Ārzemju iepazīšanās portāls ne tikai iepazīstina cilvēkus un palīdz atrast otrās pusītes, bet raksta arī blogu, kurā publicē arī statistiku. Daži interesanti secinājumi par fotogrāfiju tēmu šajā rakstā: blog.okcupid.com...
Piemēram, pievilcīgums atkarīgi no kameras modeļa
Vai piemēram, lietojot zibspuldzi, 28 gadus veca sieviete ir statistiski tikpat glīta kā 35 gadus veca sieviete, kura nelieto zibspuldzi.
Attiecīgajā portālā būs kāda megasmuka un exbicionistiska blondīne gadījusies, kuru regulāri kāds Gudris ar Panasonic 4/3 bilžo. Lūk arī viss noslēpums
Bildes:es gan pirmajaa vietaa liktu Leicas M seeriju...
Leicas piekritēji ir veci kungi, kas bildē savas vecās kundzes. Attiecīgi ne vieni, ne otri iepazīšanās portālos neparādās (tabulā minētie Leica ziepīši neskaitās, tie ir tie paši Panasonic ziepīši, tikai par 50% dārgāki un ar citu uzrakstu uz korpusa).
Bildes:es gan pirmajaa vietaa liktu Leicas M seeriju...
Leicas piekritēji ir veci kungi, kas bildē savas vecās kundzes. Attiecīgi ne vieni, ne otri iepazīšanās portālos neparādās (tabulā minētie Leica ziepīši neskaitās, tie ir tie paši Panasonic ziepīši, tikai par 50% dārgāki un ar citu uzrakstu uz korpusa).
Vaards:Attiecīgajā portālā būs kāda megasmuka un exbicionistiska blondīne gadījusies, kuru regulāri kāds Gudris ar Panasonic 4/3 bilžo. Lūk arī viss noslēpums
Vaards:Attiecīgajā portālā būs kāda megasmuka un exbicionistiska blondīne gadījusies, kuru regulāri kāds Gudris ar Panasonic 4/3 bilžo. Lūk arī viss noslēpums
Autori saka, ka 552000 bilžu apkopots.
NU ja... Viņi apkopo skatījumu skaitu bildei visdrīzāk.
A kad man photonetā bilde par nedēļas bildi tapa izvirzīta gadus piecus atpakaļ (tad internātā kudī mazāk lietotāju bij), to nedēļas/divu laikā ikurāt 700 000 lietotāju apskatījās.
Šeit tas pats... Smukai gblonddīnai neviens garām nepaiet, ne klibs, ne slims, ne vecs ne mazs, ne pat skaudīgās un citādas resnās jaunuves.
Vaards:
haralds:pievilcīgums. a mani interesē ne pievilcīgums tā вообще, bet pievilcīgums tieši pie jauniem un smukiem zaķiem.
tas Tev jaunajiem zakjiem jaaprasa Harald... vai esi pievilciigs. tikai... kaa jau zini - zakji nerunaa mums, cilveekiem, saprotamaa valodaa. (ir dzirdeets, ka zakji runaajot vaaciski un sho to saprotot - cvai und cvancish sentimiter - das ist fantastish)
Njā, mana iecienītā bļemba "Trust" vispār nav pieminēta , bet ir taču tik pievilcīgi tie cilvēki kuri ar šo bildē un kurus ar šo "Trust" bildē www.fotoblog.lv...
Nu re, kaut kas tā kā iezīmējas - Dolldia ir forša un viņai ir NEX, Bekhems jau arī foršs čals, tikai tāds mazliet ārišķīgs (gan jau, ka sievas ietekmē), nu tad viņam arī ir NEX, tikai attiecīgi stipri uztjūnēts....
GunarsII:Nu re, kaut kas tā kā iezīmējas - Dolldia ir forša un viņai ir NEX, Bekhems jau arī foršs čals, tikai tāds mazliet ārišķīgs (gan jau, ka sievas ietekmē), nu tad viņam arī ir NEX, tikai attiecīgi stipri uztjūnēts....
Hugo:
Kāpēc ākstība? Viss, kas savādāks tiek par ākstību saukts
Viss kas savādāks, tas arī ir tā ākstība.
Akstība jau ir tie nozombētie plebeji, kas ar tiem kakoniem/nikāniem apkrāvušies, bez nekāda stila un gaumes... a te cilvēks elegantu ekskluzīvu mantu izvēlējies!