forum.gif
Vai ir vērts mainīt Canon 1100D pret 450D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Vai ir vērts mainīt Canon 1100D pret 450D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.12 11:32
 citēt
Sveiki! Vēlos lūgt konsultāciju!
Nesen saņēmu piedāvājumu iemainīt savu nesen iegādāto Canon 1100D pret 450D.
Bet ir bet... par cik es vēl tikai mācos apieties ar funkcijām un spoguļkameras iespējām,
tad lielu jēgu maiņai neredzu...
ja nu vienīgi 450D vizuālais man labāk patīk, un ir smukāk nostrādāts.
Labprāt uzzinātu "par" un "pret" viedokļus (ieteikumus un piedāvājumus)... jo tomēr aparāts ir nopirkts nesen un ir garantija, bet piedāvātajam 450D garantija iet uz beigām un izšauti ir ap 4k kadru.
Publicēts: 14.02.12 11:38
 citēt
4000 kadru nav arguments.Tas ir tas pats kas 0.:face-wink:Ko nozīmē vizuālais-tipa smukāks no skata vai?
Publicēts: 14.02.12 11:42
 citēt
no skata! Labāks vizuālais - korpusam. Izskats nopietnāks.
Publicēts: 14.02.12 11:42
 citēt
Nav jegas, tas ir ka solis atpakal tehnologiju zina
Publicēts: 14.02.12 11:43
 citēt
MAIŅAI nav nekāda jēgas , abi grabuļi praktiski identiska līmeņa izstrādājumi. Jā protams arguments "Ertaks" ir būtisks ja STRĀDĀ IKDIENĀ un daudz , ja tik pa reizei tas nav nekāds arguments:) Taka bildē tik mierīgi ar to kas IR un būsi laimīgs par to ko VARI UZBILDET nevis par to ar "Ko bildē" :) Ja spēj TO PAŠU uzbildēt ar MOBĪLO TELEFONU tev kamera nav npieciešama tieši tāpat ja tev ir KAMERA bet bildēs kā ar MOBĪLO TELEFONU kamera arī tad ir lieka:)
Publicēts: 14.02.12 11:47
 citēt
Piekrītu! :face-smile:
Publicēts: 14.02.12 17:12
 citēt
zīle rokā vai sīlis kokā.
Publicēts: 14.02.12 17:30
 citēt
paarfraazeejot Luni es teikshu taa - apskaties kritiski savu galeriju un kaartiigi padomaa - kas vareetu mainiities ja vienu pribambasu nomainiisi pret citu pribambasu. bet uz shito atbildeet vajag sev (veelams, un nevis man - tipa pats kretiins pats apskaties savu galeriju utt... :D no offence!)
Publicēts: 14.02.12 19:33
 citēt
Bildes:paarfraazeejot Luni es teikshu taa - apskaties kritiski savu galeriju un kaartiigi padomaa - kas vareetu mainiities ja vienu pribambasu nomainiisi pret citu pribambasu. bet uz shito atbildeet vajag sev (veelams, un nevis man - tipa pats kretiins pats apskaties savu galeriju utt... :D no offence!)

Esmu atvērts uzklausīt jebkuru kritiku un padomus ---> ;) tāpēc jau arī vaicāju kas un kā! :face-smile:
Publicēts: 14.02.12 19:48
 citēt
Brokeris:Sveiki! Vēlos lūgt konsultāciju!
Nesen saņēmu piedāvājumu iemainīt savu nesen iegādāto Canon 1100D pret 450D.
Bet ir bet... par cik es vēl tikai mācos apieties ar funkcijām un spoguļkameras iespējām,
tad lielu jēgu maiņai neredzu...
ja nu vienīgi 450D vizuālais man labāk patīk, un ir smukāk nostrādāts.
Labprāt uzzinātu "par" un "pret" viedokļus (ieteikumus un piedāvājumus)... jo tomēr aparāts ir nopirkts nesen un ir garantija, bet piedāvātajam 450D garantija iet uz beigām un izšauti ir ap 4k kadru.

Mainīt var uz Canon 600D, 60D... uz 450D nav jēgas, jo tas ir solis atpakaļ pagātne, bet vajadzīgais solis ir jāsper nākotnē.
Publicēts: 14.02.12 20:37
 citēt
Brokeris:
Bildes:paarfraazeejot Luni es teikshu taa - apskaties kritiski savu galeriju un kaartiigi padomaa - kas vareetu mainiities ja vienu pribambasu nomainiisi pret citu pribambasu. bet uz shito atbildeet vajag sev (veelams, un nevis man - tipa pats kretiins pats apskaties savu galeriju utt... :D no offence!)

Esmu atvērts uzklausīt jebkuru kritiku un padomus ---> ;) tāpēc jau arī vaicāju kas un kā! :face-smile:
lai gribeetu kritizeet un dot padomus jaabuut:
1. smukai meitenei - laikam nekvalificeejies defoltaa
2. kautkaadaam tieksmeem, degsmei, virzienam, kaut kam - kam piekjerties. pagaidaam galerijaa nekas taads nav noveerojams.

Lai cik tas buutu ciniski, bet nevienam sheit Tava izaugsme neinteresee, bet paspamot par tehniku - you are welcome :face-wink:
Publicēts: 14.02.12 21:19
 citēt
Noteikti nemaini 1100D pret 450D, nekok labāku tu neiegūsi. 1100D ir krietni jaunāks, ar labāku sensoru, video utt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):