forum.gif
Akreditācijas kartes, apliecības vai kā viņas tur...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Akreditācijas kartes, apliecības vai kā viņas tur...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.07 22:59
 citēt
Sveiki!

Pieņemu, ka kāds no šejiniešiem strādā vai ir strādājis kādā no masu medijiem.

Šodien Delfu fotogrāfam redzēju un arī iepriekš biju dažiem žurnālistiem redzējis tādu kā apliecību, uz kuras ir blide ar zīmogu un vēl kaut kāds info...

Kādam no jums tāda ir?

Kādi tieši tekstiņi un informācija ir uz tās virsū? Ko šī karte reāli dod? kaut kur vairāk var mēģināt tikt iekšā?

Prasu to tāpēc, ka pārstāvu vienu interneta portālu un mēs saviem žurnālistiem un fotogrādiem arī gribam šādas kartes izsniegt, bet nav ne jausmas par to, ko rakstīt virsū.
Publicēts: 08.05.07 23:01
 citēt
pieljauju ka uz pashu roku var meginat izdot ko vien velies bet vai to akceptes nopietnas iestades - maz ticams
Publicēts: 08.05.07 23:02
 citēt
Vienkarsji darba aplieciba ar bildi un kontaxt informaciju.
Publicēts: 08.05.07 23:05
 citēt
Saprotu to, ka respekts jāpanāk.. :)

Tad vnk vārds, uzvārds, personas kods? Un medija kontaktinformācija.

Kā cilvēki parasti reaģē uz tādas uzrādīšanu? (Pieņemsism, ka viņi zina šo mediju)
Publicēts: 08.05.07 23:05
 citēt
Principa akcepte jebko TIKAI vai akcepte SPECALISTU :) Kam vajadzigs mulkjis fotografs kurs nekad pirms tam nekur nav strdajis BEZ PIEREDZES? Gluzji tapat ar "Zurnalistiem" :) Kur ies teret laiku ar skribentu par kuru naf parliecibas ka vins VISPAR prot raxstit:)
Publicēts: 08.05.07 23:08
 citēt
Nu es jau neteicu, ka tasīšu sev to karti.. ;) Ok, paldies par info!
Publicēts: 08.05.07 23:09
 citēt
Katras akreditacijas tiek iskatitas preses centra un TUR principa uzreiz atmet visadus "Projektus" nem parstavjus tikai no Lielajiem mediju namiem un Agenturam es tos preses cilvekus pilniba saprotu JO mani ari atklatos pasakumos bessi "Mulkji fotografi" un "Zurnaliti" kuri nespej uzdot sarakigus jautajumus:)
Publicēts: 08.05.07 23:10
 citēt
Labi!
Publicēts: 08.05.07 23:27
 citēt
redzi akreditacija tas ir abpuseji izdevigs pasakums , katrai pusei sai lieta jabut kadai ieintresetibai. Tikai tad tam ir jega , teixsim kada jega lielam privatam kantorim no "Chata portala" da pilnigi nekada tatad tadus vinji neakredite , cita lieta VALSTS kura teoretiski NEDRIXST atteikt nevienam sjo priecinju ja teixsim esi "SABIEDRIBAS RUPORS" kaut mazinjas bet TOMER :) Nju galvenais uz ko krit "Mazinjie" tas ir uz NEKVALIFICETIEM SPECIEM neprot MOTIVET "Iedot sjo caurlaidi" . Man paprov jau daudzus gadus suta visjadus piedavajumus un ielugumus kautgan labi zin ka mans kanoris LATVIJA praktiski nestrada stradajam tikai pa Eiropu bet cilveki kas peta ZIN ka tada veida vinju suda pasakums IESPEJAMS kautka noklus kautkada Eiropas medija:) Kautgan me tapat neejam iznemums ir Kultura reizem sports.
Publicēts: 08.05.07 23:30
 citēt
Nu jā, es domāju tiši tāpat gan par to ieinteresētību, gan par spēju motivēt... Lai veicas jums un lai veicas mums! :) Nu čata portāls gan gluži neesam. :)
Publicēts: 08.05.07 23:39
 citēt
Tad tik uz priexsju UZRAZOJIET saviem personazjiem lielus spidigus ar zimogiem un bildem ausveisus Kkla pakaramus. Izsutiet uz visma malam SAKARIGI uzraxstitu pieprasijumu ar apraxstu Kapec vajag un kapec tiesji jums tas nepieceisjams jusu aptverta auditorija un kapec tiesji TAI vajag "Zinju" no sji pasakuma . Tad jau gan jau cilveki papetis un iespejams jus akceptes, ja un jo vairak jums bus IETEKMIGU sjo papirujo vieglak bus tikt talak pie nakamajiem:) Apmeram ta ja jums ir pastaviga MK akreditacija vai Saeimas ar ministrijam vairs naf problemu tas dabut.
Publicēts: 09.05.07 08:38
 citēt
Varu bik apstāsītīt, kā tas izskatās no otras puses – no tiem, pie kuriem iesi.
Bija laiks, kad sēdēju nodokļu maksātāju apmaksātos un presei interesantos krēslos – tad atteikt nedrīkstēju nevienam, bet (reizēm pat izmisīgi) vērtēju katra jautātāja spēju pieķert manis pūstās pīlītes. Nepārliecinošiem „sabiedrības ruporiem”, ja vajadzēja, meloju bez žēlastības, ar zināmiem profiem to nevarēju atļauties, pat ja gribētu. Tagadējā privātā darbība arī reizēm izsauc jautājumus, bet nu varu atļauties filtrēt, ar ko runāt un kāds man labums no tieši tā vai cita jautātāja. Ja nav - pieklājīgi izliekos par beigtu.
Tātad tev tomēr svarīgi, kā spēsi radīt ieinteresētību, ar spilgtiem ausveisiem var panākt, ka neatsaka sarunu, bet nevar dabūt jēgu. Veiksmi!
Publicēts: 09.05.07 19:38
 citēt
Vairākas, bet ar notecējušiem datumiem. Specifika atšķirībā no citām darba apliecībām, ka laminēta, lai izturīga un otrā pusē lieliem burtiem "PRESE", lai milicis pa gabalu var salasīt un lai nav jābrēc: "Palaiž ar spaini!, Pilns spainis ar krāsu!"
Publicēts: 09.05.07 21:29
 citēt
Man gan saak patikt variants ka peec sejas jau zin kas es taads un neko neprasa, bet pasmaida un palaizj.. :)

a kuram tas nepatik?
Publicēts: 09.05.07 21:34
 citēt
lunis vertiga informacija dalaas, orks arii :)
Publicēts: 10.05.07 17:53
 citēt
Dažadi jau dostupa lēveļi un pasākumi - ja kautkāda firma rīko, par provi, vīna degustāciju, dīvāna iemēģināšanas svētkus vai vienkārši ar kautko grib paplātīties, bieši paši ieaicina kādu no preses. Un tad nu redakcijā atskan teksts: "Hei, kurš vēl šonedēļ nav ēdis?"
Publicēts: 11.05.07 21:05
 citēt
Paldies par dalīšanos pieredzē! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):