forum.gif
Datoru remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Datoru remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.02.12 15:06
 citēt
Ja kādam ir problēmas ar datoriem, droši meklējiet palīdzību te> pc.webcom.lv
Turpat piedāvājums Web grafikas risinājumiem.
Publicēts: 19.02.12 15:31 labots
 citēt
kāds var pateikt, cik apmēram, varētu izmaksāt, datu atgūšana, no beiGta cietā diska ..... it kā, nekas TĀDS tur nav, neesmu speciāli interesējies, kur, kā, un par cik :what:
Publicēts: 19.02.12 15:53
 citēt
10 gb ~80 Ls
Publicēts: 19.02.12 19:24
 citēt
tas atkarīgs kāda problēma ir cietnim, ja "bad sector" tad lielāko ties cipars grozīsies ap 15Ls protams ir izņēmumi, ja plate bojāta tad cipari par neko "TĀDU" būs tik lieli, ka pāŗies vēlēšanās atgūt.
Publicēts: 19.02.12 19:45
 citēt
cietnis, ar vienu kāju, jau mizkastē, pie izdevības, ar kādu vēl pakonsultēšos ...... manu materiālu tur nav, kaut kādi būtnes nieki .... :bad_smile:
Publicēts: 19.02.12 21:20
 citēt
varu pat no neejoša dabūt datus, tik jāskatās cik tur daudz darba, tas ir atkarīgs no datu apjoma, vai zin ceļus un citām lietām
Publicēts: 19.02.12 21:36
 citēt
Beigta plate WD cietnim ar testesanu un atgusanu man izmaksaja 40ls. Zinu kadu, kurs to dara nopietni
Publicēts: 19.02.12 22:25
 citēt
krnls:varu pat no neejoša dabūt datus, tik jāskatās cik tur daudz darba, tas ir atkarīgs no datu apjoma, vai zin ceļus un citām lietām
no desmit gadus veca cietņa arī???
man viens gudrinieks paskatījās uz tādu un pateica, ka gandrīz nevienam vairs nav kāds tur verķis, ar kuru tik vecam ko varētu mēģināt atjaunot.. vai kaut kā tā...
:what:
Publicēts: 20.02.12 09:36
 citēt
nu tur ir pagrūtāk, jo vajadzīgs donors un tādu nenormāli vecu būs grūti atrast
Publicēts: 20.02.12 19:37
 citēt
krnls:nu tur ir pagrūtāk, jo vajadzīgs donors un tādu nenormāli vecu būs grūti atrast
eh... un es cerēju, ka varēšu bildēm tikt klāt... :(
Publicēts: 20.02.12 19:44
 citēt
tusne:
krnls:nu tur ir pagrūtāk, jo vajadzīgs donors un tādu nenormāli vecu būs grūti atrast
eh... un es cerēju, ka varēšu bildēm tikt klāt... :(

sameklē donoru
Publicēts: 20.02.12 19:49
 citēt
negatIvs: sameklē donoru
neesot tādu vairs :( vismaz man tā teica...
Publicēts: 20.02.12 19:57
 citēt
tusne:

-----------
samet ss.lv un visos citos sludiķi. gan jau kādam donors kaut kur kambaros vēl saglabājies.
Publicēts: 20.02.12 20:36 labots
 citēt
tusne:

Mums vēl nesen bija pilna norakstīto mantu noliktava ar reāli veciem PC, bet nu jau varētu būt utilizēti. Katram gadījumam vari atsūtīt uz PM vajadzīgo modeli
Publicēts: 20.02.12 22:09
 citēt
varētu jau sākt ar to, ka uzrakstītu kas tas tāds ir par cieto disku kuram itkā nevar atrast donoru
Publicēts: 21.02.12 08:56
 citēt
tusne:
krnls:varu pat no neejoša dabūt datus, tik jāskatās cik tur daudz darba, tas ir atkarīgs no datu apjoma, vai zin ceļus un citām lietām
no desmit gadus veca cietņa arī???
man viens gudrinieks paskatījās uz tādu un pateica, ka gandrīz nevienam vairs nav kāds tur verķis, ar kuru tik vecam ko varētu mēģināt atjaunot.. vai kaut kā tā...

Atjaunot var, tik varbut ne visu info
Publicēts: 21.02.12 09:19
 citēt
kaparjods:
tusne:o desmit gadus veca cietņa arī???

Nuja ar laiku tā infa mēdz sapelēt...:face-grin: vai pat sapūst.?:face-smile:
Publicēts: 21.02.12 09:54
 citēt
Elmarss:
kaparjods:

Nuja ar laiku tā infa mēdz sapelēt...:face-grin: vai pat sapūst.?:face-smile:

Nav jau Lieldienu ola, lai pūtu :D
Publicēts: 22.02.12 19:03
 citēt
Toties šeit pc.webcom.lv mēs varam palīdzēt :) - Mēs esam profesionāļi - cilvēki ar atbilstošu kvalifikāciju un darba pieredzi. Tas arī no manis silts ieteikums, tā vietā,lai foruma lameriem jautātu un gaidītu atbildes :)
Publicēts: 22.02.12 19:10
 citēt
kaparjods:Toties šeit pc.webcom.lv mēs varam palīdzēt :) - Mēs esam profesionāļi - cilvēki ar atbilstošu kvalifikāciju un darba pieredzi. Tas arī no manis silts ieteikums, tā vietā,lai foruma lameriem jautātu un gaidītu atbildes :)

Piedod, mīļā sirds, bet Tava cepšanās blakus par čainīzeru zipeni, kāreiz pie lameriem, par Tavu kvalifikāciju un pieredzi it daiļi runā.:face-grin:
Publicēts: 23.02.12 14:04
 citēt
Elmarss:
kaparjods:Toties šeit pc.webcom.lv mēs varam palīdzēt :) - Mēs esam profesionāļi - cilvēki ar atbilstošu kvalifikāciju un darba pieredzi. Tas arī no manis silts ieteikums, tā vietā,lai foruma lameriem jautātu un gaidītu atbildes :)

Piedod, mīļā sirds, bet Tava cepšanās blakus par čainīzeru zipeni, kāreiz pie lameriem, par Tavu kvalifikāciju un pieredzi it daiļi runā.:face-grin:

Ak, tūlīt apvainošos un palīdīšu zem dalda :D
Publicēts: 23.02.12 14:04
 citēt
galda
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):