Sviests gan . tv ar 2 tjūneriem. Ko Tu taisies tjuuneet, nožēlojamos lattelecom izstarojumus? Kad pirku saveejo, izmisiigi mekleeju versiju bez iebūvētā tjūnera, izrādījās, Latvijā neizplata Nācās maksāt liekus aptuveni 300latus par nevajadzīgi iebūvētajiem virszemes un satelīta tjūneriem. Starp citu, reklāmas sastopamas salīdzinoši maz kanālos.
ImkaSm:Totālas muļķības ! Es nevaru bez tā eksistēt Laikam Jums ļoti patīk reklāmas ?
kas tas PIP'sis ir? tas, ko tikko izgudrojis un darugiem palielījies, konstatēju, ka jau izgudrots - reklāmu izlaidējs - kanāla pārpuļķētājs uz reklāmas laiku?
Lai nav vilšanās, derētu arī zināt, kuras ekstras ir izmantojamas tikai lietojot virszemes apraides signālu. Bez tam, drīz beigsies telecoma apraides licence un ej nu zini, vai jaunais operators piedāvās signālu, kas draudzīgs iebūvētajam tjunerim.
Jā, tik daudz muļķu vienkopus, izņemot VIENU! P.S. Paskatījos PHILIPS katalogu, neviena modeļa vairs ar PIPu, ja nu tik traki vajag, jāskatās, ko aziāti piedāvā.
AGNOS:Pag ,vai tad nav jau mājā!?Vēl apspriežat,ese jau cerēju, kad sāks par to programmu saturu šķilt guņus.
es tik aati nepeerku lielas mantas - es leenaam u apdomiigi ... es veel ar sho visu info ieshu uz veikalu un mezhgjiishu smadzenes paardeveejiem ar glupiem jautaajumiem
Dansiga, ja gribi iejukt pūlī, nu ņem kā visi to LEDu, nekāda kļūda jau nebūs, visi lielie ražotāji ir līmenī. Ja gribi, lai ciemiņiem no pārsteiguma žoklis atkarās, paņem Panasonika plazmu. Es ar prieku skatos savu Sony LCD, bet kad aizbraucu pie mazdēliem, kuri uz Panasonic plazmas dragā savas datorgonkas ar smalku grafiku un milzu ātrumiem, tad no tās kvalitātes pat es esmu mēms. Un es esmu pieredzējis skatītājs. Elektroniku esmu tirgojis gadus 15. Biju Sony un Philips tiešais importētājs, Panasonic, Pioneer, Samsung un LG ņēmu no Latvijas vairumniekiem. Tagad esmu no tā atgājis, bet ierastais piekasīgums tik un tā ir saglabājies.
GunarsII:Dansiga, ja gribi iejukt pūlī, nu ņem kā visi to LEDu, nekāda kļūda jau nebūs, visi lielie ražotāji ir līmenī. Ja gribi, lai ciemiņiem no pārsteiguma žoklis atkarās, paņem Panasonika plazmu. Es ar prieku skatos savu Sony LCD, bet kad aizbraucu pie mazdēliem, kuri uz Panasonic plazmas dragā savas datorgonkas ar smalku grafiku un milzu ātrumiem, tad no tās kvalitātes pat es esmu mēms. Un es esmu pieredzējis skatītājs. Elektroniku esmu tirgojis gadus 15. Biju Sony un Philips tiešais importētājs, Panasonic, Pioneer, Samsung un LG ņēmu no Latvijas vairumniekiem. Tagad esmu no tā atgājis, bet ierastais piekasīgums tik un tā ir saglabājies.
cieminji pie manis TeeVee neskataas :-0))) TeeVee manaa maajaa skataas divi - es un kachsss ;-)))) Datorgonkas mani NOTEIKTI neintersee .... Sportu .... vieniigais sports, ko es shad tad paskatos - tas ir lielais teniss ;-)
ozols:Tā jau var nopirkt pārāk labu, pēc tam daudz laika atņems.
nu un ? ja man radiisies prioritate - skatiites TeeVeee - nu i skatiishos .... mazaak buus laika brriesmiigajiem foto MPSiem ;-p;-))))
dansiga:ieshu uz veikalu un mezhgjiishu smadzenes paardeveejiem ar glupiem jautaajumiem
drīkst pajautāt, kurā elektronikas veikalā pārdevēji(kantori, kas tirgo hiend, vai nodarbojas arī ar instalācijām neskaitās), izņemot dažus iekaltus specenes terminus un ciparus, spēj argumentēti runāt par preci, kuru tirgo? Elkorā pie vefa, fotonodaļā pavisam nejauši dzirdot pārdevēja sarunu ar kažokādā fasētu duņku, uzzināju daudz interesanta. Izrādās, ka galvenie iemesli, kāpēc D300 ir dārgāks par D40 ir izmērs un baterijas resurss.
dansiga:ieshu uz veikalu un mezhgjiishu smadzenes paardeveejiem ar glupiem jautaajumiem
drīkst pajautāt, kurā elektronikas veikalā pārdevēji(kantori, kas tirgo hiend, vai nodarbojas arī ar instalācijām neskaitās), izņemot dažus iekaltus specenes terminus un ciparus, spēj argumentēti runāt par preci, kuru tirgo? Elkorā pie vefa, fotonodaļā pavisam nejauši dzirdot pārdevēja sarunu ar kažokādā fasētu duņku, uzzināju daudz interesanta. Izrādās, ka galvenie iemesli, kāpēc D300 ir dārgāks par D40 ir izmērs un baterijas resurss.
bet pakomuniceet ir intersanti un nezinoshu paardeveeju atsedinaat ... ;-) man gan lielaako tiesu ri gadiijushies sameera zinoshi paardeveeji vai arii godiigi atbildeejushi, ka nevar atbildeet uz manu jautaajumu ;-)
dansiga:... mezhgjiishu smadzenes paardeveejiem ar glupiem jautaajumiem
jautājumi nemēdz būt glupi. var būt glupi formulēti un var būt jautātāja glupību un / vai nezināšanu apliecinoši.
Sapper:
drīkst pajautāt, kurā elektronikas veikalā pārdevēji spēj argumentēti runāt par preci, kuru tirgo? Elkorā pie vefa, fotonodaļā pavisam nejauši dzirdot pārdevēja sarunu ar kažokādā fasētu duņku, uzzināju daudz interesanta.
Gunārs fušku rubī, bet viņš jau pārdevējs tikai из-за неимения лучшего. bet pa lielam taisnība. arī Fāterlandē - jautāju, cik blicei programmas, tas āmurs saka "das ist sehr gut, automatisch!", jautāju, cik platu kadru nosedz, saprata un atbildēja, tak nepareizi. lai nu vēl pārdevēja - sirmmāmīņa nezinātu, kurš šnabis garšīgāks.
haralds: Gunārs fušku rubī, bet viņš jau pārdevējs tikai из-за неимения лучшего
Da ne jau par Gunāru rakstīju. Tādi pērdevēji ir retums. Mūsdienās tādi nav vairs vajadzīgi. "pircējs vulgaris" jau pirms došanās uz bodi ir savas pašreizējās "škandalkastes" nozombēts ar lediem, megapikseļiem un inteliģentajām molekulām.
Visu nelasīju, bet brālim ir paliela izmēra Pioneer plazma, bilde super, daudz kas super, tik baigais gludeklis: 1.2kW, cik atceros, kas rosina pārdomas vai vajag.
Nikomaris:Visu nelasīju, bet brālim ir paliela izmēra Pioneer plazma, bilde super, daudz kas super, tik baigais gludeklis: 1.2kW, cik atceros, kas rosina pārdomas vai vajag.
kura gada un cik liela?
Vēlreiz atkārtoju, , šobrīd ražoto 50" PDP patēriņš ir ~180W, lasiet manuāļus
Precīzu izmēru nepateikšu, bet ar atplestām rokām, ar grūtībām, rokas uz malām uzlikt var. Kādus 4-5gadus vecs. Tobrīd skaitījās viens(vai pats) labākais, kāds pieejams ierindas patērētājam.
Nikomaris:Precīzu izmēru nepateikšu, bet ar atplestām rokām, ar grūtībām, rokas uz malām uzlikt var. Kādus 4-5gadus vecs. Tobrīd skaitījās viens(vai pats) labākais, kāds pieejams ierindas patērētājam.
laikam kāds 60 collīgais KURO. Interesanti, kā Tu nonāci pie 1.2kW patēriņa mērījuma?
Uz korpusa rakstīts. Varbūt ne precīci 1.2, bet man šķiet, ka bija gan. Virs kW noteikti. Brālis arī "čortojās", ka apsildi telpai nevajag, patēriņa ziņā Bet, neskatoties uz to, bilde pat uz šo brīdi ekselenta, nav gan visi neta štrunti, bet prieks skatīties.
smartins:Iedomājos, kā Dansiga kādus "mordoboiņikus" skatīsies, kur tas reakcijas ātrums baigi svarīgs
Dansigai baigi vaiga skatoties tenisu, bumbiņu ar komētas asti? Uz HD materiāla ir izdevies tīri labi ar sub kadru palīdzību šo tehnoloģijas ēnas pusi noslēpt. Bet ja skatās to, ko rāda DVB-T, tad rezultāts ir ļoti bēdīgs.
Nikomaris:Uz korpusa rakstīts. Varbūt ne precīci 1.2, bet man šķiet, ka bija gan. Virs kW noteikti. Brālis arī "čortojās", ka apsildi telpai nevajag, patēriņa ziņā Bet, neskatoties uz to, bilde pat uz šo brīdi ekselenta, nav gan visi neta štrunti, bet prieks skatīties.
neta štruntus labs tīkla pleijeris - popkorns vai dune, rādīs daudz labāk kā TV iebūvētais. Iespēju būs daudz vairāk. Ja gadījumā kāds no "navarotiem" nobirst, tad ir starpība - stiept uz remontu visu TV vai tikai pleijera mazo kastīti.