forum.gif
kāds un kur jāpērk TV?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kāds un kur jāpērk TV?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.03.12 14:57
 citēt
Oliss:
dansiga: rrrr.... es vakarnakt tieshi apjopoju visu sheit sarakstiito un briestu doties uz veikalu izpeetes gaajienaa ;-)))))

tu vispār zini uz kādiem veikaliem jāiet izpētes gājienā????? :amazing::face-grin::exciting::haha:

uz tiem, kur ir lielaaka TV izveele un pardeveeji, kas maak runaat;-p
Publicēts: 30.03.12 15:59
 citēt
Iedomājos saktu, kā Dansiga veikalā pērk teļļuku un visi šitie spameri apkārt padomus dod un fotografē :bad_smile:
Publicēts: 30.03.12 16:02
 citēt
Dansig, a priekš kam tev pārdevēji, kas māk runāt, ir pilns FB ar padomdevējiem, kuri visu nepieciešamo informāciju te jau izklāstījuši septiņās lapās :D Tik ieej veikalā, parādi ar pirkstu uz izvēlēto televizoru un saki - man šito!!! Uz ko pārdevējs tev atbild - labi!!!
Publicēts: 30.03.12 16:28
 citēt
smartins, nu paardeveejam noteikti buus veel savaadaaks viedoklis .... vai arii sakritiis ar manis izveeleeto viedokli .... un varbuut veel kaut ko jaunu uzzinaashu :-)
Publicēts: 30.03.12 18:53
 citēt
Ak tad 7 lapas jau pilnas un no teļļuka ne vēsts,ko?:face-grin:Un ja nu man bez teļļuka vēl vajag putekļu sūcēju,veļas mašīnu un virtuves kombainu,ko tad?Bail pat iedomāties cik padomdevēju saradīsies!Par mobiļņiku jau nemaz nerunājot,tad ir pilnīgs vāks!:face-wink:
Publicēts: 30.03.12 18:55
 citēt
viecha:Ak tad 7 lapas jau pilnas un no teļļuka ne vēsts,ko?:face-grin:Un ja nu man bez teļļuka vēl vajag putekļu sūcēju,veļas mašīnu un virtuves kombainu,ko tad?Bail pat iedomāties cik padomdevēju saradīsies!Par mobiļņiku jau nemaz nerunājot,tad ir pilnīgs vāks!:face-wink:

nu pag - paris lapas apakaljam es teicu, ka pirkshu apriilii ;-)))) veljmashiinu nopirku pati - jo tur nu zinajau, kaadi parametri man ir svariigi .... a puteklju suuceejs - tas veelaak ;-))) kombains? man taads nu vairs nav vajadziigs;-p;-)
Publicēts: 30.03.12 19:48 labots
 citēt
viecha:Un ja nu man bez teļļuka vēl vajag putekļu sūcēju, veļas mašīnu un virtuves kombainu, ko tad?
Tad Tev katrai iekārtai jācep savu topiku augšā :D :D :D

Atcerējos vecu anekdoti:
- Kāpēc stacijas laukumā nevar nokniebties?
- Pārāk daudz padomdevēju apkārt!
Publicēts: 30.03.12 19:51
 citēt
f-foto:Tev ir ļoti paveicies, ka uz 7 lappusēm ir sniegti padomi viena teļļuka sakarā (ko tu, cik saprotams, nemaz neskatīsies - neredzēsi, kā skatītājs vienkārši orgasmē no LNT un TV3 apvienošanās LNTV3).
Man ir drosmīgi iedomāties, cik lappušu vajadzēs, lai sniegtu tev padomus, kad gribēsi ierīkot lauku saimniecību ar govs, zirgs & cūka & Voldiņš ar traktors.

haaaa - tur nu es padomu jautaashu citur un pamatzinaashanas shinii jomaa arii ir :-))))
Publicēts: 30.03.12 21:54
 citēt
f-foto:Proti, audzēt Voldiņu kā cūku vai govij dot ēst kā zirgam?

apieties miiilji ar lopinjiem ;-pppp
Publicēts: 31.03.12 04:10
 citēt
Runājot par TV, man tagad dzīvoklī pārvelk elektrības vadus un jāzina, vai uz istabām vilkt arī antenas vadus? Vai pietiks ar neta vadu, pieņemot, ka nākotnē teļļuku varēšu pieslēgt pie neta un skatīties TV? Tagad mājās TV nav, bet varbūt pēc gadiem 5 savajadzēsies. Pieņemu, ka tagad tas antenas vads nāk no kaut kādas lielās antenas uz mājas jumta.
Publicēts: 31.03.12 12:45
 citēt
Ritz:Runājot par TV, man tagad dzīvoklī pārvelk elektrības vadus un jāzina, vai uz istabām vilkt arī antenas vadus? Vai pietiks ar neta vadu, pieņemot, ka nākotnē teļļuku varēšu pieslēgt pie neta un skatīties TV? Tagad mājās TV nav, bet varbūt pēc gadiem 5 savajadzēsies. Pieņemu, ka tagad tas antenas vads nāk no kaut kādas lielās antenas uz mājas jumta.

Neta vadus netraucē ievilkt,bet nekādas bēdas,ja arī nav.Man nupat ievilka Lattelecom TV ar tādu verķi,ko vienkārši iesprauž elektrības tīklā-vienu tai galā,kur modēms,otru tur kur teļļuks un viss.Saucas kaut kā...powerline adapter vai kaut kā tā.Par to noplēsa ap 40 lašiem.Un nekādi vadi nav jāvelk un nekas nav jāurbj cauri sienām.Bet,protams,labāk ir ja vadi jau savilkti zem regipša.:face-smile:
Publicēts: 31.03.12 22:11
 citēt
kuram ir pieredze - par cik Elkoraa var nodziit cenu?
Publicēts: 31.03.12 22:16
 citēt
dansiga:kuram ir pieredze - par cik Elkoraa var nodziit cenu?

par 50% :grimace:
Publicēts: 31.03.12 22:34
 citēt

nafig to vaiga?
Publicēts: 31.03.12 22:40
 citēt

Pēc fotoprodukcijas spriežot ļoti dažādi - tos brendus, ko Elkors ņem no ražotāja pa taisno, var nodzīt daudz, tos, kurus no kaut kādiem Eiropas vairumniekiem, tos ne tik daudz.
Piemēram, Pentaxus viņi ņem no Japānas, un atsevišķiem objektīviem pagātnē pat līdz 20-25% no vitrīnas cenas esmu dabūjis. jebkurā gadījumā, visus pentaxus, ko esmu ņemis elkorā ar atlaidēm, ir bijuši lētāki kā jebkurā LV vai Vācijas internetveikalā, un ar visu iekļauto PVN tuvu ASV cenām.
Monitoru, kad ņēmu Elkorā (DELL), tad arī sarunāju atlaidi, bet ne ļoti milzīgu, bija mazāka par 10%, bet cik liela, neatceros. Tik un tā sanāca kā lētākajos internetveikalos. pie rtam, visu esmu ņēmis uz juridisku personu, ar pavadzīmēm, un tāpat Elkors dod 2 gadu garantiju, kaut gan juridiskām personām tāda nav jādod obligāti.
Runāt gan laikam vajag ar attiecīgas nodaļas galveno pārdevēju, lai dabūtu labākās atlaides, nevis ar džekiņiem, kas tur nāk un iet.
Publicēts: 31.03.12 22:44
 citēt
Sapper:

nafig to vaiga?

lai aizbraukt uz Elkoru un nopirkt TV ;-) no internetveikala atshkjiras par 50 ls tikai
Publicēts: 31.03.12 22:45 labots
 citēt
RobertsJ:

Pēc fotoprodukcijas spriežot ļoti dažādi - tos brendus, ko Elkors ņem no ražotāja pa taisno, var nodzīt daudz, tos, kurus no kaut kādiem Eiropas vairumniekiem, tos ne tik daudz.
Piemēram, Pentaxus viņi ņem no Japānas, un atsevišķiem objektīviem pagātnē pat līdz 20-25% no vitrīnas cenas esmu dabūjis. jebkurā gadījumā, visus pentaxus, ko esmu ņemis elkorā ar atlaidēm, ir bijuši lētāki kā jebkurā LV vai Vācijas internetveikalā, un ar visu iekļauto PVN tuvu ASV cenām.
Monitoru, kad ņēmu Elkorā (DELL), tad arī sarunāju atlaidi, bet ne ļoti milzīgu, bija mazāka par 10%, bet cik liela, neatceros. Tik un tā sanāca kā lētākajos internetveikalos. pie rtam, visu esmu ņēmis uz juridisku personu, ar pavadzīmēm, un tāpat Elkors dod 2 gadu garantiju, kaut gan juridiskām personām tāda nav jādod obligāti.
Runāt gan laikam vajag ar attiecīgas nodaļas galveno pārdevēju, lai dabūtu labākās atlaides, nevis ar džekiņiem, kas tur nāk un iet.

oo - paldies - buus riit jaaiet aprunaaties;-) P.S. un SOny no kaa shamie njem?
Publicēts: 31.03.12 22:55 labots
 citēt
Ā vēl atcerējos. Elkor trakajās dieņas, vai kā nu tur sauca tās atlaižu dienas Elkorā, cik apskatījos, tad atlaides televizoriem nebija diez ko lielas. Bet spriežot pēc tā, kādas atlaides bija tam pašam pentaxam (milzīgas), izskatījās, ka visām precēm atlaides bija saliktas uz maksimālo, ko viņi var nolaist. tad nu jāsecina, ka televizoriem varētu arī nedabūt milzīgas atlaides. Bet tāpat, ja saki, ka starpība ar internetveikalu cenu 50 LVL, tad pie televizora cenas ap 500 dabūnot kādus 7% atlaidi, atšķirība vairs būs tikai 15 lati.

Un labāk tomēr ņemt elkorā, jo tie internetveikali reizēm velns viņu zin no kurienes ņem, un ja vajadzēs garantiju, tad tajā brīdī jau vairs attiecīgais internetveikals nedarbosies (būs bankrotējis), un tad ej nu cīnies ar izplatītāju vai nu ko nu tur. Un beigās vēl pateiks, ka tas nav šim reģionam domāts televizors u.t.t. Man tā ar mobilo sanāca - nopirku pat ne internetveikalā, bet mazā veikalā Rīgā, bija laba cena. Tad apdeitoju telefonam firmwāri, un pazuda latviešu valoda, un ielādēt arī to nevarēja. Tad attiecīgi pie oficiālā pārstāvja noskaidrojās, ka telefons ir citam reģionam domāts, un latviešu valodu var dabūt iekšā, bet par samaksu.
Publicēts: 31.03.12 22:57
 citēt
A ko Tu izlēmi pirkt? Un kad varēs braukt apmazgāt? Apmazgāt obligāti vajag. Citādi būs kā manam čomam. Nopirka baisi dārgu slēpošanas jaku, neapmazgāja, rezultātā sadīrāja pirmajā dienā uz pacēlāja.
Publicēts: 31.03.12 23:00
 citēt
Nez... Sony televīzorus bij. Dienvidslāvijas republikās ražo... man savulaik rūgta pieredze ar Sony televizoriem.
Un it sevišķi tam hoholu kantorim Elkoram nekad neesmu uzticējies... pie manis nāca darbā pieteikties viņu remontnieki... tādus stāstus stāstīja...
Publicēts: 31.03.12 23:01
 citēt
dansiga:P.S. un SOny no kaa shamie njem?

Nezinu. Zinu, ka Canonu un Nikonu no Somijas.
Publicēts: 31.03.12 23:10 labots
 citēt
Eltons:... tam hoholu kantorim Elkoram ...

:) Nezinu par haholiem, bet klīst baumas, ka aiz elkora stāv vienas citas tautības frukts, un ELKOR patiesībā nozīmējot:
"E"mīla "L"aventa "KOR"porācija.

P.S. Emīls Lavents ir tā paša Bankas Baltija Aleksandra Laventa tēvs.
P.S.2. Cik tur taisnības, nezinu, tikai baumas :)
Publicēts: 31.03.12 23:41
 citēt
nu tas ka tie ir lielie naudas atmazgaataaji - to jau no laika gala runaaa
Publicēts: 01.04.12 12:40
 citēt
vispār jau elkors ņem no RD noliktavas un teļuki Sony var nākt no jebkurienes, ir jāskatās katram aizmugurē no kurienes viņš nāk
Publicēts: 01.04.12 22:47
 citēt
dansiga:lai aizbraukt uz Elkoru un nopirkt TV ;-)

kad žurnaļugu kasetfōns SONY aizmirsu kur maksāja 40 Ls, Elkorā 50 Ls. frends Elkorā strādāja, apgalvoja, ka viņiem tikai armijas zābakus, kuri visi kreisies sanākuši un ar sapuvušiem diegiem sašūti, andelēt. :face-sad:
Publicēts: 01.04.12 22:59
 citēt
haralds:
dansiga:lai aizbraukt uz Elkoru un nopirkt TV ;-)

kad žurnaļugu kasetfōns SONY aizmirsu kur maksāja 40 Ls, Elkorā 50 Ls. frends Elkorā strādāja, apgalvoja, ka viņiem tikai armijas zābakus, kuri visi kreisies sanākuši un ar sapuvušiem diegiem sašūti, andelēt. :face-sad:

tas KUROS gados bija!?!?!?!??!? ES ar dazhiem SOny lietotaajiem aprunaajos un ir ok !
Publicēts: 01.04.12 23:03 labots
 citēt
sony, sony.... sony širpotrebs vispār izbrauc tik uz pro/broadcasting tehnikas lauriem....

atceros kā pirku Sony TV 90tajos. Bode bija uz Brīvībenes, kaut kur ap Lauvas namu. Atvedu mājās, ieslēdzu, sāku kaifot - pēc 20 minūtēm bilde paliek tumšāka, līdz beidzot melna. Vedu uz bodi mudīgi atpakaļ, pārdevēs sāk kaut ko par garantijas remontu muldēt, pēc neilgas un konstruktīvas sarunas piekrita samainīt. Vedu mājās, slēdzu iekšā - pēc apmēram 20 minūtēm notiek tas pats, kas ar iepriekšējo. Vedu atkal atpakaļ, pārdevējs uz mani skatās kā uz teroristu, bet piekrīt apmainīt vēlreiz. Šoreiz saku, lai dod to, kas stendā ieslēgts. Prasu, cik ilgi jau stāv - pāris nedēļas. Sis eksemplārs tā arī godam kalpoja.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: