forum.gif
Kam tieshi der Objektivs Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC (Canon fit) ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kam tieshi der Objektivs Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC (Canon fit) ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.02.12 00:23
 citēt
Kaadai fotografeeshai ieshi dereetu shis objektivs?
Un kaa buutu ar sho - Tamron 18-200 DiII NIK + Motor A14 ?

P.S. MAN IR cANON 500D
Publicēts: 10.02.12 00:26
 citēt
vistiešāk tas der fotografēšanai ar Canon aparātiem..
Publicēts: 10.02.12 00:47
 citēt
18-200 der visam un neder nekam tieši tāpat kā jebkura universāla lieta
Publicēts: 10.02.12 06:07
 citēt
Ja paziņa dāvina to sigmu, ņem ciet, naudu par to gan nav jēgas maksāt. Tamrons cik saprotu nikonam, tātad Tavam canonam neder.
Publicēts: 10.02.12 07:36 labots
 citēt
Pievienojos Elmarss- pa velti var , bet par nopietnu naudu nav vērts. Es savu (tādu pašu) ieguvu bartera ceļā un lietoju tikai ceļojuma "ātrajām piezīmēm"- ar noteikumu, ka vērtīgākajiem kadriem somā līdz ir kvalitatīvāki objektīvi. Garajā galā tomēr diezgan neass. Biju izbrīnīts, kad nesen nopirktajam Fuji F550 ziepim garajā galā (360 mm ekv) kvalitāte un asums ir krietni labāka, nekā spoguļkameras Sigmai...:face-wink:

content22-foto.inbox.lv...

Tā kā par savu naudu drīzāk pērc labu ziepi (155 Ls), nevis štruntīgu hiperzūmu...:)))
Publicēts: 10.02.12 08:54
 citēt
Bija tāds. Ņēmu uz laukiem ar veco D30, kad nebija domāts neko bildēt, tik tā - katram gadījumam. Nopārdevu pie pirmās izdevības.
Publicēts: 10.02.12 09:12
 citēt
ar sigmu, kur nu veel shitaadu... vispaabaa nevar atstaat nekaadu iespaidu, ne uz vienu...
Publicēts: 10.02.12 09:16 labots
 citēt
Bildes:ar sigmu, kur nu veel shitaadu... vispaabaa nevar atstaat nekaadu iespaidu, ne uz vienu...

Katram savs- vienam galvenais- atstāt iespaidu ("pazīmēties"), citam- fotofailu (bildi) ...:face-wink:
Publicēts: 10.02.12 09:20
 citēt
Friidis:
Bildes:ar sigmu, kur nu veel shitaadu... vispaabaa nevar atstaat nekaadu iespaidu, ne uz vienu...

Katram savs- vienam galvenais- atstāt iespaidu ("pazīmēties"), citam- fotofailu (bildi) ...:face-wink:
Tu vari miegt te ko gribi, bet shitais bundulis nedod ne bildi ne paziimeejumu
Publicēts: 10.02.12 09:28
 citēt
Uz pilno matricu neder DC, tur der DG ta domāju es nezinitis, lai kruttttie spečuki palabo.
Publicēts: 10.02.12 09:30 labots
 citēt
Bildes, es saprotu, ka Tavs zemapziņas reflekss liek dajebko iespamot pie dajebkura FB teksta. Bet dažreiz vajag arī ne tikai ierakstīt, bet arī izlasīt, ko citi rakstījuši!
Konkrētajā gadījumā jau rakstīju un arī tā uzskatu- ne vienmēr fotoaparāts ir mākslas darbu ražojamais štruments. Ir situācijas, kad nav laika (iespēju) mainīt objektīvus, bet bildi piemiņai vajag (ātrais skrējiens pakaļ gidam ceļojuma grupā, slikti laika apstākļi, drope utt utml). Tad universāls hiperzūms tīri labi noder. Bet pārdomātai un kvalitatīvai bildēšani nē!
Publicēts: 10.02.12 09:46
 citēt
Friidis:Bildes, es saprotu, ka Tavs zemapziņas reflekss liek dajebko iespamot pie dajebkura FB teksta. Bet dažreiz vajag arī ne tikai ierakstīt, bet arī izlasīt, ko citi rakstījuši!
Konkrētajā gadījumā jau rakstīju un arī tā uzskatu- ne vienmēr fotoaparāts ir mākslas darbu ražojamais štruments. Ir situācijas, kad nav laika (iespēju) mainīt objektīvus, bet bildi piemiņai vajag (ātrais skrējiens pakaļ gidam ceļojuma grupā, slikti laika apstākļi, drope utt utml). Tad universāls hiperzūms tīri labi noder. Bet pārdomātai un kvalitatīvai bildēšani nē!
Tevis piemineetajos gadiijumos labaak tad jau ziepi ar superzuumu. suuds uz lielas matricas ir labaak saskataams suuds.
Publicēts: 10.02.12 09:58 labots
 citēt
Bildes:
Tevis piemineetajos gadiijumos labaak tad jau ziepi ar superzuumu. suuds uz lielas matricas ir labaak saskataams suuds.

Šoreiz pilnīgi piekrītu. Tad, kad iegādāju šo Sigmu (gadi 3 atpakaļ) , man ziepja ar hiperzūmu nebija un arī toreiz nebija pieņemamas kvalitātes, tiešām kompaktu ziepju ar hiperzūmu. Tagad, kad nopirku augšminēto Fuji, tā Sigma laikam putēs plauktā... :face-crying:
Publicēts: 10.02.12 10:59
 citēt
nu gan izvērsās atbildes uz tik ... khm jautājumu.. :bad_smile:
Publicēts: 10.02.12 12:38 labots
 citēt
tikai traku suņu bildēšanai un tikai pie zoom pozīcijas 135 mm! :grimace:
labi, kā teica mans latviešu valodas skolotājs Rūdolfs Saulītis atjokojām un pietiek!! zoom'am neveselīgi, ka zoom'ēšanas koeficients > 3-4. par konkrēto nezinu, tak ar Nikon'amējo pāris kadrus nomaucu - secinājums - noder, kad vajag ne obligāti ūberkrutu, bet nu vajag to bildi un vajag (sicholōgi neiesaka teikt "vajag", labāk "būtu labi, ja varētu ..."!) to zoom un nav laika mainīt stiklu vai nevīžojās stiept daudzus un i to ar norunu, ka kameras labums ar klimatēriskajiem (gaismas!) apstākļiem tādās attiecībās, ka var atļauties uzlikt tādu jūtību, ka var fragmu bez pirdiena pietupjoties piegriezt 3 robus. :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):