Jā jocīgi par to IS, ka 24-70 nav, bet mazajiem fiksiem ir. Nekad īsti neesmu sajutis vajadzību pēc tā IS, varbūt ar šo funkciju no rokas var bildēt ar ekstrēmi ilgu slēdzi.
Vēl īsti nesapratu, vai 24-70 zoomojot izbīdās vai ir tā pat kā ar 70-200/2.8
24-70 bez IS, jo IS tomēr noēd asumu, lai ko neteiktu. Canon šo objektīvu ir pozicionējis, kā ļoti asu pa visu diapazonu. Tas būs tāds pats tubusveidīgais, tikai par 9 mm īsāks, nekā vecais. Vēl šim būs slēdzis, lai nobloķētu transporta laikā kustīgo tubus daļu. Par cik pikseļus marketings tomēr spiež "vairoties", vajadzīgi jauni objektīvi, kuri nodrošina asumu uz šīm matricām. Te nu arī ir rezultāts.
canon:
"Das EF 24-70mm 1:2,8L USM ist ab April zum Preis von 2299* Euro und die Weitwinkelfestbrennweiten ab Juni 2012 für 829* Euro (EF 24mm 1:2,8 IS USM) und 799* Euro (EF 28mm 1:2,8 IS USM) im Handel erhältlich."
talavietis:24-70 bez IS, jo IS tomēr noēd asumu, lai ko neteiktu. Canon šo objektīvu ir pozicionējis, kā ļoti asu pa visu diapazonu. Tas būs tāds pats tubusveidīgais, tikai par 9 mm īsāks, nekā vecais. Vēl šim būs slēdzis, lai nobloķētu transporta laikā kustīgo tubus daļu. Par cik pikseļus marketings tomēr spiež "vairoties", vajadzīgi jauni objektīvi, kuri nodrošina asumu uz šīm matricām. Te nu arī ir rezultāts.
varbūt beidzot canonam būs labs zooms šajā diapazonā, nevis kā esošais, kas pamatā tik reportāžām arī der. bet jāgaida testi
Relīzi , pagaidām ar Canon / Hasselblad / Linhof niekojos , taču šāku jau arvien vairāk sliekties uz NIKON pusi , pixseļi utt man diezgan PX , šitam jaunajam ir DIVI karšu sloti SD un CF un man tas ir būtiski arī mazajām haltūriņu kamēram , taka TAKA
šitam jaunajam ir DIVI karšu sloti SD un CF un man tas ir būtiski arī mazajām haltūriņu kamēram , taka TAKA
Varbūt pagaidi jaunos Canon aparātus, varbūt šamējiem aŗi būs divi sloti.
talavietis: Tas būs tāds pats tubusveidīgais, tikai par 9 mm īsāks, nekā vecais.
alchsh: Izskatās,ka iekšējais zooms, jo iepriekšējais pie 24mm izbīdījās, a šis ne, ja nu vienīgi nav otrādi uztaisīts, ka pie 70mm izbīdās.
Hmm...tad bīdīsies vai nē? Ja iekšējais zooms, tad jau feini. Vecā versija bija, tā bīdīšanās netraucēja pārāk, blende nosedza to pasākumu, bet tik un tā labāk ar iekšējo.
Relīzi , pagaidām ar Canon / Hasselblad / Linhof niekojos , taču šāku jau arvien vairāk sliekties uz NIKON pusi , pixseļi utt man diezgan PX , šitam jaunajam ir DIVI karšu sloti SD un CF un man tas ir būtiski arī mazajām haltūriņu kamēram , taka TAKA
markiem tak sen jau taa ir. PS jaunumi interesanti, bet nenoderīgi, labāk būtu izlaiduši platu gaišo, tipa 20mm 1.8 vai ko tādu
Lunis:
markiem tak sen jau taa ir. PS jaunumi interesanti, bet nenoderīgi, labāk būtu izlaiduši platu gaišo, tipa 20mm 1.8 vai ko tādu