Iegādājos Yongnuo 465 ārējo zibspuldzi (canon versiju), priekš sava Canon 600D. Ieliku jaunas duracell baterijas. Zibspuldze strādā, piespiežot Pilot pogu nozibsnī. uzliekot uz kameras, nekas nenotiek. Viņa strādā, portams, pilot poga arī, esmu uzstādījumos uzlicis Enable, bet fotografējot viņa vienkārši tur sēž un neko nedara.
Lūdzu iztiksim bez visādiem - vajadzēja pirkt Canon utt. Ko nopirku, to nopirku un lūdzu jūsu palīdzību.
Kad ieslēdz, kamēr nav iedegusies gatavības spuldzīte, pieliekot ausi pie blices (atvainojos, zibspuldzes) dzirdama sīkoņa, tas tad arī nozīmē, ka šancē ģeņgeris.
IvoS:Nezinu, kas ir špannungs.
Tas ir tad, kad pieliekot testeri (tas ir tāds mēraparāts) pie blices (sk. augstāk) pēdas centrālā un masas kontaktiem, tas parāda spriegumu kaukur 3 - 20 V robežās.
Kad ieslēdz, kamēr nav iedegusies gatavības spuldzīte, pieliekot ausi pie blices (atvainojos, zibspuldzes) dzirdama sīkoņa, tas tad arī nozīmē, ka šancē ģeņgeris.
IvoS:Nezinu, kas ir špannungs.
Tas ir tad, kad pieliekot testeri (tas ir tāds mēraparāts) pie blices (sk. augstāk) pēdas centrālā un masas kontaktiem, tas parāda spriegumu kaukur 3 - 20 V robežās.
UN pārbaudīt to var elementarno, metodom naučnogo vtika, augšminētos contaktus saslēdzot "uz īso", jānotiek zibsnim... pirms tam to blici tik uzlādēt prasās.
MAn bij tiesi tada pati zipene nopirkta (kad bij 400D canon), suds vien ir, gljuks starpcitu ar tads pats bij, tikai pec spaidishanas ari pilots nojudzas. nosutiju atpakalj..atsutija itkaa bez defektiem..pec nedeljas tas pats. nosplavos metu ap sienu un mistkaste.. Nopirku originalo i problemas nezinu - esmu ljoti laimiga !!! + tagad ir 600tais i nevajag nekaadus trigerus ar originalu stradaa vis bez papildiericeem SKOPAIS MAKSAA DIVREIZ!
rkraw:MAn bij tiesi tada pati zipene nopirkta (kad bij 400D canon), suds vien ir, gljuks starpcitu ar tads pats bij, tikai pec spaidishanas ari pilots nojudzas. nosutiju atpakalj..atsutija itkaa bez defektiem..pec nedeljas tas pats. nosplavos metu ap sienu un mistkaste.. Nopirku originalo i problemas nezinu - esmu ljoti laimiga !!! + tagad ir 600tais i nevajag nekaadus trigerus ar originalu stradaa vis bez papildiericeem SKOPAIS MAKSAA DIVREIZ!