forum.gif
Mirusi studijas zibspuldze :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Mirusi studijas zibspuldze :(
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.02.12 12:03
 citēt
Mirusi man ļoti mīļa čainīzeru ražota studijas zibspuldze 600W - kāds var ieteikt kur to var atdzīvināt (Izņemot Briāna ielu, jo tur meistars visu laiku noslogots - un nav viņam laika)
Moš ir kāds meistars tepat blogā.
Bēda: Kritusi nav, uzlāde notiek (tā šķiet) bet nav izlādes, lampiņa ir vesela un pārbaudīta.
Publicēts: 23.02.12 12:08 labots
 citēt
Augstsprieguma kabeļa kontakta vieta pārogļojusies iespējams. Pats atskrūvē un apskaties, ja ne, zvani MDfoto mestaram Andrim.
Publicēts: 23.02.12 12:11
 citēt
jaariiko beeres. kaut kur pie kjiinas veestnieciibas!!!
Publicēts: 23.02.12 13:32
 citēt
Bildes:jaariiko beeres. kaut kur pie kjiinas veestnieciibas!!!

:face-wink:
Publicēts: 23.02.12 14:57 labots
 citēt
W ne, J vai Ws! cerams, ka nenāksies apglabāt svētītā zemē! :face-sad:
Publicēts: 23.02.12 15:42 labots
 citēt
Eltons:Augstsprieguma kabeļa kontakta vieta pārogļojusies iespējams. Pats atskrūvē un apskaties, ja ne, zvani MDfoto mestaram Andrim.

Taaa , Lutuma nāvi vēli ?:) Tas tu zini kur ķerties gar ko bakstītis ar tik lielas ietilpības kondīķiem ! Var gan skrūvet BET ar gumijas cimdos , izolētu skrūvgriezi savādāk "Defibrilātors" kā kīno liksis tāds sīkums vien.
Publicēts: 23.02.12 16:03
 citēt
Lunis:savādāk "Defibrilātors" kā kīno liksis tāds sīkums vien.
kurš nav idijōts, elektrolīķim piepuļķē Iļjiča spuldzīti, pirms grābāties! :big_smile:
Publicēts: 23.02.12 16:37
 citēt
Nu ne jau pie ieslēgtas galvas jāķimerējas!
Lai vākus noņem, to jau jebkurš netizls vīrs spēj, un apskatās vai kas nav dedzis un pārogļojies.
Ķīnieši jau neies speciālos vadus, kādus, piemēram, Bowenos liek, lētajā galā likt.
Ja lādējas un spuldze (pārbaudīta uz darbojošas galvas) kārtībā, tad atliek aizdomīgs savienojuma posms un lampu.
Un, kā Haralds saka, var jau lēnām arī izlādēt kandensatoru bloku pirms bakstīties.
Publicēts: 23.02.12 16:38 labots
 citēt
haralds:
Lunis:savādāk "Defibrilātors" kā kīno liksis tāds sīkums vien.
kurš nav idijōts, elektrolīķim piepuļķē Iļjiča spuldzīti, pirms grābāties! :big_smile:

Voo voo , un tapat ar visus izolētu pēc tam. Parak jau nu nīgra jauda tam bundzjām. No savas pieredzes TAS blices ir tik nenormāli primitīvi uztasītas ka PRINCIPĀ tur maz kam brukt m visa kaites parasti ir VADOS / KONTAKTOS vai auxssprieguma pārplūdēs . Esmu vairākas šādas blices PIRCIS / SAŅEMIS kā ārā metamu mantu. NE VIENAI nav bijusi neviena cita vaina izņemot sadegušus vadus nobrukušus ceļus un atlūzušas līkas drates , prasti KONSTRUKCIJAS montāža atgādina "Pionieru nama radio modelistus" tādus kas pirmo reiz tur rokā lodāmuru un detaļas TĀDS SKATS iekšpusē itkā rūpnieciski ražotai MANTAI:):) Kā ar uz krāsns sildītu lodāmuru šķūnītī lodēts no vecām drātīm un svalkas detaļām:) Visām esmu TIK VIEN kā nomainijis pārlodējis vadus un ceļus pārvilcis VISSSS viss remonts visma kas man tā atnākis VISAS strādā vēl sobaldien:):) J atiešām UZREZ neisskatās kas "Padedzis" tālak nelien REĀLI var nenormāli norāuties ar strāvu NE 220V bet KĀRTGI :D ;D
Publicēts: 23.02.12 17:59
 citēt
Atskrūvēju - apskatījos - hmm... ir interesantāk nekā parasts radio.
Nopietni - uzmetot aci neizskatās, ka būtu kaut kas kaut kur dedzis - tie kontakti, kurus pieminēja Eltons, ir nedaudz pakusuši, bet lodējums ir stiprs un čakarējot ar skrūvjgriezni turās stingri. Šķiet, ka būs vien jānes uz MD foto.
Te var redzēt kas lācītim (ķīniešu) vēderā failiem.lv...
Publicēts: 23.02.12 18:03
 citēt
Lutums:Atskrūvēju - apskatījos - hmm... ir interesantāk nekā parasts radio.
Nopietni - uzmetot aci neizskatās, ka būtu kaut kas kaut kur dedzis - tie kontakti, kurus pieminēja Eltons, ir nedaudz pakusuši, bet lodējums ir stiprs un čakarējot ar skrūvjgriezni turās stingri. Šķiet, ka būs vien jānes uz MD foto.
Te var redzēt kas lācītim (ķīniešu) vēderā [url=http://failiem.lv/viewer.php?i=fdckdls&n=Lacitis.JPG

---------
apakšu]http://failiem.lv/viewer.php?i=fdckdls&n=Lacitis.JPG

---------
apakšu[/url] platei apskatīji?
Publicēts: 23.02.12 18:04 labots
 citēt
Ooooo ŠITĀ ir cilvecīgāk samontētā ķinizeru blice kadu esmu manijis , nevienas līkas drātis un šķūnīša cienīgas plates :):) Vadi pat vēl kūlīsos sasieti , PROGRESS!
Publicēts: 23.02.12 18:17
 citēt
Divus gadus skrēja bez problēmām - tiešām izturīga un laba lampa.
Skatījos arī platē - nekas melns neizskatās - mani jau tagad Lunis nobiedēja, ka dabūšu pa pakšiem :D negribas līst dziļāk :D
Publicēts: 23.02.12 18:56
 citēt
Lutums:Divus gadus skrēja bez problēmām - tiešām izturīga un laba lampa.
Skatījos arī platē - nekas melns neizskatās - mani jau tagad Lunis nobiedēja, ka dabūšu pa pakšiem :D negribas līst dziļāk :D

A es ikuraat nedeelju atpakalj parasto zipeni skruuveeju (ir vairaakas vienaadas) lai nomainiitu tai nolauztu peedu. Tak pavisam aizmirsu par kondensatoriem, kaa pajeemu ar visu iikshkji ikuraat pie visiem trijiem rindinjaa esoshiem kondikjiem, taa flahs aizlidoja pa gaisiem un veiksmiigi piezemeejaas ne-cietaa vietaa. :D

Azh plecs notirpa cik foins blieziens bij. :face-grin:
Publicēts: 23.02.12 23:54 labots
 citēt
Vaards: Azh plecs notirpa cik foins blieziens bij. :face-grin:

NU diemžēl KONKRETĀ pataisē ir daaaudz daudz pa lielu tās bundzjas lai vienkārši "Notirptu" bet daudz par mazu lai PATS pa gaisu aizlidotu. TAKA visai real iespeja atstiepties nesekmes gadijuma.

Bij man reiz labs kolēģis paziņa no tolaik slavenā VEF fotokluba Aivars Kanders , profesionāls enerģetiķis augstsprieguma iekārtu remonta speciālists ar vismaz pārdesmit gadu pieredzi. Strādaja par Inženieri elektriķi VEF enerģetikas cehā. Pilnīgi adekvāts pie pilna saprāta esošs Latviešu skrūvītis ķilitis kas ķerts uz Foto. Pirmais gadijums , mēs "Priekš sevis" foto vajadzībām ražojām puscaurspīdīgus spoguļus , lai tie būtu ideļai rupnieciskās vākuma iekārtas bija BAIGI rūpīgi jāiztīra ne nekādu sūdu , a vīnas šančeja uz 40.000v spriegumu vākumā smiedzināja virsū mētāla pārklājumus . Tad nu reiž šitas kehs pie pilna prāta esoš tīrot to vakuma iekartu PIEGRŪDA pirkstus pie tiem 40.000v , baisākais spārādziens plīstoši stiklia ATSKRIENAM , sēž šitas brālis pretējā vākauma iekārtai ~100m2 telpas galā praktiski piliks mugurā skrandas roka "Kūp" , rēkinajām ka pa gaisu lidojis bija savus 10m vismaz lupatas uzsprāgušas pats tik viegli roku apdedzināja. Otrā dienā čalis uzrakstija atlūgumu "Tālāk no grāka" tas vīnu neglāba , pēc kāda laika dzeki aizbrauca plenērā uz Ķurmragu tur bāka saulrieti alas skuķi , šis visu sabildēja uz ORWO DIA , kurš zin atcerās kā tādus tista PROTAMS konkrēts kexs tīstija pats , procesa sastavdala SAGAISMOŠANA ko darija ar 1000v hologenku tankā ar ūdeni , protams ka šim kā elektrikim bija KRUTĀ un kā bieži bildējošam jau ierastā shēma TAČU ŠOREIZ konkrēts dzeks vēl 2h ieprieks esot pie pilna prata un apziņas ENERĢĒTIĶIS ar 20 gadu stāžu ar plikām kājām iekāmap vanā ar ūdeni un paņēma to 1000v hologenku rokā un ierubija , neko nakamā plenēra vieta mums jau bija "Meža kapos" rokot šo zem priedēm.
Publicēts: 24.02.12 00:01 labots
 citēt
Ja ar slāviem neesi saķildojies apjautājies lielākajā zibspuldžu forumā [url=www.osipoff.ru]www.osipoff.ru[/url]
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):