Traktorz:latvijā šādam konkursiņam būtu ļoti grūti atlasīt uzvarētāju ...
Nemaz neteic!Ir taču topi vissliktāk ģērbtajiem stāriem,topi par nejēdzīgāko jaunvārdu,par švakāko popšļāģeri utml. Ka tik publicitāte.Un nav nemaz tik viegli iekļūt tādā antitopā.
Traktorz:nu es biju domājis to ka latvijā šādam konkursam būtu 10 tūkstoši dalībnieku un būtu ļoti grūti atrast uzvarētāju - t.i. būtu super sīva konkurence
Būtu gan konkurencīte ne pa jokam.Un ne jau tikai Latvijā.Bet uz tādu variantu toč neviens labprātīgi nepieteiktos!Jo sevišķi daudz sanāktu ceļojumu māsteri-es sievas draudzenei jau kuro gadu mēģinu iestāstīt,ka no katra brauciena ir jāizlasa 20-30 bildiņas,nevis jārāda man 1000!Cilvēks it kā ar augstāko izglītību,inteliģents un ne dumjš...ne vella ....mauc tik pa savam.Un apvainojas,ja sāku žāvāties un izeju uzpīpēt.
viss relatīvi. ieliktu to otro bildi,kas redzama TVnetā kādā krutā izstādē zem kruta autora un visi dvestu ah un oh. ( reti jau kurš pasaka, ka karalis ir kails).
VinoRosso:viss relatīvi. ieliktu to otro bildi,kas redzama TVnetā kādā krutā izstādē zem kruta autora un visi dvestu ah un oh. ( reti jau kurš pasaka, ka karalis ir kails).
Reiz vēroju vienu šīs balvas cienīgu jaunieti, kas amsterdamā no kuģīša krēslā iekšpuses caur logu ar zibspuldzi bildēja apkārtējās ainavas. fascinēja tas, ka viņa apskatot kārtējos zipenes atspulgus uz stikla neizdarīja nekādus secinājumus, nopūtās uz spieda tāļāk
zbmono:Reiz vēroju vienu šīs balvas cienīgu jaunieti, kas amsterdamā no kuģīša krēslā iekšpuses caur logu ar zibspuldzi bildēja apkārtējās ainavas. fascinēja tas, ka viņa apskatot kārtējos zipenes atspulgus uz stikla neizdarīja nekādus secinājumus, nopūtās uz spieda tāļāk
Es ar tiešī tāpāt, bet vēl trīgerus ar dīv zipenēm izmētā pā sturiem
Traktorz:nu es biju domājis to ka latvijā šādam konkursam būtu 10 tūkstoši dalībnieku un būtu ļoti grūti atrast uzvarētāju - t.i. būtu super sīva konkurence
Būtu gan konkurencīte ne pa jokam.Un ne jau tikai Latvijā.Bet uz tādu variantu toč neviens labprātīgi nepieteiktos!Jo sevišķi daudz sanāktu ceļojumu māsteri-es sievas draudzenei jau kuro gadu mēģinu iestāstīt,ka no katra brauciena ir jāizlasa 20-30 bildiņas,nevis jārāda man 1000!Cilvēks it kā ar augstāko izglītību,inteliģents un ne dumjš...ne vella ....mauc tik pa savam.Un apvainojas,ja sāku žāvāties un izeju uzpīpēt.
Viecha, no šitā var izvairīties. Sarīko bilžu vakaru, izziņo reglamentu- max. bilžu skaits vienam autoram. Ja pasludināsi arī, kādam jābūt ģērbšanās stilam, pārkāpt neviens neiedrošināsies!