forum.gif
nu kā šitādas bezdzimtenes samazgas vispār RD nokļuva?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / nu kā šitādas bezdzimtenes samazgas vispār RD nokļuva?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 11
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.12 12:02 labots
 citēt
Komunisma vārdā notika okupēšana, iznīcināšana, pārkrievošana, turēšana "cietumā" (pat iebraukšana Liepājā bija problēma), komunisma vārdā izsaimniekoja Latvijas resursus, radīja mākslīgu un reālu deficītu (veikalu plaukti), komunisma aizsegā noniecināja elementāras cilvēka pašizpausmes un personības vajadzības (ja neesi biedrs, tu neesi nekas). Elementāras cilvēktiesības nepastāvēja, nebija vārda un pulcēšanās brīvības.

tas, ko Tu tagad maldiigi deevee par komunismu, patiesiibaa ir kastu sociaalisms, komunisms kaadu to aprakstiija Markss (kursh tomeer ir un paliek komunisma teorijas pamatliceejs) nav pastaaveejis. taakaa Tavu taalaako sarakstiito sviestu logjiski domaajosham cilveekam pat nav jaalasa.
un Sapperam, kuram patiik lepoties ar linku daliishanu, ieteiktu tepat fb topos biezji sastopamaas kapitaalisma ''blakusprodukta'' bomzju bildiites apskatiities.

p.s. vispaar buutu interesanti dziivee ar taadu tipinju kaa f-foto parunaaties
Publicēts: 09.03.12 12:12
 citēt
Vaards:

Saki f-foto, ko Tev personīgi sliktu nodarīja komunisms? Nevis kaut kādam mitoloģiskajam vectēvam, kaimiņam vai citam, kura sāpi tu sajust nevarēji, nevarēsi un vispār nebiji dzimis vēl? Nu ko tieši?

Nepareizi uz šo sakties. Nav jau runa par to ko pašam nodarīja. Man komunisms nebija izdevīgs, na no senču viedokļa, ne arī pašam. Atnākot komunismam komunisti gandrīz visus vecvecākus nogalināja, jo tā vietā lai gaidītu, kad iekraus vagonos, devās uz mežu, lai šautu okupantus un kolaboracionistus. Un visiem, protams atņēma zemnieku saimniecības, kas vienā gadījumā bija sena un liela.

Pieņemu, ka ja šeit saglabātos komunisms, tad bez pakaļas laizīšanas komunistiem, nelagāla biznesa vai zagšanas vajadzētu dzīvot par dažu simtu rubļu algu. Kapitālisma atgriezšanās ir stipri izdevīgāka par iepriekšējo iekārtu. Līdz ar to man nav nekādas mīlestības pret okupantiem, kas grib atpakaļ veco iekārtu, vai visādiem sociķiem, ieskaitot nacionālsociķus tipa VL.
Publicēts: 09.03.12 12:15 labots
 citēt
f-foto:Komunisma vārdā notika okupēšana, iznīcināšana, pārkrievošana, turēšana cietumā (pat iebraukšana Liepājā bija problēma), komunisma vārdā izsaimniekoja Latvijas resursus, radīja mākslīgu un reālu deficītu (veikalu plaukti), komunisma aizsegā noniecināja elementāras cilvēka pašizpausmes un personības vajadzības (ja neesi biedrs, tu neesi nekas).

Grāmata nav domāta Francijas komunistiem, jo tā ir izdota angliski un starptautiska autoru sastāva parakstīta. Franču komunisti nelasa angliski. Un grāmata satur faktus, kas normāli domājošam cilvēkam liek aizdomāties. Šausmās.

Revizionistam, okupācijas noliedzējam un padomju garā audzinātajam Vaardam - nē. Pioniera sarkanu LUPATU neesmu nēsājis nevienu dienu. Bez muldēšanas. Tiesa, bija man par to problēmas, bet nebiju tāds viens klasē, pratu izvairīties arī no demagoģijas jau tad.

Vieni no pēdējiem komunistu reliktiem, kas atrodami Latvijā, ir SC ietilpstošie LSP.

www.latsocpartija.lv...

Nomirs relikti, un nebojās vairs vidi.

Ja 2012. gadā kāda partija uztur spēkā ko tādu un tu, Vaards, zem tā esi gatavs parakstīties, tad es neesmu kompetents palīdzēt tev tādās īpašās vajadzībās.

Labs komunists ir miris komunists.

Va vells, kāds mums tomēr patriots šeit paslepus uzpeldējis. Izteikti jūtamas karstās mongoļu-tatāru asinis burbuļojam, ar tādu maktenu radikāla režīmista piesitienu (ir tikai viens pareizais viedoklis, pārējie ir nepareizie).

Klau, a kā tad tu tā pie tā kaklauta netiki? Biju pārāk jauns, slikti mācījies komunistu riebīgo matemātiku un lasīšanu? Vai arī kā divi mani bērnības dienu koriši - iekrita par pastrādātjaiem noziegumiem? Mēs bērnībā regulāri likām uz ausīm kolhoza remontdarbnīcas, dažādus šķūnīšus (tur bija lielās bojas, ko kuģa avārijas gadījumā iemet ūdenī un tā sāk dūmot arv sarkaniem dūmiem. Ja tās saturu izlauž ārā (kādi 10kg laikam) aizdedzina un aprok smiltīs, tad padsmit minūšu laikā vairākus kilometrus garais ciems tiek ietīts necaurredzamos sarkanos dūmos. :exciting: Un smaka kož kaklā un acīs ar.

Jā, šādi mēs divreiz Zvejnieksvētkus norāvām, pasākumu piedzediznot vakara balles sākumā, kad vējš vairs dūmus neizdzenā un tie tā arī paliek nekustīgi.

Bet koriši nonāca saucamajā milicijas uzskaitē, jo bija nogājuši pāri visām ciema siltumnīcām ar nazīšiem un plēvi sagriezuši. Tad gan mums tur ciemā vesela izmeklētāju grupiņa no tukuma strādāja. Vainīgos, protams, atrada - milicijas uskaitē iekšā - pionieros netika uzņemti.

Starp citu, visa kompānija arī bija aktīvi Latvijas nacionālo simbolu krāsotāji, krievu sišanas idejas piekritēji (mums ciemā krievu nebija daudz, bet tiem dažiem bija diezgan nepaskaužams statuss). Jā, esmu pašrocīgi kādus divus palielus uzrakstus uz sienām uzmālējis - "ko nepaveica vācu tanki, to paveiks latviešu panki", "kas maizīti par hļebu sauc, no Latvijas lai ārā brauc!"

Vislielākais prikols bija, kad galveno mūsu disidentu un urrā patriotu, viens gados esošs reāldisidents, no Helsinki 86 veidīgajiem (naciķis un leģionāru atbalstītājs, bijām pie viņa mājās, tur visādas vācu kaskas, kāškrustu karogi u.t.t.), bišķi atvēsināja, tad lūk šistais Helsinki 86 veidīgais mūsu tīņu krutāko naciķi nosauca par mongoļu pēcteci - "pēc sejas tu gan nekāds latvietis neesi, tavas brūnās acis liecina par mongoļu tatāru izcelsmi, un sejas vaibsti arī". Lūk tas bija pa skarbo. Kā lai tāds nacionāls jaunēklis tālāk dzīvo ar krutumu sirdī, ja spogulī ieskatoties, redz savas ukraiņu mātes brūnās acis?

Iespējams, ka es šo visu radikālo auseklīšu sviestu jau pārmērīgi atēdos PIRMS 90-tajiem, tamdēļ man riebj šāda tipa idioti mūsdienās. Un arī asociēju to visu ar reālu tupumu, ko esmu novērtējis personīgi, augot tādā augsnē dien dienā.

Urrā patriotisms parasti atduras pret kaut ko bezgala banālu, kā mans labākais draugs atdūrās pret vecāka gada gājuma naciķi, kurš šo izbrāķēja pēc acu krāsas. Toreiz tas jaunietim bija reāls sitiens zem jostasvietas.

Tieši tāpat es nesaprotu šjā tēmā tur augstāk iekomentējušos idiotus, kas priecājas par krievijas neveiksmēm ar ekonomiskajiem jautājumiem. Ja Krieviem ies pavisam sūdīgi, tur varu pārņems kāds radikāls režīms. Mums tad nedzīvot - neviens mūs neaizstāvēs.
Publicēts: 09.03.12 12:35 labots
 citēt
martins_goncars:tas, ko Tu tagad maldiigi deevee par komunismu, patiesiibaa ir kastu sociaalisms, komunisms kaadu to aprakstiija Markss (kursh tomeer ir un paliek komunisma teorijas pamatliceejs) nav pastaaveejis.

Jā jā, Markss bija labais, viņu nepareizi saprata. Nu 3,14zģec, kur var būt tik aprobežots.... :D

1849 gada janvārī Marksa avīzē Rheinische Zeitung, Engelss izkaidro šķiru cīņu Marksisma izpratnē. Viņš raksta par to ka sociālistiskā revolūcija izraisīs šķiru cīņu, kā rezultātā Eiropā būs sabiedrības, kas atpaliks savā attīstībā par 2 pakāpēm, jo tās nebūs pat dzīvojušas kapitālismā. Engelss runā par baskiem, bretoņiem, serbiem, skotu kalniešiem. Viņš tos nosauc par rases atkritumiem, kurus būs jāiznīcina, jo dēļ tā, ka vēsturiskajā attīstībā tie atpaliek par 2 pakāpēm, tos nevarēs padarīt revolucionārus.

Ko atgādina? 3 reihu, ne?
Publicēts: 09.03.12 12:36
 citēt
ak34:
Vaards:

Saki f-foto, ko Tev personīgi sliktu nodarīja komunisms? Nevis kaut kādam mitoloģiskajam vectēvam, kaimiņam vai citam, kura sāpi tu sajust nevarēji, nevarēsi un vispār nebiji dzimis vēl? Nu ko tieši?

Nepareizi uz šo sakties. Nav jau runa par to ko pašam nodarīja. Man komunisms nebija izdevīgs, na no senču viedokļa, ne arī pašam. Atnākot komunismam komunisti gandrīz visus vecvecākus nogalināja, jo tā vietā lai gaidītu, kad iekraus vagonos, devās uz mežu, lai šautu okupantus un kolaboracionistus. Un visiem, protams atņēma zemnieku saimniecības, kas vienā gadījumā bija sena un liela.

Pieņemu, ka ja šeit saglabātos komunisms, tad bez pakaļas laizīšanas komunistiem, nelagāla biznesa vai zagšanas vajadzētu dzīvot par dažu simtu rubļu algu. Kapitālisma atgriezšanās ir stipri izdevīgāka par iepriekšējo iekārtu. Līdz ar to man nav nekādas mīlestības pret okupantiem, kas grib atpakaļ veco iekārtu, vai visādiem sociķiem, ieskaitot nacionālsociķus tipa VL.

Varbūt arī nepareizi skatos. Bet tomēr piedāvāju katram pašam iespēju izvērtēt - vai viņš gana slikti ir mācījies komunistu skolā latviešu valodu pēc Endzelīna šnites ( Latviešu valdodas un gramatikas jautājumus fundamentāli nostiprināja un sakartoja jau LPSR laikos), tāda latviešu valoda, kādu to mēs pazīstam, ir padomju produkts.

Es piedāvāju atmest mitoloģiskās zemnieku saimniecības kuras tika zaudētas, vai manu senču tirdzniecības biznesu, kur faktiski visi radi aizbēga uz rietumvalstīm, kamēr Leģionāri kurzemes cietoksni turēja.

Protams, paliekot šeit "PSRS komunismam" vislielākā iespēja, ka mēs dzivotu kaut kādā mitoloģiskā Baltkrievijas sistēmā. Toties Nacionālais gars būtu gana stiprs, latgalē būtu pilns ar cilvēkiem.

Starp citu, biju pagājušās nedēļas nogalē sava ciema krodziņā (Ēdnīcā), tagad saucas ROSSI. Gadus 15 atpakaļ tur nebija kur apsēsties. Pilns ar cilvēkiem, spēlē automātus, dzer, spēlē biljardu, tusē, kaut kādi svešie no Kauguriem atbrauc, tur jau atkal aktīvistiem jāizdomā ka tiem pa muti iedot.

Gadi 15 pagājuši, ēdnīcā neviena cilvēka visā vakara gaitā neparādās. Tāpat arī pārējos ciema iestādījumos. Vakuums. Nav jau vairs tās valsts. Un tas vēl piejūras biezo ciems, uz kurieni cilvēki migrē, nevis no kurienes migrē. Iedomājos kas par izmaiņām ir kaut kur vidienē.

Protams, man, kā ES vienotā tirgus atbilstības prasību bīdītājam un kvalitātes vadības standartu specam, esošā situācija ir daudz labāka, nekā komunismā būtu iespējama. Bet kopumā šo mitoloģisko latviešu tautu brīvais tirgus izkonkurē, mēs esam diezgan nekonkurētspējīgi brīvajā tirgū. Manāmi izzūdam.
Publicēts: 09.03.12 12:48
 citēt
"Klases un rases, kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs spiestas dot ceļu. Tām jāizzūd revolucionārajā holokaustā. /Kārlis Markss/
Publicēts: 09.03.12 12:55 labots
 citēt
f-foto:Vaards, tu atbildi par saviem vārdiem vai tikai raksti visu, kas ienāk prātā?

Tev jau vakar pateicu, ka antropologs no tevis nesanāks, jo tu nezini, kāda ir kaut vai sēļu tipiskā acu krāsa. Antropoloģijā atsaucas nevis uz ķiveru un naudas kolekcionāriem, bet uz zinātnieku pētījumiem un faktiem, parasti ar konkrētām norādēm uz izdevumu un publikāciju.

Vārdus "sitīsim krievus" tu vari paturēt savai naida runai vai lietošanai savā un draugu lokā, ja tas ir viss, uz ko tie ir spējīgi. Tie ir tavi vārdi!

Daudzas manas kolēģes ir krievietes. Tu tagad pieraksti cilvēkiem melus, domājot, ka tie pārvērtīsies par faktiem. Daudzi krievi necieš komunistus. Diemžēl krievu ir maz, sovjetu (dzīvesveids) ir vairāk. Tas, ko tu domā par komunistiem, mani neuztrauc. Bet tas, ko tu vari sarunāt par sveša cilvēka māti vai tēvu, vai vecvecākiem, nav joks.

Neaizraujies!

A man nav jābūt antropologam.

Es tev stāstu par personīgo pieredzi saskarē ar īstenajiem disidentiem, kas neieredzēja komunistisko režīmu un kurus uzskata par neatkarības cīņu tēviem. Un par kuriem klīst leģendas, ka to ideju tālaķ jau veikli nozaga tie paši tevis neieredzētie komunisti, tāļak virzot Tautas frontes paskatā un vienkārši nozogot gabalu no padomju lielvalsts.

Neliec komunisma idejai vienlīdzības zīmi ar to, ko mēs šeit piedzīvojām. Un es nelikšu tavai acu krāsai vienlīdzības zīmi ar silto zemju cilvēkiem, ka jau Tevī ārieša lepnība tiek manāmi iedragāta. :D

Es pat tevi varu nomierināt, manas māsas bērniem ir brūnas acis. Manam krusttēvam ir brūnas acis un veselam baram manu labāko draugu ir brūnas acis - man un viņiem tas nekādas problēmas nesagādā. Tomēr radikālajiem nacionālistiem tās laiku pa laikam problēmas sagādā un tu esi visai radikāls nacionālists.

Vispār jau man nav jābūt nekādam antropologam, lai es nespētu tev apskaidrot elementāru patiesību par acs īrisa pigmentu krāsas izcelsmi - dienvidu tautām acis ir brūnas, ziemeļu zilas. Brūnā krāsa šo acu īpašniekus pasargā no spilgtās saules, kamēr ziemeļniekiem spilgta saule sagādā lielākas problēmas. Latvijas vēsturē nav tiešu kontaktu ar siltzemju brūnacainajām tautām (izņemot čigānus un ebrejus), tādejādi, ja brūno acu īpašnieks nezin šavu acu tuvējās PSRS vēstures izcelsmi (ukraiņu hoholi, kas 60-tos gados te iebrauca, dažādi kaukāza studenti padomju gados u.c.) Tad vairumā gadījumu brūnās acis nākušas no Senajiem vēstures laikiem.

Vēl ir tāda fizioloģiska fiška, ka Brūnacainie jaunēkļi jaunkundzēm patīk labāk par bāli zilacainajiem :amazing: Tamdēļ, nebēdā tik daudz. :face-grin:

Atgriežoties pie taviem daudzjiem krievu draugiem, interesanti, kā tu spēj būt latviski patriotisks, domāt par sieru siešanu un pastalu vilkšanu un vēl draudzēties ar padomju režīmu neieredzošiem šeit ieklīdšiem tiem tur, kas tieši Latvju tautu izkonkurē, izšķaida un tā izgaist? :face-grin:

P.S. Patiesībā, man nenormāli apnika trollēt. Cenšos ieturēt līniju, bet baigi noguru. Vsjo, mēģināšu atturēties no tālākām diskusijām :D :D :D :face-kiss:
Publicēts: 09.03.12 12:56
 citēt
f-foto:
Mana māte tajā laikā dēlam neko nevarēja liegt vai ieteikt, jo pati diemžēl bija sistēmas iebiedēta. Bet dēls ne, jo dēlam bija patriotiski draugi no inteliģentu un zinātnieku vides. Kopā pat tādi bērni kā mēs varēja izstrādāt tādu nostāju. Dabiska pretreakcija. Tas tiks nodots arī tālāk nākošajām paaudzēm.

Varonīgais 10 gadīgais "nacionālais partizānis"...:face-wink:
Muldi, bet zini mēru...:face-grin:
Publicēts: 09.03.12 13:02
 citēt
Labi, vēl patrollēšu:

f-foto:
1977. gada PSRS Konstitūcija:

www.hist.msu.ru...

Статья 6. Руководящей и направляющей силой советского
общества, ядром его политической системы, государственных и
общественных организаций является Коммунистическая
партия
Советского Союза. КПСС существует для народа и служит народу.

Tad kā, vai tā padarīšana kalpoja tautai vai nē? Ja jau tautai tā gluži nekalpoja, tad varbūt arī ieraksts par koumunismu kā tādu nav gluži patiess?
Publicēts: 09.03.12 13:14 labots
 citēt
Vaards:
Tad kā, vai tā padarīšana kalpoja tautai vai nē? Ja jau tautai tā gluži nekalpoja, tad varbūt arī ieraksts par koumunismu kā tādu nav gluži patiess?

Nekad dzīvē komunisma mēŗķis nav bjis kalpošana tautai. Vienīgais mērķis ir bijis iznīcināt veco sabiedrību un uzbūvēt jauno uz savu murgaino teoriju pamata.

Tas, kas notika PSRS - tā nebija nekāda marksisma kropļošana, bet precīza mācības izpildīšana.
Holokausts ko Markss deklarēja 1849, gadā, 70 gadus vēlāk tika precīzi īstenots.
1924. gadā Hitleram dibinot Nacionālsociālistisko partiju, Gēbelss tika nomētāts ar alus kausiem, kad paziņoja, ka ļeņina mācība ir baigā ģēla un Ļeņins aiz Hitlera ir otrs krutākais džeks. Rezultātā Vācu sociālisti šķiru cīņu nomainīja pret cīņu par rases tīrību. Citu nekādu atšķirību abām cilvēknīšanas ideoloģijām nav.

Nav tāda labā komunisma, kur visi ir brāļi. Vienkārši nav. Viss, ir balstīts uz teroru un holokaustu mācības pašā pamatā. Pasaules vēsturē, jebkurā valstī, jebkurā kontinentā, nonākuši pie varas, komunisti iznīcina 10% savas populācijas. Tikai tāpēc, lai pārējie baidītos.
Publicēts: 09.03.12 13:31
 citēt
Sapper:
Vaards:

Nekad dzīvē komunisma mēŗķis nav bjis kalpošana tautai. Vienīgais mērķis ir bijis iznīcināt veco sabiedrību un uzbūvēt jauno uz savu murgaino teoriju pamata.

Tas, kas notika PSRS - tā nebija nekāda marksisma kropļošana, bet precīza mācības izpildīšana.
Holokausts ko Markss deklarēja 1849, gadā, 70 gadus vēlāk tika precīzi īstenots.
1924. gadā Hitleram dibinot Nacionālsociālistisko partiju, Gēbelss tika nomētāts ar alus kausiem, kad paziņoja, ka ļeņina mācība ir baigā ģēla un Ļeņins aiz Hitlera ir otrs krutākais džeks. Rezultātā Vācu sociālisti šķiru cīņu nomainīja pret cīņu par rases tīrību. Citu nekādu atšķirību abām cilvēknīšanas ideoloģijām nav.

Nav tāda labā komunisma, kur visi ir brāļi. Vienkārši nav. Viss, ir balstīts uz teroru un holokaustu mācības pašā pamatā.

Mācības pašā pamatā ir ģimenes uzbūves principi. Kas, protams, arī balstās uz terorisma pamatiem - vecāki nedod atvasēm naudu nevajadzīgām lietām, atvases iet demonstrācijās (mūk no mājām, fenderē mammai no maka naudu, u.c.). Un ir vēl kaudze ar komūnām, kas darbojas ļoti pat veiksmīgi un piekopj visus nepieciešamos pamatprincipus.
Publicēts: 09.03.12 13:38 labots
 citēt
Vaards:

Mācības pašā pamatā ir ģimenes uzbūves principi. Kas, protams, arī balstās uz terorisma pamatiem.

Mācibas pamatā ir ģomenes institūcijas likvidēšana. Pavļiku Morozovu atceries? Mudaki sa3,14sa bērnam smadzenes un tas avu tēvu nodeva.

Tiešām, ja ģimenē piedzimst bērns ar veselības problēmām, tad to nogalina, jo tas nepēs sevi uzturēt pats?

Ja bērni neklausa, tad vienu nošauj pārējiem par biedinājumu?

Vārds, tev vajadzētu pie psihoterapeita iet, visas pazīmes liecina, ka bērnībā tev pāri darīts. Par to man tiešām žēl, bet tas nav pamats savu cilvēknīšanas teoriju propogandai.

P.S. Tu atkal lec nost no teksta. komunisma pamatā a priori ir citādi domājošo fiziska iznīcināšana. Punkts. Nemuldi te par kaut kādām komūnām...
Publicēts: 09.03.12 13:43
 citēt
Sapper:
Vaards:

Mācības pašā pamatā ir ģimenes uzbūves principi. Kas, protams, arī balstās uz terorisma pamatiem.

Tiešām, ja ģimenē piedzimst bērns ar veselības problēmām, tad to nogalina, jo tas nepēs sevi uzturēt pats?

Ja bērni neklausa, tad vienu nošauj pārējiem par biedinājumu?

Vārds, tev vajadzētu pie psihoterapeita iet, visas pazīmes liecina, ka bērnībā tev pāri darīts. Par to man tiešām žēl, bet tas nav pamats savu cilvēknīšanas teoriju propogandai.

To ārstē ģimenes finasētā Gaiļezera vai bērnu klīniskajā slimnīcā.

To ieliek kaktā, tam izdomā kādu mājas rezīmu uz nedēļu. To pabaro ar bērzu putru. To audzina ar skaidrošanu.

Brīvas sistēmas gadījumā tam ļautu iet uz ielās (kā viņš grib) un viņs droši varētu pats par sevi tālāk cīnīties.

Ek, Bet es vispār gribēju atturēties no turpmākas trollēšanas :D
Publicēts: 09.03.12 13:56
 citēt
Sapper:Pavļiku Morozovu atceries?

ja meklē kādu, kurš atcerās, skat. šurp! мало того filma "Tērces pļaviņa" pēc shit'ās literatūras viena no ļoti daudzajām Eizenšteina nerealizētajām iecerēm. ir divas basņas. viena, ka tam Pavļiku Morozovam ir reāls prototips un otra, pa manam ticamāka, ka pirmā ir 3.14-здёжь! :grimace:
Publicēts: 09.03.12 13:57 labots
 citēt
Vēlreiz, Vārds, lasi lēnām, jo ātri Tu neiebrauc.

Komunisma un nacionālsociālisma mācības pamatā ir citādi domājošo un fiziski nepilnvērtīgo fiziska iznīcināšana. Tas ir gan teorijā, sk. Marksa un Engelsa citātus topikā iepriekš. Gan praksē. Kā jau teicu, neeksistē neviena Marksistiska valsts, kas nelikvidētu vismaz 10% savas populācijas pārājo iebiedēšanai.

Kur Tu redzi šeit redzi ģimenes modeli? Tev nav kauna salīdzināt audzināšanu ģimenē ar nogalināšanu? Pašam tev bērni ir? Neesi domājis kādu badā nomērdēt vai pakārt, ja neklausīs???
Publicēts: 09.03.12 14:04
 citēt
haralds:
Sapper:Pavļiku Morozovu atceries?

ja meklē kādu, kurš atcerās, skat. šurp! мало того filma "Tērces pļaviņa" pēc shit'ās literatūras viena no ļoti daudzajām Eizenšteina nerealizētajām iecerēm. ir divas basņas. viena, ka tam Pavļiku Morozovam ir reāls prototips un otra, pa manam ticamāka, ka pirmā ir 3.14-здёжь! :grimace:

uči matčšastj. :D

ru.wikipedia.org...

faktu, ka džeks tāds bija noliegt nevar, nogalināts arī tika. Problēmas ģimenē arī bija. Pārējais jau viss var būt basņas. Bet tas, ka "šķiru cīņa" ir attaisnojums, lai nodot u vecākus, to komunisti postulē un tas arī ir fakts.
Publicēts: 09.03.12 14:11 labots
 citēt
Sapper:uči matčšastj. :D

nu, tajā linkā pirmā basņa. otrās adrese nav pa rokai un laikam pat ne internātā lasīju, bet TV dzirdēju - džeki sarīkojuši ekspotīciju ne uz село Кукуево, ne uz Мухосранск'u un ne uz Устькаменохуйск'u, bet uz Герасимовка, Тавдинский район, Уральская область, РСФСР, СССР) — советский школьник, учащийся Герасимовской школы Тавдинского района un meklējušies i pa baznīcas grāmatām, i pa archīviem, i ilgdzīvotājus apklaušinājuši, bet neko nav atraduši. ne ar Matrosovu, ne ar to, kurš pie ambrazūras paklupa, nejaucu! :face-sad:
Publicēts: 09.03.12 14:32
 citēt
Vaards,
Problēma ar to Lapmežciema krodziņu nav nemaz problēma. Acīmredzot, ka tagad cilvēkiem ir daudz vairāk interesantu lietu ko darīt nekā dzert, spēlēt biljardu vai klapēt iebraucējus. Tāpēc arī tas ir tukšs. Labāk ir, piemēram, aizbraukt uz Klondaiku Kauguros vai uz kādu Rīgas krogu, kur paika labāka visticamāk.

Tevis piesauktajā psrs laikā, piemēram, es no Kauguriem uz to krodziņu nemaz nokļūt nevarētu, jo kājām iet negribas un autobusi nemaz tik bieži nebraukāja. Protams, ir lielas šaubas vai normāls krodziņš vispār tajā laikā tur eksistētu - stilīgie krodzi
Piemēram, pats Lapmežciema ūķi kā potenciālo ēstuvi vispār nekad neapskatu. Ja slinkums braukt uz Rīgu, tad var paēst Klondaikā. Savukārt no Kauguriem līdz Rīgas centram ir 30-40 min brauciens ar auto. PSRS laikos tas būtu 2-3h ceļojums ar vilcienu uz vienu galu. Tā ka PSRS sistēma bija izdevīga tikai tiem, kas bija tuvu varai, zaga materiālus no darba devēja, kā citādi diezgan nelegāli shēmoja ar blatiem vai audzēja puķes. ;) Normāli strādājot algotu darbu vidējam cilvēkam nebija cerību tikt pie tāda dzīves komforta kā tagad - nespīdēja ne māja, ne mašīna, ne kas cits
Publicēts: 09.03.12 14:40
 citēt
haralds:
Sapper:uči matčšastj. :D

nu, tajā linkā pirmā basņa. otrās adrese nav pa rokai un laikam pat ne internātā lasīju, bet TV dzirdēju - džeki sarīkojuši ekspotīciju ne uz село Кукуево, ne uz Мухосранск'u un ne uz Устькаменохуйск'u, bet uz Герасимовка, Тавдинский район, Уральская область, РСФСР, СССР) — советский школьник, учащийся Герасимовской школы Тавдинского района un meklējušies i pa baznīcas grāmatām, i pa archīviem, i ilgdzīvotājus apklaušinājuši, bet neko nav atraduši. ne ar Matrosovu, ne ar to, kurš pie ambrazūras paklupa, nejaucu! :face-sad:

un ko tas pierāda? Tas apliecina to ka komuņakiem pilnīgi viss uz meliem būvēts. Jo nav normāla cilvēka dabā savu ģimeni nodot, murgainu ideju dēļ.
Publicēts: 09.03.12 15:09
 citēt
Sapper:un ko tas pierāda? Tas apliecina to ka komuņakiem pilnīgi viss uz meliem būvēts.

uz to jau klanu, ka 100% neko nevar zināt. tak es domāju, ka tas apliecina ne to, ka komuņakiem pilnīgi viss uz meliem būvēts, bet to, ka komuņakiem ļoti daudz kas un ka iespejams pat, ka pilnīgi viss uz meliem būvēts. nu, ja tā pavisam precīzi. :face-sad:
sure, ka nav normāla cilvēka dabā savu ģimeni nodot. ja tuvam (pat ne obligāti no ģimenes!) cilvēkam murgi uznākuši, normāla cilvēka dabā pārdzīvot un censties palīdzēt. :big_smile:
Publicēts: 09.03.12 16:11 labots
 citēt
Jā jā, Markss bija labais, viņu nepareizi saprata. Nu 3,14zģec, kur var būt tik aprobežots.... :D

1849 gada janvārī Marksa avīzē Rheinische Zeitung, Engelss izkaidro šķiru cīņu Marksisma izpratnē. Viņš raksta par to ka sociālistiskā revolūcija izraisīs šķiru cīņu, kā rezultātā Eiropā būs sabiedrības, kas atpaliks savā attīstībā par 2 pakāpēm, jo tās nebūs pat dzīvojušas kapitālismā. Engelss runā par baskiem, bretoņiem, serbiem, skotu kalniešiem. Viņš tos nosauc par rases atkritumiem, kurus būs jāiznīcina, jo dēļ tā, ka vēsturiskajā attīstībā tie atpaliek par 2 pakāpēm, tos nevarēs padarīt revolucionārus.

Ko atgādina? 3 reihu, ne?

vienkaarshi sakot-jaa nepareizi saprata. bet varbuut apzinaati nepareizi saprata, tie, kas shkjiru ciinju uztveera kaa apzinaatu opozicionaaru izniicinaashanu.
Marksa sociaalfilozofija izsleedz etnisko daliijumu, kur nu veel ''zemaakstaavoshas'' rases ideju kaa taadu. Engelss ir pilniigi cits funktieris (sociaalDarvinisma skola), luudzu nenovirzies no teemas.
Lasot Marksa darbu sakopojumu Kapitaals (plasha un sarezjgjiita lasaamviela, kas man prasiija diezgan ilgu laiku) es nevienaa vietaa neizlasiiju, ka pie komunisma ved organizeeta brunjota revoluucija, tieshi preteeji, Markss no brunjotas revoluucijas domas izvairaas, pat uzsverot to kaa kaitiigu, jo taadas noved no revolucionaaraas idejas celja kaa taada. brunjota varas sagraabshana ir raksturiiga tiraaniem, piemeeram, tas pats Dzjugashvili negribeeja ilgi gaidiit to izdaudzinaato proleteriaata ciinju un iet kaut sava priekshgaajeeja peedaas, taa vietaa vinjsh saskatiija, ka valsts mehaanisms labaak darbojas tad, kad tiek novaakti neveelamie trauceeklji (Trockis kaa pirmais) un vara tiek koncentreeta viena cilveeka vai grupas (partijas) rokaas.
Marksa teorijaa shaadu absurdu neizlasiisi.
bet vispaar man nekas Tev nav jaaiestaasta, man galvenais, lai cilveece neiet maldu celjus :D
par manu aprobezjotiibu arii veel vareetu pastriideeties ;)

neesi pareizi sapratis. marksisti uzskata, ka kapitaalisms pats sevi izniicinaas un tad, kad tas notiks-tad arii komunisms buus (protams, shis teikums ir ljooooti vienkaarshots).
a peec komunisma anarhija :D

f-foto teksts: 1977. gada PSRS Konstitūcija: ...

Tev laikam ir slikti ar saprashanu. jaa komunisms nepastaaveeja (vilku arii var pa zakji saukaat, bet tas ir un paliek vilks). un kirilicaa es nelasu (skolaa krievu valodu nemaaciija), toties sarunaaties varu teicamaa liimenii (pirmajaas darba vietaas (tur pamatskolas laikaa kjiegjeljus stroikaa vedot utt) straadaaju krievvalodiigo kopienaas un aatri apguvu), bet nu patiesiibaa man tur sarakstiitais neinteresee, taapat kaa satversme (iipashi peec 1. punkta tur pa to demokraatiju :) )

Klases un rases, kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs spiestas dot ceļu. Tām jāizzūd revolucionārajā holokaustā. /Kārlis Markss/

parasti diskusiju laikaa otru neapvainoju, bet...
idiots :D
Publicēts: 09.03.12 16:22
 citēt
pats galvenais ir sadalīt cilvēkus nācijās,reliģijās,ādas krāsās,valodās un politiskajās piederībās.....Sadalīta māja ilgi nestāv.
Publicēts: 09.03.12 16:36 labots
 citēt
анархия - мать порядка! :face-grin:

martins_goncars:marksisti uzskata, ka kapitaalisms pats sevi izniicinaas :D

bet ne jau tie marksisti domā, ka kapitālismam piegriezīsies, viņš ieraus 100-li un iešaus sev mutē - nē, kapitālisms izaudzēs azotē savu kapraci, kurš sarīkos revolūciju un kapitālismu piebeigs!

вот как у этoй, у нашей, у Дуньки
в жопе разорвалась клизма
призрак ходит по Европе
призрак коммунизма!

da tie Marksa sekotāji takš Marksisma revizionisti! :grimace: tāpat Voldemāra Liniņa sekotāji - skat. kaut to citātu, kurš, kad es biju akadēmiķis, mums uz kīnōgrupas durvīm bija pielipināts Kīnō mums ir svarīgākā no mākslām! - izrauts no konteksta - vēl pirms (.)-ta seko paskaidrojums, kādēļ - un tas paskaidrojums ir tāds, ka vairums darbaļaužu ne huja burtus nepazīst un ka tādēļ rakstīta propoganda viņus neņem! :grimace:

komunisti takš arī mazliet citādi Rietumos - ja ietrāpa valdībā, pasēž, kad nepārievēl, noliek mandātus un 3.14-zdātus un iet mājā, nevis uzreiz ieņem pastu, telegrāfu, telefōna centrāles, TV un sterverus!
Publicēts: 09.03.12 17:20
 citēt
f-foto:Tas labi, Vaard, ka tu troļļojot nogursti. :) Es jau tāpēc tev pašā sākumā teicu - raksti vēl! :D Un tu uzķēries. Tas ir paņēmiens, kā trollim likt strādāt - meklēt informāciju, tērēt laiku un resursus, pierādīt utt.

Resursus es nemeklēju, rakstu no atmiņas, jo sen par šo tēmu trollēju Krievjas resursos no otras pozīcijas (t.i. no jūsējas). Un tur ir grūtāk, nevar iedot linkus - tikai lettia.lv un dažus ministriju avotus, kas krieuv valodā ir apkopojuši informāciju par leģionāriem u.c. problēmām.

Vēlreiz tev saku - raksti! :) Bet tos tekstus, ko raksti, lai attaisnotu PSRS režīmu, vajag nekautrējoties rakstīt publiski - emuārā vai TVnet komentāros. Tu taču atbildi par saviem vārdiem un teorijām. Ko tad te, amatierfotogrāfijas portālā, par to rakstīt?

Šeit tiek ierosinātas ar foto nesaistītas tēmas, tad tās arī jātrollē uz pilnu klapi! ;)
Man kā dziļi demokrātiskam cilvēkam ir pieņemami dažādi viedokļi un arī izsaku viedokli no dažādiem skatu punktiem. Atšķirībā no šeit dominējošiem āriešiem, kas mēģina noliegt 9.maiju un glorificēt 16.martu.

Acu krāsu mēs faktiski te neapspriežam. Mēs apspriežam - manā izpratnē - informācijas avotus, jomas autoritātes esamību/neesamību (tavs zēns ar ķiveru kolekciju, par kuru tev spīd acis, bet man - ne), faktus u. tml. Acu krāsai šajā sarunā nav nozīmes. Tu uz to liec milzīgu likmi, jo gribi netieši pateikt, ka es esmu neonacists. Tikai tāpēc, ka es redzu, ko komunisti ir sastrādājuši ar tautām, valstīm un cilvēkiem fiziski un garīgi.

Kā tad nepaspriežam? Apspriežam! Tas ir tikpat svarīgs cilvēku šķirošanas elements kā valoda, reliģija vai kaut kādu vēdisku politisko virzienu pārliecība, kur savādākā viedokļa piekritēji ir nežēlīgie kaitnieki un nelieši, kas vēl tikai mokpilnu nāvi visādi citādi foršajai latviešu tautai.

NIanse tikai tāda, ka pareizā viedokļa aizsxtāvētāji jau arī veicina to mokpilni nāvi latviešu tautai, šķeļot sabiedrību 9 un 16 datuma piekritējos. Brūnacainajos un zilacainajos. Pilnīga huiņa - kaut kādi leģionāri, kaut kādi komunisti. Miskaste ir visapkārt un no tā vai šeit svinēs/nesvinēs tos vai citus svētkus runās/nerunās krievi savā mēlē, tas viss ir pilnīgi pie kājas. Bet pie kājas nav tas, ja cilvēki sāk kaut kādu iemeslu pēc škelties divās dažādās grupās. Un noslāņošanās notiek ļoti aktīvi.

Šodien ieraudzīju virsrakstu (man interesantu rakstu) un apskatījos komentārus:

biznes.delfi.lv...

рижанин
08.03.2012 16:51
поясняет владелица Brīze Инта Бриеде.
===
а за кого голосовала Инта?
как она относится к введению второго государственного языка - русского?
как-то у меня нет сомнений на этот счёт...

а пояснять, Инта, будете в суде... пояснять ВАШЕЙ любимой латышской власти.
95 atzimējuši ar + un astoņi ar -

Lūk tas ir skarbi. Tamdēļ uzskati, ka esi neonacists. Atšķirības nav nekādas, ja kas.
Publicēts: 09.03.12 17:23
 citēt
saka, ka likumi nav durakiem / trakajiem rakstīti. nepareizi saka. :grimace:
Publicēts: 09.03.12 17:44
 citēt
ak34:Vaards,
Problēma ar to Lapmežciema krodziņu nav nemaz problēma. Acīmredzot, ka tagad cilvēkiem ir daudz vairāk interesantu lietu ko darīt nekā dzert, spēlēt biljardu vai klapēt iebraucējus. Tāpēc arī tas ir tukšs. Labāk ir, piemēram, aizbraukt uz Klondaiku Kauguros vai uz kādu Rīgas krogu, kur paika labāka visticamāk.

Tevis piesauktajā psrs laikā, piemēram, es no Kauguriem uz to krodziņu nemaz nokļūt nevarētu, jo kājām iet negribas un autobusi nemaz tik bieži nebraukāja. Protams, ir lielas šaubas vai normāls krodziņš vispār tajā laikā tur eksistētu - stilīgie krodzi
Piemēram, pats Lapmežciema ūķi kā potenciālo ēstuvi vispār nekad neapskatu. Ja slinkums braukt uz Rīgu, tad var paēst Klondaikā. Savukārt no Kauguriem līdz Rīgas centram ir 30-40 min brauciens ar auto. PSRS laikos tas būtu 2-3h ceļojums ar vilcienu uz vienu galu. Tā ka PSRS sistēma bija izdevīga tikai tiem, kas bija tuvu varai, zaga materiālus no darba devēja, kā citādi diezgan nelegāli shēmoja ar blatiem vai audzēja puķes. ;) Normāli strādājot algotu darbu vidējam cilvēkam nebija cerību tikt pie tāda dzīves komforta kā tagad - nespīdēja ne māja, ne mašīna, ne kas cits

ak34,
Par Klondaiku vs ēdnīcu pilnībā piekrītu. Es pats sāku tur neiet jo ar vecumu sāka nepatikt reālā iespēja laiku pa laikam nejoaši un iespējami atrauties pa zobiem kādā HVZ kapēc organizētā pasākumā. Tautā iestādījums bija pazīstams kā "Gaģužņiks".

Bet pāris citos jautājumos gan tev nav taisnības - PSRS dižvaras plānos bija 90-to sākumā būvēt dzelzceļu gar piekrasti. No tādas Engures varētu mierīgi ar elektrovilcienu aizkratīties līdz Rīgai. Un arī piekrastes ciemi savstarpēji tiktu savienoti ar vilcienu, tādejādi veicinot darbaļaužu un kravas plūsmu. PSRS dižvara arī veselus Divus HES nepasēpja uz Daugavas uzbūvēt. Un metro Rīgā (tad tavs satraukums par transporta problēmām 9.maijā nebūtu aktuāls - varoņi brauktu ar metro).

Savukārt, brīvvalstij šie pasākumi ir nepaceļami. Bet, ja tos paceļam, tie izmaksā divreiz dārgāk un pilnīgi nevajadzīgi. Jo tad mums jāņem kredīts skandināvu bankās. Man liekas, ka Brīvvalsts 20. gados ir tikai viens vērienīgs pasākums pacelts - Dienvidu tilts. Pārējais ir tikai komunistiskā mantojuma izsaimniekošana.

Un Dienvidu tilta pacelšanā, kas nodokļu maksātājiem izmaksās miljardu, bet reālā tā izmaksu vērtība varēja būt 20 milj EUR, es saredzu skarbu sāpi.

Skaidroju atšķirību.

TEN autoceļu tīklam ES fondi piedāvāja 85% finansējumu. Sen bija skaidrs, ka aiz Salu tilta nepieciešams atslogot satiksmi un novrizīt auto plūsmu uz otru pusi (lai visas masas nelaužās uz Salu tilta pusi). Bija koncepcija būvēt tiltu kaut kur Rumbulas apkaimē, tad to varētu sasaitīt ar TEN tīklu un dabūt ES fianansējumu. Rīgas dome par katru cenu centās tiltu būvēt tā, lai to finansējumu (un attiecīgi skaidros spēles noteikumus) nevarētu paņemt.

Bet tāpat bija entuziasti, kas ieskicēto Dienvidu tiltu, kurši savieno pārslogoto Slāvu apli, attiecīgi nepieciešams apjomīgi un līmeņos pārbūvēt arī to (nevis tiltu uzbūvē kaut kur tālāk un 2/3 no slavu apļa noslogojošā transporta tur izgaisdt, jo novirzās rumbulas virzienā), pasākumu sadārdzinot daudzdesmitkārtīgi.

Par cik Rīgas domei " draudēja" reāla iespēja tomēr tikt pie tā fiansējuma, nenormālā tempā tika iedzīti tilta pirmie pāļi (ES finansējums netiek piešķirts iesāktiem projektiem), tādejādi RD daudzdesmitkārtīgi sadārdzināto projektu nespēja no budžeta līdzekļiem fiansēt, tā finansēšanai bija nepieciešams ņemt daudzdesmitgadu kredītu, kas pasākuma kopējās izmaksas vēl dubultoja.

Un tā tālāk.

Ar ko gribēju teikt - komunisti šādus RD vietniekus, kas tur sēž bezgala ilgi, bet partijas mainās, noliktu pie sienas. Man liekas, ka tāda kaitniecība tikai mūsu brīvvalstī iespējama.

Komunisti būtu pie Rumbulas uzcēluši varenplašu tiltu pa 150 miljoniem EUR, kur 85% no tā būtu finansējis ES. Itogo, miljarda vietā 20 ļimoni.

Visu nosaka nevis iekārta, bet gan individuāli cilvēki.
Publicēts: 09.03.12 18:16
 citēt
Gončar, īpašiem grūtgalvjiem atkārtošu. "Klases un rases, kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs spiestas dot ceļu. Tām jāizzūd revolucionārajā holokaustā." /Kārlis Markss/

Te būs citāti ar visām atsaucēm uz oriģinālo publikāciju.

"The classes and the races too weak to master the new conditions of life must give way… They must perish in the revolutionary holocaust"
- Karl Marx ( Marx People’s Paper, April 16, 1856, Journal of the History of Idea, 1981 )

"As for slavery, there is no need for me to speak of its bad aspects. The only thing requiring explanation is the good side of slavery. I do not mean indirect slavery, the slavery of proletariat; I mean direct slavery, the slavery of the Blacks in Surinam, in Brazil, in the southern regions of North America. Direct slavery is as much the pivot upon which our present-day industrialism turns as are machinery, credit, etc. … Slavery is therefore an economic category of paramount importance."
- Karl Marx
(Letter to Pavel Vasilyevich Annenkov, December 28, 1846)

"… the very cannibalism of the counterrevolution will convince the nations that there is only one way in which the murderous death agonies of the old society and the bloody birth throes of the new society can be shortened, simplified and concentrated, and that way is revolutionary terror."
- Karl Marx
("The Victory of the Counter-Revolution in Vienna," Neue Rheinische Zeitung, November 7, 1848)

"All the other large and small nationalities and peoples are destined to perish before long in the revolutionary world storm… these residual fragments of peoples always become fanatical standard-bearers of counter-revolution and remain so until their complete extirpation or loss of their national character… [A general war will] wipe out all these petty hidebound nations, down to their very names. The next world war will result in the disappearance from the face of the earth not only of reactionary classes and dynasties, but also of entire reactionary peoples. And that, too, is a step forward."
- Friedrich Engels
("The Magyar Struggle," Neue Rheinische Zeitung, January 13, 1849)

"… only by the most determined use of terror against these Slav peoples can we [Germans], jointly with the Poles and Magyars, safeguard the revolution… there will be a struggle, an ‘inexorable life-and-death struggle,’ against those Slavs who betray the revolution; an annihilating fight and ruthless terror - not in the interests of Germany, but in the interests of the revolution!"
- Friedrich Engels
("Democratic Pan-Slavism, Cont.," Neue Rheinische Zeitung, February 16, 1849)

"We have no compassion and we ask no compassion from you. When our turn comes, we shall not make excuses for the terror."
- Karl Marx and Friedrich Engels
("Suppression of the Neue Rheinische Zeitung," Neue Rheinische Zeitung, May 19, 1849)
Publicēts: 09.03.12 18:28
 citēt
wiki citaati? :D
Publicēts: 09.03.12 18:35
 citēt
Sapper:Gončar, īpašiem grūtgalvjiem atkārtošu. "Klases un rases, kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs spiestas dot ceļu. Tām jāizzūd revolucionārajā holokaustā." /Kārlis Markss/

Ja neesi pamanījis, tad tieši to mums piedāvā demokrātiskā kapitālisma sabiedrība. Kur mums godpilni ir atvēlēta: "kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs..."
Publicēts: 09.03.12 18:36
 citēt
ak34:Vaards,

padomju laikos es ar projekteeetaaja algu nopirku auto un shad u tad aizbraucu uz Tallinu uz krodiznju Nord vakarinjaas;-)))) (gan jaapiebilst, ka stradaaju nestandarta projekteeshanas iestaadee) ;-)
Publicēts: 09.03.12 18:42
 citēt
martins_goncars:wiki citaati? :D

Tu neredzi atsauces uz avīzes nosaukumu, gadu, datumu?
Publicēts: 09.03.12 18:43 labots
 citēt
Vaards:
Sapper:Gončar, īpašiem grūtgalvjiem atkārtošu. "Klases un rases, kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs spiestas dot ceļu. Tām jāizzūd revolucionārajā holokaustā." /Kārlis Markss/

Ja neesi pamanījis, tad tieši to mums piedāvā demokrātiskā kapitālisma sabiedrība. Kur mums godpilni ir atvēlēta: "kas ir par vāju, lai apgūtu jaunos dzīves apstākļus, būs..."

Hā! ņefiga. To kā reizi sludina sociālisti, kas paši par kapitālistiem nupat kļuvuši. Saucamā "mežonīgā kapitālisma stadija" :D

Kas ir par vāju, tos baro valsts - skaties uz vakareiropu un skandināviju. Tikai postsovjetiem tas neder. Viņi melos 70-90 gadus dzīvojot ir godu pazaudējuši un noteikti šos sociālos labumus izmantos negodprātīgi
Publicēts: 09.03.12 18:45
 citēt
Sapper - tu klausies Latvijas radio 2?????:exciting:
Publicēts: 09.03.12 18:49
 citēt
Oliss:Sapper - tu klausies Latvijas radio 2?????:exciting:

nē, nafig.... padomju avīze pirms pusdienām arī nekad neesmu lasījis :P
Publicēts: 09.03.12 18:53
 citēt
Sapper:
Oliss:Sapper - tu klausies Latvijas radio 2?????:exciting:

nē, nafig.... padomju avīze pirms pusdienām arī nekad neesmu lasījis :P

Tad izbrauc kaut kur citur izņemot Olaines bloku mājas, kur 99,9% komūnistu nopelns visā ko apkārtnē ieraugi :D

Un tad sapratīsi, tie Rādio 2 ēterā esošie soc-komūnisti ir 95% Latvijas teritoriju pārņēmuši! Par laimi, lauikos jau šie vis gandrīz nobeigušies. Neizturēja dabīgo atlasi.
Publicēts: 09.03.12 18:57
 citēt
O, mai gāš, kur ir pacietība tiem šarikoviem atbildēt... bet, kā jau agrāk minēju, cūkām dimantus kaisīt jēgas nav... viens ir tāds auns, ka neizprot lasīto, otrs tēlo tādu pat ēzeli kā rubiks tikai provokācijas nolūkos...
Publicēts: 09.03.12 18:59
 citēt
Eltons:O, mai gāš, kur ir pacietība tiem šarikoviem atbildēt... bet, kā jau agrāk minēju, cūkām dimantus kaisīt jēgas nav... viens ir tāds auns, ka neizprot lasīto, otrs tēlo tādu pat ēzeli kā rubiks tikai provokācijas nolūkos...

Atkal atnāci paostīt mana sūda smaku? Nekautrējie,s ņem arī rokās! Es zinu, tu to arī vēlies. ;)
Publicēts: 09.03.12 19:08
 citēt
Eltons:O, mai gāš, kur ir pacietība tiem šarikoviem atbildēt... bet, kā jau agrāk minēju, cūkām dimantus kaisīt jēgas nav... viens ir tāds auns, ka neizprot lasīto, otrs tēlo tādu pat ēzeli kā rubiks tikai provokācijas nolūkos...

Nu bet vai nav jautri, ka Tu šamiem parādi uz dokumentiem, kas skaidri un gaiši liecina, ka tā "zupa" ir galīgi saindēta, bet šamie sāk taisnoties , ka buljons varbūt, bet zirnīšiem neesot ne vainas. :D
Publicēts: 09.03.12 19:20
 citēt
Vaards:

Tad izbrauc kaut kur citur izņemot Olaines bloku mājas, kur 99,9% komūnistu nopelns visā ko apkārtnē ieraugi :D

Olainē, izskatās sen neesi bijis :) Un no tavas mutes žults līst. Olaine lenām, bet pārliecinoši sāk atkopties. Bijušo komunisma cēlēju ir te vēl bariņš, bet tiem daudz nav vairs atlicis. Re kā Olaine referendumā nobalsoja. www.tn2012.cvk.lv...

Ir man pie mājas blakus i stadions,i tenisa korti, slidotava, tiek būvēts meža parks ar estrādi, ir skrituļceliņš. Ir optiskais internets. Ir pat 2 baseini. Ir kultūras nams, mūzikas, deju molektīvi. Mana 3 gadīgā meita drīz pirmo reizi kāps uz lielās skatuves dziedāt "Cālī" Ar Olaini viss kārtībā. Nesatraucies. :face-wink:
Publicēts: 09.03.12 19:22 labots
 citēt
Vaards:

Atkal atnāci paostīt mana sūda smaku? Nekautrējie,s ņem arī rokās! Es zinu, tu to arī vēlies. ;)

Pārspīlē gan savu nozīmību, narcis!
Vienkārši vācu statistiku cilvēku stulbumam un aprobežotībai... cik var smieties tikai par rubikiem un tamlīdzīgiem dinozauriem...
Es saprotu, Tev kā ISO vadītājam darbs ļauj diennaktīm dirnēt delfos un citos forumos un dotie eposi arī man saprotami, kā tehnoloģiski tas darās (kā teicu, pārāk jau primitīvi) ... mums arī viens tāds tirliņš bija... atnāk audits, sāk manu ražošanu kontrolēt... šis nav pēc Kvalitātes grāmartas, tas nav... es saku, veči, man pofig, ko tas tirliņš tur sakopējis no jūsu vadošajiem materiāliem, man viss ir pareizi... tā arī sanāca, neatbilstība bija kvalitātes vadītājam, ne manai sistēmai.
Ar to gribēju tik veicināt a.god. Kavlitātes vadītāj, pārāk neaizrauties ar spamošanu, jo šeit, nezinu, kā Tu ko vari nopelnīt, ja nu vienīgi tukšpirža slavu, jo sociķus, kā Tu šeit sevi pārspīlēti pozicionē, ne vienā laikā neviens nav cienījis...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...