Elmarss:Citiem ar naf. bet informācija par šito stiklu ir vienkārši kaudzēm. Domāju, ka viens no visaprunātākajiem objektīviem... http://www.fotoblog.lv/blog/4921/?cid=523585
Baltais or uz 39 vītni tur vēl pārejnieku vaig uz 42 un tad vēl uz EOS Manuprāt šitie stikli kā JEBKURA Krievu optika ir nenormāli atkarīga no EKSEMPLĀRA , man daudz ir bijuši JUPITER 9 , 100% zinu ka BEZ TESTA pirkt viņu nav kēgas MĒSLS 80% GADĪJUMU pelēks nekonstrastains softs KAKA. Eksspeplārs kas ir NORMĀLS ir gan smukas krāsas gan normāls kontrasts ir SIFTĪGS attēls nevis "Neass stikls" un NORMĀLI ir kārtīgi jāizlasa no KAUDZES. Te Latgaē pat viens tirgoja uzreiz 3-4 tieši tādus ko bija LASIJIS un nevins nebija NORMĀLS. Padomju stikli ir LOTERIJA , rieši tā k`aman paveicās ar Helios 44-2 58mm f/2.0, ekspota variantā , bijus toss stiklus DESMITIEM rokās turējis un mēģinājis , man krievlaikos darbā viņus un Industaru bija puss atvilkne no nosprāgušiem zenītiem un VISI KAKAS stikls kads man nemužam nebutu vajadzigs, un PĒKŠI pilnīgi nejauši trāpijās IZCILS PILNĪGI SAVĀDĀKS ekspemplārs pilnīgi jauns nelietots KRĀMU TIRGŪ!! Tā ir ar Krievu stikliem . Un helios 40 NAV IZŅEMUMS.
nju mees savu melno vienam blogerim nopaardevaam pa kautkaadiem 200+drusku. nezinu vinja satisfikaaciju, veel gaidu kad paraadiisies bildes galerijaa... Tagad drusku zheel... bija labs tomeer