Domaju par cix visji jau kautko dara un tada tipa darbi prasa LAIKU tad lidz pirmdienas Rītam šo pasākumu varētu noturēt? Domāju ka Briedis mums nebūs vienīgais kurš aplauzīsies ar "Kjap ljap atri sacinit 800 pixselju jpg" taka pasakums lidz Pirdienia ar nedelju vaizdetu pietikt visam 3 bildem bet ta PEC IZVELES vienu
Domaju par cix visji jau kautko dara un tada tipa darbi prasa LAIKU tad lidz pirmdienas Rītam šo pasākumu varētu noturēt? Domāju ka Briedis mums nebūs vienīgais kurš aplauzīsies ar "Kjap ljap atri sacinit 800 pixselju jpg" taka pasakums lidz Pirdienia ar nedelju vaizdetu pietikt visam 3 bildem bet ta PEC IZVELES vienu
Es arī baidos, ka nevarēs novērtēt... kautgan tas jau nav svarīgākais vismaz man nē
Nju paga te izradijas ka naf dzirdzets tad vel kautkas utt Lai viems VIENA LAIKA var sakt nee? Es jau varu uzlikt kaut vai tulit un cakarejaties Tik baidos ka tie autsaideri velak cinkstes ka "Netasnigi" utt
Nju paga te izradijas ka naf dzirdzets tad vel kautkas utt Lai viems VIENA LAIKA var sakt nee? Es jau varu uzlikt kaut vai tulit un cakarejaties Tik baidos ka tie autsaideri velak cinkstes ka "Netasnigi" utt
Sava taisnība ir.
Tad jau līdz rītam, kad pieņemu šeit būs daudz spama šajā sakarā
ne visi sezj lidz 4 rita pie kompja Vo vo tiesji ta ne RAW bet toties 1600 Vienigais noteikums BILDEM kas bus NETA jabut maksimali kvalitativam un SKATAMAM izmeinas veikt un instrumentus pielietot var jebkadus GALVENAIS rezultac!
ne visi sezj lidz 4 rita pie kompja Vo vo tiesji ta ne RAW bet toties 1600 Vienigais noteikums BILDEM kas bus NETA jabut maksimali kvalitativam un SKATAMAM izmeinas veikt un instrumentus pielietot var jebkadus GALVENAIS rezultac!
Es arī nesēžu... Serverim laiks nepareiz par vairākam stundām pasties pats cikos esi iepostējis :p
nav veerts, jo taadas lapas jau ir. augstaakaa pilotaazha aspkataama ieksh www.worth1000.com , jebkursh no jums var piedaliities un nevajag pashiem kulties pa iesaaceeju klubinu, labaak uzreiz močīt pie profiem....
andre, nav vērts lasīt iesācēju forumu, labāk ej uzreiz lasīt profiņu forumu..
pašam nešķiet muļķīgi tas, ko uzrakstīji?
nav veerts, jo taadas lapas jau ir. augstaakaa pilotaazha aspkataama ieksh www.worth1000.com , jebkursh no jums var piedaliities un nevajag pashiem kulties pa iesaaceeju klubinu, labaak uzreiz močīt pie profiem....
pag? ta es sapratu, ka var pilniigi jebkuru no trim bildeem izveeleeties? pirmdien cikos jaaiesuuta un kam un kur? Pa briivdienaam nav pieejams nec, ir tikai veikals, kas dod iespeeju njemties un tad pirmdien noposteet!
pag? ta es sapratu, ka var pilniigi jebkuru no trim bildeem izveeleeties? pirmdien cikos jaaiesuuta un kam un kur? Pa briivdienaam nav pieejams nec, ir tikai veikals, kas dod iespeeju njemties un tad pirmdien noposteet!
Ja var izveleties JEBKURU jo jaapstrada VIENA tie kam ta liela varesjana var VISAS TRIS apstradat Tik nemiet vera ka BILDE jauztaisa maksimali SKATAMA taka buss ko nocakareties. Bus divi varianti PILNAIS par pilna izmera apstradatu BILDI un WEB lai suuda 800Pix izskatas LABI kurs bus jedzis LABI uztasit lai izskatas gan WEB gan PILNS tas ari bus tas GUDRAKAIS! Beigu termins 8.00 no Rita 14.05.2007.
Bildes WEBam jasamazina uz 800pix Bet Labakais vertejums bus tam kurs vares maksimali kvalitativi apstradat PILNU failu un to pasju uz 800Pix !
Nemiet vera ka PAMATIGI cakareties verts tikai uz LIELU IZMERU kad beigas varesiet kautkur izdrukat VISMAZ A4 izmeru un palielities kada Bloxa tusssa. Apskatiet bildes UZMANIGI PILNA IZMERA vinas visas prasa loti pamatigu un ilgu pecapstradi Grimss neviena speciali naf lietots jo visas bildetas TIESJI rekinoties ar pamatigu pecapstradi!
nu, tad nāksies pēc darba pačakarēties vakarā... tāpēc jau termiņi ir termiņi, ka tajos ir jēmēģina iekļauties citos lielos konkursos nebūs tādas individuālas pieejas
Tas vēl nav izdomāts. Tikai moš Lunis kautkas padomā, ja reiz tieši 8:00 laiku noteica?
Bet tam jau vēl ir laiks. Par to pulksteni es domāju dažas stundas vairāk vai mazāk neko nemaina. Visi tādi skarbie veči utt. Gribēšu redzēt jūsu darbus...
Nju piedo vecit tad tef naksies IESPARET un pabeigt ATRAK lidz ieperieksejai dienai Tatad tie kas taisis ari lielas lielo variantu var meginat samazinat uz 1200Pix un iesutit MAN ieliksanai TEST Weba.
Hmm , nju jasuta Lidz 14.05.2007 8:00 no rīta Jaatsuta uz "bildes at lunaparks.com" Gan Mazinjo gan 1200pix variantu , LIELO failu varat paturet kadreiz printesjanai pec 1200pix/300Dpi jau bus skaidrs kac BUS LIELS Pa pirmdienu sacinjisju tiem 1200pix WEB . Ja administracija saksisies tad Mazinjos vares publicet BLOXA bet lielos Lunaparka Testa
Hmm , nju jasuta Lidz 14.05.2007 8:00 no rīta Jaatsuta uz "bildes at lunaparks.com" Gan Mazinjo gan 1200pix variantu , LIELO failu varat paturet kadreiz printesjanai pec 1200pix/300Dpi jau bus skaidrs kac BUS LIELS Ja administracija saksisies tad Mazinjos vares publicet BLOXA bet lielos Lunaparka Testa
Pats piedalīsies?
Tagad redzot bildes ir kāds, kas var teikt, ka 100% piedalīsies?
andre vienkārši patīk visus atvēsināt ar saviem vēdeklītī saliktiem pirkstiem :roll:
A es jau ESMU piedalijies! Tiesji tapec ar ieliku SJITAS jo tas ir vecas un sen reali apstradatas bildes vari papetit profila Piedavaju iespeju ja kads grib pieradit savu varesjanu un spejas apstradat konkretus jau sen apstradatus un N-REIZ visur izmantotus failus lai var PACENSTIES uztaisit Labak vai Savadak ka ES esmu tasijis Vis sjie faili ir tasiti treninju , macibu un izklaides nolukos neizmantojot nekadu kruto aprikojumu TAKA katram ir iespeja PAPETIT un uzrazjot ko Lidzigu JA VELAS seit naf nedz kadas ipasji krutas tehnikas nedz ka cita VIENKARSJI sadi ir sanacis. TA VAR JEBKURSJ ja nedoma "Ka uz pasi" jums ir iespeja KRUTA INTRESANTI APSTRADAT