Nolēmu uztaisīt šo topiku tādēļ, ka būtu interesanti uzzināt, cik sen katrs no mums šeit publicē savas bildes. Tātad, skatamies savu pirmo bloga bildi un atzīmējamies - piemēram, es ieliku šeit savu pirmo bildi 11.09.2008.
esmu reizes 3 savu galeriju iztiirijis pa tuksho, taa, ka manas pirmaas (patreiz esoshaas) bildes daatums neko neizsaka, regjistraacijas datums gan, jo tad arii pievienoju pirmo bildi. taatad - 24.05.2008
Nav Lunis vecākais. Luņa ID ir 164. Vecākais ko varu atrast, ja neskaita adminus, ir Pele, tad Bumba, bet tai pat bilžu nav. Seko Beast, lietotāja ID 14.
23.12.2007. Bet i-neta portālu apgūšanu sāku es laikam ar ERfoto, tā ka ienākot fotoblogā biju jau noskaidrojis kuri kadri varētu būt publikā 'ejoši' - varēju tā teikt 'spilgti' uzsākt
Intereses pēc iepētīju- reģistrējos blogā 3.11.2006, bet pirmās bildes datums tikai 3.03.2008 g. Laikam kādi gļuki bijuši, tik nesapratu- man vai blogam....
blogu zinu laikam jau no pirmās nedēļas tik nebij vajadzības reģistrēties jo ERfoto +/- vēl griezās - tātad varam novērot, ka pārāk smags tas palika 2006 gada sākumā
Pirmo bildi ieliku 27.05.2006., reizē ar reģistrēšanos, jo vienīgā interese bija dabūt anonīmus (ne es, ne mani kāds te pazina) komentus savām bildēm, un tajos laikos tieši te, cik nu paspēju izpētīt citas fotolapas (par kurām pirms tam neko ne zināju, ne sapratu), visaktīvāk brauca pa bildēm ar komentiem. Plāna punkts – patusējot te pāris mēnešus, vākties prom, palicis neizpildīts.