forum.gif
Cilvēku pievilcīgums atkarībā no kameras modeļa u.c.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Cilvēku pievilcīgums atkarībā no kameras modeļa u.c.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.12 14:50 labots
 citēt
Ārzemju iepazīšanās portāls ne tikai iepazīstina cilvēkus un palīdz atrast otrās pusītes, bet raksta arī blogu, kurā publicē arī statistiku.
Daži interesanti secinājumi par fotogrāfiju tēmu šajā rakstā:
blog.okcupid.com...

Piemēram, pievilcīgums atkarīgi no kameras modeļa :)

Vai piemēram, lietojot zibspuldzi, 28 gadus veca sieviete ir statistiski tikpat glīta kā 35 gadus veca sieviete, kura nelieto zibspuldzi.

Vai fotoblogā ir labāko kameru reitings? :)
Publicēts: 08.02.12 18:16
 citēt
Oi LAPSS!! Nu kūkas gabals tev!
Publicēts: 08.02.12 18:20
 citēt
Attiecīgajā portālā būs kāda megasmuka un exbicionistiska blondīne gadījusies, kuru regulāri kāds Gudris ar Panasonic 4/3 bilžo. Lūk arī viss noslēpums :D
Publicēts: 08.02.12 18:22
 citēt
es gan pirmajaa vietaa liktu Leicas M seeriju...
Publicēts: 08.02.12 19:14
 citēt
Bildes:es gan pirmajaa vietaa liktu Leicas M seeriju...

Leicas piekritēji ir veci kungi, kas bildē savas vecās kundzes. Attiecīgi ne vieni, ne otri iepazīšanās portālos neparādās (tabulā minētie Leica ziepīši neskaitās, tie ir tie paši Panasonic ziepīši, tikai par 50% dārgāki un ar citu uzrakstu uz korpusa).
Publicēts: 08.02.12 19:15
 citēt
Vaards:
Bildes:es gan pirmajaa vietaa liktu Leicas M seeriju...

Leicas piekritēji ir veci kungi, kas bildē savas vecās kundzes. Attiecīgi ne vieni, ne otri iepazīšanās portālos neparādās (tabulā minētie Leica ziepīši neskaitās, tie ir tie paši Panasonic ziepīši, tikai par 50% dārgāki un ar citu uzrakstu uz korpusa).
Filmu Closer redzeejis esi?
Publicēts: 08.02.12 20:04
 citēt
Vaards:Attiecīgajā portālā būs kāda megasmuka un exbicionistiska blondīne gadījusies, kuru regulāri kāds Gudris ar Panasonic 4/3 bilžo. Lūk arī viss noslēpums :D

Autori saka, ka 552000 bilžu apkopots. :)
Publicēts: 08.02.12 23:12
 citēt
kruzulis:
Vaards:Attiecīgajā portālā būs kāda megasmuka un exbicionistiska blondīne gadījusies, kuru regulāri kāds Gudris ar Panasonic 4/3 bilžo. Lūk arī viss noslēpums :D

Autori saka, ka 552000 bilžu apkopots. :)

NU ja...
Viņi apkopo skatījumu skaitu bildei visdrīzāk.

A kad man photonetā bilde par nedēļas bildi tapa izvirzīta gadus piecus atpakaļ (tad internātā kudī mazāk lietotāju bij), to nedēļas/divu laikā ikurāt 700 000 lietotāju apskatījās.

Šeit tas pats... Smukai gblonddīnai neviens garām nepaiet, ne klibs, ne slims, ne vecs ne mazs, ne pat skaudīgās un citādas resnās jaunuves.
Publicēts: 08.02.12 23:12
 citēt
Bildes:
Vaards:
Filmu Closer redzeejis esi?

Ne.
A kas tur i?
Publicēts: 09.02.12 00:47
 citēt
ha haa, kanons ieliek nikonam :bad_smile:
Publicēts: 09.02.12 00:58 labots
 citēt
visi ieliek Motorollai, pat webkamera :(
Publicēts: 09.02.12 08:46
 citēt
Vaards:
Bildes:ilmu Closer redzeejis esi?

Ne.
A kas tur i?
blog.ricecracker.net...
Publicēts: 09.02.12 09:00
 citēt
pievilcīgums. a mani interesē ne pievilcīgums tā вообще, bet pievilcīgums tieši pie jauniem un smukiem zaķiem. :big_smile:
Publicēts: 09.02.12 09:02 labots
 citēt
haralds:pievilcīgums. a mani interesē ne pievilcīgums tā вообще, bet pievilcīgums tieši pie jauniem un smukiem zaķiem. :big_smile:
tas Tev jaunajiem zakjiem jaaprasa Harald... vai esi pievilciigs. tikai... kaa jau zini - zakji nerunaa mums, cilveekiem, saprotamaa valodaa. (ir dzirdeets, ka zakji runaajot vaaciski un sho to saprotot - cvai und cvancish sentimiter - das ist fantastish)
Publicēts: 09.02.12 09:16
 citēt
haralds:pievilcīgums. a mani interesē ne pievilcīgums tā вообще, bet pievilcīgums tieši pie jauniem un smukiem zaķiem. :big_smile:

tad Tevi, jānobildē ar Panasonic Micro, un bildes jāsaliek attiecīgos portālos ..... :bad_smile:
Publicēts: 09.02.12 09:21
 citēt
martins_goncars:visi ieliek Motorollai, pat webkamera :(

Aifons pat nav pieminēts! :face-crying:
Publicēts: 09.02.12 09:29
 citēt
kasparsf:

cik es nojaushu, tad minoritaates shajaa kontekstaa netiek apskatiitas... :face-grin:
Publicēts: 09.02.12 09:55
 citēt
Bildes:cvai und cvancish sentimiter - das ist fantastish)
Sheise, nur Zwanzig! aber fantastish! :big_smile:
Publicēts: 09.02.12 10:00
 citēt
suppaaar ................. :bad_smile:
Publicēts: 09.02.12 10:32
 citēt
kasparsf: Aifons pat nav pieminēts! :face-crying:

Ko tad tik nevērīgi?
Tas iPhone ir viens no retajiem - kurš pie fotoaparātiem ticis :)
Publicēts: 09.02.12 13:46
 citēt
Njā,
mana iecienītā bļemba "Trust" vispār nav pieminēta :( ,
bet ir taču tik pievilcīgi tie cilvēki kuri ar šo bildē un kurus ar šo "Trust" bildē :)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.02.12 13:51
 citēt
nenoliedzami....., žēl tikai, ka sen nekas jauns, no Hugo, blogā nav manīts ....
Publicēts: 09.02.12 13:52
 citēt
gribās, ko cilvēcīgu
Publicēts: 25.10.13 18:10
 citēt
Vai, kas ir mainījies, vai ri jauni dati?
Publicēts: 25.10.13 18:21
 citēt
+++
Publicēts: 25.10.13 18:25 labots
 citēt
Kad parādījās Hasselblad Lunar (Sony NEX-7 tjūnings), man tā likās tīrā ākstība, tomēr Deivids Bekhems to nesmādē!:face-smile: www.sonyalpharumors.com...
Publicēts: 25.10.13 19:41 labots
 citēt
GunarsII:Kad parādījās Hasselblad Lunar (Sony NEX-7 tjūnings), man tā likās tīrā ākstība, tomēr Deivids Bekhems to nesmādē!:face-smile: www.sonyalpharumors.com...

Kāpēc ākstība? Viss, kas savādāks tiek par ākstību saukts :(
Publicēts: 25.10.13 20:01
 citēt
Hugo:
GunarsII:Kad parādījās Hasselblad Lunar (Sony NEX-7 tjūnings), man tā likās tīrā ākstība, tomēr Deivids Bekhems to nesmādē!:face-smile: www.sonyalpharumors.com...

Viss kas savādāks, tas arī ir tā ākstība.
Publicēts: 25.10.13 20:09
 citēt

Domāju ka Gasselis šim to iešķieba un tiem kas šo ar viņu noknipsēja ARĪ labi iiepiķoja :):) TAGAD visi zin , gribi būt kā Balderis jādzer alus Aldaris!
Publicēts: 25.10.13 20:13
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 25.10.13 21:30
 citēt
Nu re, kaut kas tā kā iezīmējas - Dolldia ir forša un viņai ir NEX, Bekhems jau arī foršs čals, tikai tāds mazliet ārišķīgs (gan jau, ka sievas ietekmē:face-smile:), nu tad viņam arī ir NEX, tikai attiecīgi stipri uztjūnēts....:face-smile::face-smile:
Publicēts: 25.10.13 21:35
 citēt
GunarsII:Nu re, kaut kas tā kā iezīmējas - Dolldia ir forša un viņai ir NEX, Bekhems jau arī foršs čals, tikai tāds mazliet ārišķīgs (gan jau, ka sievas ietekmē:face-smile:), nu tad viņam arī ir NEX, tikai attiecīgi stipri uztjūnēts....:face-smile::face-smile:
a nagus kājām krāso abi...
Publicēts: 25.10.13 21:46
 citēt
Arī bez NEX esmu forša! :exciting:
Publicēts: 25.10.13 21:55
 citēt
dolldia:Arī bez NEX esmu forša! :exciting:

Nu noteikti!:face-smile:
Mēs jau tikai apkopojam informāciju, ko turpmāk pielietosim dzīvē. Proti- ieraugām cilvēku ar NEX - nu protams, ka foršs!:face-smile::face-smile:
Publicēts: 25.10.13 22:55
 citēt
kasparsf:

Ka ta nav-paskaties velreiz
Publicēts: 30.10.13 16:51
 citēt
Vaards:
Hugo:

Viss kas savādāks, tas arī ir tā ākstība.

Akstība jau ir tie nozombētie plebeji, kas ar tiem kakoniem/nikāniem apkrāvušies, bez nekāda stila un gaumes... a te cilvēks elegantu ekskluzīvu mantu izvēlējies!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):