir INTRESANTU snapshotu fans autors BET mēdz "Recedīvēt" ar uz "Ielu glamūru" , tieši tāpēc jau prasība ir DAUDZ bet nav prasibas "Ierastas puņčbildes" , manā skatījumā konkretā grūtniece būtu jābīldē ne STUDIJA bet pašas gultā guļamistabā vannas istabā ar visai kontrastainu gasmu būtu TAS KAS VAIG , tās mnas domas:) NILS tu meiteni nesaproti VIŅA REĀLI NAV DUMA tik nav "Grāmatvedis" tāpēc nevar PRECĪZI noformulēt domu. PASKATIES GALERIJĀ un sapratīsi KO VAIG , viss TĀDA STILĀ tika ar ar ZAĶI AR PUNCI :) Nils izlasi ŠITO www.arterritory.com... un sapratīsi KĀ JĀDOMĀ un KO VAIG ! Nav vērts braukt visru KLIENTAM un viņu par kautko PARLIECINĀT , elementāai PRECĪZI JĀPILDA VĒLMES un jāsaņem PIĶIS:face-wink:
Publicēts: 08.02.12 16:31
 citēt
-slubruB-:
NilsS:

ļoti precīzi, tā arī ir.

NilsS,
es to minēju kā piemēru. Man nav ne vēlēšanās, ne pienākums izklāstīt Tev, ko es uzskatu un ko neuzskatu par mākslu. Nav pārliecības, ka Tu to spēsi uztvert :) Elpo dziļi un atslābsti!
Pašai arī būtu jāsāk trenēties dziļi un pareizi elpot.
Publicēts: 08.02.12 17:20
 citēt
dansiga:
Bildes:o do you... tikai kluseejot. es varu Tev sasuutiit, bez FB logo - iedod epastinju! :D

driizaak jau - ja Tev nepatiik ka kaads skataas, tad liec bildes maajaas pie sienas. publiska vieta tak te - ko gribu, to skatos :D

Atšķirībā no Tevis, es nesaucu Tavas bildes par štruntiem ....
bet Tu driiksti to dariit ja taa domaa. Un es taa daru... zec it.
Publicēts: 08.02.12 17:52 labots
 citēt
-slubruB-:
NilsS:

ļoti precīzi, tā arī ir.

NilsS,

mīļi , protams, ka tā raizējies par maniem elpceļiem :)
Tev arī :face-kiss:
PS dīvaini to visu lasīt no tantes, kura sūdzējās, par plosīšanos blogā........ja godīgi, tad tava galerija un izteikumi drīzāk liecina, par vizuālu aprobežotību, kuras virsotne ir kas pārzīmēts un ar blūru fonā:) sižets, ideja, gaismas spēles, tas viss ir par mazsvarīgu, lai būtu vērts apspriest. Pat meklējot fotogrāfu fotosesijai. Lielākais cepiens - aiaiaiai, lielās cenas, kretīni blogā utaml
Publicēts: 09.02.12 09:52
 citēt
Nils, neko tu nejēdz:D

Sadalam kadru trīs vertikālās un trīs horizontalās līnijās, uz apakšējās līnijas - horizonts uz labās malējās vertikāles centrējam grūtnieci, profils/vējš/dziļdomīgs skats pa krasta līniju/mākoņi fonā/sepija(var vietām pablūrot tomēr) tā tās lietas darāmas...vienīgā nelaime, ka tagad ziema....
Publicēts: 09.02.12 11:02
 citēt
imgfoto:Nils, neko tu nejēdz:D

Sadalam kadru trīs vertikālās un trīs horizontalās līnijās, uz apakšējās līnijas - horizonts uz labās malējās vertikāles centrējam grūtnieci, profils/vējš/dziļdomīgs skats pa krasta līniju/mākoņi fonā/sepija(var vietām pablūrot tomēr) tā tās lietas darāmas...vienīgā nelaime, ka tagad ziema....

Tev taisnība :face-sad:
Publicēts: 09.02.12 11:13
 citēt

protams ka daudz labāk ir jebkuru objektu iebāzt tieši ideāli centrā nerūpējoties nedz par kadra tehnisko un kompozicionālo nedz arī par saturisko uzbūvi :D
Publicēts: 09.02.12 11:47 labots
 citēt
Traktorz:

protams ka daudz labāk ir jebkuru objektu iebāzt tieši ideāli centrā nerūpējoties nedz par kadra tehnisko un kompozicionālo nedz arī par saturisko uzbūvi :D

Kas ir kadra tehniskā uzbūve? Pastāstīsi? ;)

p.s.
stāsts jau bija par šo, ja kas... neuztver visu personīgi...;)
www.fotoblog.lv... , www.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.02.12 11:49
 citēt
pirmā bilde ir klusās šausmas. - ja otro normāli apstrādātu tad no viņas vēl kaut ko varētu arī izveidot.
un nestāstīšu gan. - sāc ar to ka izlasi kaut vienu grāmatu par kompozīciju un kadrējumu un kadra uzbūvi (gan tehnisko gan saturisko)
Publicēts: 09.02.12 11:50
 citēt
Kuru grāmatu Tu man ieteiktu?
Publicēts: 09.02.12 11:54
 citēt
imgfoto:Kuru grāmatu Tu man ieteiktu?

ir tāds teiciens par šo tēmu - ka lai zinātu visu pietiek izlasīt 10 grāmatas - bet lai atrastu pareizās 10 ir jāizlasa daudzi tūkstoši
Publicēts: 10.02.12 00:16
 citēt
KLUKSTES FIKSI LAKTĀ, GRAUDI BŪS RĪT!!! :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: