forum.gif
Kas sienu uzlauzis ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas sienu uzlauzis ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.12 10:54
 citēt
talavietis: Tas taču arī murgs, ja kādā citā portālā var atrauties virtuāli pa muti, ja pieminēsi ar labu vārdu piem. Fotoblogu!

Kurā vietā tas ir?
Man gan nav sevišķi skaidrs šis: "PS konkurentus nepostējam, OK?"
Publicēts: 23.02.12 11:01 labots
 citēt
Shutter...Fotosiena... Pirmo iepazinu ERfoto, gan pēdējā eksistences gadā. Shutter darbībā ieinteresēja aktīvā plenēru rīkošana, iespējas komunicēt dzīvajā (sevišķi patika Andra Eglīša vadītie pasākumi). Negribu piekrist par diktatūru, tāds iespaids varēja rasties jau nobriedušiem profesionāļiem ar lielām ambīcijām, ja cerēja, ka visi viņos klausīsies muti paplētuši. Mārtiņam bija konkrēts uzstādījums - foto ar mākslas piesitienu, ko daudzi nespēja pavilkt. Mazs tas bildētāju / entuziastu pulciņš Latvijā ir.
Atsijāšāna bija diezgan strikta. Diemžēl, daži autori (tai skaitā Liepājas fotobaikere) aizgāja paši, laikā neizmesto nekompetentos tekstiņus uzņemot pārāk jūtīgi. Pārējie spietotāji, bija spiesti atvadīties.
Par "elitāriem" veidojumiem. Manuprāt, tad ir nepieciešams spēcīgs līderis un pietiekošs entuziastu kontingents. Labs piemērs ir reģionālie veidojumi Liepājā, Ventspilī, Rēzeknē, Salacgrīvā, Talsos, Saldū, ir pozitīva pieredze kopēju pasākumu veidošanā. Tuvāk pazīstot fotoklubsogre.lv darbošanos, redzu - arī skaitliski neliels veidojums var ražīgi darboties. Ir sava mājaslapa, kur publicējas ne tikai vietējie bildētāji, ir plašs pasākumu klāsts. Kā zināmākie - Viena diena Ogrē un E. Spurim veltītie.
Manuprāt, daudziem šeit neapgūta komunikāciju iespēja - Portret.lv (nejaukt ar portreti.lv), kuri pozicionējas kā fotoskola. Regulāras izstādes, semināri ar daudz sasniegušu, pasaulē atzītu fotoGrāfu līdzdalību. Par viņu vitalitāti liecina tik vērienīgs ikgadējs starprepubliku pasākums kā Art Camp. Tieši tur tuvāk iepazinos ar Lietuvas, Sankt Pēterburgas, Baltkrivijas fotodzīvi.Bija šai saitā arī noliedzēji, kritiķi, kur nu bez tā. Varu teikt tikai vienu - lai jebkurš no oponentiem noorganizē ko līdzīgu.
Par 100% piekrītu Schnaider k-gam, kārtība, savstarpēja cieņa - obligāts sadarbošanās komponents.
Publicēts: 23.02.12 11:07
 citēt
eos:Jā, Siena slikta, slikta... bet to, ko kādreiz varēja iemācīties tur, to diemžēl šeit nav iespējams... tie sakarīgie komenti, kas nāca no tā paša KārlisK, Tālavietis, AiAk utt. cik daudz iemācīja Imants... tad bija iespēja ieraudzīt savas kļūdas, kuras nepielaist nākamajā bildēšanas reizē...bet šeit...PATĪK un viss... kā taisīja h-ņas, tā arī taisa...

TĀPĒC ir iespēja likt uz vērtēšanu :) Tad būs tev komenti no DEL līdz PAĶĪK :)
Publicēts: 23.02.12 11:08
 citēt
eos:Jā, Siena slikta, slikta... bet to, ko kādreiz varēja iemācīties tur, to diemžēl šeit nav iespējams... tie sakarīgie komenti, kas nāca no tā paša KārlisK, Tālavietis, AiAk utt. cik daudz iemācīja Imants... tad bija iespēja ieraudzīt savas kļūdas, kuras nepielaist nākamajā bildēšanas reizē...bet šeit...PATĪK un viss... kā taisīja h-ņas, tā arī taisa...

vovo:anger:
Publicēts: 23.02.12 11:12
 citēt
Fotoblogu uztur forums, te ir daudz cilveki, daudz pļāpu, daudz PĀRDOD un daudz PĒRK. Visātrāk var uzzināt jaunumus foto aprindās.

Pa retam ieeju galerijā secinu, ka nekas nav mainijies(pilns ar ''kakām'', bez jebkādas paškritikas utt) un visiem vērtētājiem PATĪK. :face-smile:

www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

KAS TAS VISS IR?

Kad beidzot lapas veidotāji izmantos to uzticību un lielo lietotāju skaitu ko viņi ir ieguvuši - bet pareizajā virzienā.
Publicēts: 23.02.12 11:15
 citēt
Mārci - tur jau taa lieta, ka TAS VISS IR tas KAS kursh rodas no lielo lietotāju skaita. un KAS ir pareizais virziens?

EOS - arii te var iemaaciities, tikai jaazina ar ko un kaa komuniceet par jautaajumiem kas Tev interesee.
Publicēts: 23.02.12 11:21 labots
 citēt
f-foto:
Lunis:Arprats kā jums tur ir gājis:) Dzīve cīņa + Spiganas kailfoto. Ceru tas otrai nebija piespiedu kārtā jātaisa lai "Pierakstītos" apstiprinātu projektā :D:D

Ir noderējis pat tam, lai pieteiktu savu vietu FB:www.fotoblog.lv....
Kopumā jau izskatās, Tu par Fotosienas personāžiem zini stāstīt vairāk nekā citi.
Piezīme par kailfoto bija, jo nekādas citas pievienotās vērtības tiem "Runā ar sienu" "sludinājumiem" šķietami nebija.

Es par viņiem "Nezinu" stāstīt , man viņu funktieri jau vedošanas "Procesā" bija zināmi un saprotami "Mūs nemīl ERfoto , mēs uztasam savu , nemīlēsim parējos" TAS bija vienīgais projekts LV kurš IZTEIKTI--AKTĪVI nemīlēja nostajās PRET visiem parējiem gan ERfoto gan Fotoblogu visspār VSIEM :):) Tas vēl pirms tams kad šie paši sāka aktīvi plēsties savā starpā :) Tāpēc saku PRINCIPĀ NESAISTA šādu aprobežotu un neizglītotu cilvēku "Viedokļu diktāts" . Tas pats variants kas Marnicam DUMŠ bet AKTĪVS , vanags @ Ko vēl bija arī AGRESĪV , vīnu aktīvi agresīvais psihs Ramzess regulāri naca lomīt citus projektu un postēt mēslus citur , taka AR CIRVJIEM man nav un nebija hoobija pīties , Fotobloga veidotājiem tieši tāda pati pieredze kā man "Aktīva uzbraukšana" ir nakusi vienīgi no Shutter/ Fotosiena vadības puses , NE NO VIENA cita nekas tāds nav bijs. Ja nav vēlmes pīties ar cietiem PAŠU DARĪŠANA taču ja vēlēšanās LĪST VIRSŪ CITIEM un aktīvi čakarēt kā tas bija Wanags / Ramzess gadijumā "Liela mīla" no parējiem garantēta.
Publicēts: 23.02.12 11:32
 citēt
Sienai bija + un -, es no turienes redzēju tikai beigu daļu. Un mazliet, mazliet no aizkulisēm.
Mazliet pietrūks. Tur varēja likt bildes, kuras šeit nesapratīs. Diemžēl, laikam līdz ar kluba telpu schluss, pamira pārējais...
Publicēts: 23.02.12 11:33
 citēt
Fotosabiedrībā,cik nu esmu minimāli saskāries,visos laikos un visās vietās ir bijuši milzu strīdi,nesaskaņas un savstarpēji apvainojumi,intrigas utml.Tas ir viens no iemesliem kāpēc nekad neesmu centies ar to saistīties pārāk cieši.Tik tā drusciņ,kā no malas...jo skaidri zinu,kā beigsies kārtējās biedrības,apvienības,federācijas,vai kā nu tur vēl saucas ,dibināšana.:face-sad:
Publicēts: 23.02.12 11:39 labots
 citēt
viecha:.jo skaidri zinu,kā beigsies kārtējās biedrības,apvienības,federācijas,vai kā nu tur vēl saucas ,dibināšana.:face-sad:

ES AR un zinu to jau ~25 gadus :) Tik tās "Personālijas" ar katru reizi paliek VĀRGĀKAS un mazāk autoritatīvas mazākam cilvēku lokam. Beidzmās reizes jau tie bijuši VIENKARŠI saulesbrāļi iesāceji VISPĀR bez jebkādas pieredzes un zināšanām LATVIJAS FOTO PASAULES jomā :):) GODĪGI sakot man neko vairāk kā ņirdzinu neizrasija "Iniciātori" kam par tas ka kautkas notiek ĀRPUS RĪGAS bija liels pārsteigums , ka RĪGĀ istenība ir pats mazāk aktīvais REGIONS šai ziņā :):) Būtbā NEZINŌSI un APROBEŽOTI cilvēki bez zināšanām pieredzes un IZPRATNES kas ir "Latvijas foto lauciņš" kuru PRINCIPĀ nav iepējams apvienot dēļ ļoti dažādiem virzieniem skolām un prioritatēm:) Mēģināt dibināt ALTERNATĪVAS jau esošajam izskatijās pēc mēginājumiem "Savākt krēslu piķi" un pārdalīt sev par labu , tai visā aktīvu dalību ņēma Sienas vadūba , NESANĀCA un NESANAKS :) Finišs tik pierāda likumsakarību "Nesanākušu revoluciju" iniciātori vai nu dodas trimdā vai nu šos pakar :D :D
Publicēts: 23.02.12 11:45
 citēt
tur bija bildes kuras paskatīties un palasīt labus komentārus. Pats nāku no turienes, kaut gan pēdejos gados tur nesēdēju, jo tiešām tā cenzūra palika diezgan murgaina. Katram jau savs un tagad esam tur kur vēlamies būt. Nav ko cepties.
Publicēts: 23.02.12 12:00 labots
 citēt
Tur bija savi + un -, .....Bija cilvēki ar ambīcijām, bija cilvēki kuriem varēja pazvanīt un paprasīt padoma, viedokli..., bija arī no kā pamācīties, un bija vienkārši lecīgi pi....., kuri sevi uzskatīja par baigajiem foto ,,guru''......, bet īstenībā vienīgais ko mācēja..... aplikt, apķēzīt citus........ .
Publicēts: 23.02.12 12:10 labots
 citēt
ticigais: un bija vienkārši lecīgi pi....., kuri sevi uzskatīja par baigajiem foto ,,guru''......, bet īstenībā vienīgais ko mācēja..... aplikt, apķēzīt citus........ .

Te nu mēs atkal nonākam pie kājām uz galda un slinkajiem ārāmetējiem.
Foto.ru kādreiz bija tāda blathata, ka gan citos resursos (penta-club, canon-club), gan arī paši sevi sauca par фото.хрю vai фото.сру. Bet pamazām tas viss tika sakārtots, rupēkļus, troļļus un vienkārši huligānus tur izmet ārā bez brīdinājuma, tagad pat ļoti pieklājīgs resurss. Muldētava forumā, protams arī tur ir riktīga, bet viss ir pieklājības robežās.
Nerunājot, protams, par sadaļu Обо всем, кроме фото, kura ir Delfu Krievijas variants.
Publicēts: 23.02.12 12:16 labots
 citēt
Mani nevienā no n-tajiem fotoportāliem neviens nav apdirsis, centies zem bildēm kaut kādas rupjības rakstīt. Jāprasa, kur vaina, kāpēc dažiem raksta?
Ir tāds teiciens- kā sauksi, tā atsauksies...

Luni, Vanags īstenībā ir rihtīgi foršs džeks, ja pazīsti. Tas, ka viņam ir jaunības maximālisms, tas nav nekāds mīnuss. Arī galva džekam strādā.
Publicēts: 23.02.12 12:24
 citēt
patiesībā rezultāts nemaz nepārsteidz. pēdējā laika agonija jau rādīja, ka projekts mirst.
Publicēts: 23.02.12 12:27
 citēt
talavietis:Mani nevienā no n-tajiem fotoportāliem neviens nav apdirsis, centies zem bildēm kaut kādas rupjības rakstīt. Jāprasa, kur vaina, kāpēc dažiem raksta?
taapeec, ka bildes suudi. kad pasaka suuds - apvainojas. taalaak pa kjeediiti. mums ar ir izcili eksemplaari - par provi shaads pasazhieris www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.02.12 12:36
 citēt
talavietis: Vanags īstenībā ir rihtīgi foršs džeks, ja pazīsti. Tas, ka viņam ir jaunības maximālisms, tas nav nekāds mīnuss. Arī galva džekam strādā.

nejaushi iegadiijos vienaa pasaakumaa. Spiigana rikteejaas uz izgjeerbshanos, Vanags seedeeja stuurii un uz visu noraudziijaas ar nedaudz sektantisku nolemtiibu, paareejie rikteejaas uz pokera speeli... taa arii nesapratu kaa man tur gadiijaas iemaldiities... nu taa tev nav nekaada vecteeva pirtinja...
Publicēts: 23.02.12 12:39
 citēt
Kad kāda mana bilde tiek zemu novērtēta, es to vienkārši izdzēšu, bet ir tādi, kuri sāks pierādīt, ka tas ir izcils mākslas darbs, veidots pēc tikai viņam zināmās pieejas, visi citi ir loši, kuri neko nesajēdz no augstajām matērijām, kuras šim ģēnijam vienīgajam ir atklājuši Olimpa dievi.
Arī sienā tādi čudiki bija, kad kādā strīda atklāti pateici viņam, kas nepatīk, vienkārši pārgājās pa tavu galeriju un saspēra zemākos vērtējumus visām bildēm, pat 5 gadus vecām :face-grin:.
Publicēts: 23.02.12 12:39
 citēt
Bildes:
talavietis:Mani nevienā no n-tajiem fotoportāliem neviens nav apdirsis, centies zem bildēm kaut kādas rupjības rakstīt. Jāprasa, kur vaina, kāpēc dažiem raksta?
taapeec, ka bildes suudi. kad pasaka suuds - apvainojas. taalaak pa kjeediiti. mums ar ir izcili eksemplaari - par provi shaads pasazhieris [url=http://www.fotoblog.lv/Radex/

---------------------------------

Nu]http://www.fotoblog.lv/Radex/

Nu[/url] vecīt, te jau nedaudz pedagoģisko pieeju vajag! ;) Nedrīkst jauno talantu jau saknē nogalināt :D
Jāraksta kā pirmklasniekam:

"Oi, cik te interesants darbiņš sanācis!
Kas par krāsām un kāda neredzēta kompozīcija!
Un sunīc, ai kā man šitie patīk!
Nu vecīt, ja šitā čikša Tev ļaujas bildēt, tad Tu esi rihtīgs Keks!
Ja laiks atļauj, vajag vēl savas atmiņas par pagājušo vasaru... apjautāties privātajā- vai tev mani darbi patīk?
Un tikai tad tā mazlietiņ, ne pa tēmu- nu ir jau tur bišķiņ tā kā ne visai, bet es zinu, Tu vari vēl labāk!

Un vēl, jāatceras, ka meitenes ir vēl jūtīgākas :face-grin:
Publicēts: 23.02.12 12:46
 citēt
Taalavieti... klau - a ja nu ir pie pakaljas taa juutiiba, ja nu... ja nu... simts "ja nu" un pazuud jeega jebkura shitaadam portaalam... kaada hren pedegogjija... es Tev varu pateikt kaadu sakariigu komentaaru - es Tev uzrakstiitu pm, nju nevar prasiit lai katra juutiibu izpeeta, ja cilveekam pietruukst jebkaadas pashkritikas
Publicēts: 23.02.12 12:48
 citēt
talavietis:Luni, Vanags īstenībā ir rihtīgi foršs džeks, ja pazīsti. Tas, ka viņam ir jaunības maximālisms, tas nav nekāds mīnuss. Arī galva džekam strādā.

IESPĒJAMS , nav bijusi vēlme tuvāk iepazīties , pilnīgi pietika ar izpausmēm WEBā . Es šai joma šancēju 25+ gadi profesionāli esmu šādus "Maksimālistus" atskatījies atliektiem galiem , 99,99% finišs ir "Kluss un nespožs" tāpat kā konkrētā gadijumā . Par "galva džekam strādā" es gan pstrīdēties , tā neizskatijās spriežot pēc publiskajām izdarībam.
Publicēts: 23.02.12 12:52
 citēt
talavietis:
Bildes:aapeec, ka bildes suudi. kad pasaka suuds - apvainojas. taalaak pa kjeediiti. mums ar ir izcili eksemplaari - par provi shaads pasazhieris [url=http://www.fotoblog.lv/Radex/

Nu]http://www.fotoblog.lv/Radex/

Nu[/url] vecīt, te jau nedaudz pedagoģisko pieeju vajag! ;) Nedrīkst jauno talantu jau saknē nogalināt :D
Jāraksta kā pirmklasniekam:

"Oi, cik te interesants darbiņš sanācis!
Kas par krāsām un kāda neredzēta kompozīcija!
Un sunīc, ai kā man šitie patīk!
Nu vecīt, ja šitā čikša Tev ļaujas bildēt, tad Tu esi rihtīgs Keks!
Ja laiks atļauj, vajag vēl savas atmiņas par pagājušo vasaru... apjautāties privātajā- vai tev mani darbi patīk?
Un tikai tad tā mazlietiņ, ne pa tēmu- nu ir jau tur bišķiņ tā kā ne visai, bet es zinu, Tu vari vēl labāk!

Un vēl, jāatceras, ka meitenes ir vēl jūtīgākas :face-grin:

labais :)
Publicēts: 23.02.12 12:56 labots
 citēt
PIRMKĀRT ko jus visi nesaprota un nesaprota joprojām VAIRUMS , šis nav "Foto portāls" šis projekts ir "Sociālu komunikāciju VIETNE" ar PAPALAŠINĀTU iespēju "Prezentēt arī bildes" sava veida DRAUGI.LV + GALERIJAS tik šeit ir otrādi šeit ir GELERIJAS + DRAUGI.LV :):) BŪTIBĀ tā radītaji atrada OPTIMĀLU nišu , cilvēki kuriem patīk KOMUNICET AR BILDĒM kādas nu kuram sanāk , tiem kam NESANĀK toss var vienkārši NESKATĪTIES , jūs staigājat DRAUGI.LV galreijam bakstot "Nu tev gan tuzlas bildes albumiņā" nafig to vaig NEPATĪK NESKATIES. Šeit ir tieši ta spatas PATĪK IZSAKIES nepatīk NESKATIES:):) Čupojies ar tiem kam SANĀK un uzliec tiem kam NESANĀK , jēlies PASPĒDĒT ieliec kadus SKOLU vēlies palāpīt PASAULI izraksties BLOGĀ vēlies PAČATOT priekš tā ir čats kurā var gvelzt "Mīļas muļķibiņas" :):) SOCIALS TIKLS ar "Vizuālu" ievirzi. FOTO+BLOGS sociāla komunikācija! šeit ir IESPĒJA , šeit nav PIENĀKUMS-VAJADZĪBA . Šī iemesla pēc šeit ir IERIBEŽOJUMS uz bildēm un tekstiem lai "Pārāk plaši" neizkomunicējās , tieši tāpēc šeit ir MAKSAS servissi "Komunikācijas ekstru" jomā kas uztur JEBKURU sociālas komunikacijas servissu :):)
Publicēts: 23.02.12 13:01 labots
 citēt
Bez tā būtībā mūsdienās jebkurš mazais fotosaits iznīks, jo nav jau to elitāro vienību masas, kas spēs uzturēt labu un kvalitatīvu fotosaitu. Paskaties, kas pa šiem gadiem no club.fot.ru un photosight izaudzis atvašu? Būtībā jau daļa mēģina atsijāt tīradņus un atkal un atkal kādam šķiet, ka bildes par švakām...
Publicēts: 23.02.12 13:04
 citēt
talavietis: atkal un atkal kādam šķiet, ka bildes par švakām...

ŠEIT tā NEŠKIET un neškitīs , tas na ši projekta IDEJAS PAMATĀ . Šeit ir tikai NEPIESAISTOŠS / PIESAISTOŠ , ir INTRESANTI komunicēt vai NAV :):)
Publicēts: 23.02.12 13:07
 citēt
Lunis:
talavietis: atkal un atkal kādam šķiet, ka bildes par švakām...

ŠEIT tā NEŠKIET un neškitīs , tas na ši projekta IDEJAS PAMATĀ . Šeit ir tikai NEPIESAISTOŠS / PIESAISTOŠ , ir INTRESANTI komunicēt vai NAV :):)

jā, ar to Fotoblogs ir arī super! Tikai, kas tagad atliek LV?
Publicēts: 23.02.12 13:20 labots
 citēt
vēl jau ir arī fomo un fotografet.lv :D
fomo neesmu reģistrējies un arī netaisos jo man jau saknē šis saits un tā ideja (t.i. medīt svaigu gaļu) nepatīk
fotografet.lv biju pat reģistrējies bet pēc dažām dienām jau dzēsos :) - iemesls bija ļoti vienkāršs: saita īpašniekam (kuram tur ir pat veseli 4 profili! - arī iekš traukiem.lv viņam ir vismaz 3 kloni :) ) atļāvos ielikt vērtējumus viņa "šedevriem" kuri viņam ļoti nepatika :) plus vēl arī tanī saitā administrācija lasa lietotāju privāto saraksti ... (varu pierādīt šo apgalvojumu)
Publicēts: 23.02.12 13:23
 citēt
Vieglas smiltis, Draugs! :face-sad: Ar tevi kopā bija aizraujoši sākt iepazīt foto pasauli! Gan plenēros labi pavadīts laiks, gan vērtīga informācija virtuālajā vidē.
Publicēts: 23.02.12 13:44
 citēt
Par fotografet.lv - tas tak īsti nedarbojas: Tehnisku iemeslu dēļ šī sadaļa nav pieejama! Pagaidām izmantojiet šo forumu:
www.draugiem.lv...
Un vēl visādi teksti tipa "mmm, burvīgā foto vietne (y)", "Tāpēc priecājos par to ko piedāvā tagad šī burvīgā foto vietne"...
Publicēts: 23.02.12 14:17
 citēt
Lunis:PIRMKĀRT ko jus visi nesaprota un nesaprota joprojām VAIRUMS , šis nav "Foto portāls" šis projekts ir "Sociālu komunikāciju VIETNE" ar PAPALAŠINĀTU iespēju "Prezentēt arī bildes" sava veida DRAUGI.LV + GALERIJAS tik šeit ir otrādi šeit ir GELERIJAS + DRAUGI.LV :):) BŪTIBĀ tā radītaji atrada OPTIMĀLU nišu , cilvēki kuriem patīk KOMUNICET AR BILDĒM kādas nu kuram sanāk , tiem kam NESANĀK toss var vienkārši NESKATĪTIES , jūs staigājat DRAUGI.LV galreijam bakstot "Nu tev gan tuzlas bildes albumiņā" nafig to vaig NEPATĪK NESKATIES. Šeit ir tieši ta spatas PATĪK IZSAKIES nepatīk NESKATIES:):) Čupojies ar tiem kam SANĀK un uzliec tiem kam NESANĀK , jēlies PASPĒDĒT ieliec kadus SKOLU vēlies palāpīt PASAULI izraksties BLOGĀ vēlies PAČATOT priekš tā ir čats kurā var gvelzt "Mīļas muļķibiņas" :):) SOCIALS TIKLS ar "Vizuālu" ievirzi. FOTO+BLOGS sociāla komunikācija! šeit ir IESPĒJA , šeit nav PIENĀKUMS-VAJADZĪBA . Šī iemesla pēc šeit ir IERIBEŽOJUMS uz bildēm un tekstiem lai "Pārāk plaši" neizkomunicējās , tieši tāpēc šeit ir MAKSAS servissi "Komunikācijas ekstru" jomā kas uztur JEBKURU sociālas komunikacijas servissu :):)

tikai lielākā daļa cilvēku to vēl aizvien nesaprot, ka šis nav foto šedevru saits, bet gan blogs ar foto ievirzi.
kā arī to ka Latvijā ar 2M iedzīvotājiem nekad nebūs pelnošs super duper foto saits ne arī specializētie foto saiti.
ja vien tas nebūs orientēts uz angliski runājošiem, kā šitais somu ražojums photography-on-the.net...

bet šaterī galvenā frāze bija "mēs īpašnieki", "es īpašnieks", kas arī visu izsaka :)
Publicēts: 23.02.12 14:20
 citēt
SIENA bija pirmais portāls, kur reģistrējos un man cita nevajadzēja (kamēr izbanoja). Tur arī pirmoreiz uzzināju par Fotoblog (tikai izsmejošā veidā).
Portālu uztur lietotāji un sienā tie kusa kā sniegs pavasarī, un iemesls (manuprāt) bija šaurā, elitāra kluba veida forma, kura ienācēji vai savādāk domājoši tika uztverti saasināti. Ja tika kritizēts kāds no "domubiedriem", tad komanda "fas" nebija jādod, klupa virsū bariņā.
Daudzus no turienes redzu šeit, tātad arī kaut kā pietrūka.
p.s. Es savu niku nemainu, tāds biju tur, šeit un citur.:face-smile:
Publicēts: 23.02.12 14:22
 citēt
.... plus vēl arī tanī saitā administrācija lasa lietotāju privāto saraksti ...

Tieši par šateri arī man stāstīja tieši to pašu... neatceros, kurš tikai...
Publicēts: 23.02.12 14:22
 citēt
bet šaterī galvenā frāze bija "mēs īpašnieki", "es īpašnieks", kas arī visu izsaka / Schneider/

----------------

Jā tas bija līdz Ramzess aizgāja. Vanags jau to saprata un man pat bija ar viņu par šo tēmu saruna.
Publicēts: 23.02.12 14:38
 citēt
jebkura administraacija, vienalga vai taa Diena, vai TVnets, vai Lattelekom vai DEAC vai Guugle VAR, VAR un VAR izlasiit juusu privaataas veestules. Tas noziimee, ka agri vai veelu pie zinaamas apstaaklju sakritiibas juusu veestules var kaads izlasiit. JEBKURAS. Kaa Ausainja veestules.
Publicēts: 23.02.12 14:41
 citēt
talavietis:bet šaterī galvenā frāze bija "mēs īpašnieki", "es īpašnieks", kas arī visu izsaka / Schneider/

----------------

Jā tas bija līdz Ramzess aizgāja. Vanags jau to saprata un man pat bija ar viņu par šo tēmu saruna.
nevis par veco laiku fotoaparaatiem? hm.... A Spiigana gan atstaaj maaniigu iespaidu, ne? nju taas plikbildes un kaada vinja ir dziivee...
es tur ar sabiju paaris meeneshus... bija traki garlaikoti... i silraks mieriigs i vecais mieriigs... vot erfoto atceros bija normundsP - ui ka uzkritizeeja, tad uzreiz bija visi kloni virsuu ar 111 atziimeem...
Publicēts: 23.02.12 14:44
 citēt
Bildes:
talavietis:bet šaterī galvenā frāze bija "mēs īpašnieki", "es īpašnieks", kas arī visu izsaka / Schneider/

----------------

nevis par veco laiku fotoaparaatiem? hm.... A Spiigana gan atstaaj maaniigu iespaidu, ne? nju taas plikbildes un kaada vinja ir dziivee...
es tur ar sabiju paaris meeneshus... bija traki garlaikoti... i silraks mieriigs i vecais mieriigs... vot erfoto atceros bija normundsP - ui ka uzkritizeeja, tad uzreiz bija visi kloni virsuu ar 111 atziimeem...

-------------

jā, Spīgana bija tāda klusiņa, līdz saprata, ka nometot kautrību var pacelties..:)
Publicēts: 23.02.12 14:48
 citēt
talavietis:
Bildes:evis par veco laiku fotoaparaatiem? hm.... A Spiigana gan atstaaj maaniigu iespaidu, ne? nju taas plikbildes un kaada vinja ir dziivee...

-------------

jā, Spīgana bija tāda klusiņa, līdz saprata, ka nometot kautrību var pacelties..:)

Trāpīgi.:face-grin:
Publicēts: 23.02.12 15:40 labots
 citēt
Sienā bija superīgs konkurss. Tēma - "Wanags", jeb "Mūsu Vadonis uzbildēts tā un šitā". Konkursa rosinātājs - pats Wanags. Dikti jau pēc lielummānijas izskatījās.
Publicēts: 23.02.12 15:47 labots
 citēt
talavietis: Spīgana bija tāda klusiņa, līdz saprata, ka nometot kautrību var pacelties..:)

Tas meitenēm noteiktās situācijās rakxsturīi , mana miļotā sexretārīte ar ar to pailgi slimoja , BET tad pēc kādiem gadiem sākās slimibas nākamā , PRETĒJĀ fāze :D :D
Publicēts: 23.02.12 15:47
 citēt
Nav labi runāt sliktu par aizgājējiem. Nav labi aiziet nepaskaidrojot. Laba lapa bija, bet pilna ar pederastiem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas