forum.gif
Ko tas īsti nozīmē?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ko tas īsti nozīmē?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.03.12 22:35
 citēt
dansiga blondīni imitē .... :bad_smile:
Publicēts: 05.03.12 22:40
 citēt
negatIvs:dansiga blondīni imitē .... :bad_smile:

aizstaavi shnjukstosho puiku?;-ppppp
Publicēts: 05.03.12 22:46
 citēt
konstatēju faktu, un ne pirmo reizi
Publicēts: 05.03.12 22:51 labots
 citēt
negatIvs:konstatēju faktu, un ne pirmo reizi

a kas man cits atliek attieciibaa uz durakiem u ngaraa vaajajiem?;-pppp
Publicēts: 05.03.12 22:57
 citēt
Es par šo tēmu reiz šeit rakstīju- fotokvartals.lv...

Domāju šeit kādu fragmentu iekopēt, bet izskatās, ka šis forums ir padarīts Luņu-drošs.
Publicēts: 05.03.12 23:00
 citēt
dansiga:
negatIvs:konstatēju faktu, un ne pirmo reizi

vai, lai iekļūtu duraku, un garā vājo kategorijā, ir jābūt tavas māxlas uztveres problēmām ? ...
Publicēts: 05.03.12 23:04
 citēt
negatIvs:
dansiga:

vai, lai iekļūtu duraku, un garā vājo kategorijā, ir jābūt tavas māxlas uztveres problēmām ? ...

arii taadi var buut ... ja nespeej pamatot savas dublju pikas;-ppp;-) bet tajaas kategorijaas personas es ievietoju peec citiem kriteerijiem .... kaadiem jautaasi? neatbildeeshu sheit ...
Publicēts: 06.03.12 00:20
 citēt
f-foto:
Valkyria:
Zīmēt tādā stilā kā viņš? Nē, nav vēlēšanās viņu atdarināt. Tikpat labi var jautāt, vai es vēlos zīmēt kā zīmēja da Vinči, Rafaēls, Munks u.c.
Tajā laikā viņam bija grūti pārdot savus darbus, bet pēc viņa nāves, kā zini, viņa darbi maksā bargu naudu.

Bet es tā nejautāju. Vai Tu gribētu zīmēt tādus portretus, kādus zīmēja viņš. Ja jā, cik tu ar tādiem nopelnītu? Ja nē, tad kāpēc nē?

Pretjautājums: Kāpēc man būtu jāzīmē portreti, kā zīmēja viņš? Viņš ir viņš, es esmu es. Kāds tam sakars vispār ar šo diskusiju?
Publicēts: 06.03.12 01:04 labots
 citēt
talavietis:etalons var būt fizikāls jēdziens...

upload.wikimedia.org...

starp citu, bildē ir kg etalons

Ar šitām lietam Rīgā vienmēr bledijušies , kādreiz figurēja tāds jēdziens kā "Rīgas mārciņa" un "Rīgas" viss kas tas parasti pa 5-10% atškirās no CITIEM uz leju protams :D :D
Publicēts: 06.03.12 09:34
 citēt
Lunis:
talavietis:etalons var būt fizikāls jēdziens...

upload.wikimedia.org...

starp citu, bildē ir kg etalons

Ar šitām lietam Rīgā vienmēr bledijušies , kādreiz figurēja tāds jēdziens kā "Rīgas mārciņa" un "Rīgas" viss kas tas parasti pa 5-10% atškirās no CITIEM uz leju protams :D :D

Luni Tev šajā sakarā ir nepilnīgas ziāšanas.
Bija ne tikai Rīgas, bet arī Novgorodas, Hamburgas un vēl citādas mārciņas un tā nebija blēdīšanās, jo tirgotāji zināja cik tās mārciņas ir vērtas attiecībā cita pret citu. Un galvenais iemsls šīm dažādajām mārciņām bija tas, ka tikai šādi viņi varēja nopelnīt jo augļošanu kristīgā baznīca neatbalstīja tāpat kā spekulācijas. Un tamdēļ tirgotāji pirka un pārdeva par vienu un to pašu mārciņu skaitu, ..tik to vērtība bija tāda lai butu izdevīgi izejvielas vest no austrumiem un gatavos izstrādājumus no Rietumiem vai Tālajiem austrumiem.
p.s. Tā kā Rīgas mārciņa arī bija noteikt svara etalons, kas glabājās rātē.
Publicēts: 08.03.12 01:01
 citēt
f-foto:
Valkyria:
Pretjautājums: Kāpēc man būtu jāzīmē portreti, kā zīmēja viņš? Viņš ir viņš, es esmu es. Kāds tam sakars vispār ar šo diskusiju?

Tāpēc, ka Tu nelielā mērā šķieti iestudējis mākslu baudošajā sabiedrībā akceptētu viedokļa un rīcības modeli. Lai neizlektu. Vai arī tādēļ, ka vēl nejūties drošs prezentēt neatkarīgu viedokli. '
Bet sakars tam tāds, ka tā visa ir vizuālā māksla.

Vai tad diskusija ir par manu viedokli tā psiholoģiski analizētā skatījumā? Šķiet, ka diskusijas jēga bija noskaidrot ko citu. Tā vismaz ir apgalvots pirmajā pievienotajā komentārā.
Jā, tā visa ir vizuālā māksla, bet kāds sakars fotogrāfijai ar to vai es vēlētos zīmēt portretus kā van Gogs?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):