forum.gif
Canon 600D - ārējā zibspuldze nestrādā.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Canon 600D - ārējā zibspuldze nestrādā.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.03.12 16:04
 citēt
Sveiki.

Iegādājos Yongnuo 465 ārējo zibspuldzi (canon versiju), priekš sava Canon 600D.
Ieliku jaunas duracell baterijas. Zibspuldze strādā, piespiežot Pilot pogu nozibsnī.
uzliekot uz kameras, nekas nenotiek. Viņa strādā, portams, pilot poga arī, esmu uzstādījumos uzlicis Enable, bet fotografējot viņa vienkārši tur sēž un neko nedara.

Lūdzu iztiksim bez visādiem - vajadzēja pirkt Canon utt. Ko nopirku, to nopirku un lūdzu jūsu palīdzību.

Paldies.
Publicēts: 12.03.12 16:11
 citēt
tiešām iekš custom functions nv flash off?
Zaļo kvadrātiņu ar manuālo fokusu un objekt'va vāciņu virsū mēģināji?
Publicēts: 12.03.12 16:22
 citēt
Nav flash off, tur pat neesmu pats mainījis neko.
Virsū vāciņš, tik un tā nestrādā. Zaļo kvadrātiņu arī biju izmēģinājis.
Publicēts: 12.03.12 16:30
 citēt
A kamera iesleegta? :face-smile:
Uz kaada uzstaadiijuma fotograafee?
Publicēts: 12.03.12 16:31
 citēt
iespējams, ka atkritis aukstais lodējums pie karstās pēdas. tas cik saprotu nav nekas neparasts šīm lētajām ķīnīzeru zibenēm.
Publicēts: 12.03.12 16:31
 citēt
Duglas:A kamera iesleegta? :face-smile:
Uz kaada uzstaadiijuma fotograafee?

neesmu profesionālis, bet domāju, ka ieslēgta :)

Izmēģināju gan M, gan AV, gan Auto+. Zibspudzlei gan TTL gan M. Neiet vienalga.
Publicēts: 12.03.12 17:15 labots
 citēt
uz test pogu šancē? ģeņgeris šancē? (P.S. ā, šancē!) Špannungs uz šūzes kontaktiem ir? cita blice uz kameru šancē?
Publicēts: 12.03.12 17:33
 citēt
haralds:uz test pogu šancē? ģeņgeris šancē? (P.S. ā, šancē!) Špannungs uz šūzes kontaktiem ir? cita blice uz kameru šancē?

Es pusi nesapratu, ko Tu pateici :D
Testa poga iet. Nezinu, kas ir ģenģeris. Nezinu, kas ir špannungs. Cita nav mēģināta.
Publicēts: 12.03.12 18:54
 citēt
IvoS: Nezinu, kas ir ģenģeris.

Kad ieslēdz, kamēr nav iedegusies gatavības spuldzīte, pieliekot ausi pie blices (atvainojos, zibspuldzes) dzirdama sīkoņa, tas tad arī nozīmē, ka šancē ģeņgeris.
IvoS:Nezinu, kas ir špannungs.

Tas ir tad, kad pieliekot testeri (tas ir tāds mēraparāts) pie blices (sk. augstāk) pēdas centrālā un masas kontaktiem, tas parāda spriegumu kaukur 3 - 20 V robežās.
Publicēts: 12.03.12 19:11
 citēt
Schneider:
IvoS: Nezinu, kas ir ģenģeris.

Kad ieslēdz, kamēr nav iedegusies gatavības spuldzīte, pieliekot ausi pie blices (atvainojos, zibspuldzes) dzirdama sīkoņa, tas tad arī nozīmē, ka šancē ģeņgeris.
IvoS:Nezinu, kas ir špannungs.

Tas ir tad, kad pieliekot testeri (tas ir tāds mēraparāts) pie blices (sk. augstāk) pēdas centrālā un masas kontaktiem, tas parāda spriegumu kaukur 3 - 20 V robežās.

UN pārbaudīt to var elementarno, metodom naučnogo vtika, augšminētos contaktus saslēdzot "uz īso", jānotiek zibsnim... pirms tam to blici tik uzlādēt prasās.:face-smile:
Publicēts: 12.03.12 19:15
 citēt
nu šaii zipenei vairāk par 3-4V noteikti nebūs.vienkāršākais veids savienot sinhrokontaktus uz pēdas.
Publicēts: 12.03.12 19:20 labots
 citēt
Tieši šai arī ir vislielākais risks uzrauties uz 30 - 40 V, ja ne vēl vairāk.
Publicēts: 12.03.12 19:26
 citēt
laikam jau tomēr vajadzēja pirkt canon :D
Publicēts: 12.03.12 19:38
 citēt
Nezinu, cik tas Suņ-Huņ-v-Čaj maksā, bet domātum, ka Metz 36 AF-5 nav sevišķi dārgāks, toties ir 1200% drošāks.
Publicēts: 13.03.12 09:56
 citēt
MAn bij tiesi tada pati zipene nopirkta (kad bij 400D canon), suds vien ir, gljuks starpcitu ar tads pats bij, tikai pec spaidishanas ari pilots nojudzas. nosutiju atpakalj..atsutija itkaa bez defektiem..pec nedeljas tas pats. nosplavos metu ap sienu un mistkaste..
Nopirku originalo i problemas nezinu - esmu ljoti laimiga !!! + tagad ir 600tais i nevajag nekaadus trigerus ar originalu stradaa vis bez papildiericeem :) SKOPAIS MAKSAA DIVREIZ!
Publicēts: 24.03.12 09:38
 citēt
rkraw:MAn bij tiesi tada pati zipene nopirkta (kad bij 400D canon), suds vien ir, gljuks starpcitu ar tads pats bij, tikai pec spaidishanas ari pilots nojudzas. nosutiju atpakalj..atsutija itkaa bez defektiem..pec nedeljas tas pats. nosplavos metu ap sienu un mistkaste..
Nopirku originalo i problemas nezinu - esmu ljoti laimiga !!! + tagad ir 600tais i nevajag nekaadus trigerus ar originalu stradaa vis bez papildiericeem :) SKOPAIS MAKSAA DIVREIZ!

Paldies ! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):