forum.gif
Mācamies fotogrāfēt !! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mācamies fotogrāfēt !! :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.02.12 15:51
 citēt
Publicēts: 07.02.12 16:03
 citēt
:)
Publicēts: 07.02.12 16:09
 citēt
Kādam var lieliski noderēt, testiem nav fotoaparāta resursi jātērē un var pamēģināt arī manuālā režīmā , ne tikai auto :)
Publicēts: 07.02.12 16:57
 citēt
dievīgi... bez jokiem... kā man šitais noderēs trenkājot pamata grupas audzēkņus.... - KONTROLDARBS! un REGULĀRI

TNX
Publicēts: 07.02.12 17:12
 citēt
reku otrs āmuru apmācāmais

camerasim.com...

tiem puikām toč konjaks jāuzsauc
Publicēts: 07.02.12 17:18
 citēt
super duper!
Publicēts: 07.02.12 17:33
 citēt
Ja labie SPELJUKI
Publicēts: 07.02.12 18:30
 citēt
vai tik labāk, nav kaut ko palasīt, piemēram www.fredparker.com... ...... :bad_smile:
Publicēts: 07.02.12 18:31
 citēt
wowzaaa
Publicēts: 07.02.12 18:56
 citēt
negatIvs:vai tik labāk, nav kaut ko palasīt, piemēram www.fredparker.com... ...... :bad_smile:

Palasīt ir labi, bet baigi labi ir, ja palasīto var uzreiz vizuāli nodemonstrēt, it īpaši cilvēkiem, kam vizuālā uztvere prevalē :)
Publicēts: 07.02.12 19:12
 citēt
negatIvs:vai tik labāk, nav kaut ko palasīt, piemēram www.fredparker.com... ...... :bad_smile:

cik labi Tu domā par cilvēkiem...
Publicēts: 07.02.12 21:18
 citēt
Riktīgi laba lasāmviela !:face-smile:
Publicēts: 07.02.12 21:36
 citēt
nah tas viss vajadzīgs, jebkuru spoguļkameru var ieslēgt automatiskajā režīmā
Publicēts: 07.02.12 21:47
 citēt
ja izdomā, upgreidoties uz Zenit 3M, tad f16 likumu, vajadzētu zināt ...... :bad_smile:
Publicēts: 07.02.12 21:48
 citēt
Man pofig, man pad diafragmas gredzena nav...:D
Publicēts: 08.02.12 04:30 labots
 citēt
alusvirs:Riktīgi laba lasāmviela !:face-smile:

Par lasāmvielu: Jeno Dulovics - Mana tehnika - mani attēli. WB, 1960 g. Mana bija aizklīdusi, izdevās atrast citu. Piedāvā vēl vienu eksemplāru (Rīgā). Ja ir interese, iedošu saimnieces mobilā Nr. Interesanti bija pārlasīt, pārdomāt no šodienas skatu leņķa (mana pirmā nopietnā foto grāmata, iegādāta '61-majā, reizē ar Maskava 5).:face-wink:
Publicēts: 08.02.12 08:00
 citēt
Dulovics nav grāmata "mācāmies fotografēt".Tur ir par negatīva-pozitīva procesa sabalansēšanu ,tipa-mīksts izlīdzināts negatīvs un kontrastaina kopēšana.Vecais labais princips!Tikai materiāli vecum veci tur tiek minēti,bet tas patiešām nav principiāli.Kā tas var noderēt digi laikmeta iesācējiem,grūti iedomāties,bet nu var jau būt kāds sīkums tur atrodams.:face-wink:Toties dotais links ir kā kulaks uz acs!!!Es pat teiktu,ja tik daudz nesaproti un necenties saprast kā te ir,tad....no čaiņikiem ārā tikt pat neceri!Un pie reizes arī angļu val.tehniskais minimums,ko var iztulkot kaut vai ar vārdnīcu.Tik daudz nu ir jāzina absolūti jebkurā gadījumā,ja vispār grib krāmēties ar foto!!!:face-glasses:
Publicēts: 08.02.12 09:07 labots
 citēt
Voldemorts:Jene Dulovics - Mana tehnika - mani attēli. WB, 1960 g. Mana bija aizklīdusi, izdevās atrast citu. :face-wink:
salīgā ungāru fotogrāfa grāmata! man aizklīda pa eksemplāram ar katru privātskolnieci. nu, tik apdauzīts nebiju, lai "aizdotu" pēdējo, bet. :face-sad:
Publicēts: 08.02.12 09:12
 citēt

joprojaam laba manta ar ko saakt... :D :D :D
Publicēts: 08.02.12 09:14 labots
 citēt
Bildes:joprojaam laba manta ar ko saakt... :D :D :D

sadalu viedokli! un labi smaržo! :big_smile:
Publicēts: 08.02.12 10:27
 citēt
Es uzskatu,ka arī Birkmanis nav īsti noderīgs pilnīgam iesācējam.Tad jau drīzāk mūžam jaunais Buņimovičs.:face-wink:Kā rūdīts ingliš tīčeris un vecs fotoamatieris apgalvoju,ka dotais links ir baigi labs iesācēju mācīšanai!To tikai vajag nedaudz praktiski grupās iemēģināt un nedaudz apdomāt metodiku kā ļaudīm saprotami izklāstīt teorētisko pamatu-kas ir šis jēdziens,kas šitas,kā to mēra un priekš kam tas vispār vajadzīgs...vārdu sakot prakse kā jau visur un ar jebkuru mācību materiālu.:face-smile:
Publicēts: 08.02.12 13:18
 citēt
Pilnīgiem iesācējiem reāli labs bija SMENA SIMBOL
Publicēts: 08.02.12 18:28
 citēt
Nupat "garāmejot" nopirku "Zvaigznē" - izpārdošana pa 5 Ls. Pašam jau vairs gluži nevajag- padomāju, moš dāvanai vai mazdēlam noderēs. ...)

www.zvaigzne.lv...=

Priekš mūsu dārgajiem laikiem piecītis - gandrīz pa velti. Īsumā par visām vajadzīgajām lietām- gan tehniskajām, gan "radošajām".
Publicēts: 08.02.12 18:30
 citēt
Friidis:Nupat "garāmejot" nopirku "Zvaigznē" - izpārdošana pa 5 Ls. Pašam jau vairs gluži nevajag- padomāju, moš dāvanai vai mazdēlam noderēs. ...)

www.zvaigzne.lv...=

Priekš mūsu dārgajiem laikiem piecītis - gandrīz pa velti. Īsumā par visām vajadzīgajām lietām- gan tehniskajām, gan "radošajām".

bļoda ....... , es šito pa dārgo pirku ..... :cry:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):