Piesakos uz rekordu! Nikon D40X pie slēdža noskrējiena 313tūkstoši sāka rādīt: Error. Press Shutter release button again. Vēl jau pa vienam kadram fotografē. Gaļina Nikonus neremontē! Varbūt kāds var izpalīdzēt ar praktisku padomu?
vispaar drausmiigs cipars 313 000 bilzhu cik no vinjaam ir taadas uz kuraam ar kaadam citam gribas apskatiities vairaak par 3 reizeem ? 100gab vai 1000?
didams:vispaar drausmiigs cipars 313 000 bilzhu cik no vinjaam ir taadas uz kuraam ar kaadam citam gribas apskatiities vairaak par 3 reizeem ? 100gab vai 1000?
Fotoblogā ir ap 3662! Man pašai lielākā daļa no tām patīk!
Putnu un kukaiņu "medīšana" ir patērējusi lielāko daļu no slēdža resursa + ja to vēl apvieno ar mācīšanos fotografēt!
Tas var būt slēdzis,bet tikpat labi spoguļa mehānisms,ja nomaina vienu,tad šā vai tā drīz būs jāmaina arī otrs.Vobšem jēdzigākais padoms būs sākt lūkot jaunu aparātu.Paskatijos ebejā-slēdzis 44$ spoguļa mehānisms-90$ + sūtīšana + nomaiņa neoficiālā servisā,sanāks padārgi,oficiālā servisā vēl dārgāk.
didams:vispaar drausmiigs cipars 313 000 bilzhu cik no vinjaam ir taadas uz kuraam ar kaadam citam gribas apskatiities vairaak par 3 reizeem ? 100gab vai 1000?
60uz5komats6:Tas var būt slēdzis,bet tikpat labi spoguļa mehānisms,ja nomaina vienu,tad šā vai tā drīz būs jāmaina arī otrs.Vobšem jēdzigākais padoms būs sākt lūkot jaunu aparātu.Paskatijos ebejā-slēdzis 44$ spoguļa mehānisms-90$ + sūtīšana + nomaiņa neoficiālā servisā,sanāks padārgi,oficiālā servisā vēl dārgāk.
Vislabāk man patika padoms par mazāku karti! Ieliku 2gb karti- četrus kadrus nobildēju ERROR nerādās! rīt no rīta pamēģināšu kādu putnu noķert- varbūt Dabas muzeja fotokonkursam sanāks kāda bilde!
sansete:... 313'000 kadri .... es jau 4 gadus sava fotoaparāta slēdzi deldēju! ...
O.Martinsona cienīgs rādītājs Atliek vien secināt, ka ar fotoaparātu naudu pelni. Es ar savējo fočuku bez 3 mēnešiem piecu gadu laikā tikai 92'000 izbildējis esmu.
sansete:... 313'000 kadri .... es jau 4 gadus sava fotoaparāta slēdzi deldēju! ...
O.Martinsona cienīgs rādītājs Atliek vien secināt, ka ar fotoaparātu naudu pelni. Es ar savējo fočuku bez 3 mēnešiem piecu gadu laikā tikai 92'000 izbildējis esmu.
es cerēju, ka kāds Nikonu paslavēs, ka tik izturīgus fotoaparātus ražo! bet...