forum.gif
Foto studija Liepājā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto studija Liepājā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.12 22:40
 citēt
Sveiki visiem :))
Ar dažiem Liepājas fotogrāfiem jau runāju, bet varbūt kāds tomēr zin - vai Liepājā ir iespējams noīrēt foto studiju un ja ir tad pa kādu summu?

Paldies visiem, kuri spamojot uzturēs šeit dzīvību! :)
Publicēts: 13.02.12 00:00
 citēt
kĀDS 3 točno varēj noīrēt:)
Publicēts: 13.02.12 07:35
 citēt
Lunis:kĀDS 3 točno varēj noīrēt:)

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.02.12 13:06
 citēt
Vasarā īstais laiks studijai :face-wink:
Publicēts: 13.02.12 13:07
 citēt
Romis:Vasarā īstais laiks studijai :face-wink:
kas vasaraa studijaa nav sviidis tas nemaz naf fokaataajs nekaads...
Publicēts: 13.02.12 21:04
 citēt
Schnircks:Pacieties mazliet- uz vasaru būs:)

Par to, ka top jauna studija es jau padzirdēju, bet man vairāk interesē kādu laiku padarboties studijā kamēr ir tā jaukā pļura uz ielām :D
Publicēts: 13.02.12 21:15 labots
 citēt
ADStudio:
Schnircks:Pacieties mazliet- uz vasaru būs:)

Par to, ka top jauna studija es jau padzirdēju, bet man vairāk interesē kādu laiku padarboties studijā kamēr ir tā jaukā pļura uz ielām :D

Nu paga vai tad šamais www.imgfoto.lv vairs neizīrē ? Kadrēiz tak īrēja. Vēl bija breksis liekas skuķu šīlējs piemirsu kā sauc , fotasts savējo neizīrē?
Publicēts: 13.02.12 21:19
 citēt
Lunis:
ADStudio: Par to, ka top jauna studija es jau padzirdēju, bet man vairāk interesē kādu laiku padarboties studijā kamēr ir tā jaukā pļura uz ielām :D

Nu paga vai tad šamais www.imgfoto.lv vairs neizīrē ? Kadrēiz tak īrēja. Vēl bija breksis liekas skuķu šīlējs piemirsu kā sauc , fotasts savējo neizīrē?

Fotasts savējo izīrē tikai biedriem :D
Mani jau vairākas reizes ir aicinājuši uz fatastu, bet kka nesanāk aiziet līdz viņiem :D Un adresi ar neviens nesaka :D
Publicēts: 13.02.12 21:21
 citēt
Lunis:
ADStudio: Par to, ka top jauna studija es jau padzirdēju, bet man vairāk interesē kādu laiku padarboties studijā kamēr ir tā jaukā pļura uz ielām :D

Kukū, nihtnā ne kuku račā, fotast tikai savējiem īrējot, ja neesot savējais , tad jāsūkā lāstekas :D
Publicēts: 14.02.12 00:39
 citēt
Otāa NEDRAUDZĪGIE kurzemnieki:)
Publicēts: 14.02.12 08:30
 citēt
Lunis:Otāa NEDRAUDZĪGIE kurzemnieki:)

tā nu jau nav :) - Fotast vienkārši nav komercorganizācija un tāpēc arī nemaz nevar izīrēt studiju... studijā vienkārši darbojas fotast biedri.
P.S. un tas ka cilvēks vienreiz atnāks uz fotast nenozīmēs ka viņš uzreiz kļūs par biedru un varēs uzreiz sākt studiju izmantot :)
Publicēts: 14.02.12 09:21
 citēt
Šitas vairs neko neizīrē... :D

Fotast nav komercorganizācija un tur tikai par velti bildē:)
Publicēts: 14.02.12 10:39
 citēt
imgfoto:

nestāsti to ko nezini un neizproti
Publicēts: 14.02.12 12:17
 citēt
Lai kļūtu par pilntiesīgu Fotast biedru jāapmeklē viņi 10x ja nemaldos un tad tikai pieņem par biedru ...

Vispār baigi laba viņiem tā uzņemšanas sistēma - nopietni cilvēki tikai tiek uzņemti :)

Un Fotasts izīrē savu studiju, bet tikai biedriem, bet kā jau teicu - lai kļūtu par biedru ir mazliet jāpacenšas :D
Publicēts: 14.02.12 12:22
 citēt
ADStudio:Lai kļūtu par pilntiesīgu Fotast biedru jāapmeklē viņi 10x ja nemaldos un tad tikai pieņem par biedru ...

Vispār baigi laba viņiem tā uzņemšanas sistēma - nopietni cilvēki tikai tiek uzņemti :)

Un Fotasts izīrē savu studiju, bet tikai biedriem, bet kā jau teicu - lai kļūtu par biedru ir mazliet jāpacenšas :D

atkārtošos - fotasts neizīrē studiju. biedri vienkārši var viņā darboties :) (un arī tas ka tu 10x atnāksi uz fotast nenozīmē ka tu automātiski varēsi sākt izmantot studiju :) )
Publicēts: 14.02.12 12:32
 citēt
Traktorz:
ADStudio:Lai kļūtu par pilntiesīgu Fotast biedru jāapmeklē viņi 10x ja nemaldos un tad tikai pieņem par biedru ...

atkārtošos - fotasts neizīrē studiju. biedri vienkārši var viņā darboties :) (un arī tas ka tu 10x atnāksi uz fotast nenozīmē ka tu automātiski varēsi sākt izmantot studiju :) )

To, ka automātiski var sākt izmantot studiju es neteicu :D
Ir sevi jāpierāda, lai varētu kļūt par biedru :)

Bet tiešām neviens neizīrē studiju? :D
Publicēts: 14.02.12 12:40
 citēt
nav ne jausmas :)
bet vari `mēģināt parunāt ar šiem diviem:
1) fomins.lv
2) citystudio.lv
Publicēts: 14.02.12 16:21
 citēt
Traktorz:nav ne jausmas :)
bet vari `mēģināt parunāt ar šiem diviem:
1) fomins.lv
2) [url=http://citystudio.lv/

pirmais]http://citystudio.lv/

pirmais[/url] un otrais lieto vienu un to pashu, otrais regulaari nomā no manis;)
Publicēts: 14.02.12 16:24
 citēt
Traktorz:
imgfoto:

nestāsti to ko nezini un neizproti

tu tagad apgalvosi ka liepājas domes sponsoreta kultūras pasākuma paspārnē tiek veikta nelegālā uznjemejdarbiba??? :D
Publicēts: 14.02.12 20:50
 citēt
imgfoto:Šitas vairs neko neizīrē... :D

Par VELTI un par BRĪVU ir divas atškirības lietas. Par VELTI čurāt jūrā cerot to pārpludināt , vai gaidīt saulllēktu vakarā , PAR BRĪVU var Koņčās dabūt prezentacijās un focējoties foršiem čaļiem satusēt:)

Eeee , tad man beibes nelēja , točna tavs studija TU TU ? :(
Publicēts: 14.02.12 21:40
 citēt
Lunis:
imgfoto:Šitas vairs neko neizīrē... :D

Par VELTI un par BRĪVU ir divas atškirības lietas. Par VELTI čurāt jūrā cerot to pārpludināt , vai gaidīt saulllēktu vakarā , PAR BRĪVU var Koņčās dabūt prezentacijās un focējoties foršiem čaļiem satusēt:)

Eeee , tad man beibes nelēja , točna tavs studija TU TU ? :(

Tāda formā ja... kad vajag sabildeju tieshi tā ka vajag un kur vajag...nerentejas vislaiku turēt:) Pēdējā laikā vispār vairāk citu artistu darbus retusheju un lieku kopā...lēnām no amatniecības jāiet prom, pasaulē daudz nx labāku fotogrāfu par mani vairāk var nopelnīt labas lietas pārdodot pareiza vietā un par pareizu cenu:)
Publicēts: 14.02.12 21:57
 citēt
imgfoto:
tu tagad apgalvosi ka liepājas domes sponsoreta kultūras pasākuma paspārnē tiek veikta nelegālā uznjemejdarbiba??? :D

tu tiešām esi tik dumjš vai šobrīd vienkārši izliecies? atkārtošu speciāli priekš tevis: Fotast neko neizīrē un neparko naudu neiekasē. - tas ko dara viņa biedri ir katra biedra paša kompetencē (ciktāl tas neaizskar klubu kā tādu)

un speciāli priekš tevis mēģināšu izskaidrot tā lai tu to saprastu - "tas ka tu esi vienas debīlas politiskās partijas biedrs taču nenozīmē ka tu saņemet naudu par jebko to dari partijas vārdā un uzdevumā?" kāpēc tad tev liekas ka Fotast gadījumā tā būtu jābūt?
Publicēts: 14.02.12 22:20
 citēt
[url=www.fomins.lv]www.fomins.lv[/url] man vienam liekas, ka horizontaali skrollejama lapa ir pilniigs chau?
Publicēts: 14.02.12 22:25
 citēt
Bildes:www.fomins.lv man vienam liekas, ka horizontaali skrollejama lapa ir pilniigs chau?

Man arī... paskatījos, bildes labas, gaume laba, bet nu tā lapa... skrollējās tikai ar to slīdni, daudzas tēmas neaktīvas... brr...
Publicēts: 14.02.12 22:33
 citēt
Schnircks:
Vēl dažām arī fočiku rokās labāk nedot :D

žetons tev par šiem vārdiem! :D
Publicēts: 14.02.12 23:04
 citēt
Veči,vai nevarat pastāstīt sīkāk par tiem noteikumiem Fotastā?Kā pieņem par biedru?Ja nav noslēpums...:face-smile:Man nav nekādas personīgas ieinteresētības,uz Liepāju netaisos pārcelties vai kā citādi kaitēt.Gribu ar savējiem par šito tēmu parunāt!:face-wink:
Publicēts: 15.02.12 07:50
 citēt
Traktor, tu tiešām esi tik dums, ka nesaprati jautājumu:
Vai tu personīgi bilde plikus skukjus bez maksas fotast studijā vai arī nodarbojies ar neregjistretu uznjemejdarbibu liepājas domes doteta kultūras projekta?
Publicēts: 15.02.12 08:52
 citēt
imgfoto:Traktor, tu tiešām esi tik dums, ka nesaprati jautājumu:
Vai tu personīgi bilde plikus skukjus bez maksas fotast studijā vai arī nodarbojies ar neregjistretu uznjemejdarbibu liepājas domes doteta kultūras projekta?
a treshaa varianta nav? a ceturtaa, piektaa? a varbuut kautkaada saape palikusi par pasha neveiskmiigo uznjeemeejdarbiibu???
Publicēts: 15.02.12 09:06
 citēt
Nav jau par ko sāpēt, nav iemesla.
Publicēts: 15.02.12 09:21
 citēt
Schnircks:
imgfoto:
pirmais un otrais lieto vienu un to pashu, otrais regulaari nomā no manis;)

Nomā no Tevis to, ko Tu neiznomā? :O

Es vienkārši dzīvē esmu ļoti lādzīgs cilvēks un ja man palūdz izlīdzēt nespēju atteikt;)
Nomā no manis galvas ar gaismas kliedētājiem, neko jau citu.
Publicēts: 15.02.12 09:49
 citēt
ļoti lādzīgs
iaklausaas ljoti ticami... :face-wink:
Publicēts: 15.02.12 10:03
 citēt
Bildes: a treshaa varianta nav? a ceturtaa, piektaa? a varbuut kautkaada saape palikusi par pasha neveiskmiigo uznjeemeejdarbiibu???

+1
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):