forum.gif
Sveiciens svētkos :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sveiciens svētkos :D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.12 10:39 labots
 citēt
Visiem kam gadījās piedzīvot tos laikus, tajos bruņotajos...

1986 :D
Publicēts: 23.02.12 10:41
 citēt
Jā vislielākais sveiciens Eltonam, kā patiesajam un ītajam patriotam :big_smile:
Publicēts: 23.02.12 10:53
 citēt
Eltonam 23x atspiesties!
Publicēts: 23.02.12 10:57
 citēt
Ko Eltonam? Esmu godīgi nodienējis svešā armijā (bija ļoti interesanti un aizraujoši), zvēresta lapā parakstoties EJIETDIRST, kā arī vēlāk ar oficieriem sadzerot izklāstījis savu nostāju, ka es krievos esmu iesaukts nelikumīgi, pēc tādas un tādas Konvencijas, ka okupācijas armijā civiliedzīvotājus okupanti nedrīkst iesaukt...
Publicēts: 23.02.12 10:58
 citēt
:)ja neviens nesveic:)
Publicēts: 23.02.12 10:58
 citēt
Eltons:Ko Eltonam? Esmu godīgi nodienējis svešā armijā (bija ļoti interesanti un aizraujoši), zvēresta lapā parakstoties EJIETDIRST, kā arī vēlāk ar oficieriem sadzerot izklāstījis savu nostāju, ka es krievos esmu iesaukts nelikumīgi, pēc tādas un tādas Konvencijas, ka okupācijas armijā civiliedzīvotājus okupanti nedrīkst iesaukt...

jā jā :D :D tagad tu tā stāsti, gan jau pats skrēji pieteikties armijā :D :D :D
Publicēts: 23.02.12 10:59
 citēt
Vo, atradu:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.02.12 10:59
 citēt
Nu kauč kā nav nekāda lepnuma par to notikumu. Ja nebūtu izvēles 2 gadi armijā vai 5 čokā, diezin vai kāds tur būtu labprātīgi gājis.
Slinkums kāpt uz bēniņiem, atrastu arī savas bildes pie ZIL-131 ar torni, kurš saucās par юстировочная вышка, jeb изделие 9В21М.
Publicēts: 23.02.12 11:04
 citēt
neviltots sveiciens visiem !!! .......

1981.g. ...... :bad_smile:
Publicēts: 23.02.12 11:05
 citēt
Oliss, re, kas priekš Tevis:
www.youtube.com...
Publicēts: 23.02.12 11:44
 citēt
Schneider:Nu kauč kā nav nekāda lepnuma par to notikumu. Ja nebūtu izvēles 2 gadi armijā vai 5 čokā, diezin vai kāds tur būtu labprātīgi gājis.
Slinkums kāpt uz bēniņiem, atrastu arī savas bildes pie ZIL-131 ar torni, kurš saucās par юстировочная вышка, jeb изделие 9В21М.

Vo,vo!Man bija tieši tāda izvēle-arī vecākus pad.vara iepazīstināja ar šo skaisto perspektīvu-2 vai 5!..Krievos pa īsto uzzināju,kas ir zagšana un ,paldies viņiem,iemācījos piecelties agri no rītiem!Tak čto guvums nav no mazajiem!:face-grin:Un vēl es gribētu redzēt,kas notiktu ar to bataljonu,kur nācās lauzt sroku,gadījumā ja naidnieks patiešām uzbruktu.:face-grin:
Publicēts: 23.02.12 11:47
 citēt
Bučas mučas, vīrieši! :* :* :*

Bez jums dzīve token nebūtu tik intersanta kā ir! :))) Lai veicās! ;)
Publicēts: 23.02.12 11:51
 citēt
Riebiga:Bučas mučas, vīrieši! :* :* :*

Bez jums dzīve token nebūtu tik intersanta kā ir! :))) Lai veicās! ;)

Tu domā,ka sarkanajā armijā māca bučoties?To mēs vairāk pašmācībā graždankā apguvām!
Publicēts: 23.02.12 11:57
 citēt
viecha: Un vēl es gribētu redzēt,kas notiktu ar to bataljonu,kur nācās lauzt sroku,gadījumā ja naidnieks patiešām uzbruktu.:face-grin:

Bet es iemācījos Kaļiņingradas pievārtē esošajā sovhozā "Vasiļkovskij" novākt kāpostus, vest šķūnī sienu un partijas gorkoma bonzu dāčām rakt pamatus. Dienēju PVO, remontdarbnīcā, galvenā nodarbība bija марофетные работы, kaujas tehniku remontēja tikai no rūpnīcas atbraukušie pārstāvji, radioremonta ceha priekšnieks bija leitnants-dvuhgodičņiks, kurš tikai laboja televizorus, tā, ka arī man būtu jautājums, kas ar mūsu zenītraķešu brigādi notiktos reāla kara gadījumā...
Publicēts: 23.02.12 12:07
 citēt
hm... desanta nodrošināšanas bataljons 30 km no NATO riiklju raaveejiem. Uudensliideejs/telefonists/fotograafs

briivajaa laikaa kontrabandists un iipashaas nodaljas zinjotaajs (nju kur opicieri meegjina zvaniit...) :grimace:
Publicēts: 23.02.12 13:30
 citēt
viecha:
... Krievos pa īsto uzzināju,kas ir zagšana ... iemācījos piecelties agri no rītiem! Tak čto guvums nav no mazajiem
:what::what::what:
Publicēts: 23.02.12 13:35 labots
 citēt
pāris iesaukumus izvairījos, beigās paņēma 79. gadā. Dienēju PSRS paraugdivīzijā- komandantu rota. Vadāju lielās cepures.

+ pie tā, esmu vēl uz 2 mēnešiem bijis iesaukts pēc tam...
Publicēts: 23.02.12 13:35 labots
 citēt
Eltonam. Tu tiem ljaunajiem sarkanajiem vareeji pateikt, ka patiesiibaa shii diena tiek svineeta muusu pashu (!) sarkano streelnieku deelj, kas 1918. gada 22.-24. februaarim deva reaalu prettriecienu vaacu armijai, kas virziijaas uz Petrogradu. no Minskas liidz Narvai frontes liiniju paarsvaraa aizstaaveeja latvju puiku diviizijas ar atsevishkjaam vieteejaam garizona vieniibaam.
Publicēts: 23.02.12 13:43
 citēt
Par 23.februāri te jau bija runas-Lunis labi aprakstīja to vēsturi un par sarkano komandieri Dibenko.Un ir arī par to,kāpēc daļa latviešu strēlnieku kas bija službā pie cara,pārgāja sarkano pusē!
Publicēts: 23.02.12 13:58 labots
 citēt
martins_goncars:Eltonam. Tu tiem ljaunajiem sarkanajiem vareeji pateikt, ka patiesiibaa shii diena tiek svineeta muusu pashu (!) sarkano streelnieku deelj, kas 1918. gada 22.-24. februaarim deva reaalu prettriecienu vaacu armijai, kas virziijaas uz Petrogradu. no Minskas liidz Narvai frontes liiniju paarsvaraa aizstaaveeja latvju puiku diviizijas ar atsevishkjaam vieteejaam garizona vieniibaam.

Atkal izcelies ar totālu vēstures faktu nezināšanu, tos aizstādams ar sarkanās propogandas sacerētu mēslaini???
23.februāri izdomāja mākslīgi tīras pašpropogandas nolūkos, jo tajā dienā nekādu tādu ievērības cienīgu "uzvaru" sarkanie salašņas neguva, izņemot vienīgais notikums tai dienā bija kaut kādi sīkie urlēni paspridzināja dzelzceļa sliedes paši aizlaizdamies krūmos... tad to izcilo notikumu ar baigo pompu staļinisti izpūš pīli tādā apmērā lai tādiem tumsoņām kā Tev būtu svētki un lai būtu kārtējais iemesls iedzert...
Publicēts: 23.02.12 14:01
 citēt
šitais datums, vienmēr ir bijis apvīts erotiskām fantāzijām .....

*** Svētku diena apmātajiem latviešiem
Izlasījis 26. februāra “Latvijas Avīzē” lasītāja vēstuli “Drausmīgs kauns – 2″ par “vīriešu dienas” slaveno atzīmēšanu latviešu vidū, uzreiz ķēros pie darbiņa. Nav laika runāt, cik pretīgi tas izskatās, tāpēc īsumā minēšu tikai faktus, kuri sen ir zināmi, bet latviešu presē tos neesmu manījis.Ja Krievijā atzīmē šādu apšaubāmu dienu, tad tas būtu jādara 28. janvārī, kad Uļjanovs (Ļeņins) 1918. gadā parakstīja dekrētu par sarkanās armijas (SA) oficiālo dibināšanu. Līdz pat 1938. gadam nevarēja tikt galā ar oficiālo datumu, jo 23. februāris savulaik tika pilnīgi voluntāri izziņots par SA gadadienu. Tam punktu pielika Staļins, 1942. gadā oficiāli pasludinot, ka 23. februārī jaunā armija esot baismīgi sagrāvusi ķeizariskās Vācijas iebrucējus pie Pleskavas un Narvas. Šādu Josifa Džugašvili dienu tad arī svin vēstulē pieminētās personas un tām līdzīgi tipiņi.Īstā patiesība bija savādāka. Tā bija boļševiku bēgšanas un kauna diena. 23. datumā kaujas norisinājās Pleskavā, kamēr 40 – 50 cilvēku “lielas” vācu vienības ar tolaik pirmajiem motocikliem ieņēma pilsētas centru. Sarkanie aulekšiem muka uz Petrogradas pusi.Vēl trakāk gāja pie Narvas, kur bēdīgi slavenā Dibenko vadībā boļševiki laidās līdz Gatčinai – Pēterpils priekšpilsētai. Ar to nebija gana. Šis pasākums ir slavens ar spirta cisternas un dzelzceļa ešelona sagrābšanu ar visām no tā izrietošajām sekām. Aizbēga līdz Samarai pie Volgas. Tiesa gan, Dibenko nošāva tikai pēc 20 gadiem, taču ar šo gājienu viņš ir palicis vēsturē.Īsumā tāda ir patiesība, ko tik traki grib atzīmēt padomijas laiku un krievu apmātie latvieši.Latvijas Avīze / 2008-03-05 / Aldis Belsons *** :bad_smile:
Publicēts: 23.02.12 14:15
 citēt
Eltons aiz vecuma galīgi sviestā aizgājis, pat vēsturi nezina :D :D :D
Publicēts: 23.02.12 14:27
 citēt
Oliss:Eltons aiz vecuma galīgi sviestā aizgājis, pat vēsturi nezina :D :D :D

www.youtube.com...
Publicēts: 23.02.12 14:32
 citēt
Publicēts: 23.02.12 14:40
 citēt
Publicēts: 23.02.12 14:43
 citēt
LKZ:

šī ir laba! :D
Publicēts: 23.02.12 14:50
 citēt
šī ir laba!

---------------

galvenais, ka trāpīgi ar to visu vīriešu dzimuma svētkiem, neskatoties, bijis armijā vai nē.. :D
Publicēts: 23.02.12 14:53 labots
 citēt
Gan jau arī 8.martā kāds sadists sveiks un priecāsies par svētkiem, kuri ir par godu Ņujorkas tekstilfabrikas strādnieču demonstrācijas apšaušanai.
Publicēts: 23.02.12 14:54 labots
 citēt
vot es okupācijas armijā negāju konceptuāli. tā, ka plānprātiņi, bezdeļi un smerdeļi mani komandē, pietiek jau darbā! izlikos par военнонеобизяный'ju! :grimace:
на дворе мороз и тучи
хуй стоит на всякий случай
денег нету не рубля
с 23-го февраля!
:face-grin:
Publicēts: 23.02.12 15:05 labots
 citēt
Atkal izcelies ar totālu vēstures faktu nezināšanu, tos aizstādams ar sarkanās propogandas sacerētu mēslaini???
23.februāri izdomāja mākslīgi tīras pašpropogandas nolūkos, jo tajā dienā nekādu tādu ievērības cienīgu "uzvaru" sarkanie salašņas neguva, izņemot vienīgais notikums tai dienā bija kaut kādi sīkie urlēni paspridzināja dzelzceļa sliedes paši aizlaizdamies krūmos... tad to izcilo notikumu ar baigo pompu staļinisti izpūš pīli tādā apmērā lai tādiem tumsoņām kā Tev būtu svētki un lai būtu kārtējais iemesls iedzert...

un pamats Tavam viedoklim? Elton, izlasi graamatu ''Latviešu karavīrs zem Krievijas impērijas, padomju Krievijas un PSRS karogiem. Latviešu strēlnieki triju vēstures laikmetu griežos'', tad turpinaasim diskusiju. tici man, man taa graamata un tajaa aprakstiitie fakti daudz vairaak noziimee nekaa plikpaurains pseidonacionaalists fb chatinjaa, kam vieniigaa izpratne par diskusiju ir klaja otra nolikshana.

nu labi, ko tad es uzreiz taa pie smagaas artileerijas, rekur njem shito izlasi ''Latvijas atbrīvošanas karš, 1918.-1920.'', kuraa, ja nekljuudos, arii ir aprakstiita sarkano streelnieku loma Krievijas pilsonju kara laikaa
Publicēts: 23.02.12 15:30 labots
 citēt
Jā šitas labais dātums , tā ka tā ir PIRMĀ jaundibinātās sarkanās armijas kaunpilnas sakāves un mukšanas diena tas zināms. Staļins ciest nearēja armiju tas ar visiem bij zināms. Tad nu nolēma PIEMĒT SAKĀVI kā svētkus:):) A ko mazums murgainu dātumu mēs ATCERAMIES , ja kādam tas saistās ar kādām intresantām atmiņam man nav iebildumu. , man ar ir ko atminēties ŠĪ dātuma sakarā:)
Publicēts: 23.02.12 15:37 labots
 citēt
Bildes:Visiem kam gadījās piedzīvot tos laikus, tajos bruņotajos...

1986 :D
Labāk būtu sprāgusi tā granāta, ko metu tev pa galvu, tagad tu palicis tāds dumjš.
Publicēts: 23.02.12 15:47 labots
 citēt
Kādi tev sarkanie strēlnieki, jefiņ?
Es par taviem strēlniekiem, kurus akkurāt 20-jā gadā padzina no Latvijas, vispār neko nerunāju, jo tēma ir par sarkanās armijas gadadienas blefu. Palasi, ko Lunis un Negatīvs raksta par šo.
Un vispār, Gončar, kā teica prof.Preobraženskis par tādiem kā Tu: met krāsnī to Marksa saraksti ar kā viņu tur, velns, Kautski!
Publicēts: 23.02.12 16:00 labots
 citēt
martins_goncars:izlasi graamatu ''Latviešu karavīrs zem Krievijas impērijas, padomju Krievijas un PSRS karogiem.
tā viena no 3. otra zem nolādēto fašitu karogiem un 3. aizmirsu zem kuriem karogiem! kā ex grāmattirgotājs ziņoju! :grimace:
Publicēts: 23.02.12 16:06 labots
 citēt
Zaldātu " prieki" man gāja secen, toties pēc aviācijas institūta uz 2 gadiem parāva "partizāņos"- pa virsnieku- lidmašīnas MiG-21 tehniķi. Kad izdzirdēju garnizona nosaukumu, kur būs jādien- Surkuļ (krievu izloksnē), izbijos, ka kautkāda Vidusāzija spīd (Issikkuļ utt). Izrādās, ka nemaz tik traki nebija- tepat igauņos 40 km no Tallinas, Keilas rajonā bija jerodroms pie ciema Suur Kjuula, ko krievi sauca Surkuļ...:)
Bildēts 1978.g. "manevru" laikā- aerodromā Zokniai pie Šauļiem, kur tagad NATO lidenes dežurē.

Publicēts: 23.02.12 16:16
 citēt
Friidis:izbijos, ka kautkāda Vidusāzija spīd (Issikkuļ utt). Izrādās, ka nemaz tik traki nebija- tepat igauņos 40 km no Tallinas, Keilas rajonā bija jerodroms pie ciema Suur Kjuula, ko krievi sauca Surkuļ...:)

Isikkuls feins ezers! značit lielā Kjūla, lielā bumba vai tml. :face-sad:
Publicēts: 23.02.12 16:21
 citēt
haralds:
Friidis:izbijos, ka kautkāda Vidusāzija spīd (Issikkuļ utt). Izrādās, ka nemaz tik traki nebija- tepat igauņos 40 km no Tallinas, Keilas rajonā bija jerodroms pie ciema Suur Kjuula, ko krievi sauca Surkuļ...:)

Isikkuls feins ezers! značit lielā Kjūla, lielā bumba vai tml. :face-sad:

Ja nemaldos, Suur Kjuula igauniski nozīmēja lielais ciems. Tagad tur galvenā igauņu "aviobāze", bet nosaukums, pēc "pagasta" nosaukuma- Emari.

en.wikipedia.org...
Publicēts: 23.02.12 16:30 labots
 citēt
Eltons:Kādi tev sarkanie strēlnieki, jefiņ?
Es par taviem strēlniekiem, kurus akkurāt 20-jā gadā padzina no Latvijas, vispār neko nerunāju, jo tēma ir par sarkanās armijas gadadienas blefu. Palasi, ko Lunis un Negatīvs raksta par šo.
Un vispār, Gončar, kā teica prof.Preobraženskis par tādiem kā Tu: met krāsnī to Marksa saraksti ar kā viņu tur, velns, Kautski!

uz ko balstaas Tavs nacionaalisms, ja pat elementaaru 6. klases vielu veesturee nezini?
laikam 700 lappushu biezu graamatu padziljinaataa veesturee bija muljkjiigi piedaavaat Tev izlasiit.
* atbildod uz jautaajumu-tie latvieshu sarkanie streelnieki, kas ciiniijaas Krievijas pilsonju karaa, tur bija sarkani, tur bija balti un taa.
par Dibenko un spirta vilcienu, Dibenko uzdevums bija aizsargaat Sarkano floti Petrogradaa un veidot garizonu, kas aizstaaveetu pilseetu, vinjam bija gauzjaam maz sakara ar ciinjaam pie Narvas un taalaak uz dienvidiem

* labi, shis bija mans peedeejais ieraksts shajaa diskusijaa
Publicēts: 23.02.12 16:41 labots
 citēt
Friidis:

suur liels, par pārējo nelieku uz kluča! :big_smile:
Publicēts: 23.02.12 16:43
 citēt
Schneider:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1