1. jautājums uz ko būs jāatbild pašam ir PLAZMA vs LCD(LED). Tas ir TICĪBAS jautājums un mūsdienās racionālā tur ir maz. 2. lieta ir izmērs. Dauzi tagad analizē mazos pikselīšus (dpi) un "sarēķina" ka iespējams sēdēt tik un tik tuvu tik un tik lielam ekrānam. Tas viss ir sviests - jāievēro attiecība 1:3, t.i. pie 1m diagonāles TV nevajzdētu sēdeklim būt tuvāk par 3m.
nesix:1. jautājums uz ko būs jāatbild pašam ir PLAZMA vs LCD(LED). Tas ir TICĪBAS jautājums un mūsdienās racionālā tur ir maz. 2. lieta ir izmērs. Dauzi tagad analizē mazos pikselīšus (dpi) un "sarēķina" ka iespējams sēdēt tik un tik tuvu tik un tik lielam ekrānam. Tas viss ir sviests - jāievēro attiecība 1:3, t.i. pie 1m diagonāles TV nevajzdētu sēdeklim būt tuvāk par 3m.
par 1.jaut man nav ticiibas izmērs - lai var skatiites 3 - 5 m attaalumaa (agraak bija raadiitaajs - izstieptas rokas plaukstai bija jaaaizsedz TV ekraans - tad pareizais attaalums/lielums) ;-)
Man personīgi patīk plazma, tāpēc es varu nebūt pietiekami objektīvs. Plazmas ražo/mārketē tikai divi - Panasonic (dārgais) un LG (lētais). Pirms 1/2 gada paņēmu LG 50PV350 (399Ls) un esmu laimīgs kā zilonis. Vienīgā bēda ir tā, ka tomēr bija par lielu un nācās istabu pārkārtot iegūstot ~4m līdz TV.
LCD(LED) laukā dārgais ir Sony un lētais ir Samsung.
Parasti gala cenu nosaka visādi papildus "grabuļi" tādi kā ethernet ports, PIP, 3D un tml sviesti. Man svarīgākais bija USB ports (tāds ir DAUDZIEM) pie kura pieslēgt ārējo HDD, jo media player jau ir iekš paša TV.
Man personīgi patīk plazma, tāpēc es varu nebūt pietiekami objektīvs. Plazmas ražo/mārketē tikai divi - Panasonic (dārgais) un LG (lētais). Pirms 1/2 gada paņēmu LG 50PV350 (399Ls) un esmu laimīgs kā zilonis. Vienīgā bēda ir tā, ka tomēr bija par lielu un nācās istabu pārkārtot iegūstot ~4m līdz TV.
LCD(LED) laukā dārgais ir Sony un lētais ir Samsung.
Parasti gala cenu nosaka visādi papildus "grabuļi" tādi kā ethernet ports, PIP, 3D un tml sviesti. Man svarīgākais bija USB ports (tāds ir DAUDZIEM) pie kura pieslēgt ārējo HDD, jo media player jau ir iekš paša TV.
paldies vot PIP gan man gribeetos .... jo parasti reklaamas laikaa parasleedzu uz citu un biezhi vien atjeedzos, ka ieprieksheejo neesmu noskatiijusies liidz galam (( Man arii shobriid, kuru taisos mainiit, ir LG.
A teļlukiem ir baigi interesanti. lasīju interesantu pētijumu, kur 80% procenti no aptaujātajiem pasažieriem atzina ka labāk izvēlētos LCD TV , toties, kad šiem pašiem personāžiem lūdza novērtēt attēla kvalitāti aklā pētijumā, kur bija 2 vienas cenu grupas aparātiem tik attēls redzams, bez jabkādām brenda, vai ekrāna tipa atšifrēšanas iespējām, tur apmēram tādi paši 80% izvēlējās par labu plazmai.
Dansiga, nosauc budžetu un vēlamo diognāles izmēru, tad var ko ieteikt....
Sapper:A teļlukiem ir baigi interesanti. lasīju interesantu pētijumu, kur 80% procenti no aptaujātajiem pasažieriem atzina ka labāk izvēlētos LCD TV , toties, kad šiem pašiem personāžiem lūdza novērtēt attēla kvalitāti aklā pētijumā, kur bija 2 vienas cenu grupas aparātiem tik attēls redzams, bez jabkādām brenda, vai ekrāna tipa atšifrēšanas iespējām, tur apmēram tādi paši 80% izvēlējās par labu plazmai.
Dansiga, nosauc budžetu un vēlamo diognāles izmēru, tad var ko ieteikt....
diagonaale varetu buut ap 40 ... budzhets - kaadi 500 ls
Kuram katram mājās tādi nav u Tu jau nu nebūt neesi kura katra un kuru katru televīzoru neskatīsies
nomierinies ... nav man lieluma maanijas .... man vajag normaalu Tv bez visaadiem briesmiigiem navarotiem .... bet ko pagadaas arii negribu pirkt. Taapeec interseejos, jo pashai nav ne mazaakaas sajeegas.
blaac:uram katram mājās tādi nav u Tu jau nu nebūt neesi kura katra un kuru katru televīzoru neskatīsies
nomierinies ... nav man lieluma maanijas .... man vajag normaalu Tv bez visaadiem briesmiigiem navarotiem .... bet ko pagadaas arii negribu pirkt. Taapeec interseejos, jo pashai nav ne mazaakaas sajeegas.
Šitajiem nav baigie navaroti, bet maitas dārgi un pārsniegs Tevis norādītās naudiņas. Rīgā bija viņu kantoris, varēja apskatīties, nezinu vai vēl kantoris darbojas.
Man pilnībā pietiek ar parasto televizoru, bet tiem kas neko nedara un ir ļoti daudz brīva laika lai stundām pavadītu pie tv tiem noteikti vajaga plazmas vai LCD=LSD ar visādiem pribambasiem
Oliss:Man pilnībā pietiek ar parasto televizoru, bet tiem kas neko nedara un ir ļoti daudz brīva laika lai stundām pavadītu pie tv tiem noteikti vajaga plazmas vai LCD=LSD ar visādiem pribambasiem
+++
negatIvs:dansigas dzīvokļa interjērā, vislabāk iederētos šitāds
Sapper:Tev 3d vaiga vai nē? Netu vaiga lai var visādus jūtūbus un citas figņas uz TV bruzēt?
neee - negirbu 3d ...... tas lai veel gauds 5 pagaida! jo tas ko redzeeju, mani galiigi neapmierinaaja! par netu arii neesmu paarleicinaata .... bet nezinu .... yooutuubi praktiski neskatos, ja nu kaut ko ljooti konkretu gribu uzzinat
Kā liela un prātīga meitene palasi www.stereo.ru... un izdari savus secinājumu. Te, forumā, puiši tikai raustīs Tavas bizes un gribēs krūmos ieraut, bet neko prātīgu nepateiks.
LCD nav gluži LED, tātad jautājums nav PLAZMA vs LCD(LED) kā te daži rakstīja, bet drīzāk PLAZMA vs LCD vs LED
plazma ir veca un rij daudz elektrību, tātad atkrīt pēc būtības
lcd ir letāki, led ir dārgāki, LED izskatās smukāk, saules stari tik ļoti netraucē, no visiem trim visekonomiskākais. 3d nav apspriešanas vērts, domāju, ka tā "tehnoloģija" kā tāda ir jāaizlied, jo noteikti acīm nodara lielāku postu nekā 80-to gadu monitori vai manas bildes
rezumē - nafig televizoru, pa to naudu aizbrauc kaut kur, melus un intrigas var te pat internetā palasīt
MaVi:LCD nav gluži LED, tātad jautājums nav PLAZMA vs LCD(LED) kā te daži rakstīja, bet drīzāk PLAZMA vs LCD vs LED
plazma ir veca un rij daudz elektrību, tātad atkrīt pēc būtības
lcd ir letāki, led ir dārgāki, LED izskatās smukāk, saules stari tik ļoti netraucē, no visiem trim visekonomiskākais. 3d nav apspriešanas vērts, domāju, ka tā "tehnoloģija" kā tāda ir jāaizlied, jo noteikti acīm nodara lielāku postu nekā 80-to gadu monitori vai manas bildes
rezumē - nafig televizoru, pa to naudu aizbrauc kaut kur, melus un intrigas var te pat internetā palasīt
tak braucu es ik pa briidim kaut kur ;-) bet palides par lcd, led un plazmas skaidrojumu ;-)
blaac:Kā liela un prātīga meitene palasi www.stereo.ru... un izdari savus secinājumu. Te, forumā, puiši tikai raustīs Tavas bizes un gribēs krūmos ieraut, bet neko prātīgu nepateiks.
aii - tev jau atkal greizsirdiiba maac, ka es ar puishiem komuniceeju ;-ppp;-)))
kā no buļla dirsas vai tā, ka kā saka professionāļi "basene pirž!" jau šodien retais skan, bet lielām kastēm ar stervas skaņu iekšā var būt tāda nelaime, ka skan uz sāniem ar domu, ka liksi TV istabā kaktā!