forum.gif
KAZU FOTOGRAFS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / KAZU FOTOGRAFS
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.02.12 09:22 labots
 citēt
Palidzu meklet kĀzu fotografu 12.maijam , Smiltene.
Budzets 200ls
rakstit peronigi ligavai!
www.draugiem.lv...
Publicēts: 22.02.12 09:41 labots
 citēt
a kas - jaanofotografee liigava ar kazu???

Publicēts: 22.02.12 09:50
 citēt
Šito sludinājumu jāliek Sienā, tur ir viens slavens kazogrāfs - auga .
Publicēts: 22.02.12 09:53
 citēt
Kā man patīk cilvēki, kas uzskata: "ja Tu neesi traukos, un traukveidīgos portālos, Tevis nav vispār". Nepretendēju uz fotografera statusu.:face-grin:
Publicēts: 22.02.12 10:03
 citēt

Publicēts: 22.02.12 10:04
 citēt
Varbūt der :)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.02.12 10:15
 citēt
viena bilde man ir ar kazu, lopiņu mīlētāju biedrības tusiņā paņēmu! tur vēl Pēteris Liepiņš dziedāja kā gailis, es arī, un man gandrīz tikpat skaļi sanāca, a es ta bez mikrofōna! un tad man vēl tā svinīgi, tikai uz iekšu elpojot, jautāja, vai varu gaili uzbildēt - nu, kur probļems! vistas jau biju uzbildējis. izrādās Gaili Māri! :face-grin: paņēmu uz vistu būru fona! :face-grin: vēl RL iedevu, tak viņi manis piedāvāto parakstu, kuru tā ierosmei uzrakstīju, ielika 1:1 - "lopiņu biedrības pasākumā piedalījās 4 truši, 7 vistas, 1 kaza un 1 Gailis!"! :grimace: bet ja pa nopietno - bada laikā Mepizdōpelis mušas ķer! ja tīkams mans objektīvraksts, labprāt sabildēšu gan jauno vīru, kuram turpmāk aste zem bluķa, gan pavedējtēvu, gan vedējmātīti, gan sērojošos pakaļpalicējus! :big_smile:
Publicēts: 22.02.12 10:27
 citēt
inini: Palidzu meklet kĀzu...

Hihihi, par vēlu :face-grin::face-wink:
inini: ...peronigi...

Hihihi, tas ir uz dzelzceļa staciju? :face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 22.02.12 10:45
 citēt
Hmm... visām līgavām man draudzības saites sākas ar Zavadski... nu visām... bet nez kāpēc fotogrāfi tiek meklēti citur?
Publicēts: 22.02.12 11:24
 citēt
Eltons:Hmm... visām līgavām man draudzības saites sākas ar Zavadski... nu visām... bet nez kāpēc fotogrāfi tiek meklēti citur?
elementāri, Nikolsōn! :grimace: mani draugos no kāzu fotkātāju grupas izsvieda par to, ka piemetu uz aci, ka ja visiem kāzu fotkātājiem būtu tik daudz pacientu, kā viņi plātās, tad, lai to nodrošinātu, darbaļaudīm būtu jāprecās reizi 2-3 gados, ja ne 2X gadā, чо не правдоподобно - darbaļaudis precās reiz pa ašpadsmit gadiem. elementāri, Nikolsōn! :grimace: var fotogrāfa pakalpojumi maksāt zem pašizmaksas - gadījumos, kad fotkātājs fotkā ar kantora kameru un atbrauc ar katora vāģi un vēl uz kantora rēķina bildes sadrukā un gadījumos, kad viņš fotkā zem pašizmaksas aiz tam, ka ķer nedabisku kaifu no kāzu fotkāšanas, tak pa lielam cenas daudz kas nosaka, bet galvens rādītājs piedāvājuma / pieprasījuma attiecība. un kad pieprasījums pēc konkrēta bildētāja lielāks, kā viņš neapskādējot savu organismu var jaudāt apmierināt, viņš paceļ ceņņiku. bet nu paceļ vai ne, bet nu nevar 1 cilvēks visas kāzas uzbildēt. :face-sad:
Publicēts: 22.02.12 11:32
 citēt
lIGAVA ATRAKSTIJA,KA ESOT IZVELEJUSIES.PALDIES PAR LIELO ATSAUCIBU!!!!!
Publicēts: 22.02.12 12:20
 citēt
inini:PALDIES PAR LIELO ATSAUCIBU!!!!!
lūdzu par lielo atsaucību un paldies par PALDIES! :big_smile:
Publicēts: 22.02.12 12:22
 citēt
nju tad lai iet labam topika nosleegumam:
Publicēts: 22.02.12 12:23
 citēt
nav gluzhi Zavadskis, toties kas par acu kontaktu...
Publicēts: 22.02.12 12:26
 citēt
un kaza piestāvīga, nu, pēc krāsas pieskaņota pie fotogrāfa tējas krekla, kameras un monopoda! :big_smile:
Publicēts: 22.02.12 15:22
 citēt
...es a driiksteetu? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.02.12 15:23 labots
 citēt
blackness:...es a driiksteetu?

del

:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 22.02.12 15:25
 citēt
Bildes:nav gluzhi Zavadskis, toties kas par acu kontaktu...

:face-grin: :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):