Inspirējoties no nesenā ieraksta izlēmu uzklausīt arī cilvēku padomus. Līdz šim biju staigājis apkārt ar pleca somām un bijis laimīgs, bet nesen sāka parādīties muguras sāpes. Dakteronkuļi teica, ka man vajagot pārtraukt nēsāt lietas uz viena pleca tikai, jo man mugurkauls deformēsies. Ar šo ziņu arī sapratu, ka ir laiks iegādāties foto-mugursomu, jo negribās staigāt kā 45 grādīgam leņķim vēlāk :/ + ekipējums ar laiku pieaug, tā kā pleca soma sāk kļūt par mazu
Ir kādi sakarīgi ieteikumi? (Tā, kā es tomēr esmu vēl jauns un dumjš gribētos somu, kas izskatās arī puslīdz sakarīgi. Nu tā, lai nav kauns un augstskolu staigāt ar viņu )
Es jau gadus piecus esmu laimīgs ar Cullmann Ranger Comfort - ar rāmi, tīklu, lai mugura nesvīst, iekšā iet fotoliberiņi un vispārējā nodalījumā rezerves zeķu pāris, sviestmaizes un polšš. www.taschenfreak.de...
eltoro:Kata! [url=www.bfs.lv]www.bfs.lv[/url] vari pataustīt un pakaulēties.
Kata esot labas somas. Bet viņas priekš manis, kā studenta un cilvēka, kuram vajag taupīt naudu, lai beidzot nopirktu Sigma 10-20mm ir drusku par dārgu
Schneider:Es jau gadus piecus esmu laimīgs ar Cullmann Ranger Comfort - ar rāmi, tīklu, lai mugura nesvīst, iekšā iet fotoliberiņi un vispārējā nodalījumā rezerves zeķu pāris, sviestmaizes un polšš. [url=http://www.taschenfreak.de/TASCHEN/CULLMANN/RangerComfort/index.htm
kad meklēju mugursomu (bet galu galā nenopirku), tad likās, ka lowepro fastpack 250 ir okei. vienīgais, kas nebija - chest strap un waist strap ko man gribējās, kas ilgstošu somas nēsāšanu padarītu daudz patīkamāku. elkor plazā varēja diezgan daudz modeļus apskatīt.
no tā ko tu liksi iekšā arī atkarīgs kāda soma tev der labāk.
Astral:kad meklēju mugursomu (bet galu galā nenopirku), tad likās, ka lowepro fastpack 250 ir okei. vienīgais, kas nebija - chest strap un waist strap ko man gribējās, kas ilgstošu somas nēsāšanu padarītu daudz patīkamāku. elkor plazā varēja diezgan daudz modeļus apskatīt.
no tā ko tu liksi iekšā arī atkarīgs kāda soma tev der labāk.
Varu piedāvāt Lowepro CompuDaypack - 25Ls Man viņa ir sakonfigurēta tā ka iet iekšā body + paliels (18-200) uzmontēts stikls un paliek vieta vēl vienam normāla izmēra stiklam (tas nebūs 70-200/2.8) vai lielai zibenei. Augšā mugurenei ir mantu nodalījums + vieta notebookam.