Nedaudz off-topic, bet nevarēju nepierakstīt. Pirmā man dīvainā kārtā bija galerija, nevis atsevišķa bilde, pie kuras bija pievienots komentārs, kas mani ir pavadījis visu laiku fiotogrāfējot. Man ļoti uzmundrinošs un savā ziņā iedvesmojošs bija
LKZ@62.40.61.51 | 23:08 17.09.2008 | Atbildēt uz komentāru | veel viens saslimis! APSVEICU!! tas ir neaarsteejami!! labaak saac jau laikus mekleet papildienaakumu avotu.. paies laicinjsh un sapratiisi, ko ar to domaaju turi leecu un svaigas idejas
Fotoblogā 10.02.2008. mani piereģistrēja meita, lai pati varētu lasīt fotoskolas (toreiz, šķiet, tās varēja lasīt tikai reģistrēti lietotāji, bet meitai tad vēl nebija 16-fotoblogā varēja reģistrēties no 16).
a mann ... a MANNN .... kad es ieliku pirmaa sbildes blogaa .... kaa mani audzinaaja luchiks and ko .... pec tam rolands 666666 atbrauca pie manis uz darbu un teica sakraalos vardus "bez shopa tu buusi nulle!!!"... un ieraadija man pirmos solju shopaa .... laierus un maskas ... ak dies kas toreiz tas bija par mellu murgu ;-))) bet apguvu ... un agad citiem maacu un shkjiet ka dazhiem ir izdevies iemaaciit ;_)))
dansiga:a mann ... a MANNN .... kad es ieliku pirmaa sbildes blogaa .... kaa mani audzinaaja luchiks and ko .... pec tam rolands 666666 atbrauca pie manis uz darbu un teica sakraalos vardus "bez shopa tu buusi nulle!!!"... un ieraadija man pirmos solju shopaa .... laierus un maskas ... ak dies kas toreiz tas bija par mellu murgu ;-))) bet apguvu ... un agad citiem maacu un shkjiet ka dazhiem ir izdevies iemaaciit ;_)))
dansiga:a mann ... a MANNN .... kad es ieliku pirmaa sbildes blogaa .... kaa mani audzinaaja luchiks and ko .... pec tam rolands 666666 atbrauca pie manis uz darbu un teica sakraalos vardus "bez shopa tu buusi nulle!!!"... un ieraadija man pirmos solju shopaa .... laierus un maskas ... ak dies kas toreiz tas bija par mellu murgu ;-))) bet apguvu ... un agad citiem maacu un shkjiet ka dazhiem ir izdevies iemaaciit ;_)))
ak dievs. kuri ir tie laimīgie?
nuuu - tie, kas piesakaas ciemos ;-))) un ir pat 2 virtualie skolnieki ;_)
ERA:iepriekš gan ar citu niku kādu laiku biju arī erfoto
erfoto arī biju, bet bildes necik neliku, tikai palasīju bazāru un pabazārēju. tāpat shutter'ī - itkā vairums pasažieru tie paši, bet publikums dirselīgāks.
ERA:iepriekš gan ar citu niku kādu laiku biju arī erfoto
erfoto arī biju, bet bildes necik neliku, tikai palasīju bazāru un pabazārēju. tāpat shutter'ī - itkā vairums pasažieru tie paši, bet publikums dirselīgāks.
Redz kā, shutter aizklapējies, erfoto ar vairs neeksistē...