forum.gif
Autortiesību pārkāpums!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Autortiesību pārkāpums!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.05.07 20:55
 citēt
viens vārds - UZBRUKUMĀ!
kas nav nobalsojuši 111? :twisted:
 citēt
afigetj.... janists....
 citēt
ārā [x]
Publicēts: 07.05.07 20:58
 citēt
Izskatās jau, ka ne plaģiāts /par ko varētu kašķēties, zinkā tie putni un tā/, bet fenderis.
Publicēts: 07.05.07 20:59
 citēt
Zinu tikai vienu - dabā LV tāds putns nedzīvo
Publicēts: 07.05.07 21:00
 citēt
un puķe arī manlieka skad neaug...neesmu redzējis
Publicēts: 07.05.07 21:02
 citēt
Zinu tikai vienu - dabā LV tāds putns nedzīvo
Nu, varbūt autors braucis uz Dienvidameriku testēt Pentax stiklus uz putniem.
Publicēts: 07.05.07 21:03
 citēt
Es tomēr domāju, ka lai admini tiesā!
Publicēts: 07.05.07 21:03
 citēt
paldies nē :D visas sūdīgas bildes un bladākš 2as izcilas
Publicēts: 07.05.07 21:10
 citēt
o ou! :D
Publicēts: 07.05.07 21:25
 citēt
Šoreiz apvainojumi diezgan pārliecinoši, bet ne jau ar 1 likšanu te kas labojams.
Būtisku atšķirību starp plaģiātu un "fenderi" neredzu.
Par banu lemj admiņi, bet varoņa viedokli uzklausīt būtu vēlams arī sabiedrībai. Ja pašam nekas nav sakāms, tad gan laikam sanāk, ka jāsaka- šķic!
Publicēts: 07.05.07 21:46
 citēt
...šito nebiju gaidījis.. .skumji :(
Publicēts: 07.05.07 21:49
 citēt
piemineeshu ka karlenst ir janist braalis tikai... kgan divaini...
Publicēts: 07.05.07 21:51
 citēt
ar 111 nekas nau labojams bet ja šādi grib tikt topā un šis līdz admiņiem neaizies(kaut nu tā nenotiktu) tad nekur viņš netiks
Publicēts: 07.05.07 21:52
 citēt
Malacis.
Ja nespēj uztaisīt bildi, tad vismaz viņam arī ir rezerves plāns.
Publicēts: 07.05.07 22:00
 citēt
Njā, es jau domāju, ka tik skaisti putnu nemaz nav tik viegli nobildēt...
Publicēts: 07.05.07 22:01
 citēt

aizraujoši :D
Publicēts: 07.05.07 22:09
 citēt
Būtisku atšķirību starp plaģiātu un "fenderi" neredzu
Nu, plaģiāts, kad noskatās un taisa pakaļ un tad tā grūti saprast - tā kā ir, tā kā nav, muzonam 3 taktis skaitās, vai. A fenderis, kad nofenderē. Nu, jeb vot kā - kad nofenderē ideju - plaģiāts, kad gatavu bildi, vienkārši fenderis. Otrais variants drošāk konstatējams / pierādāms un man domāt, nosodāmāks.
Publicēts: 07.05.07 22:13
 citēt
Harald - citāts no wikipedia:

Plagiarism (from Latin plagiare "to kidnap";) is the unauthorized use or close imitation of the language and thoughts of another author and the representation of them as one's own original work.
Publicēts: 07.05.07 22:17
 citēt

aizraujoši :D

nevis aizraujoshi, bet gan skumji un pretīgi!!!
Kā lai es aizstāvu blogā objektivitāti, protams, liekas ka to vajadzēja nokārtot person;igi bet nu jā ja manī neklausās tad caur tautu ir vienīgais kā to pavēstīt.. es varēju arī klusēt bet ja tu noklusē vienreiz tad tu vari sākt klusēt mūžīgi...

nē nu neūtu tu neviens jau arī to nemaz neuzietu jo neviens nevar atcerēties 18000 bildes kas blogā skatoties k-kādu pentax testu
Publicēts: 07.05.07 22:21
 citēt
Harald - citāts no wikipedia:

Plagiarism (from Latin plagiare "to kidnap";) is the unauthorized use or close imitation of the language and thoughts of another author and the representation of them as one's own original work.
TnXs, tak smagu pretrunu neredzu, kaut "plaģiāta" sakne to pašu fenderi /gan tikai iznačaļno/ nozīmē.
Publicēts: 07.05.07 22:25
 citēt
Jebkurā gadījumā, kaut arī blogs maziņš - pārkāpums liels. Es te jau siekalu uz to bildi tecināju un plānoju jau iet nākamo putnu fotosesiju bliezt augšā.
Nesmuki cilvēks rīkojies un par to arī jānes atbildība.
Publicēts: 07.05.07 22:28
 citēt
es ar uz to skatijos kā reālu kokurentu manam gailim :D
Publicēts: 07.05.07 22:30
 citēt
Nu ja. Ja neandelē par lielu naudu, kriminālatbildība neiestājas, bet nezolīdi. Bet tā jāuzmanās brēkt "A tā bilde no žurnāla / avīzes / grāmatas!", drukšānai jau a ne visas bildes ieved no ārzemēm vai izrok no zemes.
Publicēts: 08.05.07 07:45
 citēt
Harald, paldies, sapratu un piekrītu. Bloga praksē Tavas definīcijas pietiekoši atbilstošas un lietojamas. Ja nu vēl „fenderis” vietā ierakstītu kaut ko latvisku (zādzība?).
janels – nekādi nepiekrītu, statīvi ir vērtīga manta. Lūk, nosūtīt pie kāda no mūsu māxliniekiem par fotomodeli....
Skumji, ka ģimenes lietas nevar nokārtot savā starpā. Joprojām palieku pie domas, ka reakcija admiņu ziņā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):