Bet intelektuālis Viesturs Dūle aicina rīkoties citādi!Laikam ar kapu svētkiem neieguva pietiekoši daudz publicitātes un plašas tautas masas nesekoja jaunizceptajam līderim.Vajag vēl pamaisīt netīros ūdeņus!
viecha:Bet intelektuālis Viesturs Dūle aicina rīkoties citādi!Laikam ar kapu svētkiem neieguva pietiekoši daudz publicitātes un plašas tautas masas nesekoja jaunizceptajam līderim.Vajag vēl pamaisīt netīros ūdeņus!
Latviešu valodai ir tikai viens ienaidnieks - latviešu tauta.
Pat ja krievu valodai būtu oficiāls statuss (kas latviešu tautai būtu ekonomiski ļoti izdevīgi un sekmētu tās attīstību), tas nekādi neietekmē to, kā latvietis izturās pret latvieti, kā viņš savā zemē dzemdē bērnus, kā viņš sarunājas ar citiem latviešiem, kā viņš vairs NAV Pļavniekos (bet ir Anglijā), tas ir latvietis ar latviešu valodu, kurš padomju krievam vēlas uzspiest savu mīļumu, patriotiskumu un latviskumu - pats tāds neesot.
Nabaga tauta, par godu šitam balagānam, katrs, kam nav slinkums šai smadzenes skalo. Interesanti, man kā vēsturniekam, kur bija tā inteliģence visus šos gadus, kamēr Latviju klauni pārvaldīja???
Agiss:ar pliku paldies nepietiks, jāiet balsot PRET
zinu! ar lielu paldies daudz par daudz, pilnīgi pietiek ar dvadcāru stundā! saprotams, ka nobalsošu PRET. katram ugunsgrēka gadījumam. jo kaut ko jau organizētāji domāja, organizēdami, kaut pat ezim skaidrs, ka nevinnēs. varbūt tās muļķības, ko organizētāji domāja, bet ar ko Mepizdōpelis nejoko. P.S. zolīdi cilvēki uz vēstulēm atbild. ko tai inteliģencei atbildēt?
Agiss:ar pliku paldies nepietiks, jāiet balsot PRET
zinu! ar lielu paldies daudz par daudz, pilnīgi pietiek ar dvadcāru stundā! saprotams, ka nobalsošu PRET. katram ugunsgrēka gadījumam. jo kaut ko jau organizētāji domāja, organizēdami, kaut pat ezim skaidrs, ka nevinnēs. varbūt tās muļķības, ko organizētāji domāja, bet ar ko Mepizdōpelis nejoko. P.S. zolīdi cilvēki uz vēstulēm atbild. ko tai inteliģencei atbildēt?
haralds:
Ar īsu un smaidošu LABRĪT...
....ja pirms 20it gadiem inteliģence būtu panākusi, ka Valsts bezmaksas izglītību nodrošina TIKAI VALSTS VALODĀ , tad tagad visi šie referendumi un šūmēšanās nebūtu aktuāli.Bet labāk vēlāk nekā nekad.
viecha:Bet intelektuālis Viesturs Dūle aicina rīkoties citādi!Laikam ar kapu svētkiem neieguva pietiekoši daudz publicitātes un plašas tautas masas nesekoja jaunizceptajam līderim.Vajag vēl pamaisīt netīros ūdeņus!
Latviešu valodai ir tikai viens ienaidnieks - latviešu tauta.
Pat ja krievu valodai būtu oficiāls statuss (kas latviešu tautai būtu ekonomiski ļoti izdevīgi un sekmētu tās attīstību), tas nekādi neietekmē to, kā latvietis izturās pret latvieti, kā viņš savā zemē dzemdē bērnus, kā viņš sarunājas ar citiem latviešiem, kā viņš vairs NAV Pļavniekos (bet ir Anglijā), tas ir latvietis ar latviešu valodu, kurš padomju krievam vēlas uzspiest savu mīļumu, patriotiskumu un latviskumu - pats tāds neesot.
Tu zin,Vilni,lielā mērā tev piekrītu!Nekādus tur statusus krievu valodai nav jādod,tas nu ir cieti.Bet par tiem ienaidniekiem....kaut vai savas buržuāzijas iznīdēšana,pasludinot tos par oligarhiem.Tas ir ļoti liels kaitējums latviešu tautai.Un piemērus var saukt vēl un vēl.kad paši vien savu zemi un savu valodu čakarējām!Aiz nenovīdības un sīkas skaudības.Vai arī sava pašlabuma dēļ kā piemēram Zatlers.
Pat ja krievu valodai būtu oficiāls statuss (kas latviešu tautai būtu ekonomiski ļoti izdevīgi un sekmētu tās attīstību ........
Pirms pārdesmit gadiem šis "izdevīgums" jau bija, un ja tas būtu turpinājies, apgalvojums par to, kas latviešu tautai ir vai nav izdevīgi būtu zaudējis jēgu visā pilnībā, jo tādas tautas vairs nebūtu...
Vai tad Dūle ir intelektuālis?
Ir, ir. Un es esmu Romas pāvests Muhameds Bonaparts Pirmais.
Pat ja krievu valodai būtu oficiāls statuss (kas latviešu tautai būtu ekonomiski ļoti izdevīgi un sekmētu tās attīstību ........
Pirms pārdesmit gadiem šis "izdevīgums" jau bija, un ja tas būtu turpinājies, apgalvojums par to, kas latviešu tautai ir vai nav izdevīgi būtu zaudējis jēgu visā pilnībā, jo tādas tautas vairs nebūtu...
Nevaidi tik smagi.
Ja ES ietvaros kādā kaktā būtu oficiāla krievu valoda, tad tajā kaktā viss expadomju bizness grozītos. Kā mēs zinām, krieviem ir nenormāli svarīgi nezināt citas valodas un runāt tikai savā valodā.
Tas būtu aptuveni kā laikos, kad Latvju tauta zēla un plauka, Rīgā izveidojoties grezniem Jūgendstila kvartāliem, attīstoties rūpniecībia, tehniskajai universitātei un visam pārējam.
Bet mēs taču to nepieļausim! Būsim kā tie mēslainē aizmirstie inteliģenti (kuri tur augšā pamaodušies), kuri jau vienreiz mums rūpniecību piebeidza, tagad sabijušies, ka tautsaimniecība var nejauši atkal tikt pārplūdināta ar krievu biznesu.
No šī vari secināt, ka arī Maskavai varētu būt izdevīgi ES sastāvā dabūt krievu valodu oficiālā statusā. Un kur vļe to iespējams izdarīt? Tikai Latvijā ir gandrīz 50% PSRS izcelsmes iedzīvotāju. Krievija varētu iespringt un piestrādāt pie šī jautājuma.
Tātad ir tikai divi varianti: a) ļauties ekonomiskai izaugsmei un piešķirt krievu valodai oficiālu statusu. b) nobalsot pret krievu valodu ar ahūnu pārsvaru - lai visiem ir skaidrs kas ir kas.
c) variants ko piedāvā Dūle, nozīmē, ka pārsvars būs vājš un naida kurināšana, piektās kolonnas un velns sazin kas vēl turpināsies.
Par cik 93% cilvēki ir debīli un vienmēr gatavi atlaist saeimu, tad a) variantam mēs neķādi neesam gatavi, nespēsim to izmantot, neesam pietiekami stirpi, ejam un sariebjam tiem urlām, balsojam kā tādi kašķīgie par savu b) variantu.
Bet tas neliedz uz jautājumu skatīties no malas, ar atvērtu prātu. Vai ne, Gunār?
kā ta, lai takš pietura par savu godīgi nopelnīto naudu zicsaeimu un lai kvīkā 1-kāršos darbaļaudis visos caurumos! Zicsaimu jau latvju tauta atlaida.Tagad jau tieši ir tie godīgie.Redz kā pa ostām ņemas!Un tikai 1-kāršajiem darbaļaudīm par labu!Un kurā pasaules malā un kad kāds sākuma kapitāls ir nopelnīts"godīgi"?Toties ir svarīgi kā rokās tas ir -latviešu vai svešzemnieku .
Ja ES ietvaros kādā kaktā būtu oficiāla krievu valoda, tad tajā kaktā viss expadomju bizness grozītos. Kā mēs zinām, krieviem ir nenormāli svarīgi nezināt citas valodas un runāt tikai savā valodā.
Tas būtu aptuveni kā laikos, kad Latvju tauta zēla un plauka, Rīgā izveidojoties grezniem Jūgendstila kvartāliem, attīstoties rūpniecībia, tehniskajai universitātei un visam pārējam.
Bet mēs taču to nepieļausim! Būsim kā tie mēslainē aizmirstie inteliģenti (kuri tur augšā pamaodušies), kuri jau vienreiz mums rūpniecību piebeidza, tagad sabijušies, ka tautsaimniecība var nejauši atkal tikt pārplūdināta ar krievu biznesu.
Katru vasaru Jūrmalā divas nedēļas ir krievijas "mākslinieki"un lielais bizness )) gribi lai visa Latvija TĀ IZSKATĀS""
Tātad ir tikai divi varianti: a) ļauties ekonomiskai izaugsmei un piešķirt krievu valodai oficiālu statusu. un atgriezties 60o beigās,kad baltmaizi deva pa vienai saikai,vai 70-80jos kad gaļaun desa bija tik uz plakātiem b) nobalsot pret krievu valodu ar ahūnu pārsvaru - lai visiem ir skaidrs kas ir kas. Jā,lai visiem ir skaidrs,kas ir Latvijā saimnieks.
c) variants ko piedāvā Dūle, nozīmē, ka pārsvars būs vājš un naida kurināšana, piektās kolonnas un velns sazin kas vēl turpināsies. Lai to nepieļautu,katram ir pienākums iet un nobalsot PRET!!!
Es nevēlos, lai tā izskatās kā Rugāji un Abrene, kas ir vienīgais jēdzīgais iznākums aktīvi iestājoties pret visādiem tur krieviem, atlaižot saeimu un esot visādi citādi pseidopatriotiem, kas ir ivnemēr gatavi būt pret.
haralds:ja Dūle ir intelektuālis, tad es esmu nēģeru karalis Luijs - XIV!
Skatoties uz tavu profila bildi un to cilvēku, kuram ir šiltīte rokās, mēs tev ticam! Man tikai nav skaidrs, kas tas par izbijušu un matainu rokeri stāv balkus (kreisajā pusē) nēģeru karalim?
Vaards:kas tas par izbijušu un matainu rokeri stāv balkus (kreisajā pusē) nēģeru karalim?
kas nav tas nav, cik ar moci pabraucis, tik tas manu neuzticību braucamajiem, kuriem mazāk par 4 vai vismaz 3 riteņiem, ja vien tie nav velisapēdi vai sīkpirži, tikai vairojis!
Vaards: Tātad ir tikai divi varianti: a) ļauties ekonomiskai izaugsmei un piešķirt krievu valodai oficiālu statusu. b) nobalsot pret krievu valodu ar ahūnu pārsvaru - lai visiem ir skaidrs kas ir kas.
c) variants ko piedāvā Dūle, nozīmē, ka pārsvars būs vājš un naida kurināšana, piektās kolonnas un velns sazin kas vēl turpināsies.
Par cik 93% cilvēki ir debīli un vienmēr gatavi atlaist saeimu, tad a) variantam mēs neķādi neesam gatavi, nespēsim to izmantot, neesam pietiekami stirpi, ejam un sariebjam tiem urlām, balsojam kā tādi kašķīgie par savu b) variantu.
Bet tas neliedz uz jautājumu skatīties no malas, ar atvērtu prātu. Vai ne, Gunār?
Sāku saprast, ka starpība viedokļos slēpjas jau pamatpostulātos. Es piederu pie tiem, kas "skatu no malas" šajā jautājumā neatzīst, bet apgalvojums par 93% debilitāti ir vienkārši pārsteidzošs. Kāpēc Tu, Vaards tādā gadījumā šeit vispār diskutē?
Mani tik tas priecē,ka par latvisku Latviju ir 93%
Emm... Ir nianses.
Kā tieši Latvija paliks latviskāka? Dzims vairāk bērni, brauks mājās aizbraucēji?
Latviskāka latvija, cīņa par brīvību, cīņa pret oligarhiem, atlaist saeimu - visas šīs vispārīgās frāzes ir maģiskās. Ar tām apčakarē pūli. Bet ja konkrētāk katrai no tām pieskaras, neko tās nedod.
Ko konkrēti dod oligarhu esamība/neesamība tupam dzērājam Jānim ar 8 klašu izglītību? Viņš sāks kaut ko ražot, efektīvi saimniekot, strādāt, eksportēt un pelnīt kāpostu? Diez vai, bet jānim iedodot dakšas rokās, viņš pirmais ies un nodurs ļauno oligarhu.
Tieši tas pats ar šo pasākumu (Dūlem ir paliela tiasnība, tikai viņš ignorē pasākuma nozīmi globālākā kontekstā).
Vaards: Par cik 93% cilvēki ir debīli un vienmēr gatavi atlaist saeimu, tad a) variantam mēs neķādi neesam gatavi, nespēsim to izmantot, neesam pietiekami stirpi, ejam un sariebjam tiem urlām, balsojam kā tādi kašķīgie par savu b) variantu.
Sāku saprast, ka starpība viedokļos slēpjas jau pamatpostulātos. Es piederu pie tiem, kas "skatu no malas" šajā jautājumā neatzīst, bet apgalvojums par 93% debilitāti ir vienkārši pārsteidzošs. Kāpēc Tu, Vaards tādā gadījumā šeit vispār diskutē?
Elektorāts ir apriori stulbs, to nu jebkursh polittehnologs pateiks... Un tas naf tikai LV.
Mani tik tas priecē,ka par latvisku Latviju ir 93%
Emm... Ir nianses.
Kā tieši Latvija paliks latviskāka? Dzims vairāk bērni, brauks mājās aizbraucēji?
Latviskāka latvija, cīņa par brīvību, cīņa pret oligarhiem, atlaist saeimu - visas šīs vispārīgās frāzes ir maģiskās. Ar tām apčakarē pūli. Bet ja konkrētāk katrai no tām pieskaras, neko tās nedod.
Ko konkrēti dod oligarhu esamība/neesamība tupam dzērājam Jānim ar 8 klašu izglītību? Viņš sāks kaut ko ražot, efektīvi saimniekot, strādāt, eksportēt un pelnīt kāpostu? Diez vai, bet jānim iedodot dakšas rokās, viņš pirmais ies un nodurs ļauno oligarhu.
Tieši tas pats ar šo pasākumu (Dūlem ir paliela tiasnība, tikai viņš ignorē pasākuma nozīmi globālākā kontekstā).
Bet nekas nemainīsies, ja balsos arī PAR otru valodu Vai vairāk brauks atpakaļ tie, kas šobrīd ir aizbraukuši? Parādīsies darba vietas un normālas algas? Vietējā miesta Jānis mazāk dzers?
P.S. Kaut kur - precīzāk ziņu portālos lasīju šo: "Latvijā, līdzīgi kā daudzās citās valstīs, ir jābūt vienai valsts valodai, pie mums – latviešu. Tā ir jāprot, tā jāmācās un jāzina, laikrakstam «Čas» saka Latvijas Vecticībnieku Pomoras baznīcas Centrālās padomes priekšsēdētājs, Daugavpils (Jaunbūves) vecticībnieku kopienas garīgais audzinātājs Aleksijs Žilko. Viņš gan norāda, ka vienas valsts valodas noteikšana nenozīmējot, ka arī citas valodas šajā teritorijā nedrīkstētu lietot."
ja pareizi sapratu no internātā pa diognāli lasītā, tad shit'as palaists pa TV! vot es nevarētu rādiō'ā vai TV strādāt - ja man rastos tāda izdevība, diez vai spētu noturēties pretī kārdinājumam palaist ēterī Levitāna paziņojumu par lielā tēvijas kara sākumu vai ziņojumu par ķīmiskā uzbrukuma draudiem!
ja pareizi sapratu no internātā pa diognāli lasītā, tad shit'as palaists pa TV! vot es nevarētu rādiō'ā vai TV strādāt - ja man rastos tāda izdevība, diez vai spētu noturēties pretī kārdinājumam palaist ēterī Levitāna paziņojumu par lielā tēvijas kara sākumu vai ziņojumu par ķīmiskā uzbrukuma draudiem!
Beļģijā bija LABĀK tur reiz "Hohmai" palaida jociņu ka FLĀMI ATDALIJUŠIES , pilnīgi reāli nedēļu valstī bija VISA nstabīli ar automātistiem un bruņu tehniku pie valsts stādēm un NETICAMU rosību ielās 2 naktī Jociņu UZREIZ atsauca ka "Šutka" bet nedēlu pēc tam bija JAUTRI
es sen sen izdomāju šizofrēnijas un dezinformācijas izplatīšanas biedrību. tak laikam jau pirms manis kāds izdomājis. avīzi World News Weekly un ne tikai. nu, lai ir jautrība un lai kaut kā takš apdirstu tos idiņus, kuri tic visam, ko izlasa avīzē un / vai padzird pa rādiō'u!