forum.gif
Grūtnieces fotosesija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Grūtnieces fotosesija
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.02.12 12:32
 citēt
Sveiki visiem!
Nezinu, vai esmu pareizajā sadaļā, bet-
laicīgi sāku meklēt fotogrāfu, kurš varētu (un vēlētos) sabildēt grūtnieci.
Tā kā mazulis gaidāms maija sākumā, fotosesiju varētu organizēt no marta līdz aprīļa sākumam/vidum.
Klasiskās grūtnieču bildes neinteresē. Vairāk gribētos mākslinieciskas sajūtu bildes.
Ieteikumus, cenu par darbu un linkus ar jūsu darbu paraugiem gaidīšu uz ilonableiere@gmail.com

Paldies! :)
Publicēts: 06.02.12 12:41
 citēt
ja esi ar mieru atbraukt uz Liepājas pusi (esmu Liepājnieks) tad varam ko sarunāt :)
Publicēts: 06.02.12 13:40
 citēt
Traktorz, vai Tev Liepājā ir kāda studija pieejama? Baidos, ka aprīlī ārā vēl varētu būt vēss.. Un satuntulētās bildes negribas.
Publicēts: 06.02.12 13:50
 citēt
Tavam stilam piestāvētu Ilona Pulkstene , viņa var grūtnieces arī uz galvas uzlikt :)

www.photodom.com...
Publicēts: 06.02.12 13:55
 citēt
-slubruB-:Traktorz, vai Tev Liepājā ir kāda studija pieejama? Baidos, ka aprīlī ārā vēl varētu būt vēss.. Un satuntulētās bildes negribas.

ir pieejama arī studija
ja interesē manis bildētas grūtnieču bildes tad varu privāti aizsūtīt kādu bariņu tādu
Publicēts: 06.02.12 15:09
 citēt
Lunis,
Jā, viņas stils man tiešām tuvs :) Paldies par info.
Aizdomas gan, ka cena arī būs ļoti augsta...
Publicēts: 06.02.12 15:10
 citēt
Traktorz,
atsūti, lūdzu, uz augstākminēto e-pastu :)
Paldies!
Publicēts: 06.02.12 17:09
 citēt
Vari iemest aci šeit:

www.baltskars.com...
Publicēts: 06.02.12 19:04
 citēt
Baltskars:Vari iemest aci šeit:

http://www.baltskars.com/pregnant/

Tik bremzētu webu skatoties tak var bez nerviem palikt...
Publicēts: 06.02.12 20:28
 citēt
Gabiz:

nevis bez nerviem, bet gan var paspēt piedzemdēt:face-grin:
Publicēts: 06.02.12 20:37
 citēt
zem pogas *komercfoto* ir pāris

grinbergs.weebly.com
Publicēts: 06.02.12 23:27
 citēt
Gabiz:

Varbūt tapēc Tev viņu nav :face-grin:
Publicēts: 07.02.12 00:33
 citēt
-slubruB-:Lunis,

Aizdomas PAMATOTAS , viņa ir pieprasīta autore normālai Krievu maksātspējīgai publikai kas SAPROT cik kam jāmaksā un MAKSĀ par to ko saprot:) Mums ar cenas nav mazas bet ar grūtniecēm ņemas meitenes , man citas tēmas tuvākas kaut paretam ar uzbildēju JA SAVADAK nevar :):)
Publicēts: 07.02.12 02:57
 citēt
Lunis:

Aizdomas PAMATOTAS , viņa ir pieprasīta autore normālai Krievu maksātspējīgai publikai kas SAPROT cik kam jāmaksā un MAKSĀ par to ko saprot:) Mums ar cenas nav mazas bet ar grūtniecēm ņemas meitenes , man citas tēmas tuvākas kaut paretam ar uzbildēju JA SAVADAK nevar :):)

LUNI, a Tu pats - CIK labi paziisti ILonu!?!??!??!!? Amn ir lielas aizdomas, ka es vinju paziistu DAUDZ labaak par tevi , kursh baxta tkai photodoma bildes ..... PFFFfffffff.........
Publicēts: 07.02.12 10:37
 citēt
Lunis,
es jau neko nesaku, ja cena ir pamatota. :)
Tevis pieminētai autorei tā varētu būt.

Diemžēl nākas saskarties ar manuprāt pilnīgi nepamatotām cenām..

Es gan nevēlos šeit izraisīt kašķi, bet jautājums:
Vai Jums 10Ls šķiet ok par vienu bildi? (bilde drukāta, A4 formāts. Digitālas bildes izsniegtas netiek, līdz ar to pati pavairot tās nevaru) Piebildīšu, ka autors nav neviens no vecajiem bukiem ar lielu, atpazīstamu un skanīgu vārdu.
Publicēts: 07.02.12 10:42
 citēt

Vai Jums 10Ls šķiet ok par vienu bildi? (bilde drukāta, A4 formāts. Digitālas bildes izsniegtas netiek, līdz ar to pati pavairot tās nevaru) Piebildīšu, ka autors nav neviens no vecajiem bukiem ar lielu, atpazīstamu un skanīgu vārdu.

Ja bilde tiešām laba, manis pēc varētu arī vairāk maksāt! Digitālo formātu gan gribētos klāt... :what:
Publicēts: 07.02.12 10:52
 citēt
laiksfoto_lv:

Ja bilde tiešām laba, manis pēc varētu arī vairāk maksāt! Digitālo formātu gan gribētos klāt... :what:

Ja vēlos fotosesiju, tad gaidu vismaz 50-100 bildes. Tātad fotosesijas cena 500-1000Ls par drukātām bildēm. Tiešām ir ok?
Publicēts: 07.02.12 10:53
 citēt
100 bildes? Ārprāc!
Publicēts: 07.02.12 10:55 labots
 citēt
-slubru- Tu vēlies bildes vai fotosesijas reportāžu?!? :exciting:

Kaut kur akcijās piedāvā par 12,90 fotosesiju ar 80 bildēm. Varbūt tas ir atbilstošais piedāvājums? :what:

Es klientiem, kuri jautā, kāpēc tik maz bildes iekļautas cenā, parasti piedāvāju studijas un tehnikas īri- par lētu naudu būs tik bildes, cik gribēs!
Publicēts: 07.02.12 11:01
 citēt
talavietis:100 bildes? Ārprāc!

vo,vo:face-grin::face-wink:
Publicēts: 07.02.12 11:13
 citēt
laiksfoto_lv:-slubru- Tu vēlies bildes vai fotosesijas reportāžu?!? :exciting:

Kaut kur akcijās piedāvā par 12,90 fotosesiju ar 80 bildēm. Varbūt tas ir atbilstošais piedāvājums? :what:

:)
es rēķinos ar to, ka šīs 50-100 bildes nav katra unikāla, tās ir līdzīgas viena otrai.
Es arī nevēlos milzu apstrādi bildēm. Vienkārši interesantas (nāku ar savām idejām) un kvalitatīvas bildes.
Publicēts: 07.02.12 11:20
 citēt
Ko nozīmē "milzu apstrāde" un kādi ir kvalitātes kritēriji? Interesantas idejas ir no pozu viedokļa, vai arī interesants ir gaismu izvietojums, vide, vai varbūt aksesuāri???
Publicēts: 07.02.12 11:28
 citēt
Mani pārsteidz tas, ka vienkārši lauku cilvēkli kuri itkā no mākslas neko nesajēdz atzīst, ka ir vērts par 5 izdrukātām, labām un skaistām bildēm atdot 50Ls, bet dažam labam fotogrāfam tas izraisa sašutumu. Jā - ko tur daudz slēpt - es un mans tētis, kas strādājam Jēkabpilī prasam 10Ls par A4 bildi +interneta formāta failu. 12Ls bija pirms krīzes laikos, un arī tagad, lai cik grūti laiki, cilvēkiem vajag labas bildes - Kāzas, vēderbildes, kristības un ģimenes bildes vai vienkārši personīgās bildes uz kurām ir prieks skatīties. kāda jēga samaksāt 50Ls un dabūt visas fotosesijas bildes - tāpat meitenes raudādamas skrien pie mana tēta lai viņš kaut ko glābj ar tām bildēm vai īpaši bieži mums jāglābj kāda tirliņa fotogrāfētas kāzu bildes - pasākums ir neatgriezenisks.
10Ls nav liela summa - ieejiet rimčikā un par paiku vien atdosiet 20Ls, un tas ir normāli, bet, atšķirībā no paikas, fotrogrāfijas vertība laika gaitā tikai aug.
Publicēts: 07.02.12 11:30
 citēt
laiksfoto_lv:Ko nozīmē "milzu apstrāde" un kādi ir kvalitātes kritēriji? Interesantas idejas ir no pozu viedokļa, vai arī interesants ir gaismu izvietojums, vide, vai varbūt aksesuāri???

Milzu apstrāde ir tad, kad no fotogrāfijas nekas vairs nav palicis pāri- viss ir uzzīmēts no jauna.
Šādās bildēs ir ieguldīts milzu darbs (un par to ir jāmaksā), bet man tas nav vajadzīgs.

Kvalitatīva bilde ir tāda, kurai nav vajadzīga šī apstrāde.
Publicēts: 07.02.12 11:31
 citēt
+ Mētra!!!
Publicēts: 07.02.12 11:33
 citēt
manuprat 10 ls par a4 bildi it nemaz nav daudz. Cik tev vinas vajag? Uzskatu ka grutnieces bildei ar vienu pilniba vajadzetu pietikt... nu tadu, ka nav kauns pie sienas piekart :face-glasses: Bet ja ir savas idejas, tad drosivien nemaz nevajag tik krutu makslenieci, pietiks ar kadu, kas nospiez sledzi
Publicēts: 07.02.12 11:38
 citēt

Apstrādes apjomu nosaka ne tikai fotogrāfa darbs, bet arī izvirzītais mērķis, modeļa sagatavotība procesam (meikaps, apģērbs, kaut vai apakšveļas atstātie nospiedumi uz auguma). Man šķiet, ka kaut vai minimāla apstrāde ir tāpat nepieciešama 90% gadījumu!
Publicēts: 07.02.12 11:41
 citēt
metra:Mani pārsteidz tas, ka vienkārši lauku cilvēkli kuri itkā no mākslas neko nesajēdz atzīst, ka ir vērts par 5 izdrukātām, labām un skaistām bildēm atdot 50Ls, bet dažam labam fotogrāfam tas izraisa sašutumu. Jā - ko tur daudz slēpt - es un mans tētis, kas strādājam Jēkabpilī prasam 10Ls par A4 bildi +interneta formāta failu. 12Ls bija pirms krīzes laikos, un arī tagad, lai cik grūti laiki, cilvēkiem vajag labas bildes - Kāzas, vēderbildes, kristības un ģimenes bildes vai vienkārši personīgās bildes uz kurām ir prieks skatīties. kāda jēga samaksāt 50Ls un dabūt visas fotosesijas bildes - tāpat meitenes raudādamas skrien pie mana tēta lai viņš kaut ko glābj ar tām bildēm vai īpaši bieži mums jāglābj kāda tirliņa fotogrāfētas kāzu bildes - pasākums ir neatgriezenisks.
10Ls nav liela summa - ieejiet rimčikā un par paiku vien atdosiet 20Ls, un tas ir normāli, bet, atšķirībā no paikas, fotrogrāfijas vertība laika gaitā tikai aug.

Mētra, es jau minēju- ja vēlos bildes, kuras ir pilnīgi atšķirīgas viena no otras, apstrādātas tā, ka es savos 30 gados izskatos 18 gadīga, tad jā- tas ir liels darbs un par to jāmaksā. Un tad par 5 bildēm varu samaksāt 50 Ls. Tu no fotogrāfijas uztaisi gleznu, man tas nav vajadzīgs.

Ja es vēlos 50 tīras, kvalitatīvas bildes (3-4 dažādi tērpi/uzstādījumi/vide), tad manuprāt 500 Ls par šādu fotosesiju ir neadekvāta summa. Es zinu, kā notiek bilžu apstrāde, ja viss, kas vajadzīgs ir krāsu, kotrasta korekcija :)

Lai nu kā, man patiess prieks par to, ka neskatoties uz prasīto cenu, Tev ir klienti! Lai veicas arī turpmāk.

Es nevienā brīdī nevēlējos aizvainot Tevi, tāpat kā nevēlos klausīties lekciju no Tavas puses.
Vienkārši Tavs piedāvājums neatbilst manām prasībām :) Elpojam dziļi :)
Publicēts: 07.02.12 11:48
 citēt
lafoto:manuprat 10 ls par a4 bildi it nemaz nav daudz. Cik tev vinas vajag? Uzskatu ka grutnieces bildei ar vienu pilniba vajadzetu pietikt... nu tadu, ka nav kauns pie sienas piekart :face-glasses: Bet ja ir savas idejas, tad drosivien nemaz nevajag tik krutu makslenieci, pietiks ar kadu, kas nospiez sledzi

Es šo bildi nelikšu pie sienas, tāpēc man nav vajadzīgs ne A4, ne kāds cits drukātais formāts.
Es arī nemeklēju krutu mākslinieci/mākslinieku, kaut arī tagad saprotu, ka lielākā daļa no Jums tieši par tādiem sevi uzskata :)

Lai nu kā, šķiet, ka esmu atradusi fotogrāfu, kurš uztvēra manu domu.
Paldies pārējiem par vedokļiem un atsaucību!
Publicēts: 07.02.12 11:49
 citēt
laiksfoto_lv:

Apstrādes apjomu nosaka ne tikai fotogrāfa darbs, bet arī izvirzītais mērķis, modeļa sagatavotība procesam (meikaps, apģērbs, kaut vai apakšveļas atstātie nospiedumi uz auguma). Man šķiet, ka kaut vai minimāla apstrāde ir tāpat nepieciešama 90% gadījumu!

Piekrītu. Bet minimala apstrāde nemaksā 10Ls par bildi.
Publicēts: 07.02.12 11:54 labots
 citēt

ir naivi cereet uz uubermaakslu pa 3.50
opreģeļisj....
Publicēts: 07.02.12 11:57 labots
 citēt
Es arī nemeklēju krutu mākslinieci/mākslinieku, kaut arī tagad saprotu, ka lielākā daļa no Jums tieši par tādiem sevi uzskata ...

... es gluzi otradi, esmu nulle, un grutnieces bildet nav viegli, tapec ari nepiedavajos, ne pa latu, ne pa 10
Publicēts: 07.02.12 12:06
 citēt
lafoto:Es arī nemeklēju krutu mākslinieci/mākslinieku, kaut arī tagad saprotu, ka lielākā daļa no Jums tieši par tādiem sevi uzskata ...

... es gluzi otradi, esmu nulle, un grutnieces bildet nav viegli, tapec ari nepiedavajos, ne pa latu, ne pa 10

izlasi kas pie mana profila ir pierakstīts :) - bet ja slinkums skatīties tad nocitēšu arī šeit "neko nemāku, neprotu un nezinu"
Publicēts: 07.02.12 12:08 labots
 citēt
"Mētra, es jau minēju- ja vēlos bildes, kuras ir pilnīgi atšķirīgas viena no otras, apstrādātas tā, ka es savos 30 gados izskatos 18 gadīga, tad jā- tas ir liels darbs un par to jāmaksā. Un tad par 5 bildēm varu samaksāt 50 Ls. Tu no fotogrāfijas uztaisi gleznu, man tas nav vajadzīgs.

Ja es vēlos 50 tīras, kvalitatīvas bildes (3-4 dažādi tērpi/uzstādījumi/vide), tad manuprāt 500 Ls par šādu fotosesiju ir neadekvāta summa. Es zinu, kā notiek bilžu apstrāde, ja viss, kas vajadzīgs ir krāsu, kotrasta korekcija :)

Lai nu kā, man patiess prieks par to, ka neskatoties uz prasīto cenu, Tev ir klienti! Lai veicas arī turpmāk.

Es nevienā brīdī nevēlējos aizvainot Tevi, tāpat kā nevēlos klausīties lekciju no Tavas puses.
Vienkārši Tavs piedāvājums neatbilst manām prasībām :) Elpojam dziļi :)"

nez, es atbildēju uz jautājumu "Vai Jums 10Ls šķiet ok par vienu bildi?" Par to, kas Tev ir vai nav vajadzīgs sākotnēji nebija skaidrs, manšķiet arī Tev pašai (ja atceramies, ka sākumā no 1000 kadriem(kas esot normāli fotosesijas laikā) Tu gribēsi 150-200 fotogrāfiju failus, tad tagad jau tie ir 50). Un runājot par dažādajām vidēm - ja krēslu pamainīšana studijā skaitās - tad tik uz priekšu, sarunā kādu draudziņu un izpaužaties, manuprāt tas būtu jaukāk un lētāk nekā meklēt fotogrāfu.
Nekādā ziņā nejūtos aizvainota :) Jā, neesmu gan vecs buks (pagaidām), bet savu darbu cienu. Neviens Tev neprasa lai maksā 10Ls par 1 bildi kurai ir tikai sagriezti kontrasti. Fotogrāfu ir daudz un klientam vienmēr ir izvēles iespējas. :)
Runājot par izdrukātām fotogrāfijām un failiem, kā mans pasniedzējs Raimo teica - fotogrāfija kļūst par fotogrāfiju tikai tad kad tā ir uz papīra un to var paņemt rokās.
Publicēts: 07.02.12 12:09
 citēt
NilsS:

ir naivi cereet uz uubermaakslu pa 3.50
opreģeļisj....

:)
Vai tad mans uzstādījums ir ūbermāksla?
Publicēts: 07.02.12 12:13
 citēt
Mētra,
Vēlreiz paldies par atsaucību!
Lai veicas!
Publicēts: 07.02.12 12:18
 citēt
Prieks, ka ar fotobloga starpniecību -slubru- izdevās atrast fotogrāfu, kurš atbilst viņas prasībām. Lai veicas! :face-smile:
Publicēts: 07.02.12 12:21
 citēt
laiksfoto_lv:Prieks, ka ar fotobloga starpniecību -slubru- izdevās atrast fotogrāfu, kurš atbilst viņas prasībām. Lai veicas! :face-smile:

Pat bija vairāki, no kā izvēlēties! :)
Paldies, lai veicas arī Jums!
Publicēts: 07.02.12 13:03
 citēt
... ja nesanāks uz šo reizi normālas bildes, to var atkārto atkal pēc kāda gada... :))
Publicēts: 07.02.12 13:20 labots
 citēt
dansiga:
Lunis:

LUNI, a Tu pats - CIK labi paziisti ILonu!?!??!??!!? Amn ir lielas aizdomas, ka es vinju paziistu DAUDZ labaak par tevi , kursh baxta tkai photodoma bildes ..... PFFFfffffff.........

Vispār Ilonu esmu bildējis dažas reizes , tātad kādus 5-6-7 gadus pazistu :):) Viņa draudzenes un savas frizier un meikapa klientes no Jurmalas pamatā bildē. Publika tur nav nabadzīga , Jūrmlas friziere krāsotāja viņa pat ļoti laba , man viņa patīk. Pa manam viņa ļoti līdzīga Vintovkai tieši tas pats karjēras variants. Man viņas sesijas ļoti patīka arī tās kas NAV WEBā tikai kompī.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas