Gribas sadrukāt kaudzi(īti) ar 20x30cm bildēm. Maksāt ~1 Ls par bildi būtu tā kā žēl. Varbūt kādam iekš fotki.lv vai kur citur ir 3.līmenis un var sarunāt izdrukāt ar atlaidēm?
Gribas sadrukāt kaudzi(īti) ar 20x30cm bildēm. Maksāt ~1 Ls par bildi būtu tā kā žēl. Varbūt kādam iekš fotki.lv vai kur citur ir 3.līmenis un var sarunāt izdrukāt ar atlaidēm?
Man rāda 3šo līmeni, bet drukājis gan neko neesmu! :lol:
Es gribu leetaak! Tas nekas ka par 2santiiimiem buus leetaak un tas jau nekas ka chakars nereaalaakais utt, bet galvenais, ja buushu dabuujis leetaak! 8)
Parasti maksa 1Ls ar 3 līmeni > 30 bildes 0.59Ls. Ņemot 30 bildes ietaupās 12Ls...
Savus bērnudārza līmeņa komentārus varēji paturēt pie sevis. Būtu labāk paklusējis ... ja neesi pamanījis, ka par saviem "jokiem" ir smieklīgi tikai tev pašam?
No seerijas:
Es gribu leetaak! Tas nekas ka par 2santiiimiem buus leetaak un tas jau nekas ka chakars nereaalaakais utt, bet galvenais, ja buushu dabuujis leetaak! 8)
[url=www.ogogo.lv]www.ogogo.lv[/url] esu pameegjinaajis, Bildes pa leeto, serviss arii pa leeto. Bet kvalitaatee buutiskas atshkjiriibas no Fotki.lv produkcijas nemaniiju.
Lai vispār sāku tajā ogogo drukāt bildes no sākuma jāiemaksā 10 LS? Vai tur var tā vienk. aizstiept uz salonu flash karti un viņi no tās uztaisa? :roll:
1. Samaksaa par regjitraaciju (tagat 10 Ls laikam) 2. Bildes tikai pa i-net. 3. Samaksa TIKAI ar paarskaitiijumu uz vinju kontu. 4. Komunikaacijas, nekaadas. Atbildes uzjautaajumiem parasti nav. 5. Darbinieki ar dziivi neapmierinaati, laikam normaalaam algaam pa 0,35 Ls 20x30 cm taisot, nesanaak. 6. Liidz shim (2-as reizes) bildes kuras izdevies apmaksaat esmu sanjeemis.
rekur te: erafoto.lv bet tas sākot no 50 foto izdrukām, bet domāju, ka ļoti izdevīgi! neesmu kārtīgi papētījis, bet šķiet, ka nav jāmaksā kaut kādi mistiskie 10 ls..
šitais labs! sazvanījos, noskaidroju, ka nekādi papildus maksājumu nav jāveic. Bildes tiek drukātas ar Fijifilm Frontier 500 (www.fujifilm.com...). Šķiet jau ok..
rekur te: erafoto.lv bet tas sākot no 50 foto izdrukām, bet domāju, ka ļoti izdevīgi! neesmu kārtīgi papētījis, bet šķiet, ka nav jāmaksā kaut kādi mistiskie 10 ls..
šitais labs! sazvanījos, noskaidroju, ka nekādi papildus maksājumu nav jāveic. Bildes tiek drukātas ar Fijifilm Frontier 500 (www.fujifilm.com...). Šķiet jau ok..