Sveiki! Kurs ir labāks no šiem: Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS Sigma AF 70-300mm f/4-5.6 APO DG Macro Uz šobrīdi ir Canon 18-55mm IS un vajag ko garāku. Zinu, ka abi ir tumši, nav plānots bildēt sliktā apgaismojumā. Vairāk interesē asums un attēla kvalitāte pie šiem 250 un 300mm un arī kā ir ar autofokusu, vai ir ātrs utt. Neiesakiet man L stiklus, interese tiesi sie konkretie objektivi. Kamera Canon 450D. Paldies!
www.fotoblog.lv... Šekureku, tepat forumā, bikk, bikk uz leju. Tikai, apžēliņ, par 150 eLeS gan nepērc... Kvalitāte kanonam būs paskāba, par Sigmu nemācēšu teikt, neesmu lietojis. Jebkurā gadījumā lietojams būs cmukā, saulainā laikā. Asumu var piepravīt šopā, ja nav pārāk lielas kvalitātes prasības
Tālajos laikos, kad tāda 55-250 IS vēl nebija, tauta forumos fanoja par Sigmu 70-300 APO kā vienu no labākajiem savā klasē (cenu grupā). Dēls man atveda no Vācijas veikala, toreiz ap 150 Ls maksāja. Lai arī visi raksta, ka Sigmas dikti jātestē, man laikam gadījās cūcene- tika nopirkts bez dajebkāda testa, nekādu problēmu nebija. Cik atceros, bilde pa to cenu bija gana laba, + arī reāls pus-macro M1:2. Nepatika vienīgi dikti skaļais un ne vienmēr precīzais AF. Canon 55-250 reāli neesmu taustījis, tādēļ salīdzināt nevaru. Kad bija vairāk naudiņas, šamo nomainīju pret Canon 70-200/4L, ko lietoju joprojām, bet tā jau pilnīgi cita "kategorija".