forum.gif
kāds un kur jāpērk TV?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kāds un kur jāpērk TV?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.12 10:27
 citēt
Kādus gadus atpakaļ es jau vienreiz jautāju un bija te zinoši cilvēki.. Vai varu lūgt vēlreiz konsultāju par TV iegādi?;-)
Publicēts: 09.03.12 10:30
 citēt
Kādu TV gribi iegādāties???:amazing: komerc vai nacionālo???:amazing::face-grin:
Publicēts: 09.03.12 10:30
 citēt
šitie esot labi www.metz.de...
Publicēts: 09.03.12 10:31
 citēt
jau piektdiena klaat?????????????????

gan jau ka LTV nepaardos, bet LNT vai TV3 vari meegjinaat... citaas valstiis... nezinu - paguuglee
Publicēts: 09.03.12 10:33
 citēt
blaac:šitie esot labi [url=http://www.metz.de/en/television.html

nu]http://www.metz.de/en/television.html
nu[/url] un ar ko tad shamie ir tik labi?!?
Publicēts: 09.03.12 10:35
 citēt
Bildes:jau piektdiena klaat?????????????????

gan jau ka LTV nepaardos, bet LNT vai TV3 vari meegjinaat... citaas valstiis... nezinu - paguuglee

Var jau arī Zilupes reģionālo tv vai ubuļu ezera apkārtnes tv :D :D :D :D
Publicēts: 09.03.12 10:36
 citēt
dansiga:

nu[/url] un ar ko tad shamie ir tik labi?!?
Ar to ka kaimiņam tāda naf :grimace::big_smile:

p.s. labāk ņem Thomsonu :grimace:
Publicēts: 09.03.12 10:36
 citēt
1. jautājums uz ko būs jāatbild pašam ir PLAZMA vs LCD(LED). Tas ir TICĪBAS jautājums un mūsdienās racionālā tur ir maz.
2. lieta ir izmērs. Dauzi tagad analizē mazos pikselīšus (dpi) un "sarēķina" ka iespējams sēdēt tik un tik tuvu tik un tik lielam ekrānam. Tas viss ir sviests - jāievēro attiecība 1:3, t.i. pie 1m diagonāles TV nevajzdētu sēdeklim būt tuvāk par 3m.
Publicēts: 09.03.12 10:39
 citēt
nesix:1. jautājums uz ko būs jāatbild pašam ir PLAZMA vs LCD(LED). Tas ir TICĪBAS jautājums un mūsdienās racionālā tur ir maz.
2. lieta ir izmērs. Dauzi tagad analizē mazos pikselīšus (dpi) un "sarēķina" ka iespējams sēdēt tik un tik tuvu tik un tik lielam ekrānam. Tas viss ir sviests - jāievēro attiecība 1:3, t.i. pie 1m diagonāles TV nevajzdētu sēdeklim būt tuvāk par 3m.

par 1.jaut man nav ticiibas :-)
izmērs - lai var skatiites 3 - 5 m attaalumaa (agraak bija raadiitaajs - izstieptas rokas plaukstai bija jaaaizsedz TV ekraans - tad pareizais attaalums/lielums) ;-)
Publicēts: 09.03.12 10:41
 citēt
a Tev ar to, kas raadaas kameras ekraanaa nepietiek? sviestu tak raada i tur i tur... :(
Publicēts: 09.03.12 10:48 labots
 citēt
42-50"

Man personīgi patīk plazma, tāpēc es varu nebūt pietiekami objektīvs. Plazmas ražo/mārketē tikai divi - Panasonic (dārgais) un LG (lētais). Pirms 1/2 gada paņēmu LG 50PV350 (399Ls) un esmu laimīgs kā zilonis. Vienīgā bēda ir tā, ka tomēr bija par lielu un nācās istabu pārkārtot iegūstot ~4m līdz TV.

LCD(LED) laukā dārgais ir Sony un lētais ir Samsung.

Parasti gala cenu nosaka visādi papildus "grabuļi" tādi kā ethernet ports, PIP, 3D un tml sviesti. Man svarīgākais bija USB ports (tāds ir DAUDZIEM) pie kura pieslēgt ārējo HDD, jo media player jau ir iekš paša TV.
Publicēts: 09.03.12 10:53
 citēt
nesix:42-50"

Man personīgi patīk plazma, tāpēc es varu nebūt pietiekami objektīvs. Plazmas ražo/mārketē tikai divi - Panasonic (dārgais) un LG (lētais). Pirms 1/2 gada paņēmu LG 50PV350 (399Ls) un esmu laimīgs kā zilonis. Vienīgā bēda ir tā, ka tomēr bija par lielu un nācās istabu pārkārtot iegūstot ~4m līdz TV.

LCD(LED) laukā dārgais ir Sony un lētais ir Samsung.

Parasti gala cenu nosaka visādi papildus "grabuļi" tādi kā ethernet ports, PIP, 3D un tml sviesti. Man svarīgākais bija USB ports (tāds ir DAUDZIEM) pie kura pieslēgt ārējo HDD, jo media player jau ir iekš paša TV.

paldies :-) vot PIP gan man gribeetos .... jo parasti reklaamas laikaa parasleedzu uz citu un biezhi vien atjeedzos, ka ieprieksheejo neesmu noskatiijusies liidz galam :-((( Man arii shobriid, kuru taisos mainiit, ir LG.
Publicēts: 09.03.12 10:54
 citēt
f-foto:Tev vajag tādu, kam interneta dzīsla cauri tek. Un kas atskaņo video failus. Nepērc aparātu, kam nav mūsdienīgu funkciju.

prieks kam man TV ar internetu!??!?!?!
Publicēts: 09.03.12 10:56
 citēt
Pailaid tik tehniķus pie ieteikšanas,beigās ar tūkstoti būs pa maz.:face-wink:
Publicēts: 09.03.12 11:00
 citēt
AGNOS:Pailaid tik tehniķus pie ieteikšanas,beigās ar tūkstoti būs pa maz.:face-wink:

nuuuu ... paklausiities jau var ;-) bet izlemt jau nu pati izlemshu ;-)
Publicēts: 09.03.12 11:01
 citēt
A teļlukiem ir baigi interesanti. :) lasīju interesantu pētijumu, kur 80% procenti no aptaujātajiem pasažieriem atzina ka labāk izvēlētos LCD TV , toties, kad šiem pašiem personāžiem lūdza novērtēt attēla kvalitāti aklā pētijumā, kur bija 2 vienas cenu grupas aparātiem tik attēls redzams, bez jabkādām brenda, vai ekrāna tipa atšifrēšanas iespējām, tur apmēram tādi paši 80% izvēlējās par labu plazmai.

Dansiga, nosauc budžetu un vēlamo diognāles izmēru, tad var ko ieteikt....
Publicēts: 09.03.12 11:04
 citēt
Sapper:A teļlukiem ir baigi interesanti. :) lasīju interesantu pētijumu, kur 80% procenti no aptaujātajiem pasažieriem atzina ka labāk izvēlētos LCD TV , toties, kad šiem pašiem personāžiem lūdza novērtēt attēla kvalitāti aklā pētijumā, kur bija 2 vienas cenu grupas aparātiem tik attēls redzams, bez jabkādām brenda, vai ekrāna tipa atšifrēšanas iespējām, tur apmēram tādi paši 80% izvēlējās par labu plazmai.

Dansiga, nosauc budžetu un vēlamo diognāles izmēru, tad var ko ieteikt....

diagonaale varetu buut ap 40 ... budzhets - kaadi 500 ls
Publicēts: 09.03.12 11:07
 citēt
Vēl klātu: kad vienu un to pašu modeli var ražot dažādās zemēs,rezultāti protams dažādi.(atgriešanās pagātnē,no darbnīcu laikiem):)
Publicēts: 09.03.12 11:07
 citēt
Sapper:A teļlukiem ir baigi interesanti. :) lasīju interesantu pētijumu,..

source, plz
Publicēts: 09.03.12 11:09
 citēt
dansiga:

nu[/url] un ar ko tad shamie ir tik labi?!?Kuram katram mājās tādi nav u Tu jau nu nebūt neesi kura katra un kuru katru televīzoru neskatīsies
Publicēts: 09.03.12 11:12
 citēt
blaac:
dansiga: nu un ar ko tad shamie ir tik labi?!?
Kuram katram mājās tādi nav u Tu jau nu nebūt neesi kura katra un kuru katru televīzoru neskatīsies

nomierinies ... nav man lieluma maanijas .... man vajag normaalu Tv bez visaadiem briesmiigiem navarotiem .... bet ko pagadaas arii negribu pirkt. Taapeec interseejos, jo pashai nav ne mazaakaas sajeegas.
Publicēts: 09.03.12 11:23
 citēt
dansiga:
blaac:uram katram mājās tādi nav u Tu jau nu nebūt neesi kura katra un kuru katru televīzoru neskatīsies

nomierinies ... nav man lieluma maanijas .... man vajag normaalu Tv bez visaadiem briesmiigiem navarotiem .... bet ko pagadaas arii negribu pirkt. Taapeec interseejos, jo pashai nav ne mazaakaas sajeegas.
Šitajiem nav baigie navaroti, bet maitas dārgi un pārsniegs Tevis norādītās naudiņas. Rīgā bija viņu kantoris, varēja apskatīties, nezinu vai vēl kantoris darbojas.
Publicēts: 09.03.12 11:27
 citēt
nesix:
Sapper:A teļlukiem ir baigi interesanti. :) lasīju interesantu pētijumu,..

source, plz

sākās... :D nu lasīju kaut kādā inAVate vai ProAV, domā varu vairs atcerēties... :)
Publicēts: 09.03.12 11:32 labots
 citēt
Tev 3d vaiga vai nē? Netu vaiga lai var visādus jūtūbus un citas figņas uz TV bruzēt?
Publicēts: 09.03.12 11:35
 citēt
Sapper:Tev 3d vaiga vai nē?

VAIG VAIG , seviški no rīta pēc no Portu vesta "Portveina" plūdiem kad spēj atvērt tik vienu aci 3D baaaigi labi noder REALITĀTES ierubīšanai::)
Publicēts: 09.03.12 11:40
 citēt
Vopšem, ja man vaidzētu TV ar labu bildi, pa labu cenu, ne kaut kādu noneimu, bet bez visādiem navarotiem, es visdrīzāk ņemtu šo www.salidzini.lv...
Publicēts: 09.03.12 11:47
 citēt
buržuja sapnis... :) www.youtube.com...
Publicēts: 09.03.12 12:17
 citēt
Man pilnībā pietiek ar parasto televizoru, bet tiem kas neko nedara un ir ļoti daudz brīva laika lai stundām pavadītu pie tv tiem noteikti vajaga plazmas vai LCD=LSD ar visādiem pribambasiem :D :D :D
Publicēts: 09.03.12 12:19
 citēt
dansigas dzīvokļa interjērā, vislabāk iederētos šitāds

:big_smile:
Publicēts: 09.03.12 12:25
 citēt
Oliss:Man pilnībā pietiek ar parasto televizoru, bet tiem kas neko nedara un ir ļoti daudz brīva laika lai stundām pavadītu pie tv tiem noteikti vajaga plazmas vai LCD=LSD ar visādiem pribambasiem :D :D :D
+++
negatIvs:dansigas dzīvokļa interjērā, vislabāk iederētos šitāds

+++ tieshi meerkjii!!!!!!!!!!
Publicēts: 09.03.12 12:25
 citēt
Sapper:Tev 3d vaiga vai nē? Netu vaiga lai var visādus jūtūbus un citas figņas uz TV bruzēt?

neee - negirbu 3d ...... tas lai veel gauds 5 pagaida! jo tas ko redzeeju, mani galiigi neapmierinaaja! par netu arii neesmu paarleicinaata .... bet nezinu .... yooutuubi praktiski neskatos, ja nu kaut ko ljooti konkretu gribu uzzinat
Publicēts: 09.03.12 12:50
 citēt
Kā liela un prātīga meitene palasi www.stereo.ru... un izdari savus secinājumu. Te, forumā, puiši tikai raustīs Tavas bizes un gribēs krūmos ieraut, bet neko prātīgu nepateiks.
Publicēts: 09.03.12 12:52 labots
 citēt
LCD nav gluži LED, tātad jautājums nav PLAZMA vs LCD(LED) kā te daži rakstīja, bet drīzāk PLAZMA vs LCD vs LED

plazma ir veca un rij daudz elektrību, tātad atkrīt pēc būtības

lcd ir letāki, led ir dārgāki, LED izskatās smukāk, saules stari tik ļoti netraucē, no visiem trim visekonomiskākais.
3d nav apspriešanas vērts, domāju, ka tā "tehnoloģija" kā tāda ir jāaizlied, jo noteikti acīm nodara lielāku postu nekā 80-to gadu monitori vai manas bildes

rezumē - nafig televizoru, pa to naudu aizbrauc kaut kur, melus un intrigas var te pat internetā palasīt
Publicēts: 09.03.12 13:03
 citēt
negatIvs:dansigas dzīvokļa interjērā, vislabāk iederētos šitāds

Ko Tu- Dansiga ir advancēts lietotājs un viņai vajag kautko ar maināmu optiku:

Publicēts: 09.03.12 13:04
 citēt
MaVi:LCD nav gluži LED, tātad jautājums nav PLAZMA vs LCD(LED) kā te daži rakstīja, bet drīzāk PLAZMA vs LCD vs LED

plazma ir veca un rij daudz elektrību, tātad atkrīt pēc būtības

lcd ir letāki, led ir dārgāki, LED izskatās smukāk, saules stari tik ļoti netraucē, no visiem trim visekonomiskākais.
3d nav apspriešanas vērts, domāju, ka tā "tehnoloģija" kā tāda ir jāaizlied, jo noteikti acīm nodara lielāku postu nekā 80-to gadu monitori vai manas bildes

rezumē - nafig televizoru, pa to naudu aizbrauc kaut kur, melus un intrigas var te pat internetā palasīt

tak braucu es ik pa briidim kaut kur ;-) bet palides par lcd, led un plazmas skaidrojumu ;-)

blaac:Kā liela un prātīga meitene palasi www.stereo.ru... un izdari savus secinājumu. Te, forumā, puiši tikai raustīs Tavas bizes un gribēs krūmos ieraut, bet neko prātīgu nepateiks.

aii - tev jau atkal greizsirdiiba maac, ka es ar puishiem komuniceeju ;-ppp;-)))
Publicēts: 09.03.12 14:00 labots
 citēt
tikai tirgū pie vecenītēm!
bet shit'am:

tajā lēcā jālej ne destilēts un ne svētā Etjena ūdens, bet bifeļa mīzeļi vai vismaz glicerīns! :big_smile:
Publicēts: 09.03.12 14:07 labots
 citēt
Nu centīšos atbildēt pēc būtības
kāds TV jāpērk - labs
kur jāpērk TV - tur kur to var lētāk nopirkt.
Publicēts: 09.03.12 14:12 labots
 citēt
Dansiga, ņem to "pani", ko iepriekš ieliku. Būs ok.! Panasonic TX-P42S30
Publicēts: 09.03.12 14:13
 citēt
Vai tad uz TV nav jāaiziet vismaz veikalā jāpaskatās? :) Nu kādas krāsas attēlo un kāda skaņa? :)
Publicēts: 09.03.12 14:17 labots
 citēt
Bzh:Nu kādas krāsas attēlo un kāda skaņa? :)
kā no buļla dirsas vai tā, ka kā saka professionāļi "basene pirž!" jau šodien retais skan, bet lielām kastēm ar stervas skaņu iekšā var būt tāda nelaime, ka skan uz sāniem ar domu, ka liksi TV istabā kaktā! :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: