forum.gif
kāds un kur jāpērk TV?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kāds un kur jāpērk TV?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.12 20:54
 citēt
tusne:
negatIvs:jātic, pārbaudītām vērtībām + vēl burvīgi ierakstās vidē

kur šādu var iepirkt?
man patīk, derētu šāda mēbele! :D

šito es tēmēju, tā kā uz to dansigas, lielā pulksteņa, istabu, tur ir tāda tipa mēbeles....,
Publicēts: 12.03.12 20:59 labots
 citēt
Lachux:bet arī plazma šādos gadījumos var nelīdzēt ja filmēts ir ar sūdīgu HDV kameru - pat neliela panēšana padara attēlu zig zag izrobotu un miglainu. tādi brīnumi ir redzēti sporta pārraidēs, kad viena kamera no tā paša pasākuma ir ok, otra pilnīga tufta.

Te uzskatāms piemērs, ka pilsonis nav neko par filmēšanu progresīvajā un pārlecošajāā izvērsē dzirdējis, tāpēc arī nesaprot, no kurienes zāģis uz LCD/LED/PDP ekrāniem. :D bet galvenais, ka viedoklis ir!

To, kā videomateriālu pārlecošajā izvērsē parādīs TV nosaka "deinterlace" algoritms. Vai tas ir PDP vai LCD panelis, tas lomu nespēlē.
Publicēts: 12.03.12 21:56
 citēt
Kvēlspuldze arī tiek izskausta, bet gaisma viņai tomēr ir patīkama.
Publicēts: 12.03.12 22:01 labots
 citēt
Kvēlspuldzei ir vienlaidu spektrs, ko nevarētu teikt par ekonomiskajām(lai arī ar augstu frekvenci, bet viņas arī mirgo) un led spuldzēm.
Interleisētā izvērse ir atmiņas no crt laikiem.
Publicēts: 12.03.12 22:15
 citēt
Sapper:
Lachux:bet arī plazma šādos gadījumos var nelīdzēt ja filmēts ir ar sūdīgu HDV kameru - pat neliela panēšana padara attēlu zig zag izrobotu un miglainu. tādi brīnumi ir redzēti sporta pārraidēs, kad viena kamera no tā paša pasākuma ir ok, otra pilnīga tufta.

Te uzskatāms piemērs, ka pilsonis nav neko par filmēšanu progresīvajā un pārlecošajāā izvērsē dzirdējis, tāpēc arī nesaprot, no kurienes zāģis uz LCD/LED/PDP ekrāniem. :D bet galvenais, ka viedoklis ir!

To, kā videomateriālu pārlecošajā izvērsē parādīs TV nosaka "deinterlace" algoritms. Vai tas ir PDP vai LCD panelis, tas lomu nespēlē.
Sapper:

par video es esmu ne tikai dzirdējis bet arī pafilmējis. zāģis nevis tas kurš rodas no progressive vs interlace gadījumā, bet gan
saraustītas/pārlecošas kustības, sauc kā gribi.
jebkurā gadījumā izvēlēties plazmu lai skatītos tik ļoti saspiestu TV sūduku, tajā skaitā DVD diskus, nav pārāk liela jēga, ņemot vērā visus mīnusus.

Un kā tad ar to iededzināto TV3 zīmi paliek kad pārslēdz uz piem. lmt ?
man kaut kā tas neliekas forši :)
Publicēts: 12.03.12 22:19
 citēt
Labāk ņemt no manis piemēru, neskatīties Latvijas TV.
Publicēts: 12.03.12 22:41
 citēt
Stāsts par plazmas lielo patēriņu ir viens no mītiem, jo saskaņā ar likumdošanu, ražotājam uz aparāta jānorāda MAKSIMĀLĀ jauda. Plazmai tā būs tikai pie spilgti balta ekrāna, pie melna visi pikseļi būs nodzisuši, tonālam kadram kaut kas vidējs. LCD (bez LED) apgaismojuma lampas deg visu laiku un jauda ir praktiski konstanta, tā kas norādīta uz aparāta. LEDiem ar diodēm aiz LCD matricas, lai uzlabotu kontrastu, diožu gaismas tiek vadītas veidojot tādu kā galvenā attēla ēnu, vienlaicīgi ietaupās arī jauda. Nezinu, kā strādā apgaismojums LEDiem ar diodēm pa perimetru, bet katrā gadījumā, lai izšķirtu strīdu par patēriņiem, strīdniekiem var nākties veikt mērījumus, ja kas, tad varbūt pat jāsit pendeles!:face-smile::face-smile:
Publicēts: 12.03.12 22:52
 citēt
Mārketings ir varena lieta. Man darba kolēģe prašņāja kādu TV pirkt, vajagot vienkāršu, lētu(līdz 300ls) patīkami rādošu. Ieteicu Panasonic plazmu(man 42' izmaksāja 305ls), rezultātā nopirka LED 32' ar 3D pa 400 un cik tur tiem latiem.
Publicēts: 12.03.12 22:56
 citēt
3D ir bērnu autiņos. Šeit vairāk spēlē tas ko Tu ar to TV skatīsies, ja gribi lielu TV un skatīties mīļākos seriālus ņem plazmu, ja esi advancētāks lietotājs, saproti kas ir kvalitatīvs skatāmais un izmantosi vismaz daļu no tām visām iespējām kas ir tad ir jāņem led/lcd. Es vismaz vienmēr esmu tā uzskatījis. Pārmaksāt par to ko neizmantosi nav jēga.
Publicēts: 12.03.12 23:03
 citēt
Skatos kā reiz mākslas filmas. Neesmu nenormālā kontrasta un zilganu toņu(varbūt acis šķības, bet LED nav normāls BB) piekritējs. Patēriņš arī īpaši nesatrauc. Audio pastūzis-lampinieks ēd 300W izejas jauda 2X11W. Iespējams man patīk nepraktiskas lietas.
Publicēts: 12.03.12 23:21
 citēt
Lachux:
jebkurā gadījumā izvēlēties plazmu lai skatītos tik ļoti saspiestu TV sūduku, tajā skaitā DVD diskus, nav pārāk liela jēga, ņemot vērā visus mīnusus.

Un kā tad ar to iededzināto TV3 zīmi paliek kad pārslēdz uz piem. lmt ?
man kaut kā tas neliekas forši :)

1. Gribi apgalvot, ka LED/LCD ar mpeg artefaktiem tiek galā labāk par tādas pašas cenas plazmu? :D
2. LMT un TV3 neplānoju skatīties tādā apjomā, lai "metku" iededzinātu. Nav aktuāli, jo Breaking Bad, Walking dead, Game of thrones, utt... šamie nerāda, :face-wink:
Publicēts: 12.03.12 23:25
 citēt
krnls:3D ir bērnu autiņos. Šeit vairāk spēlē tas ko Tu ar to TV skatīsies, ja gribi lielu TV un skatīties mīļākos seriālus ņem plazmu, ja esi advancētāks lietotājs, saproti kas ir kvalitatīvs skatāmais un izmantosi vismaz daļu no tām visām iespējām kas ir tad ir jāņem led/lcd. Es vismaz vienmēr esmu tā uzskatījis. Pārmaksāt par to ko neizmantosi nav jēga.

Es dotu šādas vadlīnijas:
Sportam, videospēlēm, filmām ar specefektiem -plazma (visur straujas kustības)
Ziņām, serialiem u.c. parastām filmām - vienalga
Nekustīgiem attēliem (fotogrāfijām, lekcijām u.tml.) - LCD

Jo lielāks TV vajadzīgs, jo vairāk jādomā par plazmu.
Jo labāk apgaismotā telpā tas stāvēs, jo vairāk jādomā par LCD.
Publicēts: 12.03.12 23:26
 citēt
ai, pārliecinājāt, pērkat ko gribat, es pagaidīšu CRT skatoties, kamēr OLED būs par labu cenu nopērkams. Evolūcijas starpposmus PDP/LCD izlaidīšu. :face-grin:
Publicēts: 12.03.12 23:26
 citēt
juus rakstiet rakstiet - es klusinjaam lasu :-)))
Publicēts: 12.03.12 23:30
 citēt
VO, vo...es par to pašu. Nacionālā televīzija ar pār-kompresētu bildi un mūžīgajām reklāmām var iekārdināt tikai mazohistus. BBC "Top gear" HD kvalitātē uz plazmas arī labi izskatās:grimace:.
Publicēts: 12.03.12 23:34
 citēt
OLED, AMOLED, LaserVue TV un.tt
Publicēts: 12.03.12 23:46 labots
 citēt
Tad Tev, Sapper, varētu patikt stāsts par SED - virsmas emisijas displejiem, kas sastēv no mikroskopiskiem CRT!
(Canons gandrīz uztaisīja revolūciju visā TV industrijā!
en.wikipedia.org...
Publicēts: 13.03.12 10:09
 citēt
Sapper:Izrādās, ka elkorā var noskatīties tik demo rullīšus. DVB-T nav pieejama. :D :D Gribi redzēt ko LEDI spēj, kad jāparāda telekoma bilde, pērc, nes mājās, ieraugi, nošaujies :D

tā ir tikai 1/2patiesība, jo pats personīgi elkorā pie vef'a kā parasts pircējs pierunāju personālu pieslēgt dvb-t. tas gan bija uz plazmas un abi atzinām, ka tas ko mēs tur redzam ir liela KAKA. pēc tam gan ātri vien demo tika nomainīts atpakaļ uz HD reklāmas rullīti. (:
Publicēts: 13.03.12 10:10 labots
 citēt
qwerty7:Mārketings ir varena lieta. Man darba kolēģe prašņāja kādu TV pirkt, vajagot vienkāršu, lētu(līdz 300ls) patīkami rādošu. Ieteicu Panasonic plazmu(man 42' izmaksāja 305ls), rezultātā nopirka LED 32' ar 3D pa 400 un cik tur tiem latiem.

šito lasot RAUDĀT gribas, jo cik tas cilvēks - parastais tomēr ir STULBS!
Publicēts: 13.03.12 10:31
 citēt
nesix:
Sapper:Izrādās, ka elkorā var noskatīties tik demo rullīšus. DVB-T nav pieejama. :D :D Gribi redzēt ko LEDI spēj, kad jāparāda telekoma bilde, pērc, nes mājās, ieraugi, nošaujies :D

tā ir tikai 1/2patiesība, jo pats personīgi elkorā pie vef'a kā parasts pircējs pierunāju personālu pieslēgt dvb-t. tas gan bija uz plazmas un abi atzinām, ka tas ko mēs tur redzam ir liela KAKA. pēc tam gan ātri vien demo tika nomainīts atpakaļ uz HD reklāmas rullīti. (:

es nebiju pie vefa, biju spicehomē. :D Neko nemēģināju pierunāt, vienkārši izteicu vēlmi redzēt kā rāda DVB-T uz ko saņēmu kategorisku atbildi, ka tas ir mission imposible. :D
Publicēts: 13.03.12 10:34
 citēt
Tiem, kas liek uzsvaru uz DVB-T skatīšanos un grib labāku bildi uz sava plakanā drauga, jāaizmirst par TV iebūvēto tūneri, jāņem labs ārejais un starp to un TV ir jāiesprauž' šitāda tipa kaste. www.dvdo.com
Publicēts: 13.03.12 14:37
 citēt
tā Dansi !
Dēļ Tevīm pirmo reizi izlasīju visu šito ūdeni 4 lapas....

Es pats izmeklējos , pagaidām nekā nav ... vēl biki jāpagaida...

Tātad galvenais ir :
PIP ar diviem tūneriem,
Lai iekšā būtu kompis pilnvērtīgai Interneta(kačāšanai) lietošanai utt,
Wi-fi, blūtūs , un visas citas bezvadu fīčas.

Vopšim nekas sarežģīts, tikai biki jāpagaida.:anger::anger::anger:

Pagaidām tikai philipsam ir kaut kāds ciešams modelis.....
Publicēts: 13.03.12 14:38
 citēt
Sapper:Tiem, kas liek uzsvaru uz DVB-T skatīšanos un grib labāku bildi uz sava plakanā drauga, jāaizmirst par TV iebūvēto tūneri, jāņem labs ārejais un starp to un TV ir jāiesprauž' šitāda tipa kaste. [url=http://www.dvdo.com

FUFELIS]http://www.dvdo.com

FUFELIS[/url] !:anger:
Publicēts: 13.03.12 14:41
 citēt
ImkaSm:tā Dansi !
Dēļ Tevīm pirmo reizi izlasīju visu šito ūdeni 4 lapas....

Es pats izmeklējos , pagaidām nekā nav ... vēl biki jāpagaida...

Tātad galvenais ir :
PIP ar diviem tūneriem,
Lai iekšā būtu kompis pilnvērtīgai Interneta(kačāšanai) lietošanai utt,
Wi-fi, blūtūs , un visas citas bezvadu fīčas.

Vopšim nekas sarežģīts, tikai biki jāpagaida.:anger::anger::anger:

Pagaidām tikai philipsam ir kaut kāds ciešams modelis.....

Paldies par Tavu uzcītību :-))) Ij cik ilgi piedāvā gaidīt!?!!?!?!?:-)
Publicēts: 13.03.12 14:46
 citēt
Ne vairāk par gadu ?
Publicēts: 13.03.12 14:49
 citēt
ImkaSm:Ne vairāk par gadu ?

:-0))) iepreiksheejaa man veelme pirkt televizoru beidzaas ar jaunas kameras un vairaaku objektiivu nopirkshanu (kad viens forumaa iemeta - nafig, dansiga, tev jauuns TV - labaak nopeerc kameru) :-0))) Ir pagaajushi gadi un atkal shii veelme ir aktualizeejusies ..... man jau tas gads pupu mizas - tikai vienai gjimeniitei pailgi buus jaaskataas TV, kas raaa tikai zalju kraasu :-))))
Publicēts: 13.03.12 14:56
 citēt
karroče, kad es daudz zināju par televizōriem, tad galvenā nelaime laukos televizōriem parasti bija tā, ka pele pielīdusi pie kadru izvērses bloka, nosista ar elektrību, samīzusies un sadirsusies un ka viņas mirstīgās atliekas šuntē kadra izvērses impulsu! :grimace:
bet jāpērk TV veikalā pa manam. :big_smile:
Publicēts: 13.03.12 14:59
 citēt
haralds:karroče, kad es daudz zināju par televizōriem, tad galvenā nelaime laukos televizōriem parasti bija tā, ka pele pielīdusi pie kadru izvērses bloka, nosista ar elektrību, samīzusies un sadirsusies un ka viņas mirstīgās atliekas šuntē kadra izvērses impulsu! :grimace:
bet jāpērk TV veikalā pa manam. :big_smile:

nu bet tak .... vai domaaji, ka aunu kaajas uz Latgaliiti!!?!!? vispar uz turieni man ir doma aizdoties, kameer nav aizklapeeta ciet, bet pamekleet lietas, kas veikalos nepaardodas;-)
Publicēts: 13.03.12 15:04
 citēt
dansiga:aizdoties, kameer nav aizklapeeta ciet, bet pamekleet lietas, kas veikalos nepaardodas;-)
nuka, man a pa divām patafōna un lenteņa galvām neskādētu, lai mierīgs prāts, ka manam mūžam pietiks, arī, ja ilgi izvilkšu! :grimace:
Publicēts: 13.03.12 16:23 labots
 citēt
nu PIPs nez kāpēc ir pazudis pagaidām no piedāvājuma.

Tad atliek tas Philips ! Kam ir internets un var pieslēgt klaviatūru.
Publicēts: 13.03.12 16:29
 citēt
ImkaSm:nu PIPs nez kāpēc ir pazudis pagaidām no piedāvājuma.

PIPs ir funkcija, ar kuru laimīgais pircējs rotaļājas pirmās pāris nedēļas, pēc tam kā ierindas pilsonis skatās savu izvēlēto kanālu.
Publicēts: 13.03.12 16:35
 citēt
GunarsII:
ImkaSm:nu PIPs nez kāpēc ir pazudis pagaidām no piedāvājuma.

PIPs ir funkcija, ar kuru laimīgais pircējs rotaļājas pirmās pāris nedēļas, pēc tam kā ierindas pilsonis skatās savu izvēlēto kanālu.

Totālas muļķības !
Es nevaru bez tā eksistēt :anger::anger::anger:
Laikam Jums ļoti patīk reklāmas ?
Publicēts: 13.03.12 16:51 labots
 citēt
ImkaSm:
Sapper:Tiem, kas liek uzsvaru uz DVB-T skatīšanos un grib labāku bildi uz sava plakanā drauga, jāaizmirst par TV iebūvēto tūneri, jāņem labs ārejais un starp to un TV ir jāiesprauž' šitāda tipa kaste. www.dvdo.com

FUFELIS !:anger:

ok, Tava versija par labāko sakompresēta SD video nogādāšanu līdz full hd pamelim?
Iebūvētie skaleri teļukos ir vēl sūdīgāki. :P
Publicēts: 13.03.12 16:58
 citēt
dansiga:
ImkaSm:Ne vairāk par gadu ?

:-0))) iepreiksheejaa man veelme pirkt televizoru beidzaas ar jaunas kameras un vairaaku objektiivu nopirkshanu (kad viens forumaa iemeta - nafig, dansiga, tev jauuns TV - labaak nopeerc kameru)
kursh bija tas kretiins????
Publicēts: 13.03.12 17:03 labots
 citēt
ImkaSm:

Totālas muļķības !

PinP ir jāšanās kā nabagam pa nātrērm.

Kārtīgi džeki sāk ar šādu www.cimadigitec.com... un ja esošais multiview neapmierina, tad viemēr var piepirkt procesoru un vadību kas ļauj uz kopējā ekrāna izklāt tik video leijerus, cik vajag, kādā izmērā vajag, utt..., lai ir vieta gan TV gan internetam, gan biržu indeksiem. :D Ja esi nopietns pircējs, iedošu labu cenu CIMA paneļiem. Orion bezšuvju PDP arī varu piedāvāt. www.oriondisplay.net
Publicēts: 13.03.12 17:41
 citēt
mjā, istabā, ar tiem noklājot vairākas sienas, ietaupītu uz tapetēm
Publicēts: 13.03.12 18:09
 citēt
arī tajos pašos elkoros un citur nebūs nekad tāda bilde kā Tev mājās. RD bija tāds joks, ka viens viasat tuneris bija uz 30 TV, tad iedomājies kādu kroplību viņš beigās rādīja. Pieļauju, ka citur nav labāk.

Varu pateikt, ka pašam ir 40" LCD LG full hd un esmu laimīgs, esmu pieslēdzis HD paku lattelekomā un ļoti bieži slēdzu laptopu lai filmas paskatītos. Vienīgi pietrūkst, ka kāda ļembasta laikā nevar uzlikt youtūbi pa taisno, lai nav jāslēdz laptops klāt, pārējais viss ir ideāli.
Pirmstam lietoju Panasonicu 29" CRT kas bija vispār ideāls TV, vienīgi aizņēma tik daudz vietas, ka istabā caur logu gaisma neispīdēja normāli :D Viņam bija 12 kanālu multipips un to funkciju paskatījos 1x, pārējās reizes vnk pārslēdzu kanālu.

Tie tehnoloģiju gaidītāji gaidīs vienmēr, jo vienmēr būs kas jaunāks, labāks un ātrāks.

Man ir alerģija pret plazmu, jo viņu kādreiz nedrīkstēja transportēt guļošā stāvoklī, jo viņa varēja uzsprāgt, bet nu tas bija gadus 7 atpakaļ, bet nu nekad tā arī viņu tehnoloģija nav iepatikusies, man pat viņus ir bails celt :grimace:
Publicēts: 13.03.12 18:42
 citēt
Piekrītu Sapper par to, ka svarīgi ir redzēt to, ko tirgotāji slēpj- kādu bildi tv ir spējīgs parādīt no zemas izšķirtspējas signāla. Un atšķirības tur ir lielas, kaut HD signālu visi rāda pieņemami. Ne visi interesējošie kanāli ir pieejami HD kvalitātē. Pokemoniskās fīčas manuprāt ir otršķirīgas.
Publicēts: 13.03.12 20:19
 citēt
ārprāts, kāds te sviests....:super_man:
Publicēts: 13.03.12 20:35
 citēt
ImkaSm:
GunarsII: PIPs ir funkcija, ar kuru laimīgais pircējs rotaļājas pirmās pāris nedēļas, pēc tam kā ierindas pilsonis skatās savu izvēlēto kanālu.

Totālas muļķības !

man jau PIPs arii brriesmiigi noderiigs ...... ar manu aizmaarshiibu - kuru kanaalu es pirms reklaamas esmu saktiijusies ;-)))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: