forum.gif
Monitors
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Monitors
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.02.12 13:49
 citēt
17'' Eizo vai ViewSonic LED

kas no šiem ir labs?

vajag tieši 17""
Publicēts: 14.02.12 18:11
 citēt
Visiem ražotājiem ir labi monitori!'Dod pilnu specifikāciju, tikkai tad var pateikt kurš labāks, derētu arī zināt, kas vairāk tiks darīts uz monitora!:bad_smile:
Publicēts: 14.02.12 18:14 labots
 citēt
Nu es jau par DELL , man ar šiem pillā māja un balkonss:face-grin:
Publicēts: 14.02.12 18:55
 citēt
Publicēts: 14.02.12 19:51
 citēt
Lunis:Nu es jau par DELL , man ar šiem pillā māja un balkonss:face-grin:

Tev jāsāk nodarboties ar labdarību... skolas noteikti priecāsies !!! :)
Publicēts: 14.02.12 20:30
 citēt
RaitisSF:
Lunis:Nu es jau par DELL , man ar šiem pillā māja un balkonss:face-grin:

Tev jāsāk nodarboties ar labdarību... skolas noteikti priecāsies !!! :)

Es aju arī nodarbojos , viņi nepriecājās.
Publicēts: 14.02.12 22:45
 citēt
Es ari par DELL
Publicēts: 14.02.12 23:07
 citēt
negatIvs:http://mansurovs.com/best-monitor-for-photography

Ir neprecizitātes. Brendam ir nozīme - gandrīz visi pērk vienādas IPS matricas no LG, bet katrs liek savādāku fona izgaismojumu, polarizācijasfiltru un ko tik vēl ne.
Publicēts: 14.02.12 23:09
 citēt
Tēmas autoram.
LED nevar būt labs neviens. To nevar normāli nokalibrēt.
Publicēts: 15.02.12 11:19
 citēt
Tieši tā, priekš foto tikai IPS, nekādus LED`us !
Publicēts: 15.02.12 11:24
 citēt
Romis:Tieši tā, priekš foto tikai IPS, nekādus LED`us !

kuram tad priekš bildēm vajag 17'' ? :D

puisis visticamāk meklē iespēju lētākam hdmi kontrolmonim filmēšanai vai līdzīgiem trikiem
Publicēts: 15.02.12 12:36
 citēt
skatos ka minat kam man tādu...

Atbilde... strādāju fotolaborotorijā un vecais Eizo 17'' sāk normāli klabināt ar strāvu pa pirkstiem pat no 1 - 2cm attāluma ik palaikam kad izlādējas pats no sevis sašķaida monitora pārklājumu un tagad diezgan skaistas zibens līnijas grūti strādāt normāli tapēc meklēju jaunu...
Publicēts: 15.02.12 12:50
 citēt

Nejauc lietas! :) Arī LED monitors ir LCD monitors. LCD ir šķidro kristālu monitors (liquid chrystal displey), bet LED ir viens no izgaismojuma veidiem, kas tiek lietots LCD monitoros. tas tikai tautas valodā tiek lietots LCD vs LED, lai būtu skaidrība vai tas ir vecākas vai jaunākas tehnoloģijas LCD. bet TN, IPS u.t.t. ir LCD paneļu veidi. Tādējādi arī tā saucamais LED monitors var būt ar IPS matricu (viens otru neizslēdz).
Publicēts: 15.02.12 13:21
 citēt
RobertsJ:

Nejauc lietas! :) Arī LED monitors ir LCD monitors. LCD ir šķidro kristālu monitors (liquid chrystal displey), bet LED ir viens no izgaismojuma veidiem, kas tiek lietots LCD monitoros. tas tikai tautas valodā tiek lietots LCD vs LED, lai būtu skaidrība vai tas ir vecākas vai jaunākas tehnoloģijas LCD. bet TN, IPS u.t.t. ir LCD paneļu veidi. Tādējādi arī tā saucamais LED monitors var būt ar IPS matricu (viens otru neizslēdz).

Tieši tā, un neLED vispār ir vakardiena...:face-smile:
Publicēts: 15.02.12 14:16
 citēt
Elmarss:Tieši tā, un neLED vispār ir vakardiena...:face-smile:

un tādus moņus, kuriem pa garo malu 1024 3-krāsainas diōdes, nav padevuši? :face-sad:
Publicēts: 15.02.12 17:11
 citēt
Klavito:skatos ka minat kam man tādu...

Atbilde... strādāju fotolaborotorijā un vecais Eizo 17'' sāk normāli klabināt ar strāvu pa pirkstiem pat no 1 - 2cm attāluma ik palaikam kad izlādējas pats no sevis sašķaida monitora pārklājumu un tagad diezgan skaistas zibens līnijas grūti strādāt normāli tapēc meklēju jaunu...

3001. norica :)? Ir vēl viens identisks gadijums zināms,značit dzimtas slimība tiem Eizo moņiem tāda.
Publicēts: 15.02.12 18:21
 citēt

Izklausās apokaliptiski:):)
Publicēts: 15.02.12 19:09
 citēt
RobertsJ:

Pilnīga taisnība, tikai jāsauc iepriekšminētie ir par Led light monitoriem.
Besī mani tā stulbā marketologu terminoloģija. Īsts LED monitors īstenībā izskatās šādi. www.luxio.tv...
Ja kāds grib tādu sev garāžā vai vannas istabā, dodiet ziņu. :face-wink:
Publicēts: 16.02.12 09:07
 citēt
60uz5komats6:

3001. norica :)? Ir vēl viens identisks gadijums zināms,značit dzimtas slimība tiem Eizo moņiem tāda.

nebūs gan QSS 3201 digital

bet pieļauju domu ka monitori identiski :D
Publicēts: 16.02.12 09:08
 citēt
Lunis:

Izklausās apokaliptiski:):)

es jau labprāt atstātu normāli var audzinat klientus, kad šamējie pirkstus bāž klāt :D

netālu mac 24'' stāv tad šamējie domā ka no tā vispār gatavs uz vietas un sēru marš sāks skanēt :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):