„PORTRETU SESIJA STUDIJĀ” 03.03.12. Vienas dienas kurss .
• Iepazīšanās ar studijas aprīkojumu (Kas ir zibspuldze, pastāvīgā gaisma, trigeris, softbox, beauty dish, lietussargs uc.) • Vairāki ātri un vienkārši gaismu izvietojuma risinājumi (nesarežģījot – shēma uz tāfeles un pēc tam praktiski) • Darbs ar modeli • Praktiskā nodarbība gan ar zibspuldzēm gan ar pastāvīgo gaismu. • Praktiskās nodarbības laikā tapušo foto apstrāde. (ātri un vienkārši sagatavot foto interneta videi vai printēšanai) + pāris mani apstrādes triki • Jautājumi un atbildes
Šis vienas dienas kurss paredzēts fotogrāfiem iesācējiem, kam ir vēlēšanās kādreiz fotografēt studijā vai izmantojot studijas aprīkojumu fotosesijās citās telpās vai dabā.
Ko iegūs kursa apmeklētājs: a. Zināšanas, kā fotosesijas laikā izmantot mākslīgo apgaismojumu savā labā. b. Zināšanas par studijas aprīkojumu. c. Praktiskajā nodarbībā sevis uzņemtās bildes ar modeli (erotikas nebūs) d. Pēc šī kursa – garantēju, ka būs pietiekami daudz informācijas par zibspuldzēm un pastāvīgu gaismu lai varētu fotografēt individuāli bez pieredzējušāka cilvēka palīdzības.
Kursa apmeklētājam nepieciešams: 1. Fotoaparāts (spoguļkamera vai fotoaparāts, kam iespējams pievienot ārējo zibspuldzi un ir manuāli vadāms) ar uzlādētām baterijām. 2. Piezīmju bloks un rakstāmais. 3. Gribēšana iemācīties ko jaunu.
Kurss „PORTRETU SESIJA STUDIJĀ” notiks RĪGĀ 03.03.2012. Sākums 10:00 līdz 18:00 Dalības maksa (simboliska) 15.00 Ls Būs tēja, kafija un uzkodas. Pieteikties kursam iespējams rakstot e-pastu armands.lutums@gmail.com
Par mani: Esmu pilnas slodzes video`meikers, fotogrāfs un arī producents Armands Lutums www.lutums.net Kā uzņēmējs ar fotografēšanu un filmēšanu pelnu naudu un arī maksāju nodokļus. Mana pieredze ir vairāki simti fotosesijas studijā, pie dabas interjeros utt., esmu praktizējies Spānijā un šobrīd strādāju ar pasūtītājiem no ASV, Spānijas, Holandes un Krievijas.