09.05.2007. sezonas noslēguma pirtiņa. Nāko�ā būs oktobrī. Noteikumi vecie :shock: , ielūgti arī jaunie
Doma sākt 19.00, bet var arī ātrāk lasīties kopā, ko darīt būs.
Darba kārtībā: 1. PS ietekme uz imperialistisko domā�anas veidu 2. fotogrāfiju demonstrē�ana un neliels stāsts par bildes otru dzim�anu iek� PS, (ja kāds vēlās, ņemat līdzi digiversiju, un padalaties ar iespaidiem un ra�anās trikiem) 3.kā parasti visi uzklūp vienam ar aparātiem 4. pirtē, plunčo, ē, (pievienot ...�ana) Līdzi, ja ir iespēja, dažādos datu nesējos, ņemt foto un stāstiņu, kā foto radies. Piesakamies šeit. Dalības maksa 3 Ls un ja gribās ēst, groziņ� ar paiku.
Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865. Būs arī atrakcijas.
Sasodīts. Tāda sajūta, ka pirms pasākuma taisīšanas, Jūs vispirms pakonsultējaties ar manu priekšnieku, jo vienmēr tad ir palikusi nedēļa līdz algai, un es sēžu sausā Tā nav labi darīt :P Bet sasodīts - vai par oktobri, tas ir kāds nelādzīgs joks? Jo šoreiz patiesi ir citi plāni padomā, par kuriem jau naudiņa ir atdota un tur ir bez variantiem. M?
Ļoti iespējams, ka divi Hameleoni būs. Ja Haiduks man beidzot, atdos vienu portretu, tad es varētu ar to padarboties fotošopā. Bet ar nosacījumu, ka uz mūs ekšioni neatteiksies
jā, par Haiduka pirtīm dzirdēts.... pēc reklāmas- pasākums, kura gaita neprognozējama... dažs pat prasa ,ka viņu liks mierā.... intriģējošo, bet arī ...
kambariite : Tu ar Dzer maziņā? Sjausmas es domāju ka tikai stulbi onkulji ka es dzer pirtis izradas zakjisji ar "Ielieto" mja nju ja es naxs ka tad es viens zders skaidrs ka uzcienas! Es jau no veciem laikiem ne tikai piesakas "Rasejum kolekciju" paradit bet ari padzirda un pulsu parbauda pecjak
jā, par Haiduka pirtīm dzirdēts.... pēc reklāmas- pasākums, kura gaita neprognozējama... dažs pat prasa ,ka viņu liks mierā.... intriģējošo, bet arī ...
starp citu liela daļa fotogrāfi parasti notikumus fiksē, bet ir pagrūti tajos iekļauties... bail, ka slikti tiks uzbildēts :lol: :lol: :lol:
nu tad jasazinas ar asr, ja vinsh mani pakjer, tad es esmu un ja Eriks nakti atved uz Ogri....nu tad jaa, kambariite panjem lidzi reno albumu....plzzz....eh ja vel butu tie garshiigie garneju ananasu salaati....:P
te galvenais manu aparātu uz Ogri nepaņemt es to bišķu notuningoju, tā kā ar Olimpu - nesajauksi
nu tad jasazinas ar asr, ja vinsh mani pakjer, tad es esmu un ja Eriks nakti atved uz Ogri....nu tad jaa, kambariite panjem lidzi reno albumu....plzzz....eh ja vel butu tie garshiigie garneju ananasu salaati....:P
citēti visi... ...un visi mīļi gaidīti. Galvenais aizmirstiet peldkostīmus :shock: :oops: , objektīvi jau ir uztrīti asi, jo asi. :twisted: Lasu arvisv...tautas sakāmvārds...suns zin ko ēdis :roll: :shock: :evil: :P