forum.gif
Kurš fotoaparāts labāks Sony DSC-H10 vai Olympus VR320?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš fotoaparāts labāks Sony DSC-H10 vai Olympus VR320?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.02.12 09:07
 citēt
Neesmu nekāds fotogrāfs tapēc lūdzu padomu, kuru fotoapārātu labāk izvēlēties? Sony DSC-H10, vai Olympus VR-320, pieņemot ka cena abiem ir vienāda? Man fotoaparāts vajadzīgs ikdienišķai lietošanai.
www.dpreview.com...
www.dpreview.com...
Publicēts: 24.02.12 09:15 labots
 citēt
Ņem to ar caisa optiku (viņi lēcas neražo no plastmasas :face-grin:)
Publicēts: 24.02.12 09:47
 citēt
blaac:Ņem to ar caisa optiku (viņi lēcas neražo no plastmasas :face-grin:)

Tā caisa pieminēšana man atgādina dižciltīgo dzērienu „Rīgas šampanietis” ...:face-grin:
Publicēts: 24.02.12 09:53
 citēt
Elmarss:
blaac:Ņem to ar caisa optiku (viņi lēcas neražo no plastmasas :face-grin:)

Tā caisa pieminēšana man atgādina dižciltīgo dzērienu „Rīgas šampanietis” ...:face-grin:

To arī lai ņem. Tieši ikdienas lietošanai.
Publicēts: 24.02.12 09:57
 citēt
silent_bob:Neesmu nekāds fotogrāfs tapēc lūdzu padomu, kuru fotoapārātu labāk izvēlēties? Sony DSC-H10, vai Olympus VR-320, pieņemot ka cena abiem ir vienāda? Man fotoaparāts vajadzīgs ikdienišķai lietošanai.
www.dpreview.com...
http://www.dpreview.com/news/2011/2/8/olyvr330vr320

Es vispār hujeju, kā var atnākt fotofoumā un prasīt kaut ko tādu?
Tas ir vēl bezkaunīgāk nekā uzprasīt Eltonam: Referendumā jābalso PAR vai PRET?
Publicēts: 24.02.12 10:20
 citēt

Es vispār hujeju, kā var atnākt fotofoumā un prasīt kaut ko tādu?
Tas ir vēl bezkaunīgāk nekā uzprasīt Eltonam: Referendumā jābalso PAR vai PRET?

Kur tad man to vajadzēja prasīt ja ne foto forumā? :D
Publicēts: 24.02.12 10:26
 citēt
Dpreview jau skaidri saka, ka janem Olympus
Publicēts: 24.02.12 10:29
 citēt
Ņem Sony un būsi cilvēks :big_smile:
Publicēts: 24.02.12 10:36
 citēt
silent_bob:

Šādos grūtos brīžos ir jāpieņem pareizā izvēle - jāpērk abi ziepīši, jāpamēģina, tad jānāk šeit un mums jāpastāsta kurš patīk labāk: Olumpus xcxv3243430z vai Sony DC235236637-oz.

P.S. Šie abi augšminētie ir diezgan palieli, varbūt tad jau labāk nopērc lietotu spoguļkameru - būs ievērojami labāks rezultāts. Piem, šis ir par vienu soli novecojis modelis, bet ar to pašu matricu vēl šobrīd ražo jaunākus modeļus.

www.ss.lv...
Publicēts: 24.02.12 10:46
 citēt
Vaards:
silent_bob:

Šādos grūtos brīžos ir jāpieņem pareizā izvēle - jāpērk abi ziepīši, jāpamēģina, tad jānāk šeit un mums jāpastāsta kurš patīk labāk: Olumpus xcxv3243430z vai Sony DC235236637-oz.

P.S. Šie abi augšminētie ir diezgan palieli, varbūt tad jau labāk nopērc lietotu spoguļkameru - būs ievērojami labāks rezultāts. Piem, šis ir par vienu soli novecojis modelis, bet ar to pašu matricu vēl šobrīd ražo jaunākus modeļus.

http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/digital-cameras/pentax/kemok.html

Tam modelim NAV kastītes un vāciņš pazaudēts... Nevar to pirkt.:face-grin:
Publicēts: 24.02.12 11:33
 citēt
Vaards:

http://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/digital-cameras/pentax/kemok.html

Ja taisītos kautko pirkt par 150Ls, ne mirkli nedomātu ne par vienu no šiem abiem.
Spoguļkameru, laikam, nesanāks atrast tādā cenā kā šis Sony - 35Ls. :) Bet tikko konstatēju ka Sony H10 nestrādā zibspuldze. Kad fotografē, tā izlec ārā, ir tas klikšķis, bet gaismas nav. Cik varētu maksāt remonts un vai pa 35Ls ir vērts tādu pirkt?
Publicēts: 24.02.12 11:48
 citēt
silent_bob:
Vaards:

Ja taisītos kautko pirkt par 150Ls, ne mirkli nedomātu ne par vienu no šiem abiem.
Spoguļkameru, laikam, nesanāks atrast tādā cenā kā šis Sony - 35Ls. :) Bet tikko konstatēju ka Sony H10 nestrādā zibspuldze. Kad fotografē, tā izlec ārā, ir tas klikšķis, bet gaismas nav. Cik varētu maksāt remonts un vai pa 35Ls ir vērts tādu pirkt?

Remonts izmaksās LVL 12.99 + PVN

Plus aviobiļete lidojumam uz Japānu pēc tieši tādas SonyDC243523593792uz zibspuldzes.
Publicēts: 24.02.12 12:12
 citēt
silent_bob:
Vaards:

priekškam tev zibspuldze????? :amazing: bildē bez :grimace:
Publicēts: 24.02.12 12:35
 citēt
Oliss:
silent_bob:

priekškam tev zibspuldze????? :amazing: bildē bez :grimace:

Oli, pārdod viņam kādu manuālo zibspuldzi (tādu lielāku), lai viens zibsnis un ir klusums uz visiem laikiem. :D
Publicēts: 24.02.12 14:33
 citēt
silent_bob:Neesmu nekāds fotogrāfs tapēc lūdzu padomu, kuru fotoapārātu labāk izvēlēties? Sony DSC-H10, vai Olympus VR-320, pieņemot ka cena abiem ir vienāda? Man fotoaparāts vajadzīgs ikdienišķai lietošanai.
www.dpreview.com...
http://www.dpreview.com/news/2011/2/8/olyvr330vr320

Vienalga kuru panjemsi izskatiisies peec dolbanaja clenasosa, neviena chiska aiz vaga nejems :anger: ja tev nebuus kaartiiga spogulene :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):