Pēc visa izstās ka vai nu domeins nav nomaksāts vai servera pakalpojumi nav apmaksāti. Kā nesen Stulbiss bičoja piķi un čiksteja ka naudas neesot ko maksāt pāris sotakus par Fomo hostingu. Varbūt arī projekts likvidēts Katrā ziņā domāju ka varēj jau nu paturēt viņu pie dzivības , kādai daļai jau tas projekts bija noderīgs , kaut ar nelielai. Vai ar ambiciozie klauni bus atkal pa lielo sakašķējušies un kautko nesadalijuši.
Lunis:
VANAGS aizgāja? Nu nu ,nesu neko dzordējs par šamo kādus pāris gadus , kā ta nu PAŠA smulškaste palika NEMĪĻA ?
Nelasīji atvadu vēstuli?
My work is done. Why wait? /G.Eastman/
Ar šo es saku paldies jums visiem un novēlu veiksmīgu turpmāko ceļu foto pasaulē.
2006. gadā es biju viens no cilvēkiem, kas radīja šo pasaulīti un attīstīja to par vienu no lielākajiem foto portāliem Latvijā. Biju klāt Fotokluba studijas atvēršanā un arī slēgšanā. Ir gājis visādi, ir bijušas gaišas dienas un ne tik gaišas. Ir bijuši skaisti mirkļi un asas sarunas.
Fotoklubs SIENA paliek jums. Esiet saudzīgi, esiet draudzīgi. Manā vietā ar 1. oktobri stāsies jauns vadītājs. Ar jauniem sapņiem, jaunām idejām.
Šis lēmums nav viegls, ilgi domāts un prātots. Bet nepieciešams. Palieciet sveiki!
Ar cieņu, Fotokluba SIENA dibinātājs, Wanags
Mārtiņš Vanags www.martinsvanags.lv wanags @ gmail.com
Mjā klausies šis tošno isstās PROM, paskatijos WEBus un blogus . Visi texsti tikai EN un vairums isstās sen pamests. Būs vīlies IDEJĀS devies PASAULĒ. A kurš ta bij JAUNAS vadatajs? Es tak tur izņemot dažu nemaz nezinu. Psiho programjoru Ramzesu zināju , tas jau tak sen "Laimes zemē" , taga Wanags , kas ta bija ŠEFS-DIKTATORS jaunais?
Teikšu jums tā es pa ~16 gadiem kopš "WEB ĒRAS" sākuma esmu pabijis 3 projektos Fotoklubs.lv , erfoto.lv un šite Fotoblogs.lv uzskatu ka NE REIZI nesmu kļudijies izvēlē , viss citi kuros nebiju NOSPRAGA vai nīkuļoja visu savu pastavēšanas liku , būtībā SIENA bija "Wanaga" ambīciju un EGO projekts par to ka ERfoto šamo "Necela saulītē" nepinos projektos skur ACĪM redzami ir "Vien aaktiera teātris" pietam vāja kā likums. Taka šaka nepetiek jau tikai KNIPSĒT vaig jau ar SAPRAST kā darbijās šīs jomas komunikacija biznes un SAISTĪTAS lietas. NESAPRATA izbeidzas vai PARDOMAJA. KĀ SAVULAIK tas bij ar manu labo čomu Elmāru Rudzīte VĪLĀS JOMĀ un pilnībā to pameta FOTO KĀ TĀDU cilvēks kurš bija viens no LV VEIKSMĪGĀKAJIEM atpazīstamākajiem Fotografiem ar tur TIMES un vēl visādie vākiem. Tka atā VISS PLUST viss mainas. Vieglas smultis Wanaga ambīcijām CERU ka nekas slikts īsm pašam gan nav noticis , dumš jau nebija tik IETIEPĪGS un aprobežots. Nākamais tāds pats ezelis ir Marnicss kam ar "Napoleona ambīcijas" bet sajēgas nēkādas , gan ar metīs mieru vismaz CITA varianta pec mana skatījuma šam nespīd. SAJĒGU vaig lietās ko dara nevis "Pareizās frazes atgremot" no popularzinātniskām grāmatiņam DA BŪS LABI , gan atjauniss jusm smulskasti , sametīsieties REĶINA pamaksai.
Ja ārāmetēji nav savu uzdevumu augstumos, ļauj visai šoblai likt kājas uz galdiņiem, tad katrs normāls krogs pārvēršas par gadjušņiku, no kura normālā publika aiziet prom.
Schneider:Ja ārāmetēji nav savu uzdevumu augstumos, ļauj visai šoblai likt kājas uz galdiņiem, tad katrs normāls krogs pārvēršas par gadjušņiku, no kura normālā publika aiziet prom.
--------------
nu ja pēc Taviem standartiem, tad visi ir pē, tik Tu vienīgais foršais!
Runa ir par "Sienu" un cik zinu, tad īpaši daudz tur pasažieru pēdējos gados nebija un ja saki "visa šobla", tad mini konkrēti! Citādi man rodas iespaids- es un citādi domājošie...
Te es visvairāk sliecos pievienoties Luņa teiktajam, ka tieši "vienādi domājošie" bija iemesls, ka "Siena" buksēja. Savā laikā moderi dzēsa jebkuru tekstu, kurā kaut viens burts izleca ārā no rāmjiem. Tieši tāpēc arī es aizgāju no shuttera, ka nepatika tā trakā cenzēšana un uz katra soļa pieskatīšana. Blogs savukārt ir tā vietne, kur nejūt ikdienā spiedienu, kaut arī te reizēm iet karsti. Tas taču arī murgs, ja kādā citā portālā var atrauties virtuāli pa muti, ja pieminēsi ar labu vārdu piem. Fotoblogu! Tad izveidojās vienādi domājošo klubiņš, sevi paceļot pāri citiem vienādi domājošiem, kuriem savukārt vēl mazāk tolerances bija pret citādiem viedokļiem un uzskatiem.
Pēc tavas pieejas es arī sevi esmu pieskaitījis pie šoblas, ja jau VISA, tad visa. Konkrēti - ja palasa augas (ar saviem kloniem) komunikāciju ar Karli K komentāros zem bildēm, tad kāda vēlēšanās kādam jaunpienācējam būtu pievienoties tai Delfu rietuvei un kāds lepnums par to vēl tur esošajiem? Tu ietu pavadīt vakaru tajā krogā, kur jau pa logu var redzēt, ka apmeklētāji iekšā kaujas ar krēsliem?
Schneider:Pēc tavas pieejas es arī sevi esmu pieskaitījis pie šoblas, ja jau VISA, tad visa. Konkrēti - ja palasa augas (ar saviem kloniem) komunikāciju ar Karli K komentāros zem bildēm, tad kāda vēlēšanās kādam jaunpienācējam būtu pievienoties tai Delfu rietuvei un kāds lepnums par to vēl tur esošajiem? Tu ietu pavadīt vakaru tajā krogā, kur jau pa logu var redzēt, ka apmeklētāji iekšā kaujas ar krēsliem?
------------------------------------------
Vārds "klons" nebūs korekti, jo mēs visi kaut kur reālajā vai kādā citā portālā esam ar citu nikname. Tāpēc uztvert gribētos konkrēto tekstu, ne personību. Tas jau tas pats kas skatīties bildi un lai cik man netīkams autors kā cilvēks brīžiem nešķistu, tomēr es nevaru zem tā bildes izkārnīties.
Schneider:Pēc tavas pieejas es arī sevi esmu pieskaitījis pie šoblas, ja jau VISA, tad visa. Konkrēti - ja palasa augas (ar saviem kloniem) komunikāciju ar Karli K komentāros zem bildēm, tad kāda vēlēšanās kādam jaunpienācējam būtu pievienoties tai Delfu rietuvei un kāds lepnums par to vēl tur esošajiem? Tu ietu pavadīt vakaru tajā krogā, kur jau pa logu var redzēt, ka apmeklētāji iekšā kaujas ar krēsliem?
------------------------------------------
Vārds "klons" nebūs korekti, jo mēs visi kaut kur reālajā vai kādā citā portālā esam ar citu nikname. Tāpēc uztvert gribētos konkrēto tekstu, ne personību. Tas jau tas pats kas skatīties bildi un lai cik man netīkams autors kā cilvēks brīžiem nešķistu, tomēr es nevaru zem tā bildes izkārnīties.
kaapeec nevar? vai tad tas nav visos saitos defolts???
Jā, Siena slikta, slikta... bet to, ko kādreiz varēja iemācīties tur, to diemžēl šeit nav iespējams... tie sakarīgie komenti, kas nāca no tā paša KārlisK, Tālavietis, AiAk utt. cik daudz iemācīja Imants... tad bija iespēja ieraudzīt savas kļūdas, kuras nepielaist nākamajā bildēšanas reizē...bet šeit...PATĪK un viss... kā taisīja h-ņas, tā arī taisa...
Klons bija domāts ar to, ka ar vienu niku nobano, bet tūliņ ir klāt tajā pašā vietā ar citu un turpina ar to pašu uzvedību. vanags vēl banoja vai brīdināja ar prasību lietot interferonu, bet Spīganai bija jābūt dzelzs lēdijai vai vecenei ar pautiem, viņa tāda nebija, tādēļ arī tas viss aizgāja. Es šeit esmu ar citu niku, jo blogs vienkārši neņem pretī punktus, tādēļ paskatījos uz filtru, kurš bija uz galda un ierakstījos par Šneideru. Par izkārnīšanos zem kāda bildēm - manus negatīvos vērtējumus var saskaitīt uz pirkstiem, jo turos pie principa, ka tam, ko es nesaprotu, nemaz nav jābūt sliktam.