forum.gif
Yongnuo YN-465, YN-560, YN-565
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Yongnuo YN-465, YN-560, YN-565
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.12 18:05
 citēt
Vai ir kādas atsauksmes par šīm zibspuldzēm ?

fotografam.com...
fotografam.com...
fotografam.com...

Vai kādām no šīm zibspuldzēm ir iekšā iebūvēts uztvērējs, kurš nolasa mana Canon 600D wireless trigger iebūvēto ?

Un kur par draudzīgām cenām var atrast palaidēju ?

Paldies jau iepriekš !
Publicēts: 15.02.12 18:10
 citēt
Uztvērējs šām ir optiskais.... Aizčāpo uz BFS, šamie Nissinus tirgo, būtiska fīča, ka garantija reāla, ne no tēvoča vasja...:face-grin:
Publicēts: 15.02.12 18:15
 citēt
Paldies, bet ne no šejienes ņemšu, tikai izliku kā piemēru, jo attēli ir labi un šodien biju BFS un cenas iegrauž makā lielu robu !
Publicēts: 15.02.12 18:50
 citēt
IvoS:Paldies, bet ne no šejienes ņemšu, tikai izliku kā piemēru, jo attēli ir labi un šodien biju BFS un cenas iegrauž makā lielu robu !

Būsi pārsteigts par robu, kas radīsies, nedēļu pēc iegādes, nomirstot Jungmungam, ko tēvocis vasja tev "pa lēto" notirgos.:face-grin:
Publicēts: 15.02.12 18:54
 citēt
Atvaino, bet es tieši jautāju par šīm konkrētajām zibspuldzēm un es nepirkšu no onkuļa Vasjas :)
Publicēts: 15.02.12 20:09
 citēt
Nu, pirksi no onkuļa Jura, kam pārdevis labais tēvocis hujsuņvčajs. Un? Kas mainās? Reālāka garantija top?
Personīgs uzskats - paņem vienu "veco" 430 EX, kam lieliski strādās wireless ar iebūvēto, un tad pārīti lētāko čainīzeru ar optiskajiem trigeriem. Būs 1 normāla zibene + iespēja niekoties.
Publicēts: 15.02.12 20:17
 citēt
man ir 560
vienigais sliktums, bachas izladejas guloshai. Bet nu esmu pieshavusies, iznemu lauka pec bildeshanas.
Publicēts: 15.02.12 23:00
 citēt
pats lietoju 565 kā 2. zibeni, foršs, diezgan patīkams, nav tā smagi pievīlis, par konkrēto cenu ir diezgan OK! ;)
Publicēts: 16.02.12 01:08
 citēt
Pats gan lietoju lētāko, no YN modeļiem - YN460, kuru paņēmu sev kā pirmo zibeni un esmu apmierināts...
Vakar pat sanāca pārsist ražotāja 5sekundes uzlādei...
Baterijas 3000mAh noname no čainas pa 3ls komplekts un zibenis uzlādējās nepilnās 4 sekundēs...

560am ja nemaldos bija 3 sekundes tas gaidīšanas laiks, tāpēc pieļauju domu, ka ar labām un kvalitatīvām baterijām šis cipars varētu būt vēl patīkamāks :)
Publicēts: 16.02.12 10:04
 citēt
Es uz Canon lietoju Nikon vecos zibeņus SB-24 un SB-28.Ja ar trigeriem tad vispār problēmu nav un ja uzliek uz kameras ta vienīgais nav pilnā automātika.
Publicēts: 16.02.12 10:06
 citēt
Pievienojos atsauksmeem par ilgu uzlaadi un bateriju noseeshanos pat pie izsleegtas zibspuldzes. + pēc gada nobeidzaas. Tureeju gan tik kaa rezerves zibeni un palietoju vien kaadas 5x.
Publicēts: 16.02.12 10:11
 citēt
alchsh:Pievienojos atsauksmeem par ilgu uzlaadi un bateriju noseeshanos pat pie izsleegtas zibspuldzes. + pēc gada nobeidzaas. Tureeju gan tik kaa rezerves zibeni un palietoju vien kaadas 5x.

Tad tā arī raksti, ka pēc piecām sesijām nomira... Dažam tas var būt nedēļa.:face-grin:
Publicēts: 16.02.12 11:40
 citēt
Paņēmu no ebay 565-to, pagaidām viss ok. Un ņemot vērā, ka 565 pozicionēta kā analogs 580 EX, tad cena ir patīkama, samaksāju 95 lašus. :face-smile:
Publicēts: 16.02.12 12:06
 citēt
Lietoju YN-467 TTL Speedlite, jau kādus 1,5-2 gadus kopā ar Eneloop 2000mAh akumulatoriem. Par savu naudu zibspuldze laba. Uzlādējas ~ 1s laikā, pie mīnusiem var pieskaitīt pākaršanu, ja bildē ātri, daudzus kadrus pēc kārtas - nostrādā aizsardzība, un jāgaida kamēr atdziest.
Bateriju pašizlāde šim modelim nav novērota, laikam dēļ mehāniskā power slēdža.
Publicēts: 16.02.12 13:11
 citēt
justOne:pats lietoju 565 kā 2. zibeni, foršs, diezgan patīkams, nav tā smagi pievīlis, par konkrēto cenu ir diezgan OK! ;)

Pašam azotē stāv šads zibenis un viens Nissin Di866 uz kameras gan uz trigera ideali gaismotaji :)
Publicēts: 16.02.12 13:13
 citēt
millers:Lietoju YN-467 TTL Speedlite, jau kādus 1,5-2 gadus kopā ar Eneloop 2000mAh akumulatoriem. Par savu naudu zibspuldze laba. Uzlādējas ~ 1s laikā, pie mīnusiem var pieskaitīt pākaršanu, ja bildē ātri, daudzus kadrus pēc kārtas - nostrādā aizsardzība, un jāgaida kamēr atdziest.

Vai tā zibene pīkst pie uzlādes? Man ir kaut kāda lētākā YN un tā pīkst, kas protams nav pluss..
Publicēts: 16.02.12 13:41 labots
 citēt
Romis:
millers:Lietoju YN-467 TTL Speedlite, jau kādus 1,5-2 gadus kopā ar Eneloop 2000mAh akumulatoriem. Par savu naudu zibspuldze laba. Uzlādējas ~ 1s laikā, pie mīnusiem var pieskaitīt pākaršanu, ja bildē ātri, daudzus kadrus pēc kārtas - nostrādā aizsardzība, un jāgaida kamēr atdziest.

Vai tā zibene pīkst pie uzlādes? Man ir kaut kāda lētākā YN un tā pīkst, kas protams nav pluss..

Ja nemaldos, tad 560 pīkstēja pie uzlādes,kas man personīgi patīk, jo nav jāskatās, kad zibenis ir gatavs darbam un kad nav :D
Es esmu pieradis pie tā, ka mana 460 elektronika pīkst kamēr notiek uzlāde, tāpēc varu ērti darboties pat bez tā pīkstiena, kas iebūvēts dārgākajos modeļos :D
Publicēts: 16.02.12 15:08
 citēt
Nē, YN-467 TTL Speedlite vairs nepīkst, tas pat bija viņu mājas lapā atzīmēts pie fīčām - klusāka uzlāde.
Publicēts: 16.02.12 15:21
 citēt
millers:Nē, YN-467 TTL Speedlite vairs nepīkst, tas pat bija viņu mājas lapā atzīmēts pie fīčām - klusāka uzlāde.

Vai esi testējis salīdzinājumā ar oriģinālo Canon 580 zibeni?
Publicēts: 16.02.12 15:23
 citēt
Nu tā pīkstēšana tāda gaumes lieta :D
Citiem nepatīk, bet man viņa netraucē un varētu pat teikt, ka nedaudz pat palīdz...

Protams ja man apkārt 10 tādas pīkstētu, tad gan varētu murgi rādīties naktīs :D
Publicēts: 16.02.12 16:31
 citēt
Romis:
millers:Nē, YN-467 TTL Speedlite vairs nepīkst, tas pat bija viņu mājas lapā atzīmēts pie fīčām - klusāka uzlāde.

Vai esi testējis salīdzinājumā ar oriģinālo Canon 580 zibeni?

Nē, un netaisos to darīt :) Man arī patīk tā pīkstēšana (sīkšana) tāpēc biju pat vīlies ka šai zibenei tādas nebija :)
Publicēts: 16.02.12 17:48
 citēt
Man ir divas YN-460 blices. Izmantoju kā papildus gaismu. Kalpo labi un sen jau atpelnījušās. Par to naudu ļoti laba manta.
Publicēts: 16.02.12 18:46 labots
 citēt
aibeks: ...565 pozicionēta kā analogs 580 EX...

Uau! Un Gerkena vai tirgus būdas Sunny un Panasonix rādiķi noteikti tiek pozicionēti par Sony un Panasonic analogiem .
Publicēts: 16.02.12 19:31
 citēt
Uau! Un Gerkena vai tirgus būdas Sunny un Panasonix rādiķi noteikti tiek pozicionēti par Sony un Panasonic analogiem

565 pēc tehniskajiem parametriem ir analogas ( līdzīgas?) 580. Neko citu neapgalvoju. Brendam neapšaubāmi ir nozīme, diemžēl tas automātiski ataucas uz cenu. Pēc dažiem gadiem ar ķīnīzeriem būs tāpat kā savulaik ar japāņu mašīnām, kuras apsaukāja par lētām grabažām.
Tev, kā profesionālim neklājas rādīties publiski ar lēto Ķīnas produktu, mani, kā amatieri tā pagaidām apmierina.
P.s. Arī mans 500D izrādās taisīts Taivānā.:face-grin:
Publicēts: 16.02.12 21:40
 citēt
A manējais K-5 - Filipīnās...
Toties uz vecā filmu tālmērnieka Olympus 35RC ir lepns uzraksts Made in Japan!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):