Tad jus neatbildejat KADU temu gribat? Ideja jau nav "Suda labosjana" bet vienkarsji PECAPSTRADE kuru prasa katrs SIGITALS FAILS pirms ievietosjanas neta Kurs labak var APSTRADAT bildi nevi MESLS PAR KONFETI
Laiakm naf naciers redzet KADA skirba starp RAW un JPG? Neesi kadreiz meginajis nos SNABJA 40* Uzskaidit atpakal spirtu? Failu vaig NEAPSTRADATU tikai tad sim pasakuma ir jega.
Tad jus neatbildejat KADU temu gribat? Ideja jau nav "Suda labosjana" bet vienkarsji PECAPSTRADE kuru prasa katrs SIGITALS FAILS pirms ievietosjanas neta Kurs labak var APSTRADAT bildi nevi MESLS PAR KONFETI
Lunis ir manu ieceri sapratis līdz pēdējai niansītei
Laiakm naf naciers redzet KADA skirba starp RAW un JPG? Neesi kadreiz meginajis nos SNABJA 40* Uzskaidit atpakal spirtu? Failu vaig NEAPSTRADATU tikai tad sim pasakuma ir jega.
Vienīgā cerība tad par RAW dabūšanu pagaidām ir no tevis
Nu bet vai tad mees to rezultaatu baigi te taisamies kkur drukaat un izstaadees likt? Protams ka ir starpiiba starpt RAW un JPG, bet nu nezinu cik liela noziime tam ir shinii gadiijumaa...
Domaa posteejot rezultaatu vajag vairaak par 800px???
Labāk Y, un īpaši izejas failam.
Nu izejas failam jaa... bet man jau liekas taada pashopota bilde (diezin vai te kaads to pieprot iipashi augstaa liimenii) lielaa izmeeraa var buut ne iipashi baudaama...
Nu bet vai tad mees to rezultaatu baigi te taisamies kkur drukaat un izstaadees likt? Protams ka ir starpiiba starpt RAW un JPG, bet nu nezinu cik liela noziime tam ir shinii gadiijumaa...
Doma jau bija par to, ka tādu bildi apstrādāt var pienācīgāk...
Doma jau bija par to, ka tādu bildi apstrādāt var pienācīgāk...
Ja buus RAW, tad arii straadaasim ar RAW. Bet ja laba bilde un JPG? Laidisim garaam?
nu tad jau paņemu fočiku nofočēju sakaltušu puķi RAW un konkurs sākas
Izlasi ko Lunis rakstīja...
apstraadaat RAWU un JPEGU ir pilniigi dazaadas lietas. ("nerunaaju par to, ka var dabuut atpakalj kraasas". :lol: ja apstraadaa jpega tad tikai taa, ka piemontee klaat kaadu galvu, vai pupu. - tb jpg neviens neapstraadaa... :wink:
Tu varēsi sevi pierādīt...
Es apstrādāju jpg, jo fočuks citu formātu nemaz neatbalsta :lol:
Lainukā esmu PAR šādu pasākumu, tikai vēlams nelikt maksimāli sūdīgu bildi, jo no sūda konfekti neuztaisīt :wink:
Derētu arī precizēt nedaudz pēcapstrādes apmērus Piemēram vai var izmantot brush`us un tekstūras. Jo, piemēram, daudziem, ieskaitot mani, brush`i un daļa tekstūru nav paštaisīti.
Derētu arī precizēt nedaudz pēcapstrādes apmērus Piemēram vai var izmantot brush`us un tekstūras. Jo, piemēram, daudziem, ieskaitot mani, brush`i un daļa tekstūru nav paštaisīti.
...es domaaju tas katra pasha zinjaa
citaadi ko dariis? TIkai leveljus krukjiisi? un kraasu kanaalus?
Man viedoklis, ka jauzvar labākai domai un labākajam činītājam... Ja kautkas nav paštaisīts tad iesniedz to kopā ar bildi, lai visi zin
Manā skatījumā mērķis ir redzēt ko galu gala var izdarīt no bildes... visiem viņa vienāda ... mērķis arī viens. Nevis vienam tehnika par 2000Ls un tad visi pārējie saka, ka tas ir negodīgi...
Man viedoklis, ka jauzvar labākai domai un labākajam činītājam... Ja kautkas nav paštaisīts tad iesniedz to kopā ar bildi, lai visi zin Manā skatījumā mērķis ir redzēt ko galu gala var izdarīt no bildes... visiem viņa vienāda ... mērķis arī viens. Nevis vienam tehnika par 2000Ls un tad visi pārējie saka, ka tas ir negodīgi...
Tatad Rita no Rita no 8.00 adrese www.lunaparks.com... Bus piejams 3 dazjadas bildes gan RAW gan JPG formata tas bus jaapstrada KA GRIB un beigas vares balstot KURA SMUKAK APSTRADATA Izmantot taves JEBKURAS pecapstrades metodes vienkarsji KURAM SMADZENES un ROKAS labak strada uz APSTRADI Der ?
Tatad Rita no Rita no 8.00 adrese www.lunaparks.com... Bus piejams 3 dazjadas bildes gan RAW gan JPG formata tas bus jaapstrada KA GRIB un beigas vares balstot KURA SMUKAK APSTRADATA Izmantot taves JEBKURAS pecapstrades metodes vienkarsji KURAM SMADZENES un ROKAS labak strada uz APSTRADI Der ?