forum.gif
Fotoparāta izvele
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoparāta izvele
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.02.12 16:17
 citēt
Visos apskatos kā vienā teikts ka d7000 bildes kvalitāte ne ar ko nav labāka kā d5100.
Citam varbūt vienalga, citam arī tie manuālie uzstādījumi var būt noderīgi. Tas jau katram individuāli
Publicēts: 27.02.12 19:01
 citēt
emzi:Bildes kvalitātē atškirība nebūs pilnīgi nekāda starp šiem 3 aparātiem. 600d vispār tas pats 550d vien ir, tikai citā korpusā ar grozāmu ekrānu un dažām fīčām - kā piemēram digitālais zūms filmēšanai līdz 10x, jauns automātiskais fotografēšanas režīms, iebūvēti filtri, iebūvēta bezvadu zibspuldzes vadība un vēl kautkādi sīkumi. 550 ātrāk ieslēdzas, bet nezinu vai tev tās milisekundes ko dos.
60 jau vēl lielāks korpus - labāk ieguļas rokā (vismaz man tā šķiet)
galvenās atšķirības - daudz labāka baterija, labāks autofokus - vairāk krusteniskie autofokusa punkti (9 pret 1) vairāk fps - 5.3 pret 3.7, lielāks maksimālais slē'dza ātrums - 1/8000 pret 1/4000. Ā un skatu meklētājs atšķiras - pentaspogulis pret pentaprizmu.

Attēla kvalitātē (izmantojot līdzvērtīgus objektīvus) labāks par šiem visiem 3 būs nikon d5100 un cenā līdzīgs canon 600d. Bet runājot par video - nav iepējams filmēt ar 60/50 fps. Bet nikonam par to ir nezinu pat kā lai pasaka - sekojošais autofokuss:-) Bet nikonam atkal mīnus tāds, ka video režimam nav manuālo uztādījumu, canonam gan ir.

Tapēc ja spied uz bildi, tad ņem nikon, ja uz video, tad canon.
Tādi ir mani secinājumi pēc neskaitāmu salīdzinājumu caurskatīšanas.

Liels paldies par šo informāciju, tagad viss man skaidrs :)
Publicēts: 27.02.12 19:09
 citēt
kasiic - kuru tad nemsi?
Publicēts: 27.02.12 19:17
 citēt
ņem 1100D, ietaupīsi naudu normālai lēcai, nafig ūber pro fotoaparāts?
Publicēts: 27.02.12 19:34
 citēt
emzi:kasiic - kuru tad nemsi?

Škiet ka canon 600d bus ok manam vajadzībām :)
Publicēts: 27.02.12 19:43
 citēt
Drosvien. Aparats gana labs. Un tas grozamais ekrans mana skatijuma ir diezgan normala ekstra:-)
Publicēts: 27.02.12 21:57
 citēt
emzi:Drosvien. Aparats gana labs. Un tas grozamais ekrans mana skatijuma ir diezgan normala ekstra:-)

domaju kad priekš pirmāas spoguļkameras bus ok :)
Publicēts: 27.02.12 22:23
 citēt
tusne:
kasiic:Esmu nonācis dilemas priekšā.Ir jaizvēlas starp trim fotoparātiem canon 550d,canon 660d un 60d.Kuru labak iegadāties un kapēc?
labāk pērc nikonu! :D

+++
Publicēts: 27.02.12 22:28 labots
 citēt
Un tagad visi tie, kas pieminēja vārdu

lēca,

aiziet līdz spogulim, ieskatās acīs un saka: "es esmu debīls".

Lēcas, ibio.
Jūs tās lobiet ārā no objektīviem, lai novērtētu to dārdzību, kvalitāti un tā?! :face-glasses:
Publicēts: 27.02.12 22:33 labots
 citēt
Vaards: Lēcas, ibio.
Jūs tās lobiet... ? :face-glasses:

Pašam negribētos nostāties blakus tiem, kuri pie spoguļa?
Ja jautājums par valodu, tad nav ienācis prātā, ka otrās personas daudzskaitlī darbības vārds "lobīt" pareizi būs "lobāt", bet "lobiet" ir pavēles izteiksme?:face-wink:
Publicēts: 27.02.12 23:12
 citēt
Schneider:
Vaards: Lēcas, ibio.
Jūs tās lobiet... ? :face-glasses:

Pašam negribētos nostāties blakus tiem, kuri pie spoguļa?

Nē.
Tas bariņš tomēr baigi ievērojams! :face-grin:
Publicēts: 28.02.12 01:01 labots
 citēt
Schneider:bet "lobiet" ir pavēles izteiksme?:face-wink:
lūguma izteiksme arī! :face-sad:
Publicēts: 28.02.12 09:25
 citēt
Vaards:Un tagad visi tie, kas pieminēja vārdu

lēca,

Lēcas, ibio.
Jūs tās lobiet ārā no objektīviem, lai novērtētu to dārdzību, kvalitāti un tā?! :face-glasses:

Terminoloģija, tāpat kā valoda kopumā, mainās un attīstās. Ja cilvēki viens otru saprot viss ir OK, laiks rādīs, kurš termins savstarpējā konkurencē ņems virsroku. Vaards, vai tiešām esi pārliecināts, ka esi pareizi pielietojis terminu "debīls" (tāds cilvēks, kam ir iedzimtas psihiskās atpalicības vieglākā forma). Ja nē, tad kļūda ir viegli labojama. Kā, to var izlasīt gandrīz katrā labas uzvedības rokasgrāmatā.
Publicēts: 28.02.12 18:56
 citēt
lēca
Publicēts: 28.02.12 19:58
 citēt
GunarsII:
Vaards:Un tagad visi tie, kas pieminēja vārdu

Lēcas, ibio.

Terminoloģija, tāpat kā valoda kopumā, mainās un attīstās. Ja cilvēki viens otru saprot viss ir OK, laiks rādīs, kurš termins savstarpējā konkurencē ņems virsroku. Vaards, vai tiešām esi pārliecināts, ka esi pareizi pielietojis terminu "debīls" (tāds cilvēks, kam ir iedzimtas psihiskās atpalicības vieglākā forma). Ja nē, tad kļūda ir viegli labojama. Kā, to var izlasīt gandrīz katrā labas uzvedības rokasgrāmatā.

Esmu pilnīgi pārliecināts par šī vārda pareizu pielietošanu! Fotoforumos bezgalīgi tiek apspriesti objektīvi un jēdziena "lēca" nepareizā lietošana. Un mēs šeit tieši kā fotogrāfu pulciņā redzam, ka vesels bar dīkdieņu lieto jēdzienu, kur lietotājus nekā savādāk aprakstīt nevar, kā tikai: "tāds cilvēks, kam ir iedzimtas psihiskās atpalicības vieglākā formā". Kaut vai paskaties uz cilvēku, kas zem tevis iekomentējis. Profila bilde jau visu pasaka, kur nu vēl aizdomas apstiprinošais komentārs.

:D
Publicēts: 07.03.12 16:11
 citēt
Bzh:
emzi:

Attēla kvalitātē (izmantojot līdzvērtīgus objektīvus) labāks par šiem visiem 3 būs nikon d5100 un cenā līdzīgs canon 600d. Bet runājot par video - nav iepējams filmēt ar 60/50 fps. Bet nikonam par to ir nezinu pat kā lai pasaka - sekojošais autofokuss:-) Bet nikonam atkal mīnus tāds, ka video režimam nav manuālo uztādījumu, canonam gan ir.

Tapēc ja spied uz bildi, tad ņem nikon, ja uz video, tad canon.
Tādi ir mani secinājumi pēc neskaitāmu salīdzinājumu caurskatīšanas.

Ja man būtu jāizvēlas, es tomēr ņemtu tādu spoguļkameru, kur video fīčai ir sekojošais autofokuss (latviski - vispār ir autofokuss), un diezgan vienalga, ka tai nav manuālo uzstādījumu.. Sevišķi, ja nemaz ne tik bieži/profesionāli nedomā filmēt.. :)
Tas, kas traucē D5100, ir nesaderība ar AF objektīviem, kādēļ jāpērk ir dārgākie AF-S un kopumā komplekts vairs nemaz tik lēts nesanāk. Tāpēc jāņem uzreiz D7000 :)

Nezinu vai tā ir baigi vēr'tigā fīča, ja strādā ar tādiem kā lecieniem. Un autofokuss ir arī canonam, bet tas darbojas tāpat kā bildējot, bet nikonam tas autofokus pats seko objektam (angliski continuous autofocus) Un ir jau vēl tāda fiška izdomāta kā fallow focus - piemēram šads www.youtube.com...
Publicēts: 07.03.12 18:37 labots
 citēt
šitais ļoti labs aparāts

Publicēts: 07.03.12 18:43
 citēt
negatIvs:šitais ļoti labs aparāts

WOOOOW un veselas TRĪS pogas šedevrs... Gribu sev tādu!!!:face-grin:
Publicēts: 07.03.12 18:45
 citēt
Objektīvam vajadzēja būt KanKor................. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):