Nikomaris:Precīzu izmēru nepateikšu, bet ar atplestām rokām, ar grūtībām, rokas uz malām uzlikt var. Kādus 4-5gadus vecs. Tobrīd skaitījās viens(vai pats) labākais, kāds pieejams ierindas patērētājam.
laikam kāds 60 collīgais KURO. Interesanti, kā Tu nonāci pie 1.2kW patēriņa mērījuma?
Man ir 50 collīgais KURO. Intereses pēc pamērīju, reālais patēriņš svārstās 350-400W. Jā, tas nav maz, bet nav žēl, jo viņš prot sagādāt baudījumu.
runaajiet runaajies .. man LJOTI patiik ;-) ij citi arii uzzina sho to jaunu ;-))) es ievāacu info un gan jau es juus informeshu par savu pirkumu , pirms tam ar kaadu veel individuaali konsulteejoties ;-)
Dansiga, es vienu brīdi interesējos par jaunu TV, saņemot un izlasot komentus, neesmu nopircis vēl, tas bija 2 gadus atpakaļ. tagad ziņas skatos uz 32'' CRT Flat samsunga ekrāna un neko vairāk neprasās
Nikomaris:Dansiga, es vienu brīdi interesējos par jaunu TV, saņemot un izlasot komentus, neesmu nopircis vēl, tas bija 2 gadus atpakaļ. tagad ziņas skatos uz 32'' CRT Flat samsunga ekrāna un neko vairāk neprasās
nu tad jau redzees, ko es peec meenesha nopirkshu ;-)
a es izlēmu, ka nepirkšu tomēr tagad jaunu TV. Lai vecais panis vēl pastrādā. Tā kā kaut kādi 3,14dari nozaga manu un cienītās velosipēdus, tad iztērēšu ka es naudiņu velosipēdos. Būs lietderīgāk, veselīgāk un atraktīvāk.
ja tā padomā....., kas gan ir teļuks ......, katru dienu , savu vērtību, zaudējoša kaste ..... , bet objektīvs ...., instruments, mākslinieka ota.... , top māXla, kultūras mantojums
Man personīgi patīk plazma, tāpēc es varu nebūt pietiekami objektīvs. Plazmas ražo/mārketē tikai divi - Panasonic (dārgais) un LG (lētais). Pirms 1/2 gada paņēmu LG 50PV350 (399Ls) un esmu laimīgs kā zilonis. Vienīgā bēda ir tā, ka tomēr bija par lielu un nācās istabu pārkārtot iegūstot ~4m līdz TV.
LCD(LED) laukā dārgais ir Sony un lētais ir Samsung.
Parasti gala cenu nosaka visādi papildus "grabuļi" tādi kā ethernet ports, PIP, 3D un tml sviesti. Man svarīgākais bija USB ports (tāds ir DAUDZIEM) pie kura pieslēgt ārējo HDD, jo media player jau ir iekš paša TV.
spams aprakts, bet te, ar ieteikumiem, var piedalīties, ikviens, un mans, augstāk iepostētais teksts, ja ne jau atbilst, tad pēc mēneša, atbildīs patiesībai .....