Geldofs gana efektīvs bijis, ietekme jūtama... par acīmredzamo plaģiātu pat es biju rakstījis Wanagam, bet kur nu... Cerams, Ramzess ieviesīs atbilstību pretenciozajam "Labākais foto portāls!"
Smalkajam> Lasot raudulīgo, ar ielaspuikas žargonu rotāto tekstiņu, radās iespaids, ka autors ticis atstumts no kopējās "pusaudžu pļēgurošanas". Par to nevajadzētu apvainoties. Acīmredzot neatbildi pamatkodola izpratnei par atbilstību saita koncepcijai. Neatkarīgi no tā, cik veiksmīga vai neveiksmīga tā bija / ir.
Voldemorts:Smalkajam> Lasot raudulīgo, ar ielaspuikas žargonu rotāto tekstiņu, radās iespaids, ka autors ticis atstumts no kopējās "pusaudžu pļēgurošanas". Par to nevajadzētu apvainoties. Acīmredzot neatbildi pamatkodola izpratnei par atbilstību saita koncepcijai. Neatkarīgi no tā, cik veiksmīga vai neveiksmīga tā bija / ir.
Kā rādās, arī Jurim kāda ne sevišķi laba atrauga bijusi par to, ja jau dir$t sūta... Man gan vieglāk, iemetu kādu bildi testa režīmā un mierā... neies' jau ar Labākajiem foto māksliniekiem strīdēties, ne es kāds snepšotu fotogrāfs ne strīdos Raiņa stils man ne Aspāzijas vārdi...