Varbūt kādam mētājas kāds lieks canon 5D instalācijas disks? Vai varbūt kāds var izgatavot kopiju (par samaksu vienosimies) Manā diskā ir pamatīga plaisa un tas vairs nav darba kārtībā.
Varbūt kādam mētājas kāds lieks canon 5D instalācijas disks? Vai varbūt kāds var izgatavot kopiju (par samaksu vienosimies) Manā diskā ir pamatīga plaisa un tas vairs nav darba kārtībā.
nu man ir disks. - tikai īsti neizprotu viņa jēgu? - ne reizi viņu neesmu pat mēģinājis izmantot
diemžēl nē. Canon centrā man teica ka vienīgā iespēja ir nokopēt disku. Es jau viskautko izmēģinājos - sakačāju veselu kaudzi ar viskautko - nekas nestrādā
Lieto, lieto, par to nav runas - man darbā arī viena kaste ar 98o, bet tur argumentācija dzelžaina - attiecīgo softu un pieslēgto dzelzi uz jaunākas platformas kustināt var tikai jaunāka softa versija, kas, aiaiaiai, kā maksā...
Nevaru iedomāties nevienu iemeslu, kādēļ mūsdienās bildes kāds varētu vēlēties kopēt/grozīt uz 98ā
Pie kam, ļoti eksotiskām sistēmām tajā diskā draivera tāpat nebūs.
Pieslēdz kameru pa taisno un paskaties, varbūt kompis atpazīst.
Tur jau ta lieta, ka bez diska nekadigi. Citi kompji nerada vispar neko, windows7 prasa draiveri, bet tada uz windows7 nav, savukart uz windows xp prasa ielikt softa disku! Jaiet laikam karsu lasitajs pirkt.