Ideja pati pa sevi nav slikta, bet principā būtu tad jāiedod termiņš, piemēram divas dienas un visi, kas sataisījuši sūta viņas uz vienu adresi un tad kkādā noteiktā pulksteņa laikā visas tiek parādītas vienā sadaļā. Lai nebūtu 'špikošanas' utt. Ideja nav slikta. Kādam tik jāuzņemas uzrīkot, tas varētu būt pat fotobloga paspārnē, bet uz citas lapas, jo nespēju iedomāties kur blogā varētu ievietot visas konkursam aizsūtītās bildes. Pat ar savām necilajām dotībām šopā drošvien piedalītos...
2 dienas ir stipri par maz. Kādu nedeļu vajadzētu. Tas tomēr ir brīvprātīgi un neviens par to nemaksās.
Gaidām, kad atgriezīsies visa FotoBlog administrācija tad jau skatīsimies, kas un kā. Var jau arī būt cilvēks, kas visu apkopo un ievieto visas bildes uz kāda web un tālāk jau var komentēt forumā ar balsošanu.
es tomer ieteiktu 3as bildes piedavat, teiksim, 1u ainavu, 1u meiteenu puspliku, 1u kaut ko citu veel. lai katrs izvelas, jo ne visiem iedvesma uz kko vienu...
Būtu jauki, ja kāds varētu kādu bildi piedāvāt. Es varētu palīdzēt ar viņas izvietošanu un pārējiem darbiem. Ar bildes izvēli būtu tā pašvakāk dēļ ne tik lielās profesionalitātes.
Man tomēr liekas, ka kamēr tauta nav uz šito panesusies vienotības labad vajadzētu gan vispirms vienu bildi, nevis trīs. Vienk. būs grūtāk novērtēt, tad, kad būs n-desmit dalībnieki varēs likt arī 3 un vairāk bildes.
Man šķiet, ka interesantāk būtu iedot nevis labi nobildētu bildi, bet gan bildi , ko bilde vidējais latvietis ar ziepi izstieptā rokā. Tad būtu inčīgi, ko nu kurš sataisīs tā, lai būtu bloga cienīga.
Mosh vnk forumaa iemet bildi ko apstraadat, dod terminju, un liidz tam visi iesuuta to darbu Shadowam uz eepastu (visi suuta lielas bildes,lai paarpilda pastkasti :twisted: .. joks,joks). Un tad kad terminjsh, forumaaa vai kkur citur(hvz kur) izveidots topiks ar sarakstinju. Varbuut kaadu balsoshanu veel? )
Ideja kopā ar Luņa modifikācijām laba. Pats nepiedalīšos, dibens par vieglu, bet rezultātus noskatīties būtu dikti interesanti. Ir taču vēl ozoli tēvzemē?
piedāvāju jo: 1) ir daba ar kuru var sataisīt visādus pigorus 2) asums nav uz putnu bet uz vienu zaru iepriekš kas to visu apgrūtina 3) visapkārt ir zari ko vietā var likt visu ko
pofig pa raw, neliks tak to bildi te 2000x3000.. pietiktu ar max 800px platumaa. Nezinu, kadeelj te buutu jaabljauj par kkaadiem kvalitaates zudumiem...