Nu, pirksi no onkuļa Jura, kam pārdevis labais tēvocis hujsuņvčajs. Un? Kas mainās? Reālāka garantija top? Personīgs uzskats - paņem vienu "veco" 430 EX, kam lieliski strādās wireless ar iebūvēto, un tad pārīti lētāko čainīzeru ar optiskajiem trigeriem. Būs 1 normāla zibene + iespēja niekoties.
Pats gan lietoju lētāko, no YN modeļiem - YN460, kuru paņēmu sev kā pirmo zibeni un esmu apmierināts... Vakar pat sanāca pārsist ražotāja 5sekundes uzlādei... Baterijas 3000mAh noname no čainas pa 3ls komplekts un zibenis uzlādējās nepilnās 4 sekundēs...
560am ja nemaldos bija 3 sekundes tas gaidīšanas laiks, tāpēc pieļauju domu, ka ar labām un kvalitatīvām baterijām šis cipars varētu būt vēl patīkamāks
Es uz Canon lietoju Nikon vecos zibeņus SB-24 un SB-28.Ja ar trigeriem tad vispār problēmu nav un ja uzliek uz kameras ta vienīgais nav pilnā automātika.
Pievienojos atsauksmeem par ilgu uzlaadi un bateriju noseeshanos pat pie izsleegtas zibspuldzes. + pēc gada nobeidzaas. Tureeju gan tik kaa rezerves zibeni un palietoju vien kaadas 5x.
alchsh:Pievienojos atsauksmeem par ilgu uzlaadi un bateriju noseeshanos pat pie izsleegtas zibspuldzes. + pēc gada nobeidzaas. Tureeju gan tik kaa rezerves zibeni un palietoju vien kaadas 5x.
Tad tā arī raksti, ka pēc piecām sesijām nomira... Dažam tas var būt nedēļa.
Lietoju YN-467 TTL Speedlite, jau kādus 1,5-2 gadus kopā ar Eneloop 2000mAh akumulatoriem. Par savu naudu zibspuldze laba. Uzlādējas ~ 1s laikā, pie mīnusiem var pieskaitīt pākaršanu, ja bildē ātri, daudzus kadrus pēc kārtas - nostrādā aizsardzība, un jāgaida kamēr atdziest. Bateriju pašizlāde šim modelim nav novērota, laikam dēļ mehāniskā power slēdža.
millers:Lietoju YN-467 TTL Speedlite, jau kādus 1,5-2 gadus kopā ar Eneloop 2000mAh akumulatoriem. Par savu naudu zibspuldze laba. Uzlādējas ~ 1s laikā, pie mīnusiem var pieskaitīt pākaršanu, ja bildē ātri, daudzus kadrus pēc kārtas - nostrādā aizsardzība, un jāgaida kamēr atdziest. Bateriju pašizlāde šim modelim nav novērota, laikam dēļ mehāniskā power slēdža.
Vai tā zibene pīkst pie uzlādes? Man ir kaut kāda lētākā YN un tā pīkst, kas protams nav pluss..
millers:Lietoju YN-467 TTL Speedlite, jau kādus 1,5-2 gadus kopā ar Eneloop 2000mAh akumulatoriem. Par savu naudu zibspuldze laba. Uzlādējas ~ 1s laikā, pie mīnusiem var pieskaitīt pākaršanu, ja bildē ātri, daudzus kadrus pēc kārtas - nostrādā aizsardzība, un jāgaida kamēr atdziest. Bateriju pašizlāde šim modelim nav novērota, laikam dēļ mehāniskā power slēdža.
Vai tā zibene pīkst pie uzlādes? Man ir kaut kāda lētākā YN un tā pīkst, kas protams nav pluss..
Ja nemaldos, tad 560 pīkstēja pie uzlādes,kas man personīgi patīk, jo nav jāskatās, kad zibenis ir gatavs darbam un kad nav Es esmu pieradis pie tā, ka mana 460 elektronika pīkst kamēr notiek uzlāde, tāpēc varu ērti darboties pat bez tā pīkstiena, kas iebūvēts dārgākajos modeļos
Uau! Un Gerkena vai tirgus būdas Sunny un Panasonix rādiķi noteikti tiek pozicionēti par Sony un Panasonic analogiem
565 pēc tehniskajiem parametriem ir analogas ( līdzīgas?) 580. Neko citu neapgalvoju. Brendam neapšaubāmi ir nozīme, diemžēl tas automātiski ataucas uz cenu. Pēc dažiem gadiem ar ķīnīzeriem būs tāpat kā savulaik ar japāņu mašīnām, kuras apsaukāja par lētām grabažām. Tev, kā profesionālim neklājas rādīties publiski ar lēto Ķīnas produktu, mani, kā amatieri tā pagaidām apmierina. P.s. Arī mans 500D izrādās taisīts Taivānā.