forum.gif
autofocus remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / autofocus remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.02.12 14:12
 citēt
sveiki
gadijaas probleema ar autofokusu kursh ir paarstaajis straadaat - objektivs canon 50mm f1.8
luudzu iesakiet, kur tadu lietu varetu saremonteet - pec iespejas finansiali nesaapiigaak :)
vai arii varbuut vispaar nav veerts remonteet (izmaksu un cenas zinjaa)..
danke!
Publicēts: 29.02.12 14:14
 citēt
ja lietotu var par 30ls nopirkt... es laikam nepūlētos labot. Ja nu vienigi vaina jūtama ka mehaniskas dabas, tad var pačakareties.
Publicēts: 29.02.12 14:34
 citēt
versatile:ja lietotu var par 30ls nopirkt... es laikam nepūlētos labot. Ja nu vienigi vaina jūtama ka mehaniskas dabas, tad var pačakareties.

Kur Tu redzēji par 30ls, labprāt paņemtu?:face-wink:
Publicēts: 29.02.12 14:59
 citēt
tas ka pa 30ls vienreiz pa 10 gadiem čoms kā čomam atdod nenozimē ka visi tagad maksā 30ls ;D tāpt 40-50ir cena
Publicēts: 29.02.12 15:19
 citēt
nu, reāli jau iet par 30-40. Virs 40 laikam pircis neesmu nevienu, ja neskaita pašu pirmo, jaunu, kastītē, ar 2 gadu garantiju no ArchAngel...
Publicēts: 29.02.12 15:20
 citēt
Karoče - kā izpaužas "pārstājis strādāt"?
Kontaktus notīrīji? Uzliki kārtīgi? Zemē nesen nolidojis nav? Kad fokusē, iekšā nav skaņa, ka kaut kas griežas? Ja pakustina fokusa gredzenu ar roku, piepalīdzot fokusēt, arī neaiziet?
Simptomus studijā!
Publicēts: 29.02.12 15:31 labots
 citēt
versatile:nu, reāli jau iet par 30-40. Virs 40 laikam pircis neesmu nevienu, ja neskaita pašu pirmo, jaunu, kastītē, ar 2 gadu garantiju no ArchAngel...

OK! Ņemu arī par 40-45ls, piedāvājumus studijā!:face-smile:
Publicēts: 29.02.12 15:31
 citēt
Tulin visi 1.4 ipasnieki savu mantu pacilas un patestes vai dzivs... :D Nu man domat, ja motors beigts, tad lieto ka MF stiklu vai uz miskasti so :)
Publicēts: 29.02.12 20:28
 citēt
laikam vaina buus drusku savaadaaka..
teiksim kad uz AF fokusee, tad pats motorinjsh darbojas.. un pat nedaudz pati fokuseeshana notiek.. tachu kautkaa kjeras tas fokusa gredzens.. vinjsh diezgan smagi grozaas.. arii kad ar MF meegjinu vinju pagriezt.. tada luuk situaacija :what:
Publicēts: 29.02.12 22:57 labots
 citēt
tolmets.lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):